Οντως..Σιγουρα θα στεναχωρηθει,κι ας μην το δειξει.Οταν το sex μπαινει στη μεση δεν υπαρχει φιλια.Δεν υπαρχει κατασταση μεταξυ φιλιας και ερωτα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πόσο στενά το βλέπεται. ΓΙα σας αγάπη δεν υπάρχει? Είναι διαφορετικό από τον έρωτα. Η αγάπη είναι πιο αγνή πιο καθαρή και με πιο γερά θεμέλια. Ο έρωτας είναι πιο δυνατός αλλά είναι και πιο εφήμερος και ξεφουσκώνει.
Συνεπώς για μένα που έχω και προσωπική εμπειρία ναι είναι δυνατόν να αγαπάς σαν φίλο την φίλη σου και να έχει υπάρξει και σεξουαλική συνεύερεση οποιουδήποτε βαθμού. Και γιατί όχι δλδ? Σεξ είναι δεν είναι επίλυση 10βαθμού εξίσωσης.
Σημασία έχει τι έξτρα ιδιότητες βάζεις στον φίλο σου, επειδή το έκανες μαζί του. Και αυτό είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα. ΓΙα παράδειγμα την ιδιότητα της κτητικότητας.
Και ναι αν γουστάρω θα το ξανακάνω αρκεί να γούσταρε και αυτή και να μην άλλαξε κάτι. Και θα το επιδιώξω κιόλας γιατι είναι και φυσιολογικό να "φουντώνω σαν τον Δόγκανο" υπό κάποιες συνθήκες με μια κοπέλα.
Αλλά εγώ έχω το θάρρος και τα @@ να το παραδεχθώ στην φίλη μου και να μην το κρύψη αν χρειαστεί. Αν και αυτή το έχει τότε τι έγινε? Και φυσικά αν ερωτευτεί μέχρι και φίλο μου, ο μόνος λόγος πιθανής μυστικότητας είναι η μη κοινωνική αποδοχή αλλά και αισθήματα γκρίνιας όπως αυτά της ΚΟΥΕ από τον τρίτο.
Στήν μέχρι τώρα εμπειρία μου δεν χάλασα και ούτε χάλασε η φιλία μου με την εκάστοτε φίλη επειδή κάναμε "λίγο" σεξ. αλλά πράγματα το χαλάσανε όπου χάλασε.
Να ξαναπώ για αποφυγή παρεξηγήσεων ότι φιλία ετερόφυλλων δεν μπορεί να είναι εξορισμού ίδια με την φιλία straight ομοφυλλόφυλλων.
και ένα τελευταίο και άσχετο. Mods όπως βλέπεται ήταν λάθος η συγχώνευση των 4 threads σε ένα, καθώς είναι πολύ διαφορετικά θέμετα τα
σεξ σε μια φιλία
φιλία μεταξύ ανδρας-γυναίκας
φιλία vs έρωτας σαν συναισθήματα