Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

30-01-25

04:04
Να είσαι σίγουρος πως κατά την λήψη του ιστορικού ένας καλός και έμπειρος γιατρός ξέρει τι εξετάσεις χρειάζονται. Και ξαναλέω, ναι υπάρχουν περιπτώσεις που οι ορμόνες διαταράσσουν την διάθεση, ωστόσο συνυπάρχουν με άλλα θέματα οπότε αναγνωρίζονται.
Κατά τα άλλα εαν κάποιος δεν έχει τόσο θέμα, πολύ απλά δεν πάει σε ψυχίατρο για να ακολουθήσει αγωγή. Ή να το θέσω αλλιώς...εαν δεν θέλει να πάρει αγωγή, τότε πιθανότατα το πρόβλημα του δεν είναι τόσο σημαντικό, εκτός εαν η πάθηση του επηρεάζει την κρίση του οπότε πρέπει άλλοι να αποφασίσουν για αυτόν. Όταν κάποιος φτάσει στο σημείο να επισκεφθεί ψυχίατρο, σημαίνει πως το πρόβλημα του αρχίζει να επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την ζωή του πλεόν.
Κατά τα άλλα be my guest, κάνε μια μελέτη που θα χορηγείς τεστο σε καταθλιπτικούς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και σου ξαναλέω καλέ μου φίλε το τί έχει κάποιος ή οχι δεν θα το κρίνεις εσύ ούτε εγώ ... μπορεί να έχει μια ήπιας μορφής δυσθυμία και να καταφύγει στον ψυχολόγο ή ψυχίατρο.... και εκεί να εκφράσει τους προβληματισμούς του οτι δεν θα ήθελε να του καταστρέψει η αγωγή τη λίμπιντο που ήδη έχει... αυτό ειναι τόσο παράλογο πχιά που έγραψα;
Τι να κάνουμε κάποιους μας ενδιαφέρει.
Συγγνώμη αλλά θα σου πω με το συμπάθειο πως αυτό δεν μου λέει τίποτα.
Ξέρω φυσικούς που πιστεύουν σε ζώδια και άλλες παπαριές.
Ξέρω δικούς μου καθηγητές που ήταν ψέκες και έλεγαν μαλακίες που δεν ίσχυαν.
Ξέρω γιατρούς επίσης ψέκες που πιστεύουν οτι η παναγία θεραπεύει τον καρκίνο ή στηρίζουν άλλες ψευδοεπιστημονικές μαλακίες όπως βιοσυντονισμούς κτλπ.
Το οτι έχεις πτυχίο δεν σημαίνει απαραίτητα ο,τι ξέρεις τι σου γίνεται. Παραδόξως μπορείς να είσαι ψέκας, σαλεμένος ή οτιδήποτε άλλο. Και εαν δεν πιστεύεις εμένα, μπες στις αξιολογήσεις και δες τι εστί Τουλιάτος και συγκεκριμένα τι απαντάει και ο ίδιος και θα καταλάβεις. Αυτά τα γράφω με την απλή ιδιότητα ανθρώπου που έχει λειτουργικό εγκέφαλο, που ξέρει ανάγνωση και έχει αντίληψη.
Εσυ έγραψες οτι δεν είναι κάν ιατρός και εγώ βρήκα το βιογραφικό του που αναφέρει οτι έχει αποφοιτήσει απο την Ιατρική Αθηνων το 1999. Κατέχει δηλαδή πτυχίο Ιατρικής 26 έτη. Επίσης εάν κρίνουμε απο την εμφάνιση και μόνο είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή του πίστεψε με δεν γινεσαι έτσι σαν κοινός θνητός.
Εν πάση περιπτώση ας έχεις την άποψη σου αλλα διακρίνω πολύ μηδενισμό. Και το διέκρινα και στις δικές μου απόψεις... δεν θέλει τόσο παιδιά... ακουστε και λίγο τον άλλον τι έχει να σας πεί βέβαια το μεσημέρι υπήρξε μια καλή συζήτηση με τα άλλα τα παιδιά που ήταν στο θρέντ. Μην είμαστε έτοιμοι να κατακεραυνώσουμε τον άλλον επειδή δεν αναπαράγει τα συνηθισμένα. Ναι οκ η αγωγή ειναι αυτή αλλα υπάρχει και μια κριτική ικανότητα ως προς το τι επιπτώσεις θα επιφέρει.
*Για την τέστο που όπως ειπε και ο Ουριήλ ειναι μόνο ένας παράγοντας κάνουν αναφορές και άλλοι και ενδεχομένως σε αυτη τη περίπτωση να βρεθει πιο απλα απο οσο νομίζουμε η ρίζα του προβληματος.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 530 μηνύματα.

30-01-25

04:06
Ο καθενας καπως πρεπει να ζησει . Ανεξαρτητως ιδιοτητος και επαγγελματος .Και μόνο που αναφέρεται ο Τουλιάτος σε ένα τόσο λεπτό θέμα η συζήτηση μετατρέπεται αυτομάτως σε φαιδρή το λιγότερο, για τρεις λόγους :
Ο πρώτος είναι πως δεν είναι ψυχίατρος. Και με τρύπα απο σφαίρα να πήγαινες θα σου έγραφε ο "φίλος" του ο φαρμακοποιός τεστο γιατί...αυτό ξέρει, αυτό πουλάει. Δεύτερον, δεν είναι καν γιατρός. Σε οποιαδήποτε λογική χώρα θα είχε αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απο αυτόν τον άνθρωπο με αυτά που έχει κάνει και έχει πει στους ασθενείς που τον έχουν επισκεφθεί. Τρίτον είναι ανεγκέφαλος, οπότε όχι σαν γιατρός αλλά ούτε σαν τυχαίος δεν έχει αξία η γνώμη του.
100 ευρω κοστολογειται η μηνυση .
Ουτε με πονει ουτε με δερνει κανεις .
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

