Δεν το ξέρω αλλά είναι όμορφο να κάνεις ευχάριστες και θετικές σκέψεις για κάτι που έρχεται.
Τώρα για την 10ετία των 30χρονών, έχω κάποια δεδομένα που μου προσφέρουν αισιοδοξία.
Ξέρω ποια είμαι (ποια είναι τα θετικά μου και ποια τα αρνητικά μου, ποια είναι τα όριά μου, τι μπορώ ν΄ανεχτώ και τι όχι, τι μου προσφέρει ευχαρίστηση και τι όχι κτλ) και επίσης ξέρω τι θέλω.
΄Εχω προσπαθήσει πολύ, έχω κουραστεί και έχω καταφέρει, μέσα στην προηγούμενη 10ετία, αυτά που ήθελα προκειμένου να οδηγήσω την ζωή μου στο επιθυμητό για μένα, σημείο οπότε τώρα, ας το πούμε "θρέπω τους καρπούς των κόπων μου".
Μπορώ να ρίξω λίγο τους ρυθμούς και ν΄απολαύσω το αποτέλεσμα των προσπαθειών και των επιλογών μου, μπορώ ν΄αντιμετωπίσω καλύτερα καταστάσεις μέσω των "μαθημάτων" ζωής που έχω πάρει τα προηγούμενα χρόνια (αξιολογώ πολύ καλύτερα ανθρώπους και καταστάσεις), έχω βγάλει αυτό το πλήθος των ανθρώπων που συναναστρεφόμουν και έχω κρατήσει τους "λίγους και καλούς" (εξαιρετικά σημαντικό αυτό), είμαι πλέον οικονομικά ανεξάρτητη οπότε μπορώ να πραγματοποιήσω κάποιες επιθυμίες μου, που παλιότερα δεν μπορούσα επειδή δεν ήθελα να επιβαρύνω οικονομικά τους γονείς μου...
Αυτά σε γενικές γραμμές για να μην μακρυγορήσω.
Και όλα αυτά, μου προσφέρουν μια ηρεμία και μια "εμπιστοσύνη" για το μέλλον.
Μένει ν΄αποδειχθεί ασφαλώς.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΣΟΥΣ
Πάω μια βόλτα.
Μην γυρίσω και το έχετε κάνει πάλι american bar.