Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.424 μηνύματα.

Να της φτιάξεις ένα κάστρο στην άμμο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.222 μηνύματα.

Η μόνη σοβαρή και λετζιτ απάντηση εμένα θα με εντυπωσίαζε

Ιδέες για να προσεγγίσεις γυναίκες στην παραλία?
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.675 μηνύματα.

Γιατί να στην επιβραβεύσουν; Στην ζήτησαν; Αν την θέλουν την προσπάθεια (αν δηλαδή τους αρέσεις) θα την επιβραβεύσουν σίγουρα. Αν δεν ενδιαφέρεται, όχι.Κλασσική σκέψη στο Ελλάντα, δεν επιβραβεύουν ούτε καν την προσπάθεια και μετά όλα τους φταίνε.
Για τον @ούτσο.
Επίσης, πολλές είναι και δεσμευμένες, και πρέπει να υπάρχει και σεβασμός απέναντι στον σύντροφο τους. Μην περιμένεις γούτσου γουτσου απάντηση.
Σε beach bar θα ήταν μια χαρά προσέγγιση, τώρα να πας στην άλλη στα καλά καθούμενα όταν μπαίνει στο νερό, είναι σαν να είσαι γλίτσας. Εκτός αν είσαι πολύ σμουθ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν μπορεί να υπάρξει φιλιά μεταξύ γυναίκας και άντρα που την προσέγγισε με μη φιλικό τρόπο. Μην κοροϊδευομαστε.κάποιος ίσως κάνετε παρέα
Α θέλεις να κάνει την προξενήτρα δηλαδή οκ. Ξέρεις, στην Κίνα αυτό είναι επάγγελμα κανονικοφίλους του και εσύ φέρεις καμια φίλη και δέσουν αυτοι οι 2.

Γιατί δεν τον κοιτούν;ρε μαλάκα κοιτάς τον κώλο μου"
Και εμείς οι γυναίκες κοιτάμε ανδρικούς κώλους στην παραλία, μπόνους πόντους για όσους έχουν κοιλιακούς, μην ήμαστε πουριτανοί

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.887 μηνύματα.

Δεν μπορεί να υπάρξει φιλιά μεταξύ γυναίκας και άντρα που την προσέγγισε με μη φιλικό τρόπο. Μην κοροϊδευομαστε.
Α θέλεις να κάνει την προξενήτρα δηλαδή οκ. Ξέρεις, στην Κίνα αυτό είναι επάγγελμα κανονικο![]()
Ο μη φιλικός τρόπος ποιος είναι ; που σε πλησιασε κάποιος και σε ρώτησε για τη παραλια ; νταξει όπως είπε και ο @parafernalia στην Ελλάδα είμαστε όλα παρεξηγουνται.
Όσο για τη προξενητρα εφόσον εσυ μανιτσα μου είσαι στο κόσμο σου ( γενικά μιλώντας) ας κάνει κάτι η φίλη σου. Αφου εσυ δεν ενδιαφέρεσαι. Έχεις όμως υπόψη σου μια φίλη σου που ψάχνεται.
Τέλος πάντων
Ψηλά γράμματα στο Ελλάντα τώρα... Ειμαστε μέσα στα στερεότυπα.
Στη Κίνα αστο... Δεν θα εβγαζα 2ο εξάμηνο χωρίς σχέση. Το πιστευω 100% αυτό. Και σε οποιαδήποτε χώρα που ο κόσμος είναι πιο χαλαρός.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.675 μηνύματα.

Παντού έτσι είναι. Μακάρι να μην έρθει η σάπια κουλτούρα της "ξεπετας μόνο" του εξωτερικού εδώ πέρα. Έξω οι περισσότεροι δεν θέλουν ούτε σταθερές σχέσεις ούτε τίποτα μόνο να "περάσουμε καλά και βλέπουμε".. Είμαστε άτυχοι σε αυτή τη χώρα, αλλά έτσι είναι η ζωή, το ψάχνεις μόνος κι ότι κάτσει, αν κάτσει όποτε κάτσει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.887 μηνύματα.

