Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.269 μηνύματα.
04-06-25
17:55
Δεν ξερω αμα δεν το γνωριζεις αλλα το ημερολογιο γραφει 2025. Η φαρμακευτικη κανναβη ειναι πλεον νομιμη και στη δικια μας μπανανια.Ακόμα και το κάνε σεξ του Devil είναι προτιμότερο.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.156 μηνύματα.
04-06-25
18:04
Αν χορηγηθεί απο γιατρό δεν βλέπω κανένα πρόβλημα.Δεν ξερω αμα δεν το γνωριζεις αλλα το ημερολογιο γραφει 2025. Η φαρμακευτικη κανναβη ειναι πλεον νομιμη και στη δικια μας μπανανια.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.796 μηνύματα.
30-08-25
08:30
Update 5 μηνών (νομίζω)
All in all, λειτουργεί άψογα. Το μόνο που με απασχολεί προσωπικά είναι ότι όταν το κόβω για λίγες παθαίνω τρελό relapse.
All in all, λειτουργεί άψογα. Το μόνο που με απασχολεί προσωπικά είναι ότι όταν το κόβω για λίγες παθαίνω τρελό relapse.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.439 μηνύματα.
30-08-25
08:51
Εξαιρετικα ..ευγε..τωρα εισαι ηρεμη.Update 5 μηνών (νομίζω)
Την υποτροπη θα την διωξη μονο το σωμα οταν δεν θα θελει την ουσια πλεον και βασικα οταν αλλαξεις καποια ενδιαφεροντα, στοχους, σκεψεις, υποχρεωσεις. Σε πραγματα πιο ουσιωδη, πιο επιτακτικα, πιο γεματα,πιο ευχαριστα.. η ζωη με αλλο ματι.
Δοκιμασε και ποιοτικη μουσικη.
Οχι τετοια δεν βοηθανε.
Για ποια ουσια μιλαμε ? αμα θες λες.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.796 μηνύματα.
04-09-25
08:54
Α κάτι άλλο που ήθελα να αναφέρω είναι ότι η περίοδος μου σταθεροποιήθηκε από όταν άρχισα να τα παίρνω. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με τα χάπια αλλά πραγματικά ενώ ο κύκλος μου ήταν 20 μέρες (ναι τόσο μικρός), τώρα μου είναι 30-40 μέρες.
Joji
Επιφανές μέλος
08-11-25
13:30
Λοιπόν. Κλείνω 7 μήνες στα χάπια και έχω να δηλώσω πως όντως με έχουν βοηθήσει πολύ με τις κρίσεις μου (χωρίς αυτές να έχουν εξαφανιστεί πλήρως) και με τη διαχείριση καταστάσεων. Έχω την τάση πλέον να σκέφτομαι τα πράγματα πιο λογικά. Επίσης, πριν 2 μέρες ξεκίνησα ψυχολόγο
Πολύ καλή και μου τη σύστησε η κολλητή μου φίλη. Ανυπομονώ να δω πως θα πάει.
Πολύ καλή και μου τη σύστησε η κολλητή μου φίλη. Ανυπομονώ να δω πως θα πάει.giorgosnnn
Νεοφερμένο μέλος
Ο giorgosnnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Χρόνια πολλά!
Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας
Έπαιρνα για 3 χρόνια ρεμερον χωρίς να έχω ούτε κατάθλιψη ούτε τπτ (ο μοναδικός λόγος είναι επειδή μου αύξανε το βάρος μου ) είμουν πολύ αδύνατος και εννοείται ότι δεν μου το είχε δώσει κάποιος γιατρός μιας που δεν είχα τίποτα
Έπαιρνα 45 mg τον τελευταίο χρόνο ώσπου τον Φεβρουάριο άρχισα να παρατηρώ ένα πανικό χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω, επίσης δεν μου πήγαινε το μυαλό ότι είναι από το φάρμακο.
Όλο αυτό μεγαλώνε μέχρι τις 10 Απριλίου που έπαθα ένα τεράστιο σοκ πανικού άνευ λόγου και αιτίας, εκείνη τη μέρα κατάλαβα ότι είναι από το φάρμακο και το έκοψα αμέσως
Το σοκ αυτό όμως συνέχιζε ... Πήγα στα επείγοντα ενός ψυχιατρείου και γιατροί μου δώσαν ένα άλλο φάρμακο το οποίο δεν θυμάμαι από την ονομασία του
Εγώ φοβόμουνα ότι αυτό το φάρμακο επειδή είναι αντικαταθλιπτικό και αυτό μήπως μεγαλώσει ακόμα την κατάσταση και δεν το πήρα και ας μου το χορηγήσαν
Η κατάσταση ναι μεν καλυτέρευε αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς
Ως που των οκτώβριο ειπα θα πάω σε ένα ψυχίατρο και θα κάνω ό,τι μου πει
Μου έδωσε φάρμακα να παίρνω καθημερινά μηνιτράν το βράδυ και τον ενλιφτ το πρωί
Τώρα μετά από 2 μήνες η κατάσταση έχει φτιάξει στο 98%
Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με αυτό το φάρμακο εννοώ το ρεμερον
Επαναλαμβάνω ότι αυτό το φάρμακο το πήρα μόνος μου χωρίς να έχω ούτε κατάθλιψη ούτε ψυχολογικά προβλήματα ούτε τίποτα
Enlift 10mg το πρωί και minitran 2-10 το βράδυ... Είδα διαφορά από τις πρώτες μέρες .. ξανά γράφω ότι δεν είχα απολύτως τίποτα όταν πήρα το ρεμερον
Έπαιρνα για 3 χρόνια ρεμερον χωρίς να έχω ούτε κατάθλιψη ούτε τπτ (ο μοναδικός λόγος είναι επειδή μου αύξανε το βάρος μου ) είμουν πολύ αδύνατος και εννοείται ότι δεν μου το είχε δώσει κάποιος γιατρός μιας που δεν είχα τίποτα
Έπαιρνα 45 mg τον τελευταίο χρόνο ώσπου τον Φεβρουάριο άρχισα να παρατηρώ ένα πανικό χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω, επίσης δεν μου πήγαινε το μυαλό ότι είναι από το φάρμακο.
Όλο αυτό μεγαλώνε μέχρι τις 10 Απριλίου που έπαθα ένα τεράστιο σοκ πανικού άνευ λόγου και αιτίας, εκείνη τη μέρα κατάλαβα ότι είναι από το φάρμακο και το έκοψα αμέσως
Το σοκ αυτό όμως συνέχιζε ... Πήγα στα επείγοντα ενός ψυχιατρείου και γιατροί μου δώσαν ένα άλλο φάρμακο το οποίο δεν θυμάμαι από την ονομασία του
Εγώ φοβόμουνα ότι αυτό το φάρμακο επειδή είναι αντικαταθλιπτικό και αυτό μήπως μεγαλώσει ακόμα την κατάσταση και δεν το πήρα και ας μου το χορηγήσαν
Επαναλαμβάνω ότι αυτό το φάρμακο το πήρα μόνος μου χωρίς να έχω ούτε κατάθλιψη ούτε ψυχολογικά προβλήματα ούτε τίποτα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Enlift 10mg το πρωί και minitran 2-10 το βράδυ... Είδα διαφορά από τις πρώτες μέρες .. ξανά γράφω ότι δεν είχα απολύτως τίποτα όταν πήρα το ρεμερον
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.156 μηνύματα.
Με συγχωρείς που θα το πω αλλά είναι ο,τι πιο ανεύθυνο έχω διαβάσει.Χρόνια πολλά!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν παίρνουμε ποτέ φάρμακα, πόσο μάλλον τέτοια, χωρίς ιατρική παρακολούθηση και διάγνωση.
Δεν είναι καθόλου καραμέλες. Στον σωστό άνθρωπο μπορούν να επιφέρουν ισορροπία, στον λάθος όμως μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα που ποικίλλουν απο απλά όπως ένας πανικός, ως πιο σοβαρά όπως αυτοκτονικές τάσεις, και να έχουν παροδική επίδραση ως και μόνιμη.
Ούτε τα ξεκινάς, ούτε τα κόβεις χωρίς παρακολούθηση ψυχιάτρου. Μην το ξανακάνεις αυτό το πράγμα ποτέ.
