touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.895 μηνύματα.

29-12-24

18:25
να σου πω, μια φίλη της δίνει ηρεμιστικά. Δηλ ξεκινά απ την παραμονή κάποια χαπια που τα δίνει κτηνίατρος σε κάποια δοσολογία και μετά την Πρωτοχρονιά τα σταματά. Δεν παίρνεις αύριο ένα τηλ, να δεις, μήπως σώσεις το σκυλί;Και εγώ μέσα στο σπίτι τον έχω και πάλι τα ακούει. Και κάνει ώωωωρες να ηρεμήσει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
μη ζυγίζεσαι καλέ, να, η λύση. Μετά το τεβεγιόν, φάε 10 μέρες λιγότερο, δίχως γλυκά και ξαναζυγίσου στις 10 του μήνα.Πήρε κάποιος άλλος κάνα δυο κιλά αυτές τις μέρες;![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αχ ρε παιδιά, πόσο διαφωνώ! Αυτό είναι χαριτωμενο στα οικογενειακά τραπέζια. Θα πουν τις χαζομάρες οι θείες, μην τις παίρνετε σοβαρά. Εγώ πολύ λαχταρώ την υπερπροστασία της μαμάς μου, την πολυλογία του μπαμπά μου, τους <<κοινωνικούς κανόνες>> της γιαγιάς μου, τη στωικότητα του αδερφού μου, το χώσιμο της νύφης μας, και κυρίως τις αταξίες των ανηψιών μου,Και αναφορικά με την οικογένεια και τις γιορτές. Δεν είναι απαραίτητο να περνάμε τις γιορτές με την οικογένεια μας, αν δεν περνάμε καλά. Δηλαδή τι, να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι.
Πολλοί απ όσους είπα, δεν είναι πια στη ζωή,,,,,

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

29-12-24

19:31
Ααα σε κάτι τέτοια χρειάζεται ευθεία απάντηση : η Χ συγγενής ( συνήθως χωρίς τρόπους και τακτ) " Πάχυνες βρε " εσυ " Ααχχ καλή μου ο χρόνος που πέρασε άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο προσωπο σου.. Σα να βαθαιναν οι ρυτίδες.. Αλλά είπα να μην το κάνω θέμα "τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά; Καλύτερα σπίτι με κανένα σουβλάκι στο χέρι.
Εγώ μια φορά σε αδιάκριτο θείο μια χαρά το είπα. Δεν ανέφερε ξανά το θέμα.
Σε ερωτήσεις τύπου, " Αντε δε θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ;"
Θα σας ειδοποιήσουμε αν και όταν

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

29-12-24

19:43
Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;".Ααα σε κάτι τέτοια χρειάζεται ευθεία απάντηση : η Χ συγγενής ( συνήθως χωρίς τρόπους και τακτ) " Πάχυνες βρε " εσυ " Ααχχ καλή μου ο χρόνος που πέρασε άφησε ανεξίτηλα σημάδια στο προσωπο σου.. Σα να βαθαιναν οι ρυτίδες.. Αλλά είπα να μην το κάνω θέμα "
Εγώ μια φορά σε αδιάκριτο θείο μια χαρά το είπα. Δεν ανέφερε ξανά το θέμα.
Σε ερωτήσεις τύπου, " Αντε δε θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου ;"
Θα σας ειδοποιήσουμε αν και όταν![]()
Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε.
Δεν αστειεύομαι με αυτά.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

29-12-24

20:13
Έχεις δίκιο .. τα θέλω και τα παθαίνωμη ζυγίζεσαι καλέ, να, η λύση. Μετά το τεβεγιόν, φάε 10 μέρες λιγότερο, δίχως γλυκά και ξαναζυγίσου στις 10 του μήνα.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

30-12-24

11:18
To βουλωσαν τουλαχιστον?Κόντεψα πριν ενα μηνα να σπάσω τραπέζι γιατι γύριζαν και έλεγαν τετοιες μαλακίες και χοντρύτερες, και φάγανε τόσους Χριστούς μαζεμένους όσο ποτέ άλλοτε.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

30-12-24

11:31
Έτρεμαν τα χέρια τους από την ένταση της "συζήτησης" μετά (μαλλον αδρεναλίνη ή πίεση δεν ξερω). Και τις επόμενες φορές που ιδωθήκαμε, γατούλες.To βουλωσαν τουλαχιστον?![]()
Guest 881237
Επισκέπτης

30-12-24

14:37
Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς?
Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ...
Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100
Το συζητήσα με κάποια άτομα και λένε ότι αυτες τις "νύχτες" προτιμούν να μείνουν μέσα κ να μην βγουν γιατί φοβούνται μήπως γίνει ατύχημα λόγω του ότι πολλοί πίνουν τότε . Όχι μόνο φοβούνται να οδηγήσουν αλλά ακόμα και με τα μέσα ή και να πάρουν ένα ταξί ...
Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα λόγω εορτών ίσως είναι λίγο πιο ριψοκίνδυνο αλλά ας πούμε ότι από το 50 πάει στο 70 , όχι ότι τις άλλες μέρες είναι 0 και τις γιορτές πάει στο 100
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

30-12-24

14:42
Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς?
Αν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ.
Γενικά όμως δεν ξέρω αν τα ατυχήματα αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς, τόσο πολύ που είναι επικίνδυνο να κυκλοφορείς το βράδυ.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

