Φεμινισμός στον 21ο αιώνα και ισότητα των 2 φύλων

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,053 μηνύματα.
Άραγε πόσοι Λευκοί Έλληνες (για να ευχαριστήσω και τον @giannhs2001 ) υπάρχουν που κρυφά σκέφτονται το ίδιο πράγμα; :whistle:
 

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μη ξεχνάμε ότι υποστηρίζεις αυτούς να τους εισάγουμε, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο και έχεις απέραντη αγάπη για όλους ως ανιτρατσίστρια :rolleyes:
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,053 μηνύματα.
Μη ξεχνάμε ότι υποστηρίζεις αυτούς να τους εισάγουμε, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο και έχεις απέραντη αγάπη για όλους ως ανιτρατσίστρια :rolleyes:
Αυτό ήτο μαχαιριά στην καρδιά.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,776 μηνύματα.
Άραγε πόσοι Λευκοί Έλληνες (για να ευχαριστήσω και τον @giannhs2001 ) υπάρχουν που κρυφά σκέφτονται το ίδιο πράγμα; :whistle:
Ότι υπάρχουν μερικοί σίγουρα υπάρχουν. Αλλά ας μη ξεχνάμε ότι τουλάχιστον εδώ δεν τους ευνοεί το κλίμα στην Ευρώπη. Ότι υπάρχουν κάποιες σεξιστικές αντιλήψεις και στη φυλή μας υπάρχουν και προσπαθούμε να την απαλλάξουμε από αυτές. Δεν υπάρχει πατριώτης που να μη νοιάζεται για το καλό όλων των συμπατριωτών του ανεξαρτήτως φύλου.

Ωστόσο επειδή το θέτεις και λίγο πολιτικά το ζήτημα με την έμμεση αναφορά μου και με την παράθεση της Λευκής Φυλής να τονίσω επίσης άσε με να πω ότι όχι υπουργοί αλλά στα περισσότερα εθνικιστικά κόμματα της Ευρώπης πλέον γυναίκες είναι οι αρχηγοί κόμματος ( Μαρίν Λε Πεν στη Γαλλία, Τζόρτζια Μελονι στην Ιταλία, Άλις Βαιντελ στην Γερμανία που είναι και παντρεμένη ομοφυλόφιλη μάλιστα με υιοθετημένο παιδί, Μεραλ Ακσενερ στη Τουρκία κλπ ). Μέχρι και εδώ στους Έλληνες για τη Πατρίδα του Κασι παίζει περισσότερες γυναίκες υποψήφιες να έχουν με το κόμμα παρά άντρες.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,417 μηνύματα.
Ισοτητα των 2 φυλων δεν σημαινει οτι πρεπει αναγκαστικα η γυναικα να κανει κινηση πρωτη ουτε ο αντρας.Αυτο επαφιεται στην προσωπικοτητα του ατομου και οχι σε φυλα ΠΛΕΟΝ.

Βεβαια ακομα για πολλους και κυριως για γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας αυτα τα κανουν οι πουτανες.Αλλα ναι..και αντρες παρακαλω,Ξερετε ποιοι; Αυτοι που ξεχωριζουν την γκομενα για πηδημα απο τη γυναικα (ταρανδο αργοτερα) για σπιτι και παιδια.
Η γυναικα ΤΟΥ οφειλει να ειναι κυρια,να μην εχει κανει αυτη την πρωτη κινηση διοτι αυτα τα κανουν οι πουτανες,αλλα θελουμε και τα πουτανακια να κανουν την πρωτη κινηση οταν θελουμε πηδηξεησον.
Προσοχη.
Πουτανες και πουτανακια ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.
Τα λενε οσοι εχουν αυτες τις αντιληψεις,μην παρεξηγηγθουμε διοτι εδω καποιοι αλλα λεμε και αλλα λενε οτι λεμε.


Η ισοτητα εχει να κανει με τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και ποσο στην ΠΡΑΞΗ αντιμετωπιζεται ισοτιμα η γυναικα.
Στην νομοθεσια ολα ειναι οκ.


