Φλερτ στην παραλία

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.907 μηνύματα.
α, δεν πάτε καλα
Συγγνώμη δεν μπορεί να εχει ο άλλος προτιμήσεις;
Εγώ δεν γουστάρω ρε φίλε να μιλάω 10 ώρες για μαλακίες και έρχεσαι καιρό εδώ και να τυχαία βρέθηκα κοντά σου και ωχ μου έπεσε το καπέλο
έλα και πες σε είδα μου αρέσεις θες να μιλήσουμε;

Οχι θα κατσω να παιξω 7 ωρες ρακετες κατω απο τον ηλιο να βαλω και τους φιλους μου σε αυτο να χαλάσει η ηρεμία όλων για μια καυλάντα.

τι «για τον π@τσο» εχει αυτο που λεω ακριβως;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.892 μηνύματα.
α, δεν πάτε καλα
Συγγνώμη δεν μπορεί να εχει ο άλλος προτιμήσεις;
Εγώ δεν γουστάρω ρε φίλε να μιλάω 10 ώρες για μαλακίες και έρχεσαι καιρό εδώ και να τυχαία βρέθηκα κοντά σου και ωχ μου έπεσε το καπέλο
έλα και πες σε είδα μου αρέσεις θες να μιλήσουμε;

Οχι θα κατσω να παιξω 7 ωρες ρακετες κατω απο τον ηλιο να βαλω και τους φιλους μου σε αυτο να χαλάσει η ηρεμία όλων για μια καυλάντα.

τι «για τον π@τσο» εχει αυτο που λεω ακριβως;

Ε ωραία και εμείς δε γουστάρουμε να έρθουμε με τέτοια επιθετική προσέγγιση εξαρχής σε κάποια που δεν ξέρουμε... δεν ειπα εγω το για το πούτσο.

Κράτα τη θέση σου να κρατησουμε και εμείς τη δική μας.

Το ποτε θα σ πω το μου αρέσεις θα το αποφασίσω εγώ οπως ακριβως θα αποφασίσεις και εσυ ποτε θα εισαι (και αν) έτοιμη για να βγουμε.

Κανενας δεν πιέζει κανεναν και όλα καλά.. αμα ταιριάζετε ταιριάζετε.

Δε καταλαβα δηλαδη πρέπει να εκτεθείς τόσο πολύ σε κάποια που δεν ξέρεις... της ειπες μια κουβέντα αμα θέλει ας συνεχίσει και αυτή και βλέπουμε.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.935 μηνύματα.
Ε ωραία και εμείς δε γουστάρουμε να έρθουμε με τέτοια επιθετική προσέγγιση εξαρχής σε κάποια που δεν ξέρουμε... δεν ειπα εγω το για το πούτσο.
Εγώ το είπα το "για τον @ούτσο", μπορείς να αδιαφορήσεις σε ένα φλερτ αν δεν είσαι σε mood και ο άλλος να αποσυρθεί ευγενικά αλλά όχι να σκέφτεσαι "ρε μαλάκα κοιτάς τον κώλο μου".
Αίσχος, μόνο από ελληνιόλες αυτά, όσο έχω ζήσει στο εξωτερικό ούτε καν.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.892 μηνύματα.
Εγώ το είπα το "για τον @ούτσο", μπορείς να αδιαφορήσεις σε ένα φλερτ αν δεν είσαι σε mood και ο άλλος να αποσυρθεί ευγενικά αλλά όχι να σκέφτεσαι "ρε μαλάκα κοιτάς τον κώλο μου".
Αίσχος, μόνο από ελληνιόλες αυτά, όσο έχω ζήσει στο εξωτερικό ούτε καν.

Ε καλα και η αμαρέλια δεν ειναι και το πιο εύκολο άτομο..... τα χουμε ξαναπει και θα νομίζει οτι θέλω να τη προσβάλω.

Εξωτερικό... πολυ φοβάμαι οτι θα ειχαμε πολλά περισσότερα απο οτι εδώ ισως και περισσότερα λεφτά και ίσως να μη μέναμε και τόσο καιρό μονοι απο σχέση σε σχέση επειδη ακριβώς η νοοτροπια έξω ειναι διαφορετική.

