rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

11-04-24

12:25
Χαρά και τσαχπινιά

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.825 μηνύματα.

11-04-24

13:18
Γκρρρ, μας έχετε πάρει το κεφάλι με τα ντάμπα ντούμπα...
Αλλά είμαι καλό κατά βάθος...

11-04-24

13:58
Είναι αλεπουδακι mix; Πώς τον λένε; Τί ηλικία έχει; Τον έχεις κουρεψει ή έχει τόσο κοντό τρίχωμα;Γκρρρ, μας έχετε πάρει το κεφάλι με τα ντάμπα ντούμπα...
View attachment 131526
View attachment 131527
View attachment 131528
Μεγάλωσε το μωρό αυτό! Λέω ότι θα γίνει σαν τη δική μου στα 22 κιλά. Πόσων μηνών είναι τώρα; Δώστου φιλάκι!!!

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.416 μηνύματα.

11-04-24

14:25
Εκτορακος

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

11-04-24

14:47
Του πήραμε και καινούριο κολάροΕκτορακοςτι μπουκιτσα είναι αυτή;;

Θα του δώσω!Μεγάλωσε το μωρό αυτό! Λέω ότι θα γίνει σαν τη δική μου στα 22 κιλά. Πόσων μηνών είναι τώρα; Δώστου φιλάκι!!!

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

11-04-24

14:49
Του πήραμε και καινούριο κολάρο
View attachment 131529
Θα του δώσω!είναι σχεδόν 5 μηνών. Μεσαίος θα γίνει είχε κοντή μαμά. Κάπου στα 10-15 κιλα.
Ένα σκυλάκι μέχρι 20 κιλά είναι ιδανικό για μέσα στο σπίτι. Δώσε του μια αγκαλιά από εμένα ❤❤.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.825 μηνύματα.

11-04-24

15:15
Είναι ημίαιμο, πίντσερ με κάτι άλλο (ίσως κοκόνι).Είναι αλεπουδακι mix; Πώς τον λένε; Τί ηλικία έχει; Τον έχεις κουρεψει ή έχει τόσο κοντό τρίχωμα;
Με βάση όσα είπε η κτηνίατρος όταν το υιοθέτησα, είναι 9μιση, 10 χρονών. Τον έχω μια πενταετία.
Όχι, είναι το φυσικό του, κοντότριχο λούτρινο ζωάκι.

11-04-24

19:45
Να το χαίρεσαι το μωρό!Είναι ημίαιμο, πίντσερ με κάτι άλλο (ίσως κοκόνι).
Με βάση όσα είπε η κτηνίατρος όταν το υιοθέτησα, είναι 9μιση, 10 χρονών. Τον έχω μια πενταετία.
Όχι, είναι το φυσικό του, κοντότριχο λούτρινο ζωάκι.![]()

rafaela11
Περιβόητο μέλος

17-04-24

13:23
Σήμερα λίγο νυσταζουμε

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

17-04-24

13:45
Δώστου μια αγκαλιά από εμένα

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

17-04-24

22:10
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.012 μηνύματα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

28-04-24

21:23
το πίπι μου 

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

28-04-24

21:28
εε ρε τι μαϊμούνι είναι

Τι ωραία που έχει δέντρα να σκαρφαλώνει και παίζει, πάρα πολύ ζηλεύω και καμιά φορά τις λυπάμαι τις δικές μου που δεν έχουν αυλή
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

29-04-24

10:40
Ο αυτοκόλλητος υπνάκος
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

01-05-24

18:23
Ο νέος συγκάτοικος. Βρέθηκε χθες σε απόγνωση να περιφέρεται.. Τον περιεθαλψα δεν άντεξα να τον αφήσω Πασχαλιατικα
Για όσο χρειαστεί μέχρι να τον θελήσει κάποιος( είναι αξιαγάπητο, νεαρό, υπάκουο, ανθρωποκεντρικό, καλοσυνάτο ζωάκι)
Για όσο χρειαστεί μέχρι να τον θελήσει κάποιος( είναι αξιαγάπητο, νεαρό, υπάκουο, ανθρωποκεντρικό, καλοσυνάτο ζωάκι)
rafaela11
Περιβόητο μέλος

02-05-24

10:20
ΤΙ ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΑΑΑΟ νέος συγκάτοικος. Βρέθηκε χθες σε απόγνωση να περιφέρεται.. Τον περιεθαλψα δεν άντεξα να τον αφήσω Πασχαλιατικα
View attachment 132075
4 μέρες τώρα στο χωριό θα χαρώ και εγώ τη δική μου

Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

05-05-24

23:09
Ο νέος συγκάτοικος. Βρέθηκε χθες σε απόγνωση να περιφέρεται.. Τον περιεθαλψα δεν άντεξα να τον αφήσω Πασχαλιατικα
View attachment 132075
Δες μήπως αναζητείται από κάποιον, πχ μέσω φβ/ινστα κτλ.

Φαίνεται σε καλή κατάσταση. Θέλω να πω, δε φαίνεται να ζούσε στο δρόμο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 297 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BatGuin
- Kate1914
- Jack of Spades
- Reader
- Joji
- Scandal
- rafaela11
- DimitraA.
- Giorgkalo
- fockos
- Memetchi
- American Economist
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- jellojina
- synthnightingale
- Μήτσος10
- iew
- Fernando_A
- teacher_40
- AggelikiGr
- SlimShady
- iiTzArismaltor_
- despoina13
- ghоul
- Antonia Alexandra
- fmarulezkd
- Wonderkid
- Esperos1
- taketrance
- charmander
- Βρεγμένη γάτα
- eukleidhs1821
- naturale
- Totreno
- Unboxholics
- hirasawayui
- suaimhneas
- phleidhs
- afantos
- camil
- Swthrhs theodokou
- Kely1234567
- johnsala
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- gmoutzour
- edweimaste
- arko
- epote
- jj!
- giannhs2001
- Arianara S3
- Maria_Xagorari
- Ness
- Panagiotis849
- penelopenick
- Τodoroki
- maria89
- User2350
- spring day
- Viktor1a
- tsiobieman
- Viedo
- Κορνήλιος
- lepipini
- chester20080
- Arvacon
- GeorgePap2003
- Citylights
- Εχέμυθη
- litsa2
- Stres
- Αλύτρωτος
- Stelios725
- GiorgosAsi
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- oups
- Αλκης Κ.
- Ωρορα
- Meow
- J.Cameron
- mpapa
- Princebegging
- tourourou3
- Libertus
- Magigi
- Kris.gr
- Lila955
- Tokyo
- Μαυρίκιος
- FreeNotes
- don't touch
- Mexicanos
- Αρίκος
- epan
- sunsetpp
- nemii_nemo
- Ariana2018
- Pen_addict
- gademis
- Nickx
- Mt73
- μανολης_
- New member
- CiNeFiL
- Αντικειμενικός
- Dreamer_SW
- Lucifers
- το κοριτσι του μαη
- Panos_02
- AK-92
- fretoe
- DeWiN
- Mapas26
- Φωτεινη Τζα.
- Isida
- Sevasti
- physicscrazy
- Helen93
- Nikos 7
- DioOsm
- VasoGrimes
- Uncle Curtis
- kostas338
- igeorgeoikonomo
- kauphy
- An_uknown_world
- leo41
- Έμμα
- orange crush
- Loozen
- Ace of Spades
- Thundergirl
- Unseen skygge
- idontknow1
- Elef8eria_Ad
- Scott
- Lvh
- Cookie_Monster
- 1011
- Alma Libre
- ag97
- harry akritas
- Cupid
- Mhtrogoal
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- iminspain
- Λίνα
- aye
- Myrtilo
- Alexandros36k
- Νηματολάγνος
- Jocaste
- Χαρουβιάν
- ΘανάσοςG4
- tslef8
- epk
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.