Και βλεπουμε απο τις γυναικοκτονιες και ποσο ισοτιμα αντιμετωπιζεται,οχι μονο απο τους ιδιους τους δολοφονους αλλα και απο τον κοσμο που σχολιαζει.Απο τις οικογενειες,απο τους φιλους,απο το καφενειο ,απο εδω ,...απο ΠΑΝΤΟΥ.

Α..μην ξεχασω τις παλιες ελληνικες ταινιες,που το χαστουκι παει συννεφο και ΑΥΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ..τις συγχρονες ελληνικες σειρες οπως η αηδιαστικη σειρα της ΕΡΤ ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ..που δειχνει ακριβως το συνδρομο της ελληνιδας μαλακισμενης μανας με γιοκα/παλικαρι....που το νταντευει και κανει αυτο που ειναι πολλοι σημερα και δεν δεχονται το οχι απο γυναικες και που ειναι και κωμωδια κιολας,πρεπει να γελαμε με τα χαλια μας,αντι να το κοψουν ως απαραδεχτο και σεξιστικο.

Κια βεβαια οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΡΕΣ ΜΑΣ.
Σεξιστικοτατες εντελως.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ.
ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ/
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.

“Αναπαράγεται η κουλτούρα της γυναίκας αντικείμενο. Έτσι όταν βλέπουμε μία περίπτωση σαν της Ελένης Τοπαλούδη, να ξέρουμε ότι αυτές οι ακραίες και αποκρουστικές μορφές βίας, δεν είναι άσχετες με την καθημερινή εκπαίδευση που κάνουν τα ΜΜΕ, είτε μέσα από τις εκπομπές είτε μέσα από τις διαφημίσεις”
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,053 μηνύματα.
Είδα το παρακάτω ντοκιμαντέρ και σας το προτείνω. Γροθιά στο στομάχι με απλά και κατανοητά λόγια, χωρίς να προκαλεί.
Στο Ισλάμ, όπως σε πολλές άλλες θρησκείες, απαγορεύεται το σεξ εκτός γάμου.Τι σημαίνει αυτό για τις νεαρές Μουσουλμάνες που ζουν σε σύγχρονες, δυτικές κοινωνίες; Πόσο σημαντική είναι η παρθενία για τους νέους που προέρχονται από οικογένειες μεταναστών; Για τους νεαρούς Μουσουλμάνους, η σεξουαλική αυτονομία είναι μία διαρκής πάλη ανάμεσα στις αξίες που περνά σ’ αυτούς η γενιά των γονιών τους. Η ταινία εστιάζει στον ψυχολόγο Αχμάντ Μανσούρ, τη δικηγόρο και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών Σεϊράν Ατές, την ακτιβίστρια της Femen Ζάνα Ραμαντάνι και τη νεαρή φοιτήτρια Αρίφε Γιαλνίζ. Όλοι τους αγωνίζονται για να γίνουν ανεξάρτητοι, και χρειάστηκε να σπάσουν τους δεσμούς με τις οικογένειες και τους φίλους τους, απλά επειδή δεν δέχονται τις συμπεριφορές ηθικής που κάνουν τη σεξουαλικότητα αξιόποινη και που ακόμα διδάσκονται σε πολλά τζαμιά σήμερα, όπως διδάσκονταν πριν από 900 χρόνια.
 

Guest 207242

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ελεος πια με την βια κατά των γυναικών. Και των ανήλικων τέκνων. Χωρίς λόγο δηλαδή. Εχω θερμοπαρακαλέσει τόσες φορές...λίγη ανθρωπιά δεν υπάρχει ρε παιδιά?
 

FreeNotes

Νεοφερμένος

Ο FreeNotes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου είναι η Διεθνής Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη, η οποία καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. το 2015.
Έτσι, κάθε χρόνο τιμάται στις 11 Φεβρουαρίου η συγκεκριμένη Παγκόσμια Ημέρα με σκοπό να «επισημάνει πως η γεφύρωση του χάσματος των φύλων στην επιστήμη είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη της αειφόρου ανάπτυξης και την εκπλήρωση της υπόσχεσης της Ατζέντας του 2030, “να μην μείνει κανείς πίσω”>>
Εκτιμάται ότι λιγότερο από το 30% του ερευνητικού προσωπικού παγκοσμίως είναι γυναίκες, ενώ σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Unsesco από το 2014 ως και το 2016 η συμμετοχή των γυναικών στα πεδία STEM (Science, Technology, Engineering, Mechanics) ήταν ιδιαιτέρως χαμηλή.
Στόχος της Διεθνούς Ημέρας Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη 2022 είναι να αναγνωριστεί ο ρόλος των γυναικών και των κοριτσιών στις θετικές επιστήμες, τις επιστήμες υγείας και την μηχανική, όπου συχνά υποτιμούνται λόγω προγενέστερων προκαλήψεων που λανθασμένα έχουν επικρατήσει. Μάλιστα, σκοπός για φέτος δεν είναι απλώς να αναγνωριστεί ο ευεργετικός τους ρόλος στην επιστήμη, αλλά και ο ρόλος τους ως φορείς στην αλλαγή δίνοντας μάλιστα έμφαση στον 6ο στόχο βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε. (Clean Water and Sanitation). Έτσι, η έβδομη κατά σειρά Διεθνής Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη θα έχει το εξής θέμα »Equity, Diversity, and Inclusion: Water Unites Us».
Πηγή: https://www.neolaia.gr/2022/02/11/gynaikes-dieprespsan-xoro-epistimon/?amp
Πραγματικά κορίτσια σας εύχομαι τα καλύτερα για εσάς το επάγγελμα σας και το έργο που έχετε επιφορτιστεί από την δημιουργία του ανθρώπου να μπορείτε να ξανά δημιουργήσετε άνθρωπο.



Απλός ...









blank page













νομίζω ότι η γυναίκα εστίασε στο να πλανεύει τον άντρα και να τον χρησιμοποιεί με αποτέλεσμα το λειτούργημα που είναι επιφορτισμένη να κάνει να καταλήγει να έχει δημιουργήσει την εσχάτη κοινωνία.

Φτώχεια,σκοτωμοί,απάτες ,δυστυχία,αρρώστιες είναι μια μορφή της κοινωνίας που έχει δημιουργηθεί από μέσα σας.



Τα βέλτιστα δουλεύτε το δεν είναι βόλτα στο πάρκο είναι άνθρωπος κοινωνία επιστήμη
 

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,914 μηνύματα.
νομίζω ότι η γυναίκα εστίασε στο να πλανεύει τον άντρα και να τον χρησιμοποιεί με αποτέλεσμα το λειτούργημα που είναι επιφορτισμένη να κάνει να καταλήγει να έχει δημιουργήσει την εσχάτη κοινωνία.
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί ιστορικά έγινε αυτό; Ίσως γιατί μέχρι το 1960 οι γυναίκες στις ΗΠΑ δεν μπορούσαν ΚΑΝ να έχουν λογαριασμό στην τράπεζα χωρίς υπογραφή πατέρα/συζύγου (κανένα εισόδημα= πλήρη εξάρτηση από τον σύζυγο αλλιώς άστεγη), ίσως γιατί οι γονείς τους στην πλειοψηφία δεν τις άφηναν να σπουδάσουν, ή γελοιοποιούνταν από την κοινωνία; Ίσως γιατί τις παντρευαν με το ζόρι ;
Είναι πολύ βαθύ το θέμα.
Έχεις ολόκληρες γενιές που μεγάλωσαν με τις οικογένειες να τους λένε
"Να βρεις έναν πλούσιο άντρα και να είσαι καλή" άρα αυτόματα στο μυαλό των κοριτσιών αυτό έγινε προτεραιότητα.
Αν δεν είχε γίνει ο Β ΠΠ, όπου αναγκάστηκε η κοινωνία να αποδεχτεί την γυναικεία εργασία, θα ήμασταν ακόμη όπως τον 19ο αιώνα.