30-01-25

04:16
Και ξαναλέω, εαν είναι κάτι ήπιας μορφής ο ψυχολόγος μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν χρειάζεται ψυχίατρος ή αγωγή. Η αγωγή χρειάζεται απο την στιγμή που το άτομο πλέον είναι δυσλειτουργικό και η ψυχοθεραπεία απο μόνη της δεν βοηθάει.Και σου ξαναλέω καλέ μου φίλε το τί έχει κάποιος ή οχι δεν θα το κρίνεις εσύ ούτε εγώ ... μπορεί να έχει μια ήπιας μορφής δυσθυμία και να καταφύγει στον ψυχολόγο ή ψυχίατρο.... και εκεί να εκφράσει τους προβληματισμούς του οτι δεν θα ήθελε να του καταστρέψει η αγωγή τη λίμπιντο που ήδη έχει... αυτό ειναι τόσο παράλογο πχιά που έγραψα;
Αα ναι συγγνώμη, να ξεκαθαρίσω οτι δεν δεν είναι γιατρός για εμένα, βάσει της συμπεριφοράς του.Τι να κάνουμε κάποιους μας ενδιαφέρει.
Εσυ έγραψες οτι δεν είναι κάν ιατρός και εγώ βρήκα το βιογραφικό του που αναφέρει οτι έχει αποφοιτήσει απο την Ιατρική Αθηνων το 1999. Κατέχει δηλαδή πτυχίο Ιατρικής 26 έτη.
Τι να σου πω βρε Ντέβιλ, εγώ σου είπα που να κοιτάξεις. Τώρα εαν θα εμπιστευόσουν προσωπικά να σε δει ο Τουλιάτος και μάλιστα να σε κουράρει σχετικά με θέματα ψυχικής φύσεως(που δεν είναι καν εξειδικευμένος για αυτό) αλλά και γενικότερα, είναι δική σου επιλογή στην τελική.Εν πάση περιπτώση ας έχεις την άποψη σου αλλα διακρίνω πολύ μηδενισμό. Και το διέκρινα και στις δικές μου απόψεις... δεν θέλει τόσο παιδιά... ακουστε και λίγο τον άλλον τι έχει να σας πεί. Μην είμαστε έτοιμοι να κατακεραυνώσουμε τον άλλον επειδή δεν αναπαράγει τα συνηθισμένα. Ναι οκ η αγωγή ειναι αυτή αλλα υπάρχει και μια κριτική ικανότητα ως προς το τι επιπτώσεις θα επιφέρει.
Σχετικά με την φαρμακευτική αγωγή που λες...τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό προφανώς. Ίσα ίσα υπάρχει αρκετός κόσμος που πάει σε ψυχίατρο και βγάζει λάθος την διάγνωση του γιατί δεν του αρέσει ή αρνείται να πάρει τα φάρμακα που του συνταγογραφούν. Ο καθένας αποφασίζει μόνος του. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και υπάρχουν και εκείνοι που όντως μπορούν να βρουν άλλους τρόπους να ανταπεξέλθουν.
Να ζήσει δεν διαφωνώ, αρκεί να μην το κάνει εις βάρος των ζωών των άλλων ανθρώπων πάντα !Ο καθενας καπως πρεπει να ζησει . Ανεξαρτητως ιδιοτητος και επαγγελματος .
100 ευρω κοστολογειται η μηνυση .
Ουτε με πονει ουτε με δερνει κανεις .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.

30-01-25

04:24
Και ξαναλέω, εαν είναι κάτι ήπιας μορφής ο ψυχολόγος μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν χρειάζεται ψυχίατρος ή αγωγή. Η αγωγή χρειάζεται απο την στιγμή που το άτομο πλέον είναι δυσλειτουργικό και η ψυχοθεραπεία απο μόνη της δεν βοηθάει.
Αα ναι συγγνώμη, να ξεκαθαρίσω οτι δεν δεν είναι γιατρός για εμένα, βάσει της συμπεριφοράς του.
Τι να σου πω βρε Ντέβιλ, εγώ σου είπα που να κοιτάξεις. Τώρα εαν θα εμπιστευόσουν προσωπικά να σε δει ο Τουλιάτος και μάλιστα να σε κουράρει σχετικά με θέματα ψυχικής φύσεως(που δεν είναι καν εξειδικευμένος για αυτό) αλλά και γενικότερα, είναι δική σου επιλογή στην τελική.
Σχετικά με την φαρμακευτική αγωγή που λες...τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό προφανώς. Ίσα ίσα υπάρχει αρκετός κόσμος που πάει σε ψυχίατρο και βγάζει λάθος την διάγνωση του γιατί δεν του αρέσει ή αρνείται να πάρει τα φάρμακα που του συνταγογραφούν. Ο καθένας αποφασίζει μόνος του. Κάθε περίπτωση είναι μοναδική, και υπάρχουν και εκείνοι που όντως μπορούν να βρουν άλλους τρόπους να ανταπεξέλθουν.
Οκ. Αλλά έχω μια ένσταση εσυ έκρινες και εμένα ως "ακατάλληλο" που απλά έδωσα οχι σαν ιατρός 2-3 σκέψεις και απόψεις πως να εμπιστευτώ μετά τη κρίση σου για τον Τουλιάτο και τον κάθε Τουλιάτο του οποίου βεβαια τις κριτικές διαβασα και οι μισές ειναι του ύψους ενω οι άλλες μισές του βάθους.
Ενα αυτό δευτερον δεν έγραψα πουθενά στο ποστ οτι θα τον εμπιστευομουν για θέματα ψυχικής φύσεως αλλα θα τον ρωτουσα για θέματα ορμονικά που δημιουργούν κάποιες ψυχολογικές καταστάσεις εκ των οποίων αρκετές κριτικές ειναι στο ΑΡΙΣΤΑ.
5/5
· a year ago
Κορυφαίος σε ορμονικά θέματα, παρέπεμψα ένα φίλο μου που υποπτεύθηκα ότι έχει υπογοναδισμο.Ευτυχως έγινε η σωστή διάγνωση,και με ορμονική θεραπεία ζει σαν άντρας ξανά!
και έχουμε και αυτό εδω
1/5
· a year ago
Ειναι 63 ετων και ΦΘΟΝΕΙ ολους τους νεους επειδη απλα αυτος στραβογερασε ! Δεν ειναι ιατρος εμπιστοσυνης.... Σπουδασε στην Ουγγαρια σε Αγγλοφωνο "πανεπιστημιο" με υψηλα διδακτρα που ακομα και χαλιας να εισαι σε περνανε στα μαθηματα.
Ο άνθρωπος ειναι γεννημένος το 1973 και 52 ετών ουτε κάν 63... αντιλαμβάνεσαι το τι βλακεία γράφεται στο Ιντερνετ έτσι ;
Ο καθε ενας έχει απο μια άποψη.... μπορεί να ειναι ένας κοπρίτης που δεν ασχολείται με τίποτα στη ζωή του αλλα αμα μπεί στο Ιντερνετ θα μεταμορφωθεί ξαφνικα σε ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΤΡΕΝΤ (δεν αναφέρομαι σε κάποιο απο τα μέλη εδώ).
Εν πάση περιπτώση επειδη ξεφεύγουμε εγω δεν θα το συνεχίσω αλλο.
Αν ο κόσμος πάει σε ψυχιάτρους και του συνεχίζουν τις αγωγές για 1-2 χρονια και τον κάνουν δυσλειτουργικό αλλού καλώς κάνει αν θές την άποψη μου (γιατι και απο εκεί ξεκίνησε η διαφωνία) και το ψάχνει και εναλλακτικά.
Ξαναλέω κάποιοι μπορεί να χλευάζετε αλλα κάποια θέματα για εμάς όπως ειναι οι προσωπικές ερωτικές σχέσεις ειναι πολύ σημαντικά. Και δεν ντρεπόμαστε και να το γράψουμε επειδή κάποιος ή κάποια θα μας παραθέσει και θα επιχειρήσει να μας επικρίνει. Ο σωστός ιατρός ακούει τον ασθενή και τους προβληματισμούς του. Οπότε μην κατηγορείς αυτους οι οποιοι δεν "ακολουθουν τις αγωγές επειδη ειναι ψέκες ταχα μου" γιατι μπορεί ο γιατρός να ειναι αλαζόνας και ασυναίσθητος και να προκαλεί αυτη την κατάληξη.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 530 μηνύματα.