Παντού έτσι είναι. Μακάρι να μην έρθει η σάπια κουλτούρα της "ξεπετας μόνο" του εξωτερικού εδώ πέρα. Έξω οι περισσότεροι δεν θέλουν ούτε σταθερές σχέσεις ούτε τίποτα μόνο να "περάσουμε καλά και βλέπουμε".
Ναι ενώ εδώ... Είμαστε οι καλυτερότεροι τι να σ πω... Σε λίγα χρόνια με την υπογεννητικότητα δεν θα υπάρχει πληθυσμος. Μη τους κλαις τους εξωχωριους.. Ξέρουν τι κάνουν.
Και δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά δεν τα λέει μονο ένας αλλά και περισσοτεροι. Αντε πες ο ένας είναι περιεργος ο άλλος άσχημος ο τρίτος κομπλεξικός... Δε γίνεται οι περισσοτεροι να τα λένε έτσι.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Ο ερωτικός/ρομαντικός τροποςΟ μη φιλικός τρόπος ποιος είναι ;
Και αν οι φίλες είναι σε σχέση τι να τους καμεις, θα τις χωρίσεις από τους φουκαραδες για να τις πασαρεις σε ξένους;ας κάνει κάτι η φίλη σου

Η Κίνα δεν είναι χαλαρή. Για σχέσεις ίσως. Όχι για γάμο.Στη Κίνα αστο... Δεν θα εβγαζα 2ο εξάμηνο χωρίς σχέση. Το πιστευω 100% αυτό. Και σε οποιαδήποτε χώρα που ο κόσμος είναι πιο χαλαρός.
Ο γάμος στην Κίνα έχει πολύ δεσμευτικές παραδώσεις που ο μέσος Ευρωπαίος θα είχε πάθει εγκεφαλικό.
1) ο γαμπρός πρέπει να έχει αυτοκίνητο ακίνητο και καλή δουλειά.
2) ο γαμπρός δίνει ένα χρηματικό ποσό στην νύφη και την οικογένειά της (ακόμη και 20.000€ στις μεγάλες πόλεις) ως "προίκα" όπου θα προορίζονται για τα έξοδα της γυναίκας κατά την εγκυμοσύνη (στην Κίνα θεωρείται υπέρ ταμπού η γυναίκα να δουλεύει έγκυος, όπως και να βγει από το σπίτι πριν τις 40 μέρες μετά τον τοκετό).
Μόνο με αυτά τα δύο ο μέσος Ευρωπαίος θα είχε πάθει σοκ.
Κώστα η υπογεννητικότητα δεν υφίσταται επιστημονικά σαν θέμα, αλλά κοινωνικοοικονομικα.Ναι ενώ εδώ... Είμαστε οι καλυτερότεροι τι να σ πω... Σε λίγα χρόνια με την υπογεννητικότητα δεν θα υπάρχει πληθυσμος. Μη τους κλαις τους εξωχωριους.. Ξέρουν τι κάνουν.
Και δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά δεν τα λέει μονο ένας αλλά και περισσοτεροι. Αντε πες ο ένας είναι περιεργος ο άλλος άσχημος ο τρίτος κομπλεξικός... Δε γίνεται οι περισσοτεροι να τα λένε έτσι.
Ο πληθυσμός της γης αυτήν την στιγμή είναι σε ανεπανάληπτα επίπεδα.
Ειναι αναμενόμενο (όπως γίνεται και από την φύση ιστορικά) ότι αυτό θα εξισορροπηθεί συνεχώς (από πολέμους πανδημίες φτώχεια κτλ).
Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να μιλάμε για υπογεννητικότητα όταν το κράτος δίνει επίδομα παιδιού 80€ το δίμηνο. Ο κοσμακης πραγματικά δεν τα βγάζει πέρα. Ούτε να νοικιάσουν δεν μπορούν τα νέα ζευγάρια μένουν με τους γονείς λες και είναι έφηβοι.
Αλλά τεσπα, εξάλλου έξω απλά κάνουν ξεπετες, όχι γάμους και οικογένειες. Τον γάμο εκεί ούτε που τον σκέφτονται.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Ο ερωτικός/ρομαντικός τροπος
Απλά οποίος σας μιλήσει νομίζετε ότι θα σας ζητήσει και σε γαμο οκ... Για μένα δεν είναι έτσι αλλά τεσπα.
Και αν οι φίλες είναι σε σχέση τι να τους καμεις, θα τις χωρίσεις από τους φουκαραδες για να τις πασαρεις σε ξένους; 
Έγραψα αν ψάχνεται...
Η Κίνα δεν είναι χαλαρή. Για σχέσεις ίσως. Όχι για γάμο.
Ο γάμος στην Κίνα έχει πολύ δεσμευτικές παραδώσεις που ο μέσος Ευρωπαίος θα είχε πάθει εγκεφαλικό.
1) ο γαμπρός πρέπει να έχει αυτοκίνητο ακίνητο και καλή δουλειά.
2) ο γαμπρός δίνει ένα χρηματικό ποσό στην νύφη και την οικογένειά της (ακόμη και 20.000€ στις μεγάλες πόλεις) ως "προίκα" όπου θα προορίζονται για τα έξοδα της γυναίκας κατά την εγκυμοσύνη (στην Κίνα θεωρείται υπέρ ταμπού η γυναίκα να δουλεύει έγκυος, όπως και να βγει από το σπίτι πριν τις 40 μέρες μετά τον τοκετό).
Μόνο με αυτά τα δύο ο μέσος Ευρωπαίος θα είχε πάθει σοκ.
Γιατί να παθεις εγκεφαλικό;;; στα 40 έχεις δουλειά έχω ένα ακίνητο από τους γονείς μου κ άλλο ένα εκτός Αθηνών και μια οκ δουλειά. Δηλαδή τι το τρομερό έχει αυτό ;
Όσο για το ποσο π έγραψες δεν ξέρω αλλά το θεωρώ λογικό ο άντρας να φροντίσει τη γυναίκα του όταν μείνει έγκυος.
Το γεγονός ότι αυτοί που θα σας αρεσουν θα σας κάνουν τους δυσκολίες σε αυτά είναι θέμα επιλογών. Όταν μ θες τον Τάσο με τους κοιλιακους τον μπάρμαν περιμενεις να στρέψει τη προσοχη του σε σενα;;;
Κάθε βράδυ βλέπει και άλλη γυναίκα.
Μεταξυ μας κάποιες καβαλημενες ειναι και ψάχνουν πολλα στο τέλος θα προσγειωθουν απότομα.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Εσύ μπορεί να έχεις πολύ τσιλ προθέσεις και να είσαι ανοιχτός και για φιλίες αλλά δεν είναι όλοι έτσι δυστυχώς.Απλά οποίος σας μιλήσει νομίζετε ότι θα σας ζητήσει και σε γαμο οκ... Για μένα δεν είναι έτσι αλλά τεσπα.
Για εμάς τους Έλληνες που έχουμε την κουλτούρα της κληρονομιάς ακινήτου ναι, στους άλλους Ευρωπαίους που απλά ενοικιάζουν είναι σοκ.Δηλαδή τι το τρομερό έχει αυτό
Ο Τάσος είναι thirst material τύπου Megan fox για τα αγόρια. Δεν περιμένεις προσοχή από δημόσια πρόσωπα εκτός αν είσαι του ίδιου χωρουΌταν μ θες τον Τάσο με τους κοιλιακους τον μπάρμαν περιμενεις να στρέψει τη προσοχη του σε σενα;;;

