Φωτογραφίες που τραβήξαμε

meetmeinmontauk

Τιμώμενο Μέλος

Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
golden waves.jpg

Άβυθος, Κεφαλονιά

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.843 μηνύματα.
Σύντομες διακοπές στις Σπέτσες.

IMG_8204.jpeg

IMG_8210.jpeg

IMG_8206.jpeg

IMG_8208.jpeg

IMG_8261.jpeg

IMG_8259.jpeg

IMG_8251.jpeg

IMG_8241.jpeg

IMG_8189.jpeg

IMG_8183.jpeg

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.843 μηνύματα.
Μουσείο Μπουμπουλίνας στις Σπέτσες.

IMG_8223.jpeg

IMG_8225.jpeg

IMG_8227.jpeg

IMG_8229.jpeg

IMG_8276.jpeg

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.033 μηνύματα.
IMG_5001.jpeg
IMG_4997.jpeg
IMG_4996.jpeg

Μόλυβος

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.484 μηνύματα.

Φοβερός αλλα η παραλία του δεν λέει τίποτα. Μονο στην Εφταλού αν πάς για μπάνιο ή στην Πέτρα που ειναι όμως κρύσταλλο.

Και οταν λέω Πέτρα εννοω όχι στην Αμμουδιά.... αλλα εκει στην στροφή που ειναι και το OXY. Στον Μόλυβο όλα τα λεφτά ειναι το μπαράκι Kongas. Εχω πίει κάτι κοκτεηλάρες εκει με Αυγουστιάτικο φεγγάρι παρέα πςςςς.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.033 μηνύματα.
Φοβερός αλλα η παραλία του δεν λέει τίποτα. Μονο στην Εφταλού αν πάς για μπάνιο ή στην Πέτρα που ειναι όμως κρύσταλλο.

Και οταν λέω Πέτρα εννοω όχι στην Αμμουδιά.... αλλα εκει στην στροφή που ειναι και το OXY. Στον Μόλυβο όλα τα λεφτά ειναι το μπαράκι Kongas. Εχω πίει κάτι κοκτεηλάρες εκει με Αυγουστιάτικο φεγγάρι παρέα πςςςς.
image.jpg

:beer:

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Αληθευειιι, πάντως αν ξανά περάσεις μπορεις να πας και Αναξο, ένα χωριό δίπλα από την Πέτρα που οι τουρίστες δεν το γνωρίζουν όσο την Πέτρα και Μολυβο. Κι εκεί έχει καταπληκτικές παραλίες

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.484 μηνύματα.

Κάτσε να σε τρελάνω λίγο αγόρι μου !

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-31 154452.png

Εδω είμαι κάπου 15-20 Αυγουστου δεν θυμάμαι ακριβώς.... στο βάθος το φεγγάρι καθρεπτίζει και ο κόλπος της καλλόνής ακριβως κάτω μας οι φοινικες του Κόνγκας !

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-31 154515.png

και εδω ειναι η ώρα που απολαμβάνω το μπριζεράκι μου στη ξύλινη μπάρα με φάτσα προς τη θάλασσα !!!!

απιστευτες εποχές.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αληθευειιι, πάντως αν ξανά περάσεις μπορεις να πας και Αναξο, ένα χωριό δίπλα από την Πέτρα που οι τουρίστες δεν το γνωρίζουν όσο την Πέτρα και Μολυβο. Κι εκεί έχει καταπληκτικές παραλίες

Μπα για σύντομα δεν με κόβω... εξάλλου και το μέρος που θα επιλέξω να δηλώσω να φύγω ειναι μεν νησάκι αλλα οχι τοσο μεγάλο οσο η Μυτιλήνη αν και σκεφτομουν και τη Μυτιλήνη ειναι υπέροχο μέρος. Και δεν εχει πολύ ακριβά ενοίκια !!!! Περνάς καλά.

Na kai μια νυχτερινή άποψη του κάστρου !!!

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-31 155040.png

αλλα και μια άποψη της πόλης της Μυτιλήνης απο ψηλά !!! Στο βάθος η Τουρκία!

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-31 155138.png

το ωραιο με τη δουλειά που κάνω ειναι πως μπορώ να γυρίσω πολλά μέρη ήδη εχω πάει σε αρκετά.... Πχ Το σπιτι που έμενα στα Σύβοτα (μολις έχω πλυνει και το αμάξι) !!!

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-31 154946.png

εδω βλέπει προς Πέρδικα βέβαια απο την μεριά προς Γιαννενα.....

οριστε και μια άποψη της παραλίας των Συβότων !!!! του Λιμανιού βασικά

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-31 155326.png

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Μετα σου λένε ΜΕΙΝΕ ΑΘΗΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧ οτι να ναι. Κοιτα σε τι παράδεισο ζείς μονο με 300-350 ευρω ενοικιο το μήνα και σπίτι επιπλωμένο. Η Αθηνα πλέον ειναι μια υπερ τιμημένη περιοχή του κόσμου.

Σε μια παραλία λίγο έξω απο την Αμφιλοχία όταν κατέβαινα με το αμάξι προς Αθήνα απο τη παλιά Εθνική (Δεκεμβριος 2019) !!!!!!!!

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-31 155714.png

Μια άποψη του Λιμενα Συβότων Μάρτιος 2021

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-08-31 155731.png

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια