ειτε το κανει αντρας σε γυναικα ειτε γυναικα σε αντρα ειναι ξενερα να αρνηθει ενας απο τους 2 να φιλησει τν αλλον μετα απο στοματικο αλλα κ αγενεια και χαλαει και τν μαγεια της στιγμης.οπως εμενα μπορει να με πειραξει αν μετα δν θελει η κοπελα μν τν φιλησω ετσι θα πειραξει κ εκεινη τ αντιστοιχο.αλλα ειναι νορμαλ ενας απο τουσ 2 να μν θελει?δν τν προσβαλει τν αλλον?ειναι θεμα αηδειας?ενταξει αν ολοκρηρωσει καποιος απο τους 2 μ ακουγεται λογικο αλλα σε αλλη περιπτωση?..εσεις τ πιστευετε?στν ερωτα επιτρεπονται ολα?ειναι θεμα εξικοιωσεις μ τ αλλο ατομο η με τν εαυτο μας?
Τελικά, όλα είναι στο πρόγραμμα.
Όταν χαλάει η μαγεία, τότε... μήπως δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά;
Προσωπικά, απολαμβάνω πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό τον έρωτα; το σεξ; όπως θέλετε πείτε το, με κάποιον που από την πρώτη στιγμή, την πρώτη κιόλας φορά, φρόντισε πρώτα να ικανοποιήσει εμένα, μετά ζήτησε-άφησε να τον ικανοποιήσω εγώ και μετά μου έκανε έρωτα ζητώντας μου πάντα να του λέω τι θέλω κι εγώ. Και όχι, κανένας μας δεν δίστασε ούτε μια στιγμή να φιλήσει τον άλλον αμέσως μετά το στοματικό. Ίσα ίσα, ήταν κάτι που το αναζητήσαμε αμέσως και οι δυο. Και ναι, και εγώ είχα ολοκληρώσει και εκείνος αντίστοιχα. Και δεν βρίσκω τίποτα παράλογο σ' αυτό.
Είτε υπάρχει έρωτας (ως συναίσθημα) είτε όχι, θεωρώ πως κάποια πράγματα στο σεξ λειτουργούν αυτόνομα. Χωρίς δεύτερη σκέψη και "υπολογισμούς". Και αυτό που δεν "θέλει" ο άλλος, ή που τον "προσβάλλει" είναι μάλλον μια σαφέστατη ένδειξη πως τελικά δεν υπάρχει αυτό που λένε "χημεία" στο επίδοξο ζευγάρι. Δεν υπάρχουν "επιτρέπεται" κι "απαγορεύεται" στον έρωτα-σεξ. Υπάρχει συμφωνία. Δεν κλείνεται όμως. Απλά αποκαλύπτεται. Κυριολεκτικά στην πράξη.
(@Estartu: χλωρίνη;;;; οκ, γενικά δεν έχω και την πιο δυνατή αίσθηση όσφρησης. αλλά χλωρίνη; ποτέ δεν αισθάνηκα κάτι τέτοιο!

)
Υ.Γ. δεν το πιστεύω ότι γράφω τόσο προσωπικά μου ...δεδομένα.

Όμως, θεωρώ κρίμα να παρεξηγούμε πράγματα που είναι τελικά τόσο φυσικά.