30-12-24

14:50
Oτι χειροτερο. Πρωτοχρονια βγαινει ολη η πλεμπα , ολα τα μαγαζια ειναι πιτα και απαιτουν συνθως και πανακριβη εισοδο.Γνώμη για την μετακίνηση βράδυ παραμονής Πρωτοχρονιάς?
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

30-12-24

15:04
Δες εδώ τι καψώνι τρώω τέτοια μέρα. Με εχωσαν 5 ώρες σκοπιά κεντρική πύλη το πρωί. Τώρα φύγαμε και δεν έχει εισιτήρια με το 3:30, έχει με το 5:30.
Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι.
Νέα Οδύσσεια θα περάσουμε μέχρι την άφιξη στο σπίτι.
Guest 881237
Επισκέπτης

30-12-24

15:18
Κ με ταξί φοβούνταιΑν πάτε κάπου με παρέα ώστε να διασκεδάσετε, τότε η καλύτερη δυνατή λύση είναι η μετακίνηση με ταξί, δεδομένου ότι θα έχετε καταναλώσει αλκοόλ.

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

30-12-24

15:38
Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά...Ειλικρινά, στο "πότε θα παντρευτείς" η απάντηση έπρεπε να ναι "εσυ πότε θα πεθάνεις θείε;".
Δεν αστειεύομαι με αυτά.

30-12-24

15:39
Πάντα επίκαιρο...να πηγαίνεις στο τραπέζι και να ανέχεσαι τη κάθε θεία να σου λέει αν πάχυνες ή πότε θα παντρευτείς ή πότε θα κάνεις παιδιά;
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

30-12-24

15:42
Εμένα πάντως μετά από χρόνια με είδε παλιός μου συμμαθητής και χωρίς πολλά πολλά άρχισε να θυμάται και να μιλάει για σκηνικά που συνέβησαν πριν 20 χρόνια...χίλιες φορές να με ρώταγε αν παντρεύτηκα αν έκανα παιδιά κ.λπ. παρά αυτό το fucked up κι άβολο σκηνικό!Πάντα επίκαιρο...
View attachment 143149

Valder
Τιμώμενο Μέλος

30-12-24

16:01
Τι εννοείς παιχτούρα μου;Γενικότερα δεν «αστειεύεσαι» τελευταία με πολλά...
Guest 881237
Επισκέπτης

30-12-24

16:10
Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι *
*Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε

*Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

30-12-24

16:16
Οπωσδήποτε φαρίνα για κέικ Σοφάκι!Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι *
*Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε![]()
Θα σου βγει τελεια
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

30-12-24

16:40
23 έφτασα αλλά αυτές τις οικογενειακές μαζώξεις στις γιορτές τις θεωρώ αναντικατάστατες. Αύριο φεύγω Κατερίνη για αλλαγή χρόνου με το σόι και δεν μπορώ να περιμένω. Μετά εννοείται θα έχει βόλτα και με φίλους/ες.
Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας.
Στο μόνο που συμφωνώ είναι ενάντια στο πιεστικό "δεν θα παντρευτείς" και τέτοια. Κάτσε απόλαυσε την οικογενειακή στιγμή χωρίς να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον θεσμό της οικογένειας ο,τι καλλίτερο αλλά καταλαβαίνω όσους δεν το θεωρούν και είναι σεβαστό. Η ζωή είναι οι επιλογές μας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

30-12-24

16:43
Είναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα.Σήμερα θα κάνω τη βασιλόπιτα ... Ελπίζω αυτή την φορά να βγει αφρατη κι όχι λες και την έχω πατήσει με πρέσα πάλι *
*Πέρυσι που είχα κάνει πάλι βασιλόπιτα κέικ αλλά και τις προάλλες που έκανα ένα απλό κέικ λεμόνι δυστυχώς βγήκε έτσι πατημένο.... Νομίζω φταίει το γεγονός ότι έβαλα αλεύρι για όλες τις χρήσεις κι όχι φαρίνα... Αλλά τώρα πήρα φαρίνα . Θα δούμε![]()
Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο.
Guest 881237
Επισκέπτης

30-12-24

16:54
Αααα όλα κι όλα , πεντανόστιμη ήτανΕίναι γιατι δεν ειχες εκδήλωση λατρείας πέρσι απο μενα Σοφάκο. Είχες και λάθος γκόμενο και πάτωσε η Βασιλόπιτα.
Φέτος θα σου κανω Ωωωωωμ ινδουιστικο και θα κανει levitate η πίτα, θα σου γινει αρκουδάκι της αγάπης αφράτο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Fernando_A
- touvlo
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- charmander
- taketrance
- Scandal
- Ωρορα
- bibliofagos
- Kate1914
- Sosstoss
- chester20080
- American Economist
- Reader
- Μήτσος10
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- rafaela11
- Ilma
- Memetchi
- Εριφύλη
- Joji
- Unboxholics
- Jack of Spades
- thenutritionist
- A350
- p.theofanis
- Μαυρίκιος
- NeosUser2023
- Wonderkid
- teacher_40
- Libertus
- synthnightingale
- jellojina
- iew
- aggelos_95
- Totreno
- Αντικειμενικός
- fourkaki
- johnsala
- vasilis123321
- Jim175
- Giorgkalo
- Hased Babis
- msk
- AggelikiGr
- J.Cameron
- despoina13
- Advocatus diaboli
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.