Όσο για σήμερα, ειδικά στις θετικές επιστήμες, υπάρχει πολύ προκατάληψη στις θέσεις εργασίας. Πριν 20 χρόνια (το 2000) θυμάμαι γνωστή μας αριστούχα απόφοιτο χημικο μηχανικό που όταν έψαχνε δουλειά της έλεγαν "πολύ εντυπωσιακό το βιογραφικό σας, αλλά είστε γυναίκα"

Έχω πολύ σεβασμό στις γυναίκες που επιλέγουν τέτοια επαγγέλματα και ανέχονται τα σχόλια του κάθε 60αρι που έχει να τον ακουμπήσει η γυναίκα του με προξενιό εδώ και 20 χρόνια.
Καλό τους κουράγιο!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Φτώχεια,σκοτωμοί,απάτες ,δυστυχία,αρρώστιες είναι μια μορφή της κοινωνίας που έχει δημιουργηθεί από μέσα σας.
Αυτό δεν το έπιασα, δηλαδή οι γυναίκες δημιούργησαν τα βακτήρια και τους ιούς; Βρε, τι λες; 😂
Ή εννοείς ότι οι γυναίκες τεκνοποιουν άρα τα τέκνα αυτά προκάλεσαν αυτά που λες; Ναι όμως εκεί δεν φταιει ο δημιουργός.
Γιατί το κάθε "δημιούργημα" είναι ανεξάρτητος άνθρωπος που δεν είναι το ίδιο με τον "δημιουργό" του.
 

FreeNotes

Νεοφερμένος

Ο FreeNotes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Αυτό δεν το έπιασα, δηλαδή οι γυναίκες δημιούργησαν τα βακτήρια και τους ιούς; Βρε, τι λες; 😂
Ή εννοείς ότι οι γυναίκες τεκνοποιουν άρα τα τέκνα αυτά προκάλεσαν αυτά που λες; Ναι όμως εκεί δεν φταιει ο δημιουργός.
Γιατί το κάθε "δημιούργημα" είναι ανεξάρτητος άνθρωπος που δεν είναι το ίδιο με τον "δημιουργό" του.
Λοιπόν μάλλον έχεις καταλάβει ότι δεν υποτίμησα την γυναίκα και ότι την σέβομαι όπως σέβομαι εμένα, και ότι υποστηρίζω ότι ενώ η γυναίκα έχει επιφορτιστεί στο να φέρνει στο κόσμο ένα παιδί είναι μια εργασία που θα γίνει με την συμφωνία του άντρα και είναι κάτι πολύ σοβαρό ,ακόμα σοβαρό θέμα είναι και η συμβίωση χωρίς παιδί που δηλώνει αν όχι την ολοκλήρωση της κοινωνικότητας την εισαγωγή σε αυτήν.



Αν δεν κατάλαβες ακόμα αυτό είναι μια τέλεια κοινωνία που έχει πολλές υποσχέσεις αλλά και πολλές υποχρεώσεις ,που στην πραγματικότητα πιστεύω ότι κανένας μας δεν μπορεί να εκπληρώσει όσο καλές προθέσεις έχει ή όσο άγριος είναι

και έτσι δημιουργείτε το χάος μέσα μας που η γυναίκα δεν μπορεί να το σταματήσει και απλός βοηθάει στο να συμβεί. .



Ο Β ΠΠ όπως και κάθε Π γίνετε για τα συμφέροντα μιας κοινωνικής ομάδας άπλα σε κακοποιούσε ο άντρας σου στον Νότο της Αμερικής τώρα σε κακοποιεί όλο το στρατόπεδο στον Βορά και το παιδί σου δουλεύει δούλος για αυτούς γιατί έτσι είναι μια τίμια συναλλαγή που το έφερες σε αυτόν τον κόσμο.

Καλημέρα.


Ακριβός τόσο σοβαρό είναι το να γεννηθεί ένα παιδί και αν δεν το τηρεί αυτό το πρότυπο τότε….

Και ο δημιουργός που ταίριαζει Αν εσύ είχες φτάσει σε επίπεδο να δημιουργήσεις τον κόσμο” λίγο ποιο πολύπλοκα από τα 2 λεπτά στο κρεβάτι με τον άντρα σου” ,τις επιστήμες ,την ύλη, και κάθε βλαμμένος ερχόταν για να σε γλύψει να σου πουλήσει προστασία η την εξυπνάδα του τη θα έκανες ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΣ κάτι που χτυπάει τους πάντες.
 

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 3,914 μηνύματα.
Λοιπόν μάλλον έχεις καταλάβει ότι δεν υποτίμησα την γυναίκα και ότι την σέβομαι όπως σέβομαι εμένα, και ότι υποστηρίζω ότι ενώ η γυναίκα έχει επιφορτιστεί στο να φέρνει στο κόσμο ένα παιδί είναι μια εργασία που θα γίνει με την συμφωνία του άντρα και είναι κάτι πολύ σοβαρό ,ακόμα σοβαρό θέμα είναι και η συμβίωση χωρίς παιδί που δηλώνει αν όχι την ολοκλήρωση της κοινωνικότητας την εισαγωγή σε αυτήν.



Αν δεν κατάλαβες ακόμα αυτό είναι μια τέλεια κοινωνία που έχει πολλές υποσχέσεις αλλά και πολλές υποχρεώσεις ,που στην πραγματικότητα πιστεύω ότι κανένας μας δεν μπορεί να εκπληρώσει όσο καλές προθέσεις έχει ή όσο άγριος είναι

και έτσι δημιουργείτε το χάος μέσα μας που η γυναίκα δεν μπορεί να το σταματήσει και απλός βοηθάει στο να συμβεί. .



Ο Β ΠΠ όπως και κάθε Π γίνετε για τα συμφέροντα μιας κοινωνικής ομάδας άπλα σε κακοποιούσε ο άντρας σου στον Νότο της Αμερικής τώρα σε κακοποιεί όλο το στρατόπεδο στον Βορά και το παιδί σου δουλεύει δούλος για αυτούς γιατί έτσι είναι μια τίμια συναλλαγή που το έφερες σε αυτόν τον κόσμο.

Καλημέρα.


Ακριβός τόσο σοβαρό είναι το να γεννηθεί ένα παιδί και αν δεν το τηρεί αυτό το πρότυπο τότε….

Και ο δημιουργός που ταίριαζει Αν εσύ είχες φτάσει σε επίπεδο να δημιουργήσεις τον κόσμο” λίγο ποιο πολύπλοκα από τα 2 λεπτά στο κρεβάτι με τον άντρα σου” ,τις επιστήμες ,την ύλη, και κάθε βλαμμένος ερχόταν για να σε γλύψει να σου πουλήσει προστασία η την εξυπνάδα του τη θα έκανες ΒΑΚΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΣ κάτι που χτυπάει τους πάντες.
συμφωνώ ότι δυστυχώς πολλές γυναίκες πέφτουν πολύ χαμηλά και διαλέγουν άντρες τελείως ακατάλληλους για οικογένεια,αλλά δυστυχώς αυτό εξαρτάται από την ανατροφή και το οικογενειακό περιβάλλον που προήλθε αυτή η γυναίκα. Δυστυχώς στα κατώτερα στρώματα δεν δίνεται έμφαση σε προσόντα όπως η εκπαιδευση, δουλειά, πλάνα για το μέλλον, με αποτέλεσμα να οδηγει πολλές φορές σε άσχημα αποτελέσματα.

Όσο για τις γυναίκες μεσαίας τάξης που κάνουν αυτό το λάθος, ούτε εγώ δυστυχώς μπορώ να τις καταλάβω
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,777 μηνύματα.
Sorry που θα διακόψω... Αλλά αφου επιλέγουν οι ίδιες ακατάλληλους για οικογένεια... Γιατί μετά η οικογένεια τους διαλυεται ; θέλω να πω... Ξαφνικά μετά από χρόνια κατάλαβες οτι ο άλλος είναι ακατάλληλος για οικογένεια ;

Μάλλον κάτι δεν μας λένε όσες βγαίνουν αλλά και όσοι κ τα λένε αυτά.

Δεν μπορείς να χεις απαιτήσεις να βρεις σωστους άντρες όταν εσυ η ίδια δεν είσαι σωστή.

No 1 : Να βρεις μη μαμάκια... Ενώ η ίδια μένεις με τη μανα σου και σου μαγειρευει... Να ακους συγκατοίκηση και να σε πιανουν κρίση πανικου.. Οι 2 σας. Χωρίς κανέναν άλλο... Εσυ κ αυτός. Αυτός κ εσυ. Αλλά θες ο άντρας να μην είναι μαμάκιας. Για ποιο λόγο ; για να έχεις αυριο μεθαυριο προσβαση μόνο εσυ στη μαμά σου αλλά τη πεθερα να μην τη θες ;

No 2 : Να θες έναν άντρα χορηγό να στα παρεχει κ να στα πληρωνει όλα;;;
Για ποιο λόγο ;;;; για να μη κουραστείς εσυ καθόλου ; και να μη συμβαλεις πουθενα ;

Νο 3 : Να θέλεις έναν άντρα δυναμικό και έξυπνο ενώ εσυ φωνάζεις βρίζεις μιλάς άσχημα τον ελέγχεις που πηγε τι έκανε με ποιους τι συζήτησαν μηπως είπαν για σένα κτλ ;

Νο 4 : Που βαζεις πανω απο όλα τη δουλειά σου και τη καριέρα σου αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχουν άνδρες που να είναι τρυφεροί κ δοτικοι;;;

Και πολλα ακόμη.... Που ισχύουν για άντρες αλλά κ για γυναίκες!!!

Δυστυχώς δεν παει έτσι το πραγμα παιδια... Justice is justice. Όποιος έχει απαιτήσεις πρεπει κ να προσφερει.. Αλλιώς μια ζωή όλες κ όλοι αυτοί θα τριγυρίζουν σε παρεες κ γενικότερα κ θα λένε... Μα είναι όλοι κ ολες ακαταλληλοι.

Αυτοκριτική. Μια δυσκολη λεξη για πολλους.
 

Memetchi

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1,495 μηνύματα.
Έτσι παιδιά, το 5ο φεμινιστικό κίνημα θα πρέπει επιτέλους να έρθει για να λύσει το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα των ασόβαρων γυναικών που δεν κάνουν για οικογένεια
Ο,τι να ναι
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,417 μηνύματα.
1680704677635.png
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Από το θέμα που έπεσε στην έκθεση. Αναφορά στο φαινόμενο του νεοφεμινισμού, το πάθος του για διαρκή θυματοποίηση και τις καταστροφικές επιπτώσεις του στην σχέση των δύο φύλων..
Άριστο κείμενο, δεν τους το είχα εκεί στο υπουργείο.
20230603_015417.jpg
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,417 μηνύματα.
Ναι..ειναι η αποψη μια συγγραφεως και;προσωπικα εγω σε καποια διαφωνω μαζι της,σε καποια συμφωνω,αλλα δεν ξερω καθολου και το υποβαθρο της κυριας αυτης.Κατι πολυ σημαντικο.Δεν λεει απολυτως τιποτα παντως αυτο το κειμενο βασικα.
Επισης δεν με αφορα ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο που αποκαλει το κειμενο ΝΕΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ.Κια δεν με ενδιαφερει βασικα.Δεν ξερω καν αν υπαχρει στην πραγματικοτητα.
Αυτος ο σκυθρωπος νεοφεμινισμος μαλλον βρισκεται καπου στο μυαλο συντηρητικων ανθρωπων και οχι στην πραγματικοτητα.Κια βεβαια εξυπηρετει ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.

Εξαλλου δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο την υπουργαρα Κεραμεως και τα τσιρακια της.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και....
1685766741618.png
 
Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,590 μηνύματα.

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,488 μηνύματα.
Δες εδώ ρε φίλε πώς προσπαθεί το υπουργείο της ΝΔ να περασει στα νεουδια 18χρονα μέσω πανελληνίων ότι ο φεμινισμος ισούται με θυματοποιηση και ότι είναι κακό
Και βάλανε τα παιδάκια να το υπερασπιστουν αυτό μέσω της έκθεσης.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top