Ωραια !
Αρα ποιοι σχολιαζουν για εσενα αρνητικα, οι καταπιεσμενοι ?
Οκ γι αυτους ειμαι μαζι σου, αλλα μπορεις να το διεκρυνιζεις γιατι και αυτοι οντως θελουν την ζωαρα που λες εσυ αλλα το ανακαλυψαν ενω ειχαν είδη παιδια και δυστηχως το παιδι δεν ειναι αντικειμενο να το επιστρεψουμε πισω γιατι ηταν " ελλατωματικο " ή δεν πληρεί τις" προδιαγραφες της διαφημισης και μας ζωριζει" ..
Αυτους του ενδιαφερει δυστηχως γιατι εχουν μετανοιωσει για μια αποφαση που καλως ή κακως θα τους τρωει ..
Εκει ειναι το ζητημα και ολη αυτη η ¨φαγωμάρα ¨δυστηχως θα εχει αντίκτυπο και στην σχεση τους με τον συντροφο τους αλλα και στον ψυχισμό των παιδιων τους.
Εξου και η δικη μου αντιστοιχη απαντηση λοιπον !
Γι αυτη την απαντηση μιλουσα και την θεωρω πιο εντιμη , ειλικρινής και την σεβομαι απολυτα αλλα επρεπε να ερθει μετα απο ολο αυτο δυστηχως ..
Αρνητικα ?
θελεις να μου πεις ακριβως ποιο σε πειραξε για να πω και εγω γιατι απαντησα ετσι μπας και δουμε οτι τελικα
ΟΛΟΙ συμφωνουμε οτι σε αυτο το θεμα υπαρχουν κατηγοριες οπου εκφραζεσαι αναλογα γι αυτες και δεν τσουβαλοποιουμε κατστασεις ?
Γιατι απο το πρωτο μήνυμα μεχρι το τελευταιο τα ιδια λεμε απλα βγαζει ο καθενας και το δικο του κομματι