Αλλα ενταξει τωρα αυτές έχεις..... το να γκρινιάζουμε δεν οδηγεί κάπου. Το προβλημα υπάρχει το ξέρουμε εντάξει.

Εχθρικά περιβάλλοντα σε κοινές παρέες λόγω του φαινομένου της κλίκας.... ηλίθιοι ανταγωνισμοί.... βλαχομπαρόκ καταστάσεις .... καλα για dating μεσω Νετ μη μιλήσω κάν. και μονο που υπάρχει κοσμος που λέει οτι στο εξωτερικό κάνεις Ματς στο Τιντερ κάθε μέρα με κάποια και μέτριος να εισαι εμφανισιακά και εδώ θές ξερω γω μισό χρονο να κάνεις ενα μάτς και αν το κάνεις η άλλη θα νομιζει οτι σου κάνει και χάρη να βγειτε χωρίς..... κινητό. Τι να κάτσεις να πείς.

Το φλέρτ εξω μια απο τα ίδια η άλλη σ λέει ειμαι γιατρος ποιος εισαι εσύ.... ή ηρθα με τη παρέα μου δεν θέλω να γνωρισω αγνώστους

ενταξει ειναι μια παράνοια η ελληνικη πραγματικοτητα..... αυτο ειναι αλήθεια δυστυχώς. Και ολη αυτη η παράνοια φυσικά έχει επιπτώσεις... ο κοσμος δεν παντρεύεται δεν κάνουν σχέσεις και προκύπτει η υπογεννητικότητα.

Έπρεπε να μας το πεί δηλαδή ο Μασκ για να το μάθουμε ;

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.935 μηνύματα.
Ε καλα και η αμαρέλια δεν ειναι και το πιο εύκολο άτομο..... τα χουμε ξαναπει και θα νομίζει οτι θέλω να τη προσβάλω.

ενταξει ειναι μια παράνοια η ελληνικη πραγματικοτητα..... αυτο ειναι αλήθεια δυστυχώς.
Την amarelia την συμπαθώ γι' αυτό τα λέω. Δεν είναι προσωπικό το θέμα.
Είναι μια πραγματικότητα όπως λες που δυστυχώς έχει κουράσει. Είμαστε άτυχοι σε αυτή τη χώρα, αλλά έτσι είναι η ζωή, το ψάχνεις μόνος κι ότι κάτσει, αν κάτσει όποτε κάτσει.
Αλλά σωστά, δεν δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε γιατί μόνοι μας δημιουργούμε το πρόβλημα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.907 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

γιατι να με προσβάλλεις λέγοντας την αλήθεια; :P

Ετσι είχες πει παλαιότερα οτι σε προσβάλω επειδη σε ειχα πεί εγωϊστρια. Πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο και τη θέση του άλλου.... δεν φτάνει που έρχεται κιολας. Γιατι να υπερ εκτεθεί ; θα εκτεθει μέχρι το σημείο που νιώθει άνετα ο ίδιος. Άμα θέλετε καλώς θα υπάρξει και συνέχεια.

Varus

Νεοφερμένο μέλος

Ο Varus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
ε συγγνώμη ρε πάνθηρα αλλα όσο είμαι στη παραλία δεν με εκτιμάς γιατί μπορώ να λύσω εξιώσεις πεδίου για περιστρεφόμενη μαύρη τρύπα.

Το σώμα μου αντε και το πρόσωπο κοιτάς
Που είναι βασικά το κακό σε αυτό. Ο καθένας βρίσκει μια που του αρέσει πάει μιλάει και την γνωρίζει...

amarelia

Περιβόητο μέλος

Ετσι είχες πει παλαιότερα οτι σε προσβάλω επειδη σε ειχα πεί εγωϊστρια. Πρέπει να σκεφτόμαστε λίγο και τη θέση του άλλου.... δεν φτάνει που έρχεται κιολας. Γιατι να υπερ εκτεθεί ; θα εκτεθει μέχρι το σημείο που νιώθει άνετα ο ίδιος. Άμα θέλετε καλώς θα υπάρξει και συνέχεια.
Καλά ασχέτως πως τα λέω εδω αν ερθει κάποιος που δεν με ενδιαφέρει είμαι πάρα πολύ ευγενική και κόσμια. Δεν εχω μιλήσει σε κανέναν ασχημα που ήρθε με τον δικό του τρόπο ασχέτως κι αν δε μου άρεσε. Ευτυχώς δεν είχα ποτέ παραβιαστικές συμπεριφορές.

Παρόλα αυτά αν θες να κράξεις κραξε εκείνες που αντιδρούν σαν ντιβάρες εξω και κραζουν και κανουν σαν χαζες αν δεν τις ενδιαφέρει καποιος.
Και πραγματικα υπαρχουν πολλες

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.709 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καλά ασχέτως πως τα λέω εδω αν ερθει κάποιος που δεν με ενδιαφέρει είμαι πάρα πολύ ευγενική και κόσμια. Δεν εχω μιλήσει σε κανέναν ασχημα που ήρθε με τον δικό του τρόπο ασχέτως κι αν δε μου άρεσε. Ευτυχώς δεν είχα ποτέ παραβιαστικές συμπεριφορές.

Μπράβο σου εισαι αξιοπρεπής.

Παρόλα αυτά αν θες να κράξεις κραξε εκείνες που αντιδρούν σαν ντιβάρες εξω και κραζουν και κανουν σαν χαζες αν δεν τις ενδιαφέρει καποιος.
Και πραγματικα υπαρχουν πολλες

Δεν τις συναντάω αυτές... δεν ασχολούμαι κάν μαζί τους. Μάλλον τις βλέπω εξαρχης απο το γενικότερο στήσιμο και δε πλησιάζω. Μάλλον οι καλές ειναι καπαρωμένες για αυτό και ειμαι ακόμη μόνος :P
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Την amarelia την συμπαθώ γι' αυτό τα λέω. Δεν είναι προσωπικό το θέμα.
Είναι μια πραγματικότητα όπως λες που δυστυχώς έχει κουράσει. Είμαστε άτυχοι σε αυτή τη χώρα, αλλά έτσι είναι η ζωή, το ψάχνεις μόνος κι ότι κάτσει, αν κάτσει όποτε κάτσει.
Αλλά σωστά, δεν δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε γιατί μόνοι μας δημιουργούμε το πρόβλημα.

Nai ma για αυτο και εγώ απλά μιλάω δεν κάνω κάτι το τρομερό... μιλάς απλά εξω σε κόσμο.

Και δεν μ αρέσουν και οι κλαρινογαμπρίστικες ατάκες που πάς εκει και τινάζεσαι και κουνιέσαι "ηρθε ο γοης της γειτονιας να στη πέσει" Οχι.

Της μιλάς σαν ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.... μέσα στο 10λεπτο θα καταλάβεις αν αξίζει να συνεχίσεις να ασχολείσαι και αν βεβαια και αυτη ενδιαφέρεται γιατί μπορεί να σε απορρίψει πρώτη. Γενικα όμως ναι... ειμαι λιγο απαισιόδοξος πλέον πιστεύω οτι οι σταθερές γυναικες που ψάχνουμε βρισκονται σε μακροχρόνιες σχέσεις καιρό τωρα.

Οπότε ενδεχομένως αμα δε θές να μπλέξεις σε μεγάλους συμβιβασμούς.... διαζύγια .... χωρισμούς μπλα μπλα

να μείνεις μονος σου. Το χω και αυτό σαν σενάριο στο μυαλό μου πλέον σε 1 χρονο και 1 καλοκαιρι γίνομαι 40.

Οταν το περιβάλλον έξω ειναι γενικά εχθρικό.... εδω βλέπεις κοσμος μολις καβατζωθεί δεν τον νοιάζει τιποτε άλλο. Δεν τον νοιαζει πχ αν ο Γιωργος τυχαιο ονομα και η φιλη τους η Ελένη ειναι μονοι να τους φέρουν σε επαφή.

