Φλερτ στην παραλία

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.222 μηνύματα.
τέεεελειο πανηγυράκι στο χωριό με σουβλάκια και κόσμο

δεν με πήγαιναν οι γονείς μου ποτέ σε τέτοια μικρή και έπρεπε να πάω φοιτήτρια για να τα ανακαλύψω :angry:

δε μου αρέσει η μουσική που παίζει βέβαια αλλα όλη η φάση και μαζί με το λούνα παρκ στο τέλος είναι τέλεια!
Έλα πάνω βόρεια να σε πάω σε ένα ποντιακό ! Θα περάσουμε τέλεια 🌸

εγώ ήμουν το κλασικό παιδί που κοιμόμουν στις καρέκλες με το ηχείο δίπλα 😂

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.904 μηνύματα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.675 μηνύματα.
Η μεγκαν Φοξ ;;; που ειναι με εναν παλαβό ;;;; πλαστικούρα
Μια δεκαετία πριν όταν δεν είχε τις πλαστικές ήταν θεαρα δεν μπορείς να πεις:P
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έλα πάνω βόρεια να σε πάω σε ένα ποντιακό ! Θα περάσουμε τέλεια 🌸

εγώ ήμουν το κλασικό παιδί που κοιμόμουν στις καρέκλες με το ηχείο δίπλα 😂
Πεϊρνιλι παραδοσιακό ποντιακό έχουν;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.887 μηνύματα.

Δεν την θυμάμαι... για τώρα λέω.

Έχω αλλάξει και εγω κατα πολύ απο το πώς σκεφτόμουν και φτιαχνόμουν στα 20 σε αντίθεση με τώρα....
τωρα πραγματικά και να μπορούσα να κάνω κάτι μαζί της δεν θα το έκανα. Πλαστικούρα.

Και αυτη θα πρέπει να ειναι και πολύ τούβλο στο κρεβάτι.... αγγούρι.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.252 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.222 μηνύματα.
@Memetchi που να μας δουν και στα rave πως θα πέσουν!
Ήδη μυρίζω τη μπόχα

Τα ποια ; Γιαγλία;

Τα κλασικά πανηγύρια εδώ πάνω απλά έχουν φουλ φουφου, ρετσίνα και λουκουμάδες
Και χαλβα

κάποτε στη Παναγία σουμελα να δεις χαμό
Τώρα όχι και τόσο

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.785 μηνύματα.
Πάνε νέες κοπέλες σε πανηγύρι επαρχίας; Να ρίξουν το επίπεδο; :P Ή την κάνουν σε τίποτα Λονδίνα και Ζυρίχες;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.252 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Πάνε νέες κοπέλες σε πανηγύρι επαρχίας; Να ρίξουν το επίπεδο; :P Ή την κάνουν σε τίποτα Λονδίνα και Ζυρίχες;
Τελευταία πάνε πολλοί γκρούβυς φασαίοι και έχουν κάνει τα πανηγύρια... για τα πανηγύρια κυριολεκτικά. Από 12χρονα που ακούνε τραπ μέχρι και 30αρηδες φοιτητές γνωστών πανεπιστημιακών παρατάξεων. Ένα τουρλουμπούκι. Από πέρυσι νομίζω έγινε πολύ της μόδας να πας σε πανηγύρι για στόρυ στο ίνστα.

την ιδρωτίλα κι την μπαφιλα από τα rave λέω.
Σας μερσώ μανδάμ, δεν είμαστε της υψηλής κοινωνίας :P

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Τελευταία πάνε πολλοί γκρούβυς φασαίοι και έχουν κάνει τα πανηγύρια... για τα πανηγύρια κυριολεκτικά. Από 12χρονα που ακούνε τραπ μέχρι και 30αρηδες φοιτητές γνωστών πανεπιστημιακών παρατάξεων. Ένα τουρλουμπούκι. Από πέρυσι νομίζω έγινε πολύ της μόδας να πας σε πανηγύρι για στόρυ στο ίνστα.

Σας μερσώ μανδάμ, δεν είμαστε της υψηλής κοινωνίας :P
Εσύ μπορεί να βάζεις αποσμητικό, μην το παίρνεις κατάκαρδα 😂

ποια υψηλή κοινωνία; Για πανηγύρια με πλαστικές καρέκλες μιλάμε τόση ώρα 🫠

Varus

Νεοφερμένο μέλος

Ο Varus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Έχουν και λαχνούς. Μπορεί να τσιμπήσουμε τίποτα

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.655 μηνύματα.
Για πανηγύρια με πλαστικές καρέκλες μιλάμε τόση ώρα 🫠
Απεχθάνομαι τα πανηγύρια , τη βαβούρα, τα κλαρίνα, τα βρακιά και τις κάλτσες και τους μικροπωλητές στους πάγκους , τις μουσικές στη διαπασών... Στην κυριολεξία παίρνω τα βουνά στο χωριό το καλοκαίρι. Εφιάλτης τα κλαρίνα μέχρι πρωιας .

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Απεχθάνομαι τα πανηγύρια , τη βαβούρα, τα κλαρίνα, τα βρακιά και τις κάλτσες και τους μικροπωλητές στους πάγκους , τις μουσικές στη διαπασών... Στην κυριολεξία παίρνω τα βουνά στο χωριό το καλοκαίρι. Εφιάλτης τα κλαρίνα μέχρι πρωιας .
Εμένα μαρεσουν και τα βουνά, άλλωστε δεν ήμουν από τα παιδιά που πηγαίναμε θάλασσα το καλοκαίρι. Είχαμε τα αλώνια

Αλλά μαρεσουν τα πανηγύρια πολύ
επίσης

αλλά κάτσε βρε φίλη, χωρίς βρακι θα μείνουμε; 😂

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.655 μηνύματα.
Εμένα μαρεσουν και τα βουνά, άλλωστε δεν ήμουν από τα παιδιά που πηγαίναμε θάλασσα το καλοκαίρι. Είχαμε τα αλώνια

Αλλά μαρεσουν τα πανηγύρια πολύ
επίσης

αλλά κάτσε βρε φίλη, χωρίς βρακι θα μείνουμε; 😂
Βρε κορίτσι μου χαλάνε το θρησκευτικό συναίσθημα όλα τα παρατράγουδα του πανηγυριου. Είναι θέμα αισθητικής και χαμένης κατάνυξης.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Εσύ μπορεί να βάζεις αποσμητικό, μην το παίρνεις κατάκαρδα 😂

ποια υψηλή κοινωνία; Για πανηγύρια με πλαστικές καρέκλες μιλάμε τόση ώρα 🫠
Εγώ είμαι καθαρός άνθρωπος :P

Τα πανηγύρια μπορεί να έχουν έτσι μια χωριάτικη αισθητική αλλά στη πραγματικότητα κρύβεται από πίσω κάτι το πολύ fancy. Πολλά είναι ακριβά (στου χωριού μου δεν έχω πάει ποτέ ας πούμε επειδή είναι ξεφτίλα οι τιμές για ένα σουβλάκι). Τα τελευταία χρόνια κιόλας έχουν γίνει κάπως κυριλέ και mainstream με τόση προσοχή που τράβηξαν (για αυτό και ξενέρωσα μαζί τους). Τα rave είναι τέρμα underground subculture. Έχει βέβαια και κάτι ξενέρωτες κυριλάτες εκδοχές όπως τα πάρτυ που γίνονται στη Νεράιδα (ως σαλονικιά πιστεύω το ξες το μέρος εκεί στο αεροδρόμιο).

@amarelia πόσο σε καταλαβαίνω. Και εμένα οι δικοί μου δεν τα γούσταραν ποτέ + ούτε είχα ποτέ παρέες που να τους αρέσει. Δεν έχω άτομο να πάω αν κάτσει κανένα που δεν τραβάει πολύ κόσμο χδ.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Βρε κορίτσι μου χαλάνε το θρησκευτικό συναίσθημα όλα τα παρατράγουδα του πανηγυριου. Είναι θέμα αισθητικής και χαμένης κατάνυξης.
Μπορείς να πας σε ένα αντάμωμα που θεωρείται επίσης πανηγύρι και δεν συνδέεται με κάποια θρησκευτική εορτή!

επειδή ατο χωριό μου δεν είναι δίπλα στην πλατεία ακριβώς η εκκλησία, δεν το έχω νιώσει αυτό αλλά καταλαβαίνω τι λες

Ξεκίνησα να διαβάζω βιβλία από ένα πανηγύρι του χωριού. Ήμουν 8 χρονών και δεν σταμάτησα ποτέ. Να ναι καλά αυτή η κυριουλα στον πάγκο

Έχω όμορφες αναμνήσεις 🌸

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.904 μηνύματα.
@amarelia πόσο σε καταλαβαίνω. Και εμένα οι δικοί μου δεν τα γούσταραν ποτέ + ούτε είχα ποτέ παρέες που να τους αρέσει. Δεν έχω άτομο να πάω αν κάτσει κανένα που δεν τραβάει πολύ κόσμο χδ.
άιντε μαζευτείτε να πάμε
@rafaela11 κανόνισε έρχομαι και σας παίρνω με το αμάξι και πάμε ντουγρού για πανηγύρια :P

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Εγώ είμαι καθαρός άνθρωπος :P

Τα πανηγύρια μπορεί να έχουν έτσι μια χωριάτικη αισθητική αλλά στη πραγματικότητα κρύβεται από πίσω κάτι το πολύ fancy. Πολλά είναι ακριβά (στου χωριού μου δεν έχω πάει ποτέ ας πούμε επειδή είναι ξεφτίλα οι τιμές για ένα σουβλάκι). Τα τελευταία χρόνια κιόλας έχουν γίνει κάπως κυριλέ και mainstream με τόση προσοχή που τράβηξαν (για αυτό και ξενέρωσα μαζί τους). Τα rave είναι τέρμα underground subculture. Έχει βέβαια και κάτι ξενέρωτες κυριλάτες εκδοχές όπως τα πάρτυ που γίνονται στη Νεράιδα (ως σαλονικιά πιστεύω το ξες το μέρος εκεί στο αεροδρόμιο).

Κοίταξε ότι μερικά μεγάλα είναι πιο πολύ σαν παζάρια σε αυτό έχεις δίκιο

χασαν μερικά την απλότητα τους
Άσε που κάποτε όλα ήταν πιο μεγάλα

άιντε μαζευτείτε να πάμε
@rafaela11 κανόνισε έρχομαι και σας παίρνω με το αμάξι και πάμε ντουγρού για πανηγύρια :P
Σε περιμένω!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια