Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!

IMG_20231118_082654.jpg

Αδέσποτη κούκλα

IMG_6980.jpeg

Αχ και να την πετυχαινα, θα τη μάζευα.

Έχει γεμίσει, δυστυχώς, ο τόπος με αδέσποτες κουκλίτσες (και κούκλους...)...

Η συγκεκριμένη έχει βρει ένα μηχανάκι και κοιμάται για να είναι στα ζεστά...

Screenshot_2023-11-29-08-02-37-745_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_20231129_122437_Gallery.jpg

Το little big house έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου μαγαζιά πλέον
Με άφησε να τη χαϊδέψω ενώ κοιμόταν χωρίς να ενοχλείται :prettyplz: <3
Το όνομα της είναι "Κουνιάδα" :P

Ενα @νακι που το ελεγαν Μάγια! Ναι..για την δικια μου Μάγια λεω!

Διοτι..στρωσαμε τα χαλακια μας...βαλαμε και το κλιματιστικουλι μας στο σαλονι μονο,...στην κρεβατοκαμαρα πριν κοιμηθουμε βαζουμε αεροθερμο..οπου βρει αεροθερμο το καθαρμα τσουυπ...εκει μπροστα..κολλητα θα ελεγα! Κια στην κρεβατοκαμαρα πριν τον υπνο,οι φωτο που θα βαλω χτεσινες ειναι απο αυτη τη φαση..οκ...μια χαρα.
Αλλα το μικρο,,ασυστολο καθαρματακι..οταν βαζω το στρωμα της γυμναστικης για να κανω τη γυμναστικη,αρχικα ξεκιναω με αεροθερμο.Ε...ΕΠΑΝΩ στο στρωμα της γυμνασιτκης το @νακι μπροστα απο το αεροθερμο για να ζεσταινεται.Κια δεν το κουναει ρουπι λεμε!!!!

Κανω γυμναστικη μαζι με γιογκα στασεις.. :hehe: Το σκοτωνεις ή δεν το σκοτωνεις το βδελλυγμα;

Εδω..χτεσινες φωτο οπως προειπα...μολις εβαλα στο δωματιο το αεροθερμο για να ζεστανει.
Μπροστα ακριβως..τσουυυυπ..να καθαριζεται και να με κοιτα και θρασυτατα!

20231203_211253.jpg

20231203_211311.jpg

Να τη χαίρεσαι! Απλά πρόσεχε μην αρπάξει! :bleh:
χαχαχαχα..ναι ναι χιμελα μου.Μην φοβου.Για αυτο και εχω αεροθερμο και οχι σομπες με αντιστασεις.Κια εννοειται παντα ειμαι και εγω εκει!Κια βεβαια οταν λεω κολλητα..δεν εννοω και εντελως κολλητα.. :hehe: στο ενα μετρο περιπου!

Της το ειπα σημερα..της ειπα...ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΚΥ..ΦΥΓΕ απο το στρωμα γυμναστικης μου!Με το που εστρωσα στρωμα και ανοιξα αεροθερμο..τσουυυπ..εκει..ΕΠΑΝΩ!
Τι πο τα!
Δεν εφευγε!
Ετσι εισαι; Να και εγω! Σε αποθανατιζω και σε δινω στεγνα στο σκεκι!
Παρτε την!

:hehe: :hehe: :hehe:
20231205_082355.jpg

20231205_082202.jpg

20231205_082221.jpg

Μπαμπάτσικη η δεύτερη. Να τις χαίρεσαι.
Σε ευχαριστώ!! Αν σου πω ότι είχα 4 και κάποια στιγμή στο σπίτι είχα 2 μάνες και 8 μικρά γατάκια τι θα πεις?? Πάντως έζησα 2 μάνες (μια περσική και μια κοινή γάτα του δρόμου, αυτή στην φωτογραφία) και απλά θα σου πω ότι η γάτα του δρόμου μεγάλωσε και τα γατιά της περσίδας διοτι αυτή ούτε να τα δει δεν ήθελε... Σαν μάνα ήταν υπέροχη και σαν γάτα πανέξυπνη.. Η ασπρουλα είναι κόρη της!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back