Δεν υπάρχει καμια κοινωνική ευαισθησια στην Ελλάδα σε πολλά θεματα ειμαστε παρα πολυ πίσω. Για αυτο και έχουμε ολα αυτα τα προβλληματα παντού. Και βεβαια και στις ερωτικές σχέσεις.

Τελευταία επεξεργασία:

Varus

Νεοφερμένο μέλος

Ο Varus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Οι γυναίκες αντίστοιχα δεν κοιτάτε άντρες και δεν παίζεται το κομμάτι σας...? Ή δεν έχετε μια στην παρέα που να αναζητάει κάτι τέτοιο? Δεν το λέω για κακό. Συμβαίνει σε οποιοδήποτε μέρος όταν βγαίνεις εξάλλου . Απλά ανέφερα την παραλία γιατί εκει επιλέγω να περάσω τον χρόνο μου το καλοκαίρι και δεν πάω αποκλειστικά για αυτό απλά λέω αν τύχει αν υπάρχει κάποιος καλός τρόπος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δηλαδή ο άνθρωπος που ειναι γενικά κοινωνικά ανάλγητος σε κάποια θέματα θα πάει ξερω γω μετά να παραπονεθεί επειδη πήγε κάπου και δεν τον εξυπηρέτησαν και οταν ηταν αυτος σε μια άλλη θέση δεν βοηθούσε κανεναν.

Τελοςπαντων επειδη θα μπλέξουμε πάλι με αναλυσεις επι αναλύσεων ας το αφήσουμε ως έχει και ας κάνει ο καθένας το κουμάντο του.

Οι κοπελίτσες πάντως που ενδιαφέρονται και θα έχουν στο μυαλό τους μπερδεμένα σενάρια θα εμφανίζουν και μπερδεμένα αποτελέσματα και ΟΧΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗΣ. Το μυαλο σου φταίει.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.655 μηνύματα.
Ξεχνάτε κάτι βασικό. Ποτέ προσέγγιση μέσα στο νερό, πριν τσεκάρετε από πριν πως δε συνοδεύεται.

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Απλα μιλα το βασικο που χρειαζεται να εχεις ειναι αυτοπεποιθηση. Αν σου λειπει δες πως την αποκτας η πως την χανεις και μετα θα εχεις επιτυχιες με κοπελες.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Απλα μιλα το βασικο που χρειαζεται να εχεις ειναι αυτοπεποιθηση. Αν σου λειπει δες πως την αποκτας η πως την χανεις και μετα θα εχεις επιτυχιες με κοπελες.

Δηλαδή ; τι εννοουμε με τον όρο αυτοπεποιθηση γενικά και αόριστα ; :)

3 πράγματα θέλει

1. Να εισαι ευγενικός - διακριτικός και ας έχεις και λίγο τράκ δεν πάμε για παράσταση εκεί.

2. Να πέσεις σε κοπέλα που δεν άγεται απο στερεότυπα και ΝΑ ΘΕΛΕΙ να γνωρίσει κάποιον.

3. Να εισαι περιποιημένος και καθαρός (όχι περίεργος) και να προτείνεις να τα ξαναπείτε.

Αν κάποια δεν τα εκτιμήσει αυτά άστην να πάει με καναν άλλον δικο της πρόβλημα το μέλλον της οχι δικό σου.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.780 μηνύματα.
Εγω για να προσεγγισω γυναίκες στην παραλία, τους ριχνω νερο με το νεροπιστολο ή χαλίκια με το φτυαρακι μου 😎💘🙈

amarelia

Περιβόητο μέλος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εγω για να προσεγγισω γυναίκες στην παραλία, τους ριχνω νερο με το νεροπιστολο ή χαλίκια με το φτυαρακι μου 😎💘🙈

Αυτό ισως είναι και το καλύτερο. Να εχεις ενα νεροπίστολο και να στοχεύεις μετά ομως θα πρέπει να σοβαρευτείς κάπως γιατι με νεροπίστολο δεν γάμησε κανένας.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.252 μηνύματα.
Εσύ είσαι το καλοκαίρι και εγώ ο χειμώνας, θέλεις να δημιουργήσουμε την άνοιξη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια