11 Ιουλίου-πριν ΑΚΡΙΒΩΣ 3 βδομάδες-λίγο μετά αφού έκλεισα τα 16 κ μπήκα στα 17 έδωσα το πρώτο μου φιλί

ήταν με τον Γ. τον οποίο ήθελα ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ και το θέμα είναι πως τον ήθελα ενώ δεν είχαμε κάνει ακόμα τ-ί-π-ο-τ-α απολύτως. Ούτε καν τα βασικά[αγκαλιές κι έτσι

] Τέλος πάντων αυτός είναι 20[τα έκλεισε λίγο μετά τα γενέθλιά μου,εγώ έχω 17 Ιουνίου εκείνος 28

] και όπως είναι λογικό έχει αυτοκίνητο.. Εεε πήγαμε λοιπόν πρώτα παραλία,μετά φάγαμε εε κ μετά πήγαμε κάπου πιο...απόμερα κ σταματήσαμε. Πήγαμε στα πίσω καθίσματα κ ήμασταν αγκαλιά κτλ κ μιλούσαμε λέγαμε διάφορα[όχι άσχετα ούτε τίποτα που θα μας ξενέρωνε το τονίζω

] και σε μια φάση έρχεται ως τα χείλια μου χωρίς να με ακουμπήσει αλλά τον μύριζα έντονα! Τραβιέται μετά προς τα πίσω,χαμογελάει κ το ξανακάνει! Εγώ να έχω μείνει κόκαλο

αλλά το έκανε επίτηδες για να χαλαρώσω κάπως γιατί ένα χρόνο περίμενα αυτή τη σκηνή και η καρδιά μου βαρούσε ΝΤΑΟΥΛΙ! Και μετά από αυτό 'ηρθε και με φίλησε κάπως πεταχτά και με ρώτησε αν ξέρω να φιλάω! Και του είπα την αλήθεια! Χαρακτηριστικά του είπα: "Δεν έχω ΙΔΕΑ!"

Και με ρώτησε πώς κι έτσι και εγώ του απάντησα πως δεν του λέω[δεν ήθελα να του πω ότι τον θέλω έναν ολόκληρο χρόνο-όχι ότι δεν το ήξερε δηλαδή

] και μετά μου λέει "Να μαντέψω?" και του είπα να κάνει μια προσπάθεια και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι γούρλωσα τα μάτια μου κ χαμογέλασα όταν μου είπε την απάντηση η οποία ήταν ΟΛΟΣΩΣΤΗ!Μου είπε "Ήθελες να είμαι ο πρώτος σου..." Και ντάξει μετά το παραδέχτηκα και ήρθε ωραία ωραία,μου έδεσε τα μάτια με τη μπλούζα του-γιατί τις είχαμε βγάλει απ τη ζέστη

αλλά ΜΟΝΟ μπλούζες

και μετά μου έδωσε το πρώτο ρουφηχτό

εγώ έμεινα λίγο μ@λ@κ@ς μην ξέροντας τι να κάνω αλλά μετά,στο 4ο/5ο έμαθα και τον άρπαξα κιόλας

νομίζω πως ήταν ό,τι πιο ωραίο θα ζήσω ποτέ μου κ απ' τις καλύτερες ιστορίες που έχετε διαβάσει

και βασικά έχετε δίκιο που κάποιοι λέτε για χημεία γιατί απ' το 2ο φιλί μας καταλάβαμε ότι ταιριάζουμε πλέον πολύ και είμαστε ακόμα μαζί,δεν πέρασε και πολύς καιρός εξάλλου[φτου φτου να μην το ματιάξω,είμαι και Σαββατογεννημένη

] και περνάμε ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ γιατί η σχέση μας δεν είναι μόνο φιλιά και αρπαχτές. Ίσα ίσα που είναι και πολύ τρυφερός μαζί μου και μου λέει συνέχεια αν με ενοχλεί κάτι που κάνει ή με πιέζει να του πω να σταματήσει

Πιστεύω άξιζε η αναμονή...