30-01-25

04:36
Devil , ενα απο τα <<καυτα >> επαγγελματα του μελλοντος θα ειναι οι ψυχολογοι , εκτος αν καποιου ειδους <<σπασμενου>> chatgpt διαρρευσει ελευθερο στο διαδικτυο εχοντας ολες τις απαντησεις . Ο κοσμος δεν ενδιαφερεται για αυτοκριτικη , αυτογνωσια και αυτοεπιγνωση .Και σου ξαναλέω καλέ μου φίλε το τί έχει κάποιος ή οχι δεν θα το κρίνεις εσύ ούτε εγώ ... μπορεί να έχει μια ήπιας μορφής δυσθυμία και να καταφύγει στον ψυχολόγο ή ψυχίατρο.... και εκεί να εκφράσει τους προβληματισμούς του οτι δεν θα ήθελε να του καταστρέψει η αγωγή τη λίμπιντο που ήδη έχει... αυτό ειναι τόσο παράλογο πχιά που έγραψα;
Τι να κάνουμε κάποιους μας ενδιαφέρει.
Εσυ έγραψες οτι δεν είναι κάν ιατρός και εγώ βρήκα το βιογραφικό του που αναφέρει οτι έχει αποφοιτήσει απο την Ιατρική Αθηνων το 1999. Κατέχει δηλαδή πτυχίο Ιατρικής 26 έτη. Επίσης εάν κρίνουμε απο την εμφάνιση και μόνο είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή του πίστεψε με δεν γινεσαι έτσι σαν κοινός θνητός.
Εν πάση περιπτώση ας έχεις την άποψη σου αλλα διακρίνω πολύ μηδενισμό. Και το διέκρινα και στις δικές μου απόψεις... δεν θέλει τόσο παιδιά... ακουστε και λίγο τον άλλον τι έχει να σας πεί βέβαια το μεσημέρι υπήρξε μια καλή συζήτηση με τα άλλα τα παιδιά που ήταν στο θρέντ. Μην είμαστε έτοιμοι να κατακεραυνώσουμε τον άλλον επειδή δεν αναπαράγει τα συνηθισμένα. Ναι οκ η αγωγή ειναι αυτή αλλα υπάρχει και μια κριτική ικανότητα ως προς το τι επιπτώσεις θα επιφέρει.
*Για την τέστο που όπως ειπε και ο Ουριήλ ειναι μόνο ένας παράγοντας κάνουν αναφορές και άλλοι και ενδεχομένως σε αυτη τη περίπτωση να βρεθει πιο απλα απο οσο νομίζουμε η ρίζα του προβληματος.
Διανυουμε τη περιοδο των ευκολων μιμητικων λυσεων . Ακολουθουμε τασεις αλλωνων και αυτο τρανταζει τη ψυχοσυνθεση μας . Στην αρχη ενα ξυσιμο . Ζουμε τις ιδεες αλλων . Ουσιαστικα τις ζωες αλλων . Και μετα ερχεται το μπουνιδι της πραγματικοτητας να μας ξαναξαπλωσει καταγης .
Για οσους απο εμας επιλεξαμε ως last resort την φαρμακευτικη αγωγη να μη χειροτερεψουμε καθολου παραλληλως προσθετωντας ενα λιθαρακι ζεστου συναισθηματος καθε μερα . Και οσοι συνανθρωποι μας παλευουν με τις υποτροπιαζουσες να συνεχιζουν να βρισκονται , αυριο και μεθαυριο και ολα τα αυριο , μαζι μας .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

04:58
Devil , ενα απο τα <<καυτα >> επαγγελματα του μελλοντος θα ειναι οι ψυχολογοι , εκτος αν καποιου ειδους <<σπασμενου>> chatgpt διαρρευσει ελευθερο στο διαδικτυο εχοντας ολες τις απαντησεις . Ο κοσμος δεν ενδιαφερεται για αυτοκριτικη , αυτογνωσια και αυτοεπιγνωση .
Διανυουμε τη περιοδο των ευκολων μιμητικων λυσεων . Ακολουθουμε τασεις αλλωνων και αυτο τρανταζει τη ψυχοσυνθεση μας . Στην αρχη ενα ξυσιμο . Ζουμε τις ιδεες αλλων . Ουσιαστικα τις ζωες αλλων . Και μετα ερχεται το μπουνιδι της πραγματικοτητας να μας ξαναξαπλωσει καταγης .
Για οσους απο εμας επιλεξαμε ως last resort την φαρμακευτικη αγωγη να μη χειροτερεψουμε καθολου παραλληλως προσθετωντας ενα λιθαρακι ζεστου συναισθηματος καθε μερα . Και οσοι συνανθρωποι μας παλευουν με τις υποτροπιαζουσες να συνεχιζουν να βρισκονται , αυριο και μεθαυριο και ολα τα αυριο , μαζι μας .
Ε ναι η αυτοκριτική ειναι πολυ σημαντική αρετή.
Η αυτοκριτική και το open minding. Να είσαι ανοιχτόμυαλος να προσπαθεις να καταλάβεις τι θέλει να σ πει ο άλλος και αν μιλάει για καλό. Πριν τον επικρίνεις.
Προσωπικά είμαι της άποψης των διαφορετικών λύσεων αλλά δυστυχώς επειδή έχουν το αβέβαιο και το καινουργιο είναι λογικό να δημιουργουν ανασφάλειες στις ψυχές των ανθρώπων.
Για αυτό και η εναντίωση.
Πχ έχεις σκεφτεί ποτε ότι θα μπορούσες να καλυτερεψεις αν προσπαθουσες να βρεις έναν άνθρωπο περαν της οικογενειας σου να αγαπήσεις ;
Με πιασε αυπνια απόψε. Αντε και καληνυχτα η μάλλον καλημέρα.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

30-01-25

05:17
Καλημερα !Ε ναι η αυτοκριτική ειναι πολυ σημαντική αρετή.
Η αυτοκριτική και το open minding. Να είσαι ανοιχτόμυαλος να προσπαθεις να καταλάβεις τι θέλει να σ πει ο άλλος και αν μιλάει για καλό. Πριν τον επικρίνεις.
Προσωπικά είμαι της άποψης των διαφορετικών λύσεων αλλά δυστυχώς επειδή έχουν το αβέβαιο και το καινουργιο είναι λογικό να δημιουργουν ανασφάλειες στις ψυχές των ανθρώπων.
Για αυτό και η εναντίωση.
Πχ έχεις σκεφτεί ποτε ότι θα μπορούσες να καλυτερεψεις αν προσπαθουσες να βρεις έναν άνθρωπο περαν της οικογενειας σου να αγαπήσεις ;
Με πιασε αυπνια απόψε. Αντε και καληνυχτα η μάλλον καλημέρα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.109 μηνύματα.

30-01-25

06:30
Ναι ..κοιτα...η Πουπι πηρε το χερακι σου και χτυπησε αυτα που λες..και εξακολουθησες να τα λες στον λιμπερτους.Ακριβώς έχει όντως έναν ρόλο. Για αυτο και αναφέρθηκε και όχι για να κάνουμε τους επιβήτορες εδω μέσα.
Τα σκουπιδια αυτα που γράφεις μπορούν να επεμβουν στην νευροχημεία ; αφου ειναι άυλες σκέψεις.... δεν μπορουν να λυθούν με τη ψυχοθεραπεία ;
Επισης έγραψα (αν και δεν έχω γνώσεις ιατρικής) ότι εφοσον δεν υπάρχει ουσιαστικά λύση στο πρόβλημα μπορείς να ζήσεις με αυτό αρκεί να εισαι λειτουργικός σε βασικούς τομείς της ζωής σου... φαγητό - κοινωνικες εκδηλώσεις - ύπνος - σέξ - γυμναστική κτλ.
Συγγνωμη παιδιά αλλα εμένα δεν με έπεισαν τα επιχειρήματα περι αντικαταθλιπτικών φαρμάκων οτι μπορείς να είσαι λειτουργικος με αυτά που διαβασα και αυτο δεν σημαίνει ουτε οτι είμαι ανώριμος όπως έγραψε ο κύριος πρίν ούτε οτι ειμαι ακατάλληλος για να δίνω συμβουλές.
Μια χαρά μπορώ να δωσω τις συμβουλές και ειμαι κατάλληλος για εκείνες που δουλεύουν σε εμένα και όταν το κάνω το κάνω πραγματικά με όρεξη να βοηθήσω έναν άλλο ανθρωπο να χαρεί στη ζωή του. Το ξέρω οτι διαβάζετε αντιδραστικές αποψεις απο το προφίλ μου αυτη τη στιγμή αλλα και τι να κάνουμε τώρα....
δεν θα συνέχιζα να το συζητώ αλλα μπήκε η Πούπι και έπρεπε να της απαντήσω.
''Δεν φταιω εγω μαμα...η αδελφη μου φταιει.''
Καποτε πρεπει να ωριμασεις..αλλα χλωμο το βλεπω.
Το παιζεις ειδικος και λες οτι του φανει..σε ενα τοσο σοβαρο θεμα.
Δεν ηξερα οτι εγω σε εβαλα να πεις αυτα που λες.
Ξαναπεστο τωρα οτι εγω φταιω για τις @ που λες.
Στο ελλαδισταν για καποιον ηλιθιο λογο..ειναι ταμπου αυτα.Για άλλες παθήσεις θα παίρνατε φάρμακα, για την κατάθλιψη όχι![]()
Ανθρωποι που εχουν μεινει στην δεκαετια του 50..με χωριατικα μυαλα,ανιδεοι και αμορφωτοι θα ελεγα..που νομιζουν οτι αντικαταθλιπτικα και ψυχοφαρμακα ειναι μαλακιες των γιατρων ,και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το πρωτο απο ολα ειναι η ψυχικη υγεια και ποσο δυνατοι νιωθουμε και οχι αν το τσουτσουνι μας σηκωνεται.Αυτο θα ερθει μετα.Οι γιατροι ζυγιζουν οφελη και κοστος και πραττουν αναλογα.
Αλλα οταν ο αλλος σκεφτεται με το τσουτσουνι...δεν μπορεις να πεις κατι..δεν θα το καταλαβει το τσουτσουνι..Γενικα μιλαω εννοειται.Οχι για εδω.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

09:34
Ναι ..κοιτα...η Πουπι πηρε το χερακι σου και χτυπησε αυτα που λες..και εξακολουθησες να τα λες στον λιμπερτους.
''Δεν φταιω εγω μαμα...η αδελφη μου φταιει.''
Καποτε πρεπει να ωριμασεις..αλλα χλωμο το βλεπω.
Το παιζεις ειδικος και λες οτι του φανει..σε ενα τοσο σοβαρο θεμα.
Δεν ηξερα οτι εγω σε εβαλα να πεις αυτα που λες.
Ξαναπεστο τωρα οτι εγω φταιω για τις @ που λες.
Στο ελλαδισταν για καποιον ηλιθιο λογο..ειναι ταμπου αυτα.
Ανθρωποι που εχουν μεινει στην δεκαετια του 50..με χωριατικα μυαλα,ανιδεοι και αμορφωτοι θα ελεγα..που νομιζουν οτι αντικαταθλιπτικα και ψυχοφαρμακα ειναι μαλακιες των γιατρων ,και δεν μπορουν να καταλαβουν οτι το πρωτο απο ολα ειναι η ψυχικη υγεια και ποσο δυνατοι νιωθουμε και οχι αν το τσουτσουνι μας σηκωνεται.Αυτο θα ερθει μετα.Οι γιατροι ζυγιζουν οφελη και κοστος και πραττουν αναλογα.
Αλλα οταν ο αλλος σκεφτεται με το τσουτσουνι...δεν μπορεις να πεις κατι..δεν θα το καταλαβει το τσουτσουνι..Γενικα μιλαω εννοειται.Οχι για εδω.![]()
Για όπου και αν μιλάς δυστυχώς τους περισσότερους άντρες θα τους καταρρακώσει αυτη η συγκεκριμένη παρενέργεια που συζητάμε απο χθές. Πρέπει να είναι μέριμνα ενος καλού ιατρού να δώσει φάρμακα που δεν θα επηρεάσουν σε τόσο μεγάλο βαθμό αυτή την λειτουργία. Ειδικά για άντρες που είναι δεσμευμένοι και δεν θέλουν να παραμελούν τη σύντροφο τους και τις ανάγκες της ... ειλικρινά που είδες την ανωριμότητα σε όλα αυτα ;

Το γεγονός οτι για ένα τόσο σοβαρό θέμα μπλέκεσαι με την δική μου ωριμότητα... ειναι αστείο και με διασκεδάζει

Πρίν κρίνεις εμένα όμως κάνε την αυτοκριτική σου που δεν τολμάει κάποιος να γράψει μια άποψη μήπως και τον χλευάσεις επειδή δεν ανήκει στα δικά σου υποκειμενικά κριτήρια ... αυτο δε γίνεται τόσο καιρό ;
εγω ξέρεις όμως οτι δε μασάω ότι και αν γράψεις και μπορώ να σε αντιμετωπίσω ανα πάσα στιγμή.

Την Καλημέρα μου.
*Προφανώς δεν αναφερόμαστε σε βαριές περιπτώσεις -τουλάχιστον εγώ γιατί όπως είπες δεν μ αρέσει να παριστάνω τον ειδικό σε θέματα που δεν είμαι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

10:05
Διακόσια mg ζολόφτ παίρνω. Εάν έπαιρνα άλλο αντικαταθλιπτικό, ίσως να έπαιρνα λιγότερο.
Η Νέα Υόρκη πού κολλάει;![]()
Διάβασα αυτο και σε θυμήθηκα
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

30-01-25

11:15
Έστω ότι έχεις PTSD. Θα αλλάξει κάτι για εσένα; Θα σε ανακουφίσει η διάγνωση αυτή;Ξελαρυγγιαζομαι απο τοτε στους ψυχιατρους οτι η πιο πιθανη εξηγηση ισως ειναι το PTSD .
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

30-01-25

11:36
Όλοι είναι ακατάλληλοι, απλώς για διαφορετικούς λόγους. Εσύ και εγώ γιατί δεν είμαστε γιατροί καν. Ο Τουλιάτος γιατί δεν είναι ψυχίατρος. Άλλοι ψυχίατροι επίσης δεν μπορούν να κρίνουν άλλους ψυχιάτρους χωρίς να έχουν την πλήρη εικόνα και το ιστορικό του κάθε ασθενούς.Οκ. Αλλά έχω μια ένσταση εσυ έκρινες και εμένα ως "ακατάλληλο" που απλά έδωσα οχι σαν ιατρός 2-3 σκέψεις και απόψεις πως να εμπιστευτώ μετά τη κρίση σου για τον Τουλιάτο και τον κάθε Τουλιάτο του οποίου βεβαια τις κριτικές διαβασα και οι μισές ειναι του ύψους ενω οι άλλες μισές του βάθους.
Ωστόσο μπορούμε να αντιληφθούμε εάν ένας γιατρός ενδιαφέρεται και είναι σοβαρός ή όχι, γιατί στην τελική εμείς του εμπιστευόμαστε την υγεία μας οπότε πρέπει να έχουμε αντίληψη. Γενικά υπάρχουν εξετάσεις για να εντοπίσεις πολλά πράγματα. Οι περισσότεροι όντως δεν ζητάνε εξετάσεις.
Ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα. Πριν κάποια χρόνια είχα ένα δερματικό θέμα και είχα πάει σε ένα κέντρο υγείας...εκεί η γιατρός με έβαλε να κάνω ένα σωρό εξετάσεις από αιματολογικές ως καρδιογράφημα, πρακτικά χωρίς λόγο. Πάω σε έμπειρο δερματολόγο, του τα λέω, και γελάει...μου λέει, εαν ο γιατρός δεν έχει εμπειρία ή δεν ξέρει αρχίζει και κάνει όλες τις εξετάσεις. Εκείνος μου είπε τι ήταν το πρόβλημα με μία απλή εξέταση.
Εε καλώς εάν όλοι είναι κοπρίτες και αξιόλογοι μόνο όσοι δηλώνουν ευχαριστημένοι, περί ορέξεως.Ενα αυτό δευτερον δεν έγραψα πουθενά στο ποστ οτι θα τον εμπιστευομουν για θέματα ψυχικής φύσεως αλλα θα τον ρωτουσα για θέματα ορμονικά που δημιουργούν κάποιες ψυχολογικές καταστάσεις εκ των οποίων αρκετές κριτικές ειναι στο ΑΡΙΣΤΑ.
5/5
· a year ago
Κορυφαίος σε ορμονικά θέματα, παρέπεμψα ένα φίλο μου που υποπτεύθηκα ότι έχει υπογοναδισμο.Ευτυχως έγινε η σωστή διάγνωση,και με ορμονική θεραπεία ζει σαν άντρας ξανά!
και έχουμε και αυτό εδω
1/5
· a year ago
Ειναι 63 ετων και ΦΘΟΝΕΙ ολους τους νεους επειδη απλα αυτος στραβογερασε ! Δεν ειναι ιατρος εμπιστοσυνης.... Σπουδασε στην Ουγγαρια σε Αγγλοφωνο "πανεπιστημιο" με υψηλα διδακτρα που ακομα και χαλιας να εισαι σε περνανε στα μαθηματα.
Ο άνθρωπος ειναι γεννημένος το 1973 και 52 ετών ουτε κάν 63... αντιλαμβάνεσαι το τι βλακεία γράφεται στο Ιντερνετ έτσι ;
Ο καθε ενας έχει απο μια άποψη.... μπορεί να ειναι ένας κοπρίτης που δεν ασχολείται με τίποτα στη ζωή του αλλα αμα μπεί στο Ιντερνετ θα μεταμορφωθεί ξαφνικα σε ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΤΡΕΝΤ (δεν αναφέρομαι σε κάποιο απο τα μέλη εδώ).
Εν πάση περιπτώση επειδη ξεφεύγουμε εγω δεν θα το συνεχίσω αλλο.
Κάθε περίπτωση είναι μοναδική όπως είπα. Το χρονικό διάστημα της θεραπείας διαφέρει οπότε ανάλογα. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να διαρκέσει κάμποσους μήνες για να επανέλθει η χημεία του εγκεφάλου και το αποτέλεσμα να είναι σταθερό και μετά την διακοπή της αγωγής.Αν ο κόσμος πάει σε ψυχιάτρους και του συνεχίζουν τις αγωγές για 1-2 χρονια και τον κάνουν δυσλειτουργικό αλλού καλώς κάνει αν θές την άποψη μου (γιατι και απο εκεί ξεκίνησε η διαφωνία) και το ψάχνει και εναλλακτικά.
Σχετικά με το άλλο θέμα τώρα...ξαναλέω πως κάποιος που θα πάει με θέμα, δεν έχει προτεραιότητα το σεξ. Εάν ας πούμε ο άλλος τρώει απανωτές κρίσεις πανικού όλη μέρα, ούτως η άλλως δεν θα μπορεί να κάνει σεξ, ή και να μπορεί, απλούστατα δεν θα το ευχαριστηθεί. Βέβαια η συζήτηση τίθεται σε λάθος έδαφος γιατί αυτές είναι πιθανές παρενέργειες, όχι σίγουρες. Το ποσό πιθανές εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό, το φάρμακο, και την δόση του.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

11:38
Όλοι είναι ακατάλληλοι, απλώς για διαφορετικούς λόγους. Εσύ και εγώ γιατί δεν είμαστε γιατροί καν. Ο Τουλιάτος γιατί δεν είναι ψυχίατρος. Άλλοι ψυχίατροι επίσης δεν μπορούν να κρίνουν άλλους ψυχιάτρους χωρίς να έχουν την πλήρη εικόνα και το ιστορικό του κάθε ασθενούς.
Ωστόσο μπορούμε να αντιληφθούμε εάν ένας γιατρός ενδιαφέρεται και είναι σοβαρός ή όχι, γιατί στην τελική εμείς του εμπιστευόμαστε την υγεία μας οπότε πρέπει να έχουμε αντίληψη. Γενικά υπάρχουν εξετάσεις για να εντοπίσεις πολλά πράγματα. Οι περισσότεροι όντως δεν ζητάνε εξετάσεις.
Ωστόσο αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και θα σου δώσω ένα απλό παράδειγμα. Πριν κάποια χρόνια είχα ένα δερματικό θέμα και είχα πάει σε ένα κέντρο υγείας...εκεί η γιατρός με έβαλε να κάνω ένα σωρό εξετάσεις από αιματολογικές ως καρδιογράφημα, πρακτικά χωρίς λόγο. Πάω σε έμπειρο δερματολόγο, του τα λέω, και γελάει...μου λέει, εαν ο γιατρός δεν έχει εμπειρία ή δεν ξέρει αρχίζει και κάνει όλες τις εξετάσεις. Εκείνος μου είπε τι ήταν το πρόβλημα με μία απλή εξέταση.
Εε καλώς εάν όλοι είναι κοπρίτες και αξιόλογοι μόνο όσοι δηλώνουν ευχαριστημένοι, περί ορέξεως.
Κάθε περίπτωση είναι μοναδική όπως είπα. Το χρονικό διάστημα της θεραπείας διαφέρει οπότε ανάλογα. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να διαρκέσει κάμποσους μήνες για να επανέλθει η χημεία του εγκεφάλου και το αποτέλεσμα να είναι σταθερό και μετά την διακοπή της αγωγής.
Σχετικά με το άλλο θέμα τώρα...ξαναλέω πως κάποιος που θα πάει με θέμα, δεν έχει προτεραιότητα το σεξ. Εάν ας πούμε ο άλλος τρώει απανωτές κρίσεις πανικού όλη μέρα, ούτως η άλλως δεν θα μπορεί να κάνει σεξ, ή και να μπορεί, απλούστατα δεν θα το ευχαριστηθεί. Βέβαια η συζήτηση τίθεται σε λάθος έδαφος γιατί αυτές είναι πιθανές παρενέργειες, όχι σίγουρες. Το ποσό πιθανές εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό, το φάρμακο, και την δόση του.
Τι να σου πω αμα αποκαθίσταται τελικά η χημεία του εγκεφάλου οκ ας τα παρει τα φάρμακα για ένα διάστημα... Πολυ φοβάμαι μη γίνουν χρονιές καραμέλες.
Ο συγκεκριμένος που γράφει ψεμματα ρε φίλε οτι τελείωσε ιατρική στη Βουλγαρία ενώ ο άλλος έχει τελειώσει Ιατρική Αθηνών κοπρίτης είναι τι είναι ας πουμε ;;; η τον λέει 62 χρονών ένω είναι 53
Θα παρεις στα σοβαρά τη κριτική ενός τέτοιου ατόμου ; ουτε καν έχει παει στο ιατρείο του βάζω στοίχημα.
Αυτό που είπες με την εμπειρία ισχυει και αντίστροφα... Δηλαδή ένας έμπειρος ιατρός από το να σε χώσει σε ασκοπη φαρμακολογια σε στέλνει πρωτα για εξετάσεις για να εντοπίσει την ριζα του προβληματος. Δεν μπορείς να αρνηθείς ότι υπάρχουν τετοιοι ιατροί.
Ιατροί δεν είμαστε σίγουρα αλλά μια κρίση την έχουμε... Εμένα μ χει πει παθολογος έμπειρος μην τα παρεις αυτά μαλακιες σου έγραψε και είχε δικιο.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

30-01-25

12:00
Χρόνιες καραμέλες δεν γίνονται εκτός πια εάν κάποιος λόγω γενετικών παραγόντων δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου διαφορετικά. Ωστόσο να ξέρεις πως τα φάρμακα αυτά έχουν ελάχιστες παρενέργειες, απλώς έχει μείνει κακό ονομα από τις παλιότερες γενιές φαρμάκων.Τι να σου πω αμα αποκαθίσταται τελικά η χημεία του εγκεφάλου οκ ας τα παρει τα φάρμακα για ένα διάστημα... Πολυ φοβάμαι μη γίνουν χρονιές καραμέλες.
Το ζαναξ ας πούμε που το μπουκωσει η μισή και βάλε Ελλάδα με συνταγές γιατρών που δεν είναι καν ψυχίατροι, για μακροχρόνια κιόλας χρήση(δεν είναι αυτός ο σκοπός του) είναι πολύ χειρότερο. Σε ζομποποιεί, μακροχρόνια χρήση μειώνει την δράση του, προκαλεί εξάρτηση κτλπ.
Αυτό έχει να κάνει με το να βρεις γιατρό που εμπιστεύεσαι. Δηλαδή που δεν θα σε ποτίσει σε φάρμακα χωρίς να είναι πλήρως απαραίτητο ή αναγκαίο. Να ξέρεις οτι γιατροί άλλων ειδικοτήτων είναι ακόμα χειρότεροι. Φίλος είχε πάθει κάτι σαν πνευμονία και του έγραφε η γιατρός μια πάρα πολύ βαριά αντιβίωση που δεν χρειαζόταν. Δεν θυμάμαι πως το είχε ανακαλύψει ακριβώς, αλλά εν ολίγοις η τύπισσα έβγαζε λεφτά από το να σπρώχνει αυτές τις αντιβιώσεις. Υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις δυστυχώς.Αυτό που είπες με την εμπειρία ισχυει και αντίστροφα... Δηλαδή ένας έμπειρος ιατρός από το να σε χώσει σε ασκοπη φαρμακολογια σε στέλνει πρωτα για εξετάσεις για να εντοπίσει την ριζα του προβληματος. Δεν μπορείς να αρνηθείς ότι υπάρχουν τετοιοι ιατροί.
Ιατροί δεν είμαστε σίγουρα αλλά μια κρίση την έχουμε... Εμένα μ χει πει παθολογος έμπειρος μην τα παρεις αυτά μαλακιες σου έγραψε και είχε δικιο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.109 μηνύματα.

30-01-25

12:36
Τα συνιθησμενα αντικαταθλιπτικα ειναι βασικα η σεροτονινη σαν ουσια...ορμονη του εγκεφαλου..τα ηρεμιστικα εχουν πολυ χειροτερες παρενεργειες..τα αντικαταθλιπτικα..τα πιο συνηθισμενα τουλαχιστον..ουτε συνταγη γιατρου δεν χρειαζονται...τι συζηταμε ακριβως?
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.832 μηνύματα.

30-01-25

12:42
Τα ηρεμιστικά έχουν βενζοδιαζεπίνες που σε αυξανόμενες δόσεις καίνε τον εγκέφαλο. Η μάνα μου στα τελευταία της είχε κάνει μαγνητική και ήταν μισοκαμένη με λευκές κυλίδες. Burn out, θεός σχωρέστην.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

30-01-25

13:01
Για κομπογιαννίτης μου κάνει ο Τουλιάτος.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

13:03
Εκεινο που δεν καταλαβαίνω εγώ ειναι γιατί ενώ αυτά τα φάρμακα ανεβάζουν ή ρυθμίζουν την σεροτονίνη κτλ την ιδια στιγμή έχουν παρενέργειες στη λίμπιντο ;
Για κομπογιαννίτης μου κάνει ο Τουλιάτος.
Τι να σου πώ ρε φιλε δεν ειμαι και συνήγορος του.... πάντως αυτο με τη τέστο εμένα μου άρεσε κάποια στιγμή στο μέλλον αν αντιμετωπίσω θέμα (ελπίζω όχι) θα πώ στον παθολόγο να μου γράψει κάποιες εξετάσεις που να τσεκάρουν και κάποιες ορμόνες δεν ειναι κάτι κακό.
Αυτό έχει να κάνει με το να βρεις γιατρό που εμπιστεύεσαι. Δηλαδή που δεν θα σε ποτίσει σε φάρμακα χωρίς να είναι πλήρως απαραίτητο ή αναγκαίο. Να ξέρεις οτι γιατροί άλλων ειδικοτήτων είναι ακόμα χειρότεροι. Φίλος είχε πάθει κάτι σαν πνευμονία και του έγραφε η γιατρός μια πάρα πολύ βαριά αντιβίωση που δεν χρειαζόταν. Δεν θυμάμαι πως το είχε ανακαλύψει ακριβώς, αλλά εν ολίγοις η τύπισσα έβγαζε λεφτά από το να σπρώχνει αυτές τις αντιβιώσεις. Υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις δυστυχώς.
Μιλάς σε άνθρωπο που θα πάρει χάπι για το πυρετό αν αυτός φτάσει 39.5

Πάντως εάν ξεκινουσαν να με σφυροκοπάνε οι κρισεις πανικού θα έκανα διπλές προπονήσεις στο γυμναστήριο.
Ειναι ψυχοθεραπεία.
Ξαναλέω ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... Δεν αποτελούν συμβουλές αυτά που γράφω αν όμως οφεληθεί κάποιος απο αυτές τις σκέψεις τότε χαρά μου.
Το αναφέρω γιατι δυστυχως κάποιοι παρεξηγούν πολύ εύκολα εδω μέσα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

30-01-25

13:26
Θα κάνω απλά μια εικασία γιατί δεν γνωρίζω, δεν το έχω ψάξει. Τα φάρμακα αυτά στην ουσία αμβλύνουν τις κορυφώσεις, είτε αυτό αφορά κρίση πανικού...είτε οργασμό. Πιστεύω πως αυτή η άμβλυνση του οργασμού μειώνει την ευχαρίστηση που λαμβάνει κάποιος οπότε μειώνεται και η επιθυμία του για σεξ.Εκεινο που δεν καταλαβαίνω εγώ ειναι γιατί ενώ αυτά τα φάρμακα ανεβάζουν ή ρυθμίζουν την σεροτονίνη κτλ την ιδια στιγμή έχουν παρενέργειες στη λίμπιντο ;
Ας πούμε εκεί που μπορεί να ήθελες 4 φορές την ημέρα θα θες 1-2.
Βέβαια αυτό εξαρτάται και από το άτομο. Η λίμπιντο επηρεάζεται και από το πόσο το επιδιώκει κάποιος. Είναι αυτό που λέμε τρώγοντας σου έρχεται η όρεξη. Δεν είναι τυχαίο που εάν κανείς μια φορά, μετά θες δεύτερη, και μετά ακόμα πιο πολύ θες τρίτη κ.ο.κ.
Και εγώ αποφεύγω τα φάρμακα εκτός εάν κυριολεκτικά το κεφάλι μου πάει να σπάσει ή σέρνομαι από τον πυρετό. Το θέμα με τις κρίσεις πανικού είναι πως αυξάνουν φυσικά τον καρδιακό σου ρυθμό, νιώθεις δηλαδή σαν να τρέχεις μαραθώνιο ενώ είσαι ακίνητος. Τα φάρμακα βοηθούν ακριβώς σε αυτό, να ηρεμήσει λίγο ο οργανισμός ώστε να ξεκινήσεις άσκηση, η οποία με την σειρά της έχει τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.Μιλάς σε άνθρωπο που θα πάρει χάπι για το πυρετό αν αυτός φτάσει 39.5
Πάντως εάν ξεκινουσαν να με σφυροκοπάνε οι κρισεις πανικού θα έκανα διπλές προπονήσεις στο γυμναστήριο.
Ειναι ψυχοθεραπεία.
Ξαναλέω ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... Δεν αποτελούν συμβουλές αυτά που γράφω αν όμως οφεληθεί κάποιος απο αυτές τις σκέψεις τότε χαρά μου.
Το αναφέρω γιατι δυστυχως κάποιοι παρεξηγούν πολύ εύκολα εδω μέσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Joji
- Luludaki
- fockos
- Ilma
- charmander
- Paragontas7000
- iew
- touvlo
- Libertus
- Scandal
- Reader
- louminis
- fids
- Memetchi
- fourkaki
- Ωρορα
- Μήτσος10
- JungC
- A350
- giannhs2001
- fmarulezkd
- American Economist
- loulou11
- globglogabgalab
- taketrance
- rafaela11
- camil
- Natsuko
- zina15
- Wonderkid
- synthnightingale
- thenutritionist
- ck_chrysiis
- Unboxholics
- Giorgkalo
- danonito_kyr
- J.Cameron
- gegeorgiou90
- DimitraA.
- gmoutzour
- Jack of Spades
- Dr. Gl. Luminous
- Kate1914
- Εριφύλη
- ghоul
- marww
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- Fernando_A
- Αλκίμαχος
- mixaelaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.