Φυσικα και μιλαω για μονο τις ελληνιδες,καθως με αυτες ειχα σεξουαλικες σχεσεις,οχι με τους αντρες

Απο την πλευρα σου και την οποια εμπειρια σου πες μου για αυτους τους ελληνες,που φυσικα και υπαρχουν και αμαυρωνουν τα καλα παιδια.
Δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο οσο την κακια συμπεριφορα προς το ατομο μου απο ελληνιδα (καθως ποτε δεν τις αφηνα να ολοκληρωσουν οτι κακο αρχιζαν) αλλα μπορω να σου πω περιστατικα που πρωτη φορα τα βλεπω στην ζωη μου να συμβαινουν,οσο καιρο ειμαι εκτος Ελλαδος και αυτα μου κανουν τεραστια εντυπωση καθως ποτε μου δεν ειχα συναντησει τοσο αψογες συμπεριφορες απο θηλυκα,παντα μιλωντας σε γενικο επιπεδο,κυριως φιλικο και οχι μονο ερωτικο.
Οσο για το ερωτικο το ειχα πει και παλιοτερα,οι ελληνιδες (οι περισσοτερες παντα αναφερομενος,ποτε για ολες) πολλες φορες σου δινουν την εντυπωση οτι κανεις σεξ μαζι τους και οτι σου κανουν την χαρη,δεν το βλεπουν σαν μια αμοιβαια απολαυση που ο καθενας συνεισφερει συνηθως.
Οι ξενες σου λενε και ευχαριστω που εκανες την τιμη να περασεις την βραδια μαζι τους,το εκτιμουν απεριοριστα.
Τωρα οσο για το γενικο-φιλικο επιπεδο,αυτο που μας αφορα ολους θα περιγραψω ενα περιστατικο που μου συνεβει λιγες μερες νωριτερα στην εκδρομη που πηγα,καθως εκει γνωρισα παρα πολλες κοπελες απο ολη την ευρωπη (για την ακριβεια απο ολο τον πλανητη!!) και αμεσα διαπιστωσα μεγαλες διαφορες.
Το περιστατικο που μου συνεβει:
Γνωριζω μια γερμανιδα στο τυχαιο,συμπαθητικη κοπελα εκ πρωτης οψεως (δεν ειπα ομορφη,μην με φατε) αν και φαινοταν πολυ μικρη (την εκανα 19-20 το πολυ).
Την γνωριζω τελοσπαντων και μαθαινω οτι ειναι 24 !
Απο την αρχη η σταση της ηταν πολυ φιλικη,παρα πολυ ευχαριστη στην συζητηση και ψιλογνωριστηκαμε (κανα 20λεπτο στο ορθιο).
Επειτα πηγαμε ολοι μαζι σε ενα μπαρακι (pub για να ειμαι ειλικρινης) και ετυχε και μιλησαμε λιγο ακομα,αλλα τιποτα το σπουδαιο καθως ολοι μας αλλαζαμε παρεες και συζητουσαμε.
Επειτα απο αυτην την pub αποφασιζουμε να παμε (κανα 15 ατομα) σε ενα πολυ κυριλλε club καθως ηταν Σαββατο βραδυ και αναμενοταν να ηταν αψογα.
Στο Ην.Βασιλειο απαγορευεται η εισοδος σε κλαμπ σε ατομα κατω των 21 και επισης η ποση αλκοολ,μονο με επιδειξη ταυτοτητας σου επιτρεπονται και τα 2.
Οταν φτασαμε στην εισοδο του κλαμπ που γινοταν το κλασικο face-control,ετυχε να παω μονος μου στην εισοδο για να μπω μονος σου,ωστε να βρω τους αλλους μεσα και να μην επιχειρησουμε να μπουμε σαν μπουλουκι.
Καποια στιγμη νιωθω απο πισω μου ενα σωμα να με πιεζει στο αλλο μου μισο σωμα και γυρναω και βλεπω την φιλη μου την γερμανιδα,να μου λεει διακριτικα στο αυτι "I need your help".
Δεν της απαντω,βγαζω την ταυτοτητα μου και απευθειας την αγκαλιαζω,ανταποδιδοντας και αυτη αμεσα.
Ερχεται η σειρα μας και ενω σε ολους τους προηγουμενους ελεγχαν τις ταυτοτητες,σε εμας δεν χρειαστηκε καν καθως ο μπραβος μας ειπε να μπουμε απευθειας.
Με το που μπαινουμε στο μαγαζι,γυρναει η κοπελα μου λεει ευχαριστω με μεγαλη χαρα και με φιλαει στα 2 μαγουλα.
Που θελω να καταληξω με βαση το σκηνικο που σας περιεγραψα.
Η συγκεκριμενη κοπελα μου εκανε εντυπωση οτι μου ζητησε την βοηθεια μου,καθως και 2 οι μας θα επωφελουμασταν απο την εισοδο μας στο κλαμπ,οπως και εγινε στην πραξη.
Η εντυπωση ειναι οτι με ευχαριστησε με παρα πολυ θερμο τροπο,χωρις να ειναι αναγκασμενη/υποχρεωμενη να το κανει,καθως και οι 2 βγηκαμε κερδισμενοι και δεν ειχα αναγκη το ευχαριστω της.
Στην αντιθετη περιπτωση στην ωραια μας Ελλαδα,επειδη εχω ζησει τετοιο σκηνικο (οχι σε μενα,το ειδα να διαδραματιζεται),η κοπελες δεν νοιαζονται για το αν προσεφερες κατι για αυτες (εστω τοσο ασημαντο και μικρο) δεν σου ανταποδιδουν την καλοσυνη σου και εκτος απο αυτο εχουν και την εντυπωση και το τουπε ,οτι χαρη σε αυτην μπηκες στο μαγαζι.
Οι περισσοτερες ελληνιδες εχουν την
θλιβερη εντυπωση,οτι ολες οι κινησεις/πραξεις μας,αποσκοπουν για να σας ριξουμε στο κρεβατι μας!!
Ειπαμε,αλλα δεν ειστε και οι θεες να σας θελουν ολοι να σας κουτουπωσουν (το καλαμι που λεγαμε)!!Υπαρχουν και αλλα πραγματα εκτος απο το σεξ,δεν ειμαστε τετοιοι.
Αντιθετα ομως η συγκεκριμενη του το ειχε κανει θεμα ολο το βραδι,οτι χωρις αυτην δεν ειναι τιποτα,αν δεν ηταν ομορφη τοτε δεν θα μπαιναν σε κανενα καλο μαγαζι και τετοια.Εν τω μεταξυ ηταν ζευγαρι για κανα μηνα και.
Αυτα ειναι πραγματα ντροπης και αθλιοτητας.Δεν προκειται να μην σιχαθω καθε ανθρωπο που εχει ελλειψη βασικης εκτιμησης και σεβασμου προς τον συνανθρωπο του,ασχετως φυλου.
Για τετοια δραματικη διαφορα μιλαω Michelle,απο μια κοπελα που ισως να μην ξαναδω ποτε μου.Ελπιζω να καταλαβες γιατι εχω απομακρυνθει απο τις ομορφες ελληνιδες μας...