είσαι σε θρέντ που λέγεται «φλέρτ στη παραλία» τι νόημα έχουν τα όσα λες; μιλάμε πως θελει να προσεγγίσει κάποιον ερωτικά ο άλλος με ξεκάθαρο στόχο
Αυτα που λές τα χεις ξαναπεί και δεν γίνονται.
Δεν ξέρω αν τελικά μου αρέσεις ερωτικά. Γιατι εμένα μπορεί αμα η άλλη αρχίσει τη μίρλα να μου πέσει....
γενικά για να ευχαριστηθείς ερωτικά πρέπει να εισαι χαλαρός αμα η άλλη σε εκνευρίσει δεν θα το χαρείς οποτε ποιό το νόημα...
τι θα κάνω θα κάτσω να ζοριστώ να της αποδείξω οτι είμαι άντρας ; ΟΧΙ. Θα φυγω. Οπότε άκυρο.
Συγγνωμη αν διαλύεται ο κόσμος της ωραιοπάθειας στον οποίο βασίζεστε αλλα έχουμε φτάσει και σε μια ηλικία.
Ο μόνο ωραίος κώλος.... θα σ πώ ΠΟΥ εκτιμάται... μονο με μια βίζιτα και εκει παίζεται. Αν ειναι σπασαρχίδω την κάνεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2025
Αυτό με το μαγιό που λες δεν ξέρω πόσο ισχύει γιατί σε κλαμπ ή μπαρ πάλι λιτό ρουχισμό επιλέγουν οι γυναίκες ... Δεν λέω ντε και καλά πέσιμο απλά ναι παίξετε οι δύο παρέες βόλεϊ, χαρτιά να κάτσετε να πείτε καμιά χαζομάρα έτσι να περάσει ή ώρα. Επίσης πως είναι cringe αφού όταν κοινωνικοποιουμαστε μικρά παιδιά έτσι γνωρίζουμε κόσμο. Γεια σου θες να παίξουμε ... Δεν λέω να είναι όλα ερωτικά και για μια αρχική γνωριμία μιλάω. Έχουμε γίνει λίγο αντικοινωνικοί. Μιλάω για όλους έτσι
Ωραία πρόταση το παιχνίδι που λές..... τα υπόλοιπα τσάμπα τα αναλύεις.. κολα εκει μια νοητη ετικέτα οτι η άλλη δεν ενδιαφέρεται και προχώρα.
Δεν έχει νοημα τωρα να κάτσουμε να ψάχνουμε γιατι δεν θέλει η άλλη να γνωρίζει νέο κόσμο. Δικο της θέμα οχι δικό μας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιουνίου 2025
Αυτό με το μαγιό που λες δεν ξέρω πόσο ισχύει γιατί σε κλαμπ ή μπαρ πάλι λιτό ρουχισμό επιλέγουν οι γυναίκες ... Δεν λέω ντε και καλά πέσιμο απλά ναι παίξετε οι δύο παρέες βόλεϊ, χαρτιά να κάτσετε να πείτε καμιά χαζομάρα έτσι να περάσει ή ώρα. Επίσης πως είναι cringe αφού όταν κοινωνικοποιουμαστε μικρά παιδιά έτσι γνωρίζουμε κόσμο. Γεια σου θες να παίξουμε ... Δεν λέω να είναι όλα ερωτικά και για μια αρχική γνωριμία μιλάω. Έχουμε γίνει λίγο αντικοινωνικοί. Μιλάω για όλους έτσι
Eμεις έτσι προσεγγίζουμε και σε όποια αρέσει... δεν θα το αναλύσουμε και πολύ.
Οτι σε κάνει να νιώθεις άνετα... έτσι ηθελες να ξεκινήσεις έτσι ξεκίνησες. Ας πάει σε καναν άλλο να της πεί... ελα σε ειδα κ μ αρέσεις ποτε θα σε γαμήσω ;
(και το ίδιο θα λέει καθε μέρα σε αλλες 10).
Μετά ομως "με παρενόχλησε"... εντάξει μωρε κλασσική αμαρέλια πνεύμα αντιλογίας επίτηδες διαφωνεί