Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!

and the Winner is...

IMG_20210618_235830.jpg
:clapup:

Γάταρος, Υπέροχος, Μαγευτικός !...
558246apx4o99pxy_orig.gif

Μα πάνω απ'όλα Άρχοντας (όπως ο κύριός του, βεβαίως-βεβαίως;))

@Valder;Να τον χαίρεσαι και να σε συντροφεύει για πολλά πολλά χρόνια στις Βυζαντινολογικές(και άλλες) αναζητήσεις σου.:thumbup:

and the Winner is...

IMG_20210618_235830.jpg
:clapup:

Γάταρος, Υπέροχος, Μαγευτικός !...
558246apx4o99pxy_orig.gif

Μα πάνω απ'όλα Άρχοντας (όπως ο κύριός του, βεβαίως-βεβαίως;))

@Valder;Να τον χαίρεσαι και να σε συντροφεύει για πολλά πολλά χρόνια στις Βυζαντινολογικές(και άλλες) αναζητήσεις σου.:thumbup:
Γατουληηηης ❤️

Αφού την κάνω μούσκεμα, της στρώνω αυτό το παλιό πάπλωμα. Προχθεσινή :dog:

IMG-98ae526822ff86ec3490bb477ad4a4c5-V.jpg

Είναι δίπλα στο σπίτι και λέμε καλημέρα κάθε μέρα 🥰

Το μικράκι μου❤️IMG_20210718_003022.jpg

384862.jpg

Η πριγκίπισσα Γιούμι απολαμβάνει τη θερινή μεσημεριανή σιέστα.

IMG_20210718_145130.jpg

Εδώ ο Πούφης με βοηθάει με τη μετακόμιση. Τιιιιιι; Δεν είναι κατοικίδιο; Well, είναι ο,τι πιο κοντινό σε κατοικίδιο έχω. Κατά τα άλλα, εγώ πότε θα γίνω γατομάνα; :cray:

IMG_20210718_145130.jpg

Εδώ ο Πούφης με βοηθάει με τη μετακόμιση. Τιιιιιι; Δεν είναι κατοικίδιο; Well, είναι ο,τι πιο κοντινό σε κατοικίδιο έχω. Κατά τα άλλα, εγώ πότε θα γίνω γατομάνα; :cray:
Απαραδεχτη!:xtipao:

Τοσα αδεσποτακια υπαρχουν...να πας να παρεις ενα!:bunny:

Απαραδεχτη!:xtipao:

Τοσα αδεσποτακια υπαρχουν...να πας να παρεις ενα!:bunny:
Αχ άσε :( Τόσο καιρό έμενα με τους γονείς μου που δεν ήθελαν κατοικίδιο μέσα στο σπίτι, ωστόσο φροντίζαμε τις γάτες της γειτονιάς μαζί με κάτι άλλους γείτονες (τις είχαμε εμβολιασμένες κλπ). Τώρα θα μετακομίσω εξωτερικό,σε ένα δωμάτιο 10τμ που και πάλι δεν επιτρέπονται κατοικίδια, και να επιτρέπονταν στα 10 ολόκληρα τετραγωνικά μου λίγο δύσκολα :( Οπότε ελπίζω σε λίγα χρόνια να υιοθετήσω κι εγώ μία γάτα γιατί το βιολογικό μου ρολόι με τρελαίνει κάθε φορά που βλέπω

IMG_20210718_145130.jpg

Μπορεί να έρθει κάποια στιγμή από μόνο του το γατούλι. Έτσι έγινε και με εμένα, απλά βρήκα ένα μωρό που είχε χαθεί από τη μάνα του και τώρα το έχω ενάμιση χρόνο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back