Α ρε Χιμελα μ'αρεσει που έκανες ένα μήνυμα όλο λάθος για όσα είπα. Κατόρθωμα και παιχνίδι συναισθηματισμού. Πρώτα από όλα δεν θέλω να ελέγξω κανέναν, οι απόψεις μου αφορούν εμένα και πως εγώ εξετάζω το κόσμο. Δεύτερον, ανέκαθεν ιστορικά τα κράτη προωθούσαν ή επέβαλλαν συμπεριφορές στους πολίτες τους. Εγώ δεν είπα ποτέ να επιβάλλει το κράτος κάτι. Είπα απλά να προωθείται η διατήρηση της φυλετικής καθαρότητας ( όλων των Φυλών, δεν υποβάθμισα καμία Φυλή ). Δεν σχολιάζω κανέναν παχύσαρκο αρνητικά, σχολιάζω την παχυσαρκία αρνητική για την υγεία. Το περίεργο είναι ότι με μεγαλύτερη ευκολία πλέον μπορείς να χαρακτηρίσεις ως επικίνδυνη την ανορεξία και το ανορεξικο αδυνάτισμα από ότι η παχυσαρκία. Εκεί μας έφτασε η παράνοια της πολιτικής ορθότητας. Η παχυσαρκία είναι ανθυγιεινή, από εκεί και πέρα το τι θα κάνει ο καθένας/καθεμία με το σώμα του/της είναι δική του επιλογή όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χαρακτηρίζεται κάτι ανθυγιεινό για να μην θίγονται κάποιοι.
Άλλο ομοιότητα άλλο ισότητα ανδρών γυναικών. Μη παίζεις με τις λέξεις για να δημιουργηθεί σύγχυση και συνεπώς συκοφάντηση σε εμένα. Η Ολίβια εμμέσως παραδέχτηκε ότι τα δύο φύλα δεν είναι όμοια. Έτσι και η Aura παλιότερα είχε πει " τα δύο φύλα δεν είναι ίδια για αυτό είναι ίσα ". Άρα μη διαστρεβλώνεις τα λόγια μου σε παρακαλώ προσπαθώντας υποσυνείδητα να περάσεις ότι λέω τις γυναίκες κατώτερα όντα.
Το που θα βρω προκοπή θα το δούμε πάντως κράτα στο μυαλό σου ότι γυρίζει ο τροχός
Θα πω τις ιδέες μου για τις γυναίκες εννοείται και δεν θα υπάρξει με κανέναν πρόβλημα γιατί πολύ απλά δεν έχω καμία σεξιστική ιδέα ασχέτως αν υπάρχει συστηματική προσπάθεια διαστρέβλωσης και στοχοποίησης των όσων λέω.