Η δύναμη της επαρχίας.... και η ομορφιά της Ηγουμενίτσας !
Τη προηγούμενη εβδομάδα ήμουν για κάτι υποθέσεις σε Κέρκυρα και Ηγουμενίτσα φυσικά... είχα και κάποιο χρόνο τον οποίο προσπάθησα να αξιοποιήσω όσο μπορώ... για να θυμηθώ ξανά τα παλιά... να με χαιρετήσουν παλίοι γνώριμοι στα σοκάκια... και να ξαναπάω πίσω.... στην εποχή του 2015 όταν πρώτη φορά εμφανίσθηκα σε αυτή τη πόλη... αλλαγμένη απο τότε και με περισσότερο κόσμο ειναι μια πόλη την οποία θα επέλεγα για να ζήσω μόνιμα σίγουρα κάποια χρόνια. Στο μέλλον ίσως επιστρέψω.....
Προς το παρόν αφήστε ότι κάνετε και .... ελάτε λίγο μαζί μου ....
1. Μεσημέρι με φόντο στο βάθος τη Κέρκυρα και τον Ποδηλατόδρομο της Ηγουμενίτσας στο βάθος δεξιά.
Το Λιμάνι του εσωτερικού που συνδέει ακτοπλοϊκά την Ηγουμενίτσα με την Κέρκυρα.
2. Οδεύοντας προς τη Κεντρική πλατεία της πόλης.... ο εμπορικός δρόμος λέγεται Οδός Κύπρου και εκτείνεται 3-4 χιλιόμετρα.
3. Η Οδός Κύπρου .... αριστερά στο βάθος η κεντρική εκκλησία και στα δεξιά το εμπορικό της Ηγουμενίτσας... λίγο πιο κάτω δεξιά πάνω σε μια ανηφορούλα θα βρούμε το πιό γνωστό γυμναστήριο της πόλης το ALTER λάιφ... εγω το πέτυχα σαν ΤΟ 2016 με άλλη ονομασία και εντελώς διαφορετικό απο ότι ειναι σήμερα... δυστυχώς δεν πρόλαβα να πάω για μια προπόνηση.
4. Για μια απογευματινή βόλτα στον Παραλιακό δρόμο της Ηγουμενίτσας...
5. Το ηλιοβασίλεμα μπροστά απο τις καφετέριες..... ο ήλιος δύει στον όρμο της Ηγ/τσας
6. Βόλτα στον ποδηλατόδρομο με θέα.... την Ηγουμενίτσα
7. Ο Ποδηλατόδρομος περίπου στα μισά του με μια καλή οπτική της πόλης στο βάθος.... στο βάθος βλέπουμε και κάποια συνεχόμενα φώτα... ειναι η Εγνατία προς Γιάννενα...
8. Στάση για φαγητό στους Βλάχους... ενα δυνατό ψητοπωλείο στη περιοχή !!! Το σουβλάκι που βλέπετε ειναι τεράστιο πιάνει σίγουρα 2 απλά και κοστίζει 4.90!!!
9. Προς Πλαταριά !!! Και στο βάθος η Κέρκυρα.....
10. Η θέα απο το Πορθμείο στο βάθος ... Κέρκυρα.
Η αλήθεια ειναι πως νιώθω λίγο κάπως που επέστρεψα αλλά....... τέλοςπαντων. Θα μπορούσα να ξαναγυρίσω αλλα έκρινα πως για εργασιακούς λόγους θα έπρεπε να γνωρίσω κάτι νέο.
Σαν Πόλη ειναι πολύ όμορφη και έχει πράγματα να κάνεις.
To be continued........