Γενικά πολύς κοσμακης είναι αρκετά delusional, μερικοί δεν θα προσγειωθούν. Εξάλλου, αν ψάχνουν κάτι που δεν υπάρχει απλά δεν θα το βρουν ποτέ.Μεταξυ μας κάποιες καβαλημενες ειναι και ψάχνουν πολλα στο τέλος θα προσγειωθουν απότομα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.222 μηνύματα.

Πολύ άσχετο αλλά πρόσφατα άκουσα έναν γνωστό να λέει για τη κοπέλα του που έχει κάτι κτήματα στη ΧαλκιδικήΓια εμάς τους Έλληνες που έχουμε την κουλτούρα της κληρονομιάς ακινήτου ναι, στους άλλους Ευρωπαίους που απλά ενοικιάζουν είναι σοκ.
Ε εντάξει μόλις πεθάνουν οι δικοί της δεν θα έχουν ταδε αξία ;
Μαλακα αηδίασα
τώρα για το φλερτ στη παραλία δεν με πολύ ενδιαφέρει
το φλερτ μπορεί να γίνει χυδαίο και άσχημο παντού
Οπως και τέλειο και πετυχημένο σχεδόν παντού.
Δεν είναι το που, είναι ο τρόπος, η συγκυρία και η διάθεση
redpointer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 200 μηνύματα.

Αν εισαι ευγενικος και δεν εχεις αυτοπεποιθηση πιο δυσκολα να κανεις κατι αποψη μου. Οσο για τις ξεπετες που λεμε απο την αμερικη εχει ξεκινησει αυτο και οσο πας πιο ανατολικα τοσο πιο συντηριτικα ειναι.Δηλαδή ; τι εννοουμε με τον όρο αυτοπεποιθηση γενικά και αόριστα ;
3 πράγματα θέλει
1. Να εισαι ευγενικός - διακριτικός και ας έχεις και λίγο τράκ δεν πάμε για παράσταση εκεί.
2. Να πέσεις σε κοπέλα που δεν άγεται απο στερεότυπα και ΝΑ ΘΕΛΕΙ να γνωρίσει κάποιον.
3. Να εισαι περιποιημένος και καθαρός (όχι περίεργος) και να προτείνεις να τα ξαναπείτε.
Αν κάποια δεν τα εκτιμήσει αυτά άστην να πάει με καναν άλλον δικο της πρόβλημα το μέλλον της οχι δικό σου.
Varus
Νεοφερμένο μέλος
Ο Varus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.

Ρε παιδιά που αλλού να γνωρίσεις κόσμο το καλοκαίρι στα 24 σου. Παραλία και καμία συναυλία ή πανυγήρι. Σε καφετέρια δεν γίνεται και σε μπαρ κλαμπ γεννιέται αυτή η κουλτούρα της ξεπετας που λετε. Οι γυναικοπαρεες είναι πολύ στενόμυαλες όπως είπα. Είναι πάντα μια δυο που κάνουν κουμάντο όλη την παρέα και δεν αφήνουν χώρο στις άλλες. Που είναι το κακό αν είσαι δεσμευμένη να αραξεις μια παρέα να βοηθήσεις την φίλη σου... Αντιπρόταση λοιπόν που είναι το καλύτερο μέρος να γνωρίσεις γυναίκες το καλοκαίρι?
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Ραφαέλα μου μέχρι την κατάργηση της συνταγματικής νομιμότητας της προίκας της γυναίκας, υπήρχαν (και υπάρχουν) οι λεγόμενοι "προικοθήρες".Ε εντάξει μόλις πεθάνουν οι δικοί της δεν θα έχουν ταδε αξία ;
Παντρεύονταν τις γυναίκες μόνο για τις προίκες τους.
OG gold diggers.
Κάτι τέτοιους τους χωρίζεις πριν καν παντρευτείτε.Μαλακα αηδίασα
Αν ήμουν άντρας και έβλεπα την κοπέλα μου να χαζογελαει με ανδρες, χωρίς την παρουσία μου, για να κάνει ασιστ στις φίλες της (ενώ για τις φίλες δεν ενδιαφέρονται καν οι όλοι), χωρίς να συμμετέχουν καν οι φίλες, θα της είχα δείξει την πόρτα.Που είναι το κακό αν είσαι δεσμευμένη να αραξεις μια παρέα
Πάνε σε κάνα beach bar τουλάχιστον να πιείτε και κάποιο ποτάκι. Όχι κάτω από τον ήλιο και εσύ βρεΑντιπρόταση λοιπόν που είναι το καλύτερο μέρος να γνωρίσεις γυναίκες το καλοκαίρι?

