Χρόνια πολλά!
Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας
Έπαιρνα για 3 χρόνια ρεμερον χωρίς να έχω ούτε κατάθλιψη ούτε τπτ (ο μοναδικός λόγος είναι επειδή μου αύξανε το βάρος μου ) είμουν πολύ αδύνατος και εννοείται ότι δεν μου το είχε δώσει κάποιος γιατρός μιας που δεν είχα τίποτα
Έπαιρνα 45 mg τον τελευταίο χρόνο ώσπου τον Φεβρουάριο άρχισα να παρατηρώ ένα πανικό χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω, επίσης δεν μου πήγαινε το μυαλό ότι είναι από το φάρμακο.
Όλο αυτό μεγαλώνε μέχρι τις 10 Απριλίου που έπαθα ένα τεράστιο σοκ πανικού άνευ λόγου και αιτίας, εκείνη τη μέρα κατάλαβα ότι είναι από το φάρμακο και το έκοψα αμέσως
Το σοκ αυτό όμως συνέχιζε ... Πήγα στα επείγοντα ενός ψυχιατρείου και γιατροί μου δώσαν ένα άλλο φάρμακο το οποίο δεν θυμάμαι από την ονομασία του
Εγώ φοβόμουνα ότι αυτό το φάρμακο επειδή είναι αντικαταθλιπτικό και αυτό μήπως μεγαλώσει ακόμα την κατάσταση και δεν το πήρα και ας μου το χορηγήσαν
Η κατάσταση ναι μεν καλυτέρευε αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς
Ως που των οκτώβριο ειπα θα πάω σε ένα ψυχίατρο και θα κάνω ό,τι μου πει
Μου έδωσε φάρμακα να παίρνω καθημερινά μηνιτράν το βράδυ και τον ενλιφτ το πρωί
Τώρα μετά από 2 μήνες η κατάσταση έχει φτιάξει στο 98%
Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με αυτό το φάρμακο εννοώ το ρεμερον
Επαναλαμβάνω ότι αυτό το φάρμακο το πήρα μόνος μου χωρίς να έχω ούτε κατάθλιψη ούτε ψυχολογικά προβλήματα ούτε τίποτα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Δεκεμβρίου 2025
Enlift 10mg το πρωί και minitran 2-10 το βράδυ... Είδα διαφορά από τις πρώτες μέρες .. ξανά γράφω ότι δεν είχα απολύτως τίποτα όταν πήρα το ρεμερον