Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Oτι αυτο δεν θα αλλαξει καθως ειναι καθαρα βιολογικη επιλογη οτι οι ανδρες ειναι πιο ικανοι απο τις γυναικες στο το πιο γρηγορο σπορ στον κοσμο.
Αυτό έχει επιστημονική τεκμηρίωση?
Εδω πολλες δεν μπορουν να κουμανταρουν εναν αμαξι με 100 ιππους,οχι εναν πυραυλο που κοντευει τους 1000ους...εξαλλου η φυσικη κατασταση των ανδρων τους επιτρεπει να αντεξουν στις απαιτησεις μια κουρσας.
Ξέρω επίσης και κάμποσους άντρες που δεν μπορούν να κουμαντάρουν αμάξι 180 hp... και όχι... δεν το λέω απλά για να σου την πω!
Το να κουμαντάρει κάποιος ένα αμάξι 1000hp θέλει ΦΥΣΙΚΑ εκπαίδευση... δεν βγαίνει κανένας απ την κοιλιά της μάνας του ως οδηγός F1.
Και ναι ΣΥΜΦΩΝΩ ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχει μεγαλύτερη δυσκολία στην οδήγηση απ ότι οι άντρες αλλά κατά την άποψη μου έχει να κάνει με την παιδεία τους και την διαπαιδαγώγιση τους.
Αλλιώς είναι να "μεγαλώνεις" και να "μαθαίνεις" και αλλιώς είναι να φτάνεις 18 και να ακούς για πρώτη φορά στη ζωή σου τη λέξη σασμάν.
Το ηξερες οτι χανουν ο καθενας τους απο τους οδηγους γυρω στα 5 κιλα ΚΑΘΕ φορα που αγωνιζονται;;;
Αυτό τώρα μου το λες για κακό???
Και ναι.. το ήξερα
Δεν νομιζω να μπορει μια γυναικα,με την φυσικη κατασκευη της,να αντεξει κατι αναλογο...μιλαω οτι βιολογικα δεν μπορειτε να ανταποκριθειτε στο συγκεκριμενο θεμα οσο και να φωναζετε και να μην το καταλαβενετε..
όπως πολύ σωστά τοποθετήθηκες αυτή είναι η προσωπική σου άποψη περί βιολογικής αντοχής και όχι επιστημονικά αποδεδειγμένη.
Σε γενικές γραμμές, είναι επιστημονικά αποδεκτό ότι το γυναικείο σώμα και ο οργανισμός της είναι κατά πολύ πιο ανθεκτικά στις κακουχίες απ ότι ο άνδρας ακριβώς για να μπορεί να υπάρξει και μια γέννα.
ΠΟΤΕ δεν μιλουσα σε γενικες γραμμες,παντα για οτι μιλαω
το γνωριζω σε βαθος και το εννοω καθε φορα,δεν απλα πεταω κατι τυχαιο για να σας δωσω να ασχολειστε...
ΔΕΝ ειναι του στυλ μου αυτο
Και καλά κάνεις και μπράβο σου

δε νομίζω όμως ότι επειδή εσύ γνωρίζεις κάτι σε βάθος, δεν μπορούμε εμείς να έχουμε άλλη άποψη ε?
Και γω δεν μιλάω απ την κοιλιά μου, ούτε κουκουρούκου... και γω αυτά που λέω τα γνωρίζω και σε βάθος και σε πλάτος
Δεν διαφωνώ μαζί για χάρην της διαφωνίας... υπάρχουν άλλα πράγματα που έχεις πει και έχω συμφωνήσει (νομίζω

)
Ναι αυτό το είπα εγω
2 γυναικες ομως θα μπορουσαν να σηκωσουν το ιδιο τσουβαλι με μεγαλυτερη ανεση απο οτι ενας ανδρας,λογικο δεν ειναι
Πες το και στον εργολάβο αυτό που θα πρέπει να πληρώσει δύο μεροκάματα αντί για ένα

αν είχαν όλοι οι εργολάβοι την δική σου άποψη θα ήταν ή χρεωμένοι ως τα αυτιά ή δεν θα υπήρχε καθόλου ανεργία
Θεληση να υπαρχει και τοτε θα υπαρξει καθολικη ισοτητα οπως την ζητουν πολλες γυναικες...αλλα καμια δεν ειπε ναι,θα κανω ακριβως οτι και ο αντρας ακομα και στον μισο χρονο,γιατι πολυ απλα δεν θελετε!
Δεν υπαρχει δεν μπορω,υπαρχει δεν θελω.
Μάλιστα... είμαι σίγουρη λοιπόν ότι εσύ δεν γεννάς ένα μωρό επειδή δεν θές!
οκ... συμφωνώ λοιπόν
Δεν υπαρχει δεν μπορω,υπαρχει δεν θελω
Απο την αλλη ομως, στην πνευματικη δυναμη μπορειτε να μας συναγωνιζεστε (παρολο που και εκει ειμαστε διαφορετικοι,οπως με την δυναμη),αλλα ειστε σιγουρες οτι ειστε ακομα και εξυπνοτερες απο τους ανδρες...
όποια γυναίκα είναι σίγουρη ότι είναι εξυπνότερη από κάποιον άλλον άνθρωπο (γυναίκα ή άντρα δεν το διαχωρίζω) είναι
σίγουρα χαζή
Δεν το βρισκεις λιγο παραλογο και παρανοικο να μην βαζετε ολα στην ιδια ζυγαρια οπως κανει ενας λογικος ανθρωπος;
Δηλαδή εκτός απ το ότι μας καταλογίζεις αδυναμία να ανταποκριθούμε σε κάποια πράγματα που μπορεί ένας άντρας, μας λες και.... μη λογικούς ανθρώπους?
Μήπως γενικεύεις εδώ λιγουλάκι? γιατί όπως είπες και πιο πρίν....
ΠΟΤΕ δεν μιλουσα σε γενικες γραμμες,παντα για οτι μιλαω το γνωριζω σε βαθος και το εννοω καθε φορα
Αλλο με τα αμαξια τοτε (εχεις δει κανα ντομικαντερ πως ηταν τοτε ο μηχανοκινητος αθλητισμος

,αλλο το wrc (εν ετη 2005),καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Το wrc μπορεις να το αγορασεις και να το εχεις για κανονικο αμαξι αμα θελεις.
Τωρα μου αναφερθηκες σε μια μεσα στα δισεκατομυρια...δεν εχω ακουσει ποτε κοπελα που να θελει να
γινει οδηγος ραλι...οσο για τις 2 ελληνιδες οδηγους wrc τις ξερω (μονο η μια ειναι καλη

) και χαιρομαι
που καποιες καναν την υπερβαση και εξυγχρονιζονται σε σχεση με τις υπολοιπες...
Με μπερδεύεις εδώ... ψιλοαντιφάσκεις με όσα έλεγες πριν ή εγώ δεν κατάλαβα καλά....
είσαι χαρούμενος που έκαναν την υπέρβαση αλλά ευτυχώς που δεν υπάρχει γυναίκα οδηγός στην F1?
όσο για το ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ γυναίκα να θέλει να τρέξει σε f1.. μάλλον δεν κινείσε σε σωστούς κύκλους γυναικών
Ποσες γυναικες ξερεις νευροχειρουργους,καρδιοχειρουργους ;
Αλλο παιδιατρος και αλλο να μπαινεις και να επιδιορθωνεις του αλλουνου το σωμα και να ζει μετα σαν να μην ειχε τιποτα...
ναι σωστά... είναι άλλο πράγμα να έχεις την καρδιά κάποιου στα χέρια σου και άλλο πράγμα να έχεις τη ζωή ενός μωρού στα χέρια σου