rafaela11
Περιβόητο μέλος

Μίλησες στη γλώσσα μου !πανυγήρι
Ο.τι καλύτερο
και την εντυπωσιάζεις την άλλη με τα ωραία τα χορευτικά τα τσαλιμάκια
Την πιάνεις κι από το χέρι να ρίξετε ένα κορσαρι ένα τικ ένα κάτι ρε παιδί μου
και κλείνει με σουβλάκια και λουκουμάδες στο τέλος
εεεεεεε γίναμε
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Εσύ μπορεί να έχεις πολύ τσιλ προθέσεις και να είσαι ανοιχτός και για φιλίες αλλά δεν είναι όλοι έτσι δυστυχώς.
Οι περισσότεροι όχι οι όλοι και οι όλες.... εγω έχω νορμάλ προθέσεις δεν σε ξέρω εξαρχής ουτε εσύ εμένα εκεινο που με ξενερώνει ειναι αυτο το ψωνιλίκι που σας διακατέχει οτι ντε και καλα ο αλλος επειδη σου έπιασε τη κουβέντα σε θέλει εξαρχης και ερωτικά.
Ξεκολήστε απο αυτό... δεν ισχύει πάντα. Συγγνώμη.
Και ειναι και απωθητικό ρε φιλε γιατι φαίνεται... φαινεσαι οτι έχεις υπεροψία φάση "ααα ηρθες εσυ ενας απο τους πολλους ελα ελα ξέρω οτι με γουστάρεις και εσύ".
κτλ κτλ. μετα λένε γιατι δεν τις πλησιάζουν.
Material Η μεγκαν Φοξ ;;; που ειναι με εναν παλαβό ;;;; πλαστικούρα. Χάλια για μενα δεν μ αρεσει καθολου.Ο Τάσος είναι thirst material τύπου Megan fox για τα αγόρια. Δεν περιμένεις προσοχή από δημόσια πρόσωπα εκτός αν είσαι του ίδιου χωρου![]()
ΑΛΛΗ παλιοψωνάρα αυτή. Απωθητικό.
Πιο πολυ φτιάχνομαι με γυναικες της διπλανής πόρτας.
Γενικά πολύς κοσμακης είναι αρκετά delusional, μερικοί δεν θα προσγειωθούν. Εξάλλου, αν ψάχνουν κάτι που δεν υπάρχει απλά δεν θα το βρουν ποτέ.
Μπαίνουν στα dating και κοροϊδευουν οτι δήθεν ψάχνουν σχέσεις σοβαρές ... έχουν πολύ λάθος προσανατολισμό άντρες/γυναίκες.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.904 μηνύματα.

τέεεελειο πανηγυράκι στο χωριό με σουβλάκια και κόσμοκαι κλείνει με σουβλάκια και λουκουμάδες στο τέλος
δεν με πήγαιναν οι γονείς μου ποτέ σε τέτοια μικρή και έπρεπε να πάω φοιτήτρια για να τα ανακαλύψω

δε μου αρέσει η μουσική που παίζει βέβαια αλλα όλη η φάση και μαζί με το λούνα παρκ στο τέλος είναι τέλεια!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

τέεεελειο πανηγυράκι στο χωριό με σουβλάκια και κόσμο
δεν με πήγαιναν οι γονείς μου ποτέ σε τέτοια μικρή και έπρεπε να πάω φοιτήτρια για να τα ανακαλύψω
δε μου αρέσει η μουσική που παίζει βέβαια αλλα όλη η φάση και μαζί με το λούνα παρκ στο τέλος είναι τέλεια!
Ακριβώς. Κρίμα δεν πρόλαβα να πάω στο Αλλού φαν πάρκ τωρα στην άδεια... απλα το αναφέρω επειδη είπες για λούνα πάρκ !
τέεεελειο πανηγυράκι στο χωριό με σουβλάκια και κόσμο
Τον Αυγουστο στο μέρος που θα ειμαι θα έχει πολλά πανηγύρια ! Θα πάω σε πολλά πιστευω
αφου ειμαι γενικά για τα πανηγύρια....
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.904 μηνύματα.

Τον Αυγουστο στο μέρος που θα ειμαι θα έχει πολλά πανηγύρια ! Θα πάω σε πολλά πιστευω
Να πας να τα χαρείς να γνωρίσεις και ωραίες παρουσίες.
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλοι για τα πανηγύρια είμαστε.αφου ειμαι γενικά για τα πανηγύρια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- AggelikiGr
- iew
- Hecticism
- rafaela11
- giorgos5002
- touvlo
- globglogabgalab
- Paragontas7000
- Wonderkid
- Reader
- giannhs2001
- Jack of Spades
- charmander
- Memetchi
- Kate1914
- Varus
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- Scandal
- eukleidhs1821
- fourkaki
- ck_chrysiis
- redpointer
- Joji
- taketrance
- BatGuin
- nearos
- thenutritionist
- johnsala
- GeorgePap2003
- nimbus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.