Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.661 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:32 Η Υδροχόος έγραψε: #1.001 06-12-23 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Της το ειπα σημερα..της ειπα...ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΚΥ..ΦΥΓΕ απο το στρωμα γυμναστικης μου!Με το που εστρωσα στρωμα και ανοιξα αεροθερμο..τσουυυπ..εκει..ΕΠΑΝΩ! Τι πο τα! Δεν εφευγε! Ετσι εισαι; Να και εγω! Σε αποθανατιζω και σε δινω στεγνα στο σκεκι! Παρτε την! Click για ανάπτυξη... Τί όμορφη !!! Της αρέσει και η ζέστη που βγάζει το αερόθερμο. Το ΄χεις, κι εσύ, "να κοιτάει" το στρώμα. Τί να κάνει, το κορίτσι ; Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Click για ανάπτυξη... Πανέμορφες !!! Η πρώτη φαίνεται πιο ταπεινό κορίτσι, πιο φρόνιμο. Η δεύτερη είναι...τύπισσα... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:15 Η Aleksa έγραψε: #1.002 06-12-23 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Της το ειπα σημερα..της ειπα...ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΚΥ..ΦΥΓΕ απο το στρωμα γυμναστικης μου!Με το που εστρωσα στρωμα και ανοιξα αεροθερμο..τσουυυπ..εκει..ΕΠΑΝΩ! Τι πο τα! Δεν εφευγε! Ετσι εισαι; Να και εγω! Σε αποθανατιζω και σε δινω στεγνα στο σκεκι! Παρτε την! Click για ανάπτυξη... Γλυκύτατη είναι!!. (σίγουρα πήρε από τη "μαμά" της ) Και τσαούσα επίσης! (σιγά μη σκιάχτηκε που θα την "εδινες" στο στέκι). Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφη.... Και γενικά η όλη εικόνα αναδίδει μια αίσθηση θαλπωρής. Αλλά μη μου πεις πως τις σημειώσεις με τον ωραίο γραφικό χαρακτήρα είναι δικό της δημιούργημα- δεν θα το πιστέψω! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και ...καλωσόρισες στην παρέα. Τελευταία επεξεργασία: 6 Δεκεμβρίου 2023 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:29 Η Wonderful: #1.003 06-12-23 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Γλυκύτατη είναι!!. (σίγουρα πήρε από τη "μαμά" της ) Και τσαούσα επίσης! (σιγά μη σκιάχτηκε που θα την "εδινες" στο στέκι). Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Πολύ όμορφη.... Και γενικά η όλη εικόνα αναδίδει μια αίσθηση θαλπωρής. Αλλά μη μου πεις πως τις σημειώσεις με τον ωραίο γραφικό χαρακτήρα είναι δικό της δημιούργημα- δεν θα το πιστέψω! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και ...καλωσόρισες στην παρέα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί όμορφη !!! Της αρέσει και η ζέστη που βγάζει το αερόθερμο. Το ΄χεις, κι εσύ, "να κοιτάει" το στρώμα. Τί να κάνει, το κορίτσι ; Πανέμορφες !!! Η πρώτη φαίνεται πιο ταπεινό κορίτσι, πιο φρόνιμο. Η δεύτερη είναι...τύπισσα... Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι "διαόλου κάλτσα" η δεύτερη είναι κοκεταρια..δεν θέλει πολύ να την πιάνεις ..μη τη λερώσεις..είναι και οι 2 απίστευτες , το ποσό με έχουν παρηγορήσει δε λέγεται .. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.417 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο Scandal έγραψε: #1.004 18-12-23 13:39 Στην καρέκλα της κουζίνας, με μια παλιά ρόμπα που έχει γίνει δικιά της. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.501 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:55 Η glayki έγραψε: #1.005 18-12-23 21:55 Άτιμη γυναίκα... Βάλε φαι τώρα... Ξέρουμε εδώ το έχεις Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Skiyo έγραψε: #1.006 21-12-23 13:23 -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:50 Η Himela έγραψε: #1.007 21-12-23 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:59 Ο Skiyo έγραψε: #1.008 21-12-23 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:46 Η Aleksa έγραψε: #1.009 21-12-23 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Της το ειπα σημερα..της ειπα...ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΚΥ..ΦΥΓΕ απο το στρωμα γυμναστικης μου!Με το που εστρωσα στρωμα και ανοιξα αεροθερμο..τσουυυπ..εκει..ΕΠΑΝΩ! Τι πο τα! Δεν εφευγε! Ετσι εισαι; Να και εγω! Σε αποθανατιζω και σε δινω στεγνα στο σκεκι! Παρτε την! Click για ανάπτυξη... Τί όμορφη !!! Της αρέσει και η ζέστη που βγάζει το αερόθερμο. Το ΄χεις, κι εσύ, "να κοιτάει" το στρώμα. Τί να κάνει, το κορίτσι ; Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Click για ανάπτυξη... Πανέμορφες !!! Η πρώτη φαίνεται πιο ταπεινό κορίτσι, πιο φρόνιμο. Η δεύτερη είναι...τύπισσα...
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:15 Η Aleksa έγραψε: #1.002 06-12-23 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Της το ειπα σημερα..της ειπα...ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΚΥ..ΦΥΓΕ απο το στρωμα γυμναστικης μου!Με το που εστρωσα στρωμα και ανοιξα αεροθερμο..τσουυυπ..εκει..ΕΠΑΝΩ! Τι πο τα! Δεν εφευγε! Ετσι εισαι; Να και εγω! Σε αποθανατιζω και σε δινω στεγνα στο σκεκι! Παρτε την! Click για ανάπτυξη... Γλυκύτατη είναι!!. (σίγουρα πήρε από τη "μαμά" της ) Και τσαούσα επίσης! (σιγά μη σκιάχτηκε που θα την "εδινες" στο στέκι). Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφη.... Και γενικά η όλη εικόνα αναδίδει μια αίσθηση θαλπωρής. Αλλά μη μου πεις πως τις σημειώσεις με τον ωραίο γραφικό χαρακτήρα είναι δικό της δημιούργημα- δεν θα το πιστέψω! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και ...καλωσόρισες στην παρέα. Τελευταία επεξεργασία: 6 Δεκεμβρίου 2023 Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:29 Η Wonderful: #1.003 06-12-23 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Γλυκύτατη είναι!!. (σίγουρα πήρε από τη "μαμά" της ) Και τσαούσα επίσης! (σιγά μη σκιάχτηκε που θα την "εδινες" στο στέκι). Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Πολύ όμορφη.... Και γενικά η όλη εικόνα αναδίδει μια αίσθηση θαλπωρής. Αλλά μη μου πεις πως τις σημειώσεις με τον ωραίο γραφικό χαρακτήρα είναι δικό της δημιούργημα- δεν θα το πιστέψω! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και ...καλωσόρισες στην παρέα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί όμορφη !!! Της αρέσει και η ζέστη που βγάζει το αερόθερμο. Το ΄χεις, κι εσύ, "να κοιτάει" το στρώμα. Τί να κάνει, το κορίτσι ; Πανέμορφες !!! Η πρώτη φαίνεται πιο ταπεινό κορίτσι, πιο φρόνιμο. Η δεύτερη είναι...τύπισσα... Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι "διαόλου κάλτσα" η δεύτερη είναι κοκεταρια..δεν θέλει πολύ να την πιάνεις ..μη τη λερώσεις..είναι και οι 2 απίστευτες , το ποσό με έχουν παρηγορήσει δε λέγεται .. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.417 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο Scandal έγραψε: #1.004 18-12-23 13:39 Στην καρέκλα της κουζίνας, με μια παλιά ρόμπα που έχει γίνει δικιά της. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.501 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:55 Η glayki έγραψε: #1.005 18-12-23 21:55 Άτιμη γυναίκα... Βάλε φαι τώρα... Ξέρουμε εδώ το έχεις Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Skiyo έγραψε: #1.006 21-12-23 13:23 -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:50 Η Himela έγραψε: #1.007 21-12-23 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:59 Ο Skiyo έγραψε: #1.008 21-12-23 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:46 Η Aleksa έγραψε: #1.009 21-12-23 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Της το ειπα σημερα..της ειπα...ΘΑ ΣΕ ΔΩΣΩ ΣΤΕΓΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΚΥ..ΦΥΓΕ απο το στρωμα γυμναστικης μου!Με το που εστρωσα στρωμα και ανοιξα αεροθερμο..τσουυυπ..εκει..ΕΠΑΝΩ! Τι πο τα! Δεν εφευγε! Ετσι εισαι; Να και εγω! Σε αποθανατιζω και σε δινω στεγνα στο σκεκι! Παρτε την! Click για ανάπτυξη... Γλυκύτατη είναι!!. (σίγουρα πήρε από τη "μαμά" της ) Και τσαούσα επίσης! (σιγά μη σκιάχτηκε που θα την "εδινες" στο στέκι). Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφη.... Και γενικά η όλη εικόνα αναδίδει μια αίσθηση θαλπωρής. Αλλά μη μου πεις πως τις σημειώσεις με τον ωραίο γραφικό χαρακτήρα είναι δικό της δημιούργημα- δεν θα το πιστέψω! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και ...καλωσόρισες στην παρέα.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:29 Η Wonderful: #1.003 06-12-23 12:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Γλυκύτατη είναι!!. (σίγουρα πήρε από τη "μαμά" της ) Και τσαούσα επίσης! (σιγά μη σκιάχτηκε που θα την "εδινες" στο στέκι). Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Πολύ όμορφη.... Και γενικά η όλη εικόνα αναδίδει μια αίσθηση θαλπωρής. Αλλά μη μου πεις πως τις σημειώσεις με τον ωραίο γραφικό χαρακτήρα είναι δικό της δημιούργημα- δεν θα το πιστέψω! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και ...καλωσόρισες στην παρέα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί όμορφη !!! Της αρέσει και η ζέστη που βγάζει το αερόθερμο. Το ΄χεις, κι εσύ, "να κοιτάει" το στρώμα. Τί να κάνει, το κορίτσι ; Πανέμορφες !!! Η πρώτη φαίνεται πιο ταπεινό κορίτσι, πιο φρόνιμο. Η δεύτερη είναι...τύπισσα... Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι "διαόλου κάλτσα" η δεύτερη είναι κοκεταρια..δεν θέλει πολύ να την πιάνεις ..μη τη λερώσεις..είναι και οι 2 απίστευτες , το ποσό με έχουν παρηγορήσει δε λέγεται .. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.417 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο Scandal έγραψε: #1.004 18-12-23 13:39 Στην καρέκλα της κουζίνας, με μια παλιά ρόμπα που έχει γίνει δικιά της. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.501 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:55 Η glayki έγραψε: #1.005 18-12-23 21:55 Άτιμη γυναίκα... Βάλε φαι τώρα... Ξέρουμε εδώ το έχεις Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Skiyo έγραψε: #1.006 21-12-23 13:23 -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:50 Η Himela έγραψε: #1.007 21-12-23 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:59 Ο Skiyo έγραψε: #1.008 21-12-23 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:46 Η Aleksa έγραψε: #1.009 21-12-23 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Γλυκύτατη είναι!!. (σίγουρα πήρε από τη "μαμά" της ) Και τσαούσα επίσης! (σιγά μη σκιάχτηκε που θα την "εδινες" στο στέκι). Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Πολύ όμορφη.... Και γενικά η όλη εικόνα αναδίδει μια αίσθηση θαλπωρής. Αλλά μη μου πεις πως τις σημειώσεις με τον ωραίο γραφικό χαρακτήρα είναι δικό της δημιούργημα- δεν θα το πιστέψω! Να τα χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και ...καλωσόρισες στην παρέα. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί όμορφη !!! Της αρέσει και η ζέστη που βγάζει το αερόθερμο. Το ΄χεις, κι εσύ, "να κοιτάει" το στρώμα. Τί να κάνει, το κορίτσι ; Πανέμορφες !!! Η πρώτη φαίνεται πιο ταπεινό κορίτσι, πιο φρόνιμο. Η δεύτερη είναι...τύπισσα... Click για ανάπτυξη... Η πρώτη είναι "διαόλου κάλτσα" η δεύτερη είναι κοκεταρια..δεν θέλει πολύ να την πιάνεις ..μη τη λερώσεις..είναι και οι 2 απίστευτες , το ποσό με έχουν παρηγορήσει δε λέγεται ..
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.417 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:39 Ο Scandal έγραψε: #1.004 18-12-23 13:39 Στην καρέκλα της κουζίνας, με μια παλιά ρόμπα που έχει γίνει δικιά της. glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.501 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:55 Η glayki έγραψε: #1.005 18-12-23 21:55 Άτιμη γυναίκα... Βάλε φαι τώρα... Ξέρουμε εδώ το έχεις Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Skiyo έγραψε: #1.006 21-12-23 13:23 -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:50 Η Himela έγραψε: #1.007 21-12-23 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:59 Ο Skiyo έγραψε: #1.008 21-12-23 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:46 Η Aleksa έγραψε: #1.009 21-12-23 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.501 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:55 Η glayki έγραψε: #1.005 18-12-23 21:55 Άτιμη γυναίκα... Βάλε φαι τώρα... Ξέρουμε εδώ το έχεις Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Skiyo έγραψε: #1.006 21-12-23 13:23 -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:50 Η Himela έγραψε: #1.007 21-12-23 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:59 Ο Skiyo έγραψε: #1.008 21-12-23 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:46 Η Aleksa έγραψε: #1.009 21-12-23 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:23 Ο Skiyo έγραψε: #1.006 21-12-23 13:23 -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:50 Η Himela έγραψε: #1.007 21-12-23 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:59 Ο Skiyo έγραψε: #1.008 21-12-23 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:46 Η Aleksa έγραψε: #1.009 21-12-23 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.495 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:50 Η Himela έγραψε: #1.007 21-12-23 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:59 Ο Skiyo έγραψε: #1.008 21-12-23 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:46 Η Aleksa έγραψε: #1.009 21-12-23 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: -Φύγε, μου κόβεις τη θέα. -Επ, είδα μια γάτα. ( Προς αποφύγην παρεξήγησης, δεν πειράζει τις γάτες) Click για ανάπτυξη... Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι!
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 14:59 Ο Skiyo έγραψε: #1.008 21-12-23 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:46 Η Aleksa έγραψε: #1.009 21-12-23 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τι παιδί είναι αυτό; Να το χαίρεσαι! Click για ανάπτυξη... Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε!
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.935 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:46 Η Aleksa έγραψε: #1.009 21-12-23 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε!
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 15:57 Ο Skiyo έγραψε: #1.010 21-12-23 15:57 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε! American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Πανέμορφη! Και ιδιαίτερα καλού χαρακτήρα δείχνει. Εννοείται οτι το Άλμα το προτιμώ (άκου "Λουλού"-δεν είναι καν μαλλιαρή! ) και της ταιριάζει γάντι. Να τη χαίρεστε! Click για ανάπτυξη... Άλμα στα ισπανικά σημαίνει ψυχή. Ναι της ταιριάζει το Άλμα. Αν και μερικές φορές μας βγάζει τη ψυχή αλλά είναι καλός χαρακτήρας. Ευχαριστούμε!
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.066 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:28 Ο American Economist: #1.011 21-12-23 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Skiyo: Είναι των γονιών μου, η Άλμα ή για τον πατέρα μου η Λουλού. Ευχαριστούμε! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου .
Skiyo Διάσημο μέλος Ο George δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2023 στις 16:54 Ο Skiyo έγραψε: #1.012 21-12-23 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν είναι δικό σου σκυλάκι;; Θυμάμαι που ανέβαζες το καλοκαίρι φωτογραφίες που την έβγαζες βόλτα στην παραλία και νόμιζα ότι ήταν δικό σου . Click για ανάπτυξη... Εγώ σπουδάζω στη Αθήνα και η σκυλίτσα είναι στο πατρικό μου στη Κρήτη. Οπότε είμαι στο πατρικό μου στις διακοπές την φροντίζω και την βγάζω βόλτες. Το καλοκαίρι προφανώς ήμουν στο πατρικό και την πήγα στη παραλία αλλά δεν τη παίρνω μαζί μου στη Αθήνα. Καλύτερα να βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που μπορούν να τη φροντίζουν και έχει αυλή και άλλα σκυλιά στη γειτονιά για να παίζουν.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.908 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2023 στις 21:39 Η Joji έγραψε: #1.013 29-12-23 21:39 Νιαουνιαουνιαουνιαου Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:44 Ο Valder έγραψε: #1.014 01-01-24 00:44 - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:46 Η Wonderful: #1.015 01-01-24 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: - Πως θες να σε βρει το 2024 Πρίγκιπα Άρμιν Α' ; - Glamorous.- Click για ανάπτυξη... Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας?
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:47 Ο Valder έγραψε: #1.016 01-01-24 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Αυτός μοιάζει με την γάτα μου τη Ζιζή .. δεν το πιστεύω !! Τι είναι Αγκύρας? Click για ανάπτυξη... Yep!
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:51 Η Wonderful: #1.017 01-01-24 00:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Yep! Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1704063002343.jpg 2,7 MB · Εμφανίσεις: 96 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:54 Ο Valder έγραψε: #1.018 01-01-24 00:54 @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji Kate1914 Libertus Scandal American Economist giannhs2001 Memetchi touvlo ghоul zoed rafaela11 AggelikiGr charmander fockos taketrance eleniS. Giorgkalo Searching tilavgi abyssiniancat thenutritionist vas 78 Unboxholics Ilikntas Paragontas7000 bibliofagos BatGuin Jack of Spades Εριφύλη jellojina synthnightingale Μήτσος10 iew Fernando_A teacher_40 SlimShady iiTzArismaltor_ Antonia Alexandra fmarulezkd Wonderkid Esperos1 Βρεγμένη γάτα eukleidhs1821 naturale Totreno hirasawayui suaimhneas phleidhs afantos camil Swthrhs theodokou Kely1234567 johnsala Indiana Jones Abiogenesis Δροσουλίτης gmoutzour edweimaste arko epote jj! Arianara S3 Maria_Xagorari Ness Panagiotis849 penelopenick Τodoroki maria89 User2350 spring day Viktor1a tsiobieman Viedo Κορνήλιος lepipini chester20080 Arvacon GeorgePap2003 Citylights Εχέμυθη litsa2 Stres Αλύτρωτος Stelios725 GiorgosAsi louminis parrot/παπαγάλος oups Αλκης Κ. Ωρορα Meow J.Cameron mpapa Princebegging tourourou3 Magigi Kris.gr Lila955 Tokyo Μαυρίκιος FreeNotes don't touch Mexicanos Αρίκος epan sunsetpp nemii_nemo Ariana2018 Pen_addict gademis Nickx Mt73 μανολης_ New member CiNeFiL Αντικειμενικός Dreamer_SW Lucifers το κοριτσι του μαη Panos_02 AK-92 fretoe DeWiN Atarax Φωτεινη Τζα. Isida Sevasti physicscrazy Helen93 Nikos 7 DioOsm VasoGrimes Uncle Curtis kostas338 igeorgeoikonomo kauphy An_uknown_world leo41 Έμμα orange crush Loozen Ace of Spades Thundergirl Unseen skygge idontknow1 Elef8eria_Ad Scott Lvh Cookie_Monster 1011 Alma Libre ag97 harry akritas Cupid Mhtrogoal Luke. orchidea Selenium iminspain Λίνα aye Myrtilo Alexandros36k Νηματολάγνος Jocaste Χαρουβιάν ΘανάσοςG4 tslef8 epk T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:55 Η Wonderful: #1.019 01-01-24 00:55 Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 64 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder: @Wonderful ω ναι, τι μωράκλα είναι αυτή ! Click για ανάπτυξη... που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!!
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.914 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2024 στις 00:56 Ο Valder έγραψε: #1.020 01-01-24 00:56 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου.
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: που να δεις τι κάνει... άνθρωπος.. όχι ζώο!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι. Μια απο τα ίδια κι ο διάδοχος του θρόνου.