Βρες έναν γιατρό να δουλέψετε μαζί το θέμα του βάρους σου. Τα φάρμακα αυτά ΔΕΝ προορίζονται για αυτό τον σκοπό που πήγες να τα χρησιμοποιήσεις. Επιδρούν στον εγκέφαλο, και εαν δεν υπάρχει κάποια βιοχημική ανισορροπία να διορθώσουν, μπορούν να την προκαλούν τα ίδια, όπως επίσης μπορούν να σου δημιουργήσουν ψυχιατρική πάθηση εκεί που δεν υπήρχε.
giorgosnnn
Νεοφερμένο μέλος
Ο giorgosnnn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Το ξέρω φίλε ότι είναι ανεύθυνο πράγμα αλλά αφού έγινε τώρα είναι το ζήτημα της λύσης
Σας είπα ότι από τον Μάρτιο του 25 που το έκοψα (αφού έπαθα το σοκ ) η κατάσταση καλυτέρευε σιγά σιγά ως που το Οκτωβρίου του 25 δλδ μετά από 6 μήνες η κατάσταση είχε πέσει στο 30 % από το 100% που ήταν τον Απρίλιο ας πούμε (αυτούς τους 6 μήνες δεν έπαιρνα κάνενα φάρμακο)
Αλλά ήταν κολλημένη η κατάσταση μου στο 30 % και αφού πήγα σε ψυχίατρο τον Οκτώβριο μου έδωσε αυτά τα φάρμακα (enlift και minitran)
Από τις πρώτες μέρες είδα διαφορά και τώρα μετά από 2.5 μήνες χορήγησης η κατάσταση μου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και έχει πέσει στο 5%
Τα λέω με αριθμούς για να καταλαβαίνετε το μέγεθος της πορείας μου
Σας είπα ότι από τον Μάρτιο του 25 που το έκοψα (αφού έπαθα το σοκ ) η κατάσταση καλυτέρευε σιγά σιγά ως που το Οκτωβρίου του 25 δλδ μετά από 6 μήνες η κατάσταση είχε πέσει στο 30 % από το 100% που ήταν τον Απρίλιο ας πούμε (αυτούς τους 6 μήνες δεν έπαιρνα κάνενα φάρμακο)
Αλλά ήταν κολλημένη η κατάσταση μου στο 30 % και αφού πήγα σε ψυχίατρο τον Οκτώβριο μου έδωσε αυτά τα φάρμακα (enlift και minitran)
Από τις πρώτες μέρες είδα διαφορά και τώρα μετά από 2.5 μήνες χορήγησης η κατάσταση μου έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και έχει πέσει στο 5%
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό.Το ξέρω φίλε ότι είναι ανεύθυνο πράγμα αλλά αφού έγινε τώρα είναι το ζήτημα της λύσης
Κατά τα άλλα τι να σου πω, ελπίζω να μην παίξεις έτσι με την υγεία σου ξανά.
Ό,τι πρόβλημα και να υπάρχει σχετικά με το βάρος σου υπάρχουν άλλες λύσεις, πολύ ασφαλέστερες.
giorgosnnn
Νεοφερμένο μέλος
Ναι φίλε , δεν με ενδιαφέρει το βάρος μου .. αφού περνάει μια χαρά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 130 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- giorgosnnn
- Scandal
- taketrance
- Libertus
- Joji
- camil
- michaela888
- johnsala
- fockos
- Paragontas7000
- Kafkinos
- abyssiniancat
- iew
- giannhs2001
- American Economist
- User2350
- AggelikiGr
- rafaela11
- Drscientist
- Ωρορα
- Εριφύλη
- fourkaki
- Sosstoss
- Ilma
- vas 78
- Wonderkid
- touvlo
- globglogabgalab
- Kate1914
- Μήτσος10
- jj!
- Luludaki
- louminis
- fids
- Memetchi
- JungC
- A350
- fmarulezkd
- loulou11
- Natsuko
- zina15
- synthnightingale
- thenutritionist
- ck_chrysiis
- Unboxholics
- Giorgkalo
- danonito_kyr
- J.Cameron
- gegeorgiou90
- gmoutzour
- Jack of Spades
- Dr. Gl. Luminous
- ghоul
- marww
- kost28
- TehWinnerGR
- kalhkardia
- Fernando_A
- Αλκίμαχος
- mixaelaaa
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool