Η καλύτερη -επί χρόνια- φίλη της αδερφής μου την ξέγραψε για αυτό τον λόγο. Η αδερφή μου είχε μάθει διάφορα για τον τυπάκο και προσπάθησε να την συμβουλεύσει και να την πείσει να σταματήσει να τον βλέπει γιατί θα έχει μπλεξίματα με αυτόν. Η κοπέλα όμως, φουλ ερωτευμένη, πήγε και του τα είπε. Αυτός άρχισε να απειλεί την αδερφή μου και στο τέλος την έβαλε να διαλέξει. Ε, και εκείνη διάλεξε αυτόν. ΄
Ένα χρόνο μετά, που πήγα και εγώ στο σχολείο της πρώτη λυκείου, έμαθα ότι βρίσκονταν στο νοσοκομείο εξαιτίας του. Όταν βγήκε, με συνάντησε στο σχολείο και μου είπε ότι είχε μετανιώσει που έχασε την επαφή με την αδερφή μου. Ακόμα και γράμμα της έγραψε για να την δεκτεί πίσω ως φίλη. Η αδερφή μου όμως πληγώθηκε πολύ και από τότε -όταν την βλέπει- ένα γεια λένε χωρίς πολλά πολλά.
Ξέφυγα, αλλά ήθελα να σου δώσω ένα παράδειγμα.
Εγώ πάντως όχι, δε θα χάλαγα την φιλία μου για μια σχέση αλλά ούτε και το αντίθετο. Θα προσπαθούσα να τα φέρω σε αρμονία.
Ξαναβρες τα με την φίλη σου, δε αξίζει να είστε χώρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.