rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.647 μηνύματα.
Τέτοιο ψάχνω και εγώ φέτοςView attachment 155285
Είναι το αγαπημένο μου στολίδι μαζί με κάποια άλλα γυάλινα. Δεν το έβαλα εγώ φέτος, αλλά μου αρέσει τόσο πολύ...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.879 μηνύματα.
παιδιά, θα ήθελα να κάνω ένα γλυκό χριστουγεννιάτικο, αλλά μπούχτησα τα μελομακάρονα. Θά θελα κάτι λιγότερο γλυκό και αρκετά αρωματικό, να μυρίσει το σπίτι. Οι κουραμπιέδες γεμίζουν ζάχαρη και δεν έχω όρεξη, να κυνηγώ τους παληκαράδες χριστουγεννιάτικα. Θα ήθελα κάτι με αμύγδαλο τριμμένο.....
Έχετε κάποια ιδέα;
Έχετε κάποια ιδέα;
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.717 μηνύματα.
Ξέρω πολύ κοινό, αλλά έχεις σκεφτεί για δίπλες;παιδιά, θα ήθελα να κάνω ένα γλυκό χριστουγεννιάτικο, αλλά μπούχτησα τα μελομακάρονα. Θά θελα κάτι λιγότερο γλυκό και αρκετά αρωματικό, να μυρίσει το σπίτι. Οι κουραμπιέδες γεμίζουν ζάχαρη και δεν έχω όρεξη, να κυνηγώ τους παληκαράδες χριστουγεννιάτικα. Θα ήθελα κάτι με αμύγδαλο τριμμένο.....
Έχετε κάποια ιδέα;
Στην Ελλάδα είναι πολύ σύνηθες.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.359 μηνύματα.
παιδιά, θα ήθελα να κάνω ένα γλυκό χριστουγεννιάτικο, αλλά μπούχτησα τα μελομακάρονα. Θά θελα κάτι λιγότερο γλυκό και αρκετά αρωματικό, να μυρίσει το σπίτι. Οι κουραμπιέδες γεμίζουν ζάχαρη και δεν έχω όρεξη, να κυνηγώ τους παληκαράδες χριστουγεννιάτικα. Θα ήθελα κάτι με αμύγδαλο τριμμένο.....
Έχετε κάποια ιδέα;
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα αστέρια με αμύγδαλα και γλάσο | ΣΥΝΤΑΓΗ | Gastronomos.gr
Εύκολα χριστουγεννιάτικα μπισκότα με μπαχαρικά που θα αγαπήσουν τα παιδιά και θα γίνουν ανάρπαστα. Προσθέτοντας γλάσο μοιάζουν με χιονονιφάδες!
www.gastronomos.gr
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.748 μηνύματα.
Αμυδαλωτα; (όχι με τη ζάχαρη σαν κουραμπιέδες)παιδιά, θα ήθελα να κάνω ένα γλυκό χριστουγεννιάτικο, αλλά μπούχτησα τα μελομακάρονα. Θά θελα κάτι λιγότερο γλυκό και αρκετά αρωματικό, να μυρίσει το σπίτι. Οι κουραμπιέδες γεμίζουν ζάχαρη και δεν έχω όρεξη, να κυνηγώ τους παληκαράδες χριστουγεννιάτικα. Θα ήθελα κάτι με αμύγδαλο τριμμένο.....
Έχετε κάποια ιδέα;
ΣΥΝΤΑΓΗ: Πανεύκολη συνταγή για τραγανά και αφράτα αμυγδαλωτά | BOVARY
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.879 μηνύματα.
Τέλεια! Αυτά θα φτιάξω!Αμυδαλωτα; (όχι με τη ζάχαρη σαν κουραμπιέδες)
ΣΥΝΤΑΓΗ: Πανεύκολη συνταγή για τραγανά και αφράτα αμυγδαλωτά | BOVARY
Και οι δίπλες μου αρέσουν, αλλά είναι δύσκολες, λένε. Αυτό το τύλιγμα στο τηγάνι, είναι ζορικο.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.567 μηνύματα.
τα λένε και "εργολάβους" αυτά. 

touvlo
Διάσημο μέλος
αυτοί είναι; Ωραία!τα λένε και "εργολάβους" αυτά.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.490 μηνύματα.
Τα πιο ευκολα ειναι οι διπλες.Καλε δεν χρειαζεται να τις διπλωνεις.Η μανα μου τις εφτιαχνε αδιπλωτεςΤέλεια! Αυτά θα φτιάξω!
Και οι δίπλες μου αρέσουν, αλλά είναι δύσκολες, λένε. Αυτό το τύλιγμα στο τηγάνι, είναι ζορικο.
και ηταν τρελειες..εκαναν και φουσκαλαρες!Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.748 μηνύματα.
Οι εργολάβοι έχουν και κρέμα που θέλει ιστορία να ετοιμαστεί.τα λένε και "εργολάβους" αυτά.![]()
Εργολάβοι | Άκης Πετρετζίκης
touvlo
Διάσημο μέλος
Όχι, δε θέλουμε κρέμα. Είπαμε κάτι πιο light εφέτος. Βάλαμε και 2 κιλάκια ήδη.Οι εργολάβοι έχουν και κρέμα που θέλει ιστορία να ετοιμαστεί.
Ευχαριστώ πολύdum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.567 μηνύματα.
εγώ τα ξέρω και εργολάβους. και τα βρισκω σε ζαχαροπλαστεια για τη μανουλα μου, καπως ετσι:
touvlo
Διάσημο μέλος
Θυμάμαι πάντως, πριν χρόνια, ένα καλό ζαχαροπλαστείο στο Χαϊδάρι, είχε ως <εργολάβους>, αυτούς που έχει ο dum dum boy kai αυτά με την κρέμα ως <μακαρόν>. Τώρα ίσως άλλαξαν ονόματα, ίσως είναι το ίδιο, ίσως είναι παραλλαγές του Άκη, δεν ξέρω.....εγώ τα ξέρω και εργολάβους. και τα βρισκω σε ζαχαροπλαστεια για τη μανουλα μου, καπως ετσι:
View attachment 155314
Dias
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχαχα!! Δεν θα μαλώσουμε (και) για αυτό. Καλές μας γιορτές.Θυμάμαι πάντως, πριν χρόνια, ένα καλό ζαχαροπλαστείο στο Χαϊδάρι, είχε ως <εργολάβους>, αυτούς που έχει ο dum dum boy kai αυτά με την κρέμα ως <μακαρόν>. Τώρα ίσως άλλαξαν ονόματα, ίσως είναι το ίδιο, ίσως είναι παραλλαγές του Άκη, δεν ξέρω.....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.490 μηνύματα.
Βλαμενα..προσπαθω να μη τρωω γλυκα και οντως δεν παιρνω..αλλα με κανατε να θελω να αγορασω διπλες...και μαλλον θα υποκυψω..ζωντοβολα.. 

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
εγω με τα γλυκα δεν το εχω. δεν με τρελαινουν. με προβληματιζει, τωρα στις γιορτες, τι θα φάμε από αλμυρό και με τι αλκοολ, θα το συνοδεύσουμε. 

Dias
Επιφανές μέλος
Δίπλες διπλωμένες ή δίπλες αδίπλωτες; (Πώς λένε: Δώρον άδωρον, νυμφίος ανύμφεφτος, Γιάννης Αγιάννης).Βλαμενα..προσπαθω να μη τρωω γλυκα και οντως δεν παιρνω..αλλα με κανατε να θελω να αγορασω διπλες...και μαλλον θα υποκυψω..ζωντοβολα..![]()
touvlo
Διάσημο μέλος
Το κόκκινο ξηρό κρασί είναι τέλειο για κρεατικό, ή γιορτινό φαγητό. Εμείς παίρνουμε κάθε παραμονή Χριστουγεννων ένα Bordeau.εγω με τα γλυκα δεν το εχω. δεν με τρελαινουν. με προβληματιζει, τωρα στις γιορτες, τι θα φάμε από αλμυρό και με τι αλκοολ, θα το συνοδεύσουμε.![]()
Αν είσαι μόνος, κάνε και ένα πιάτο τυριών. Αν έχεις παρέα, ψήστε κάτι καλό. Να σου πω, ακόμα και σκέτο λουκάνικο να κάνεις, μια χαρά ταιριάζει.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.451 μηνύματα.
10 μέρες έχουν περάσει από την παραγγελία μου και ακόμα στην εφαρμογή της ACS γράφει δεν βρέθηκε η αποστολή . Ίσως έχει να κάνει και με τα μπλόκα των αγροτών μαζί με υψήλη κινητικότητα λόγω Χριστουγέννων .. Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω πόλη διανομής , μιας και σε λίγες μέρες φεύγω ;Πρέπει να γίνεται της τρελής στο skroutz με τις παραδόσεις λόγω γιορτών.
Σήμερα είναι η 2η φορά που κάνουν επαναδρομολόγηση για άλλη ημέρα, ενώ ήταν σε δρομολόγιο παράδοσης, επειδή δεν προλάβανε να μου φέρουν το δέμα.
10 μέρες έχουν περάσει από την παραγγελία μου και ακόμα στην εφαρμογή της ACS γράφει δεν βρέθηκε η αποστολή . Ίσως έχει να κάνει και με τα μπλόκα των αγροτών μαζί με υψήλη κινητικότητα λόγω Χριστουγέννων .. Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω πόλη διανομής , μιας και σε λίγες μέρες φεύγω ;
ACS Courier - Mobile υπηρεσία ACS ReDirect
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- Scandal
- American Economist
- taketrance
- touvlo
- Memetchi
- giannhs2001
- rafaela11
- camil
- vas 78
- charmander
- fockos
- Paragontas7000
- Drscientist
- Sotiris 12
- Unboxholics
- AggelikiGr
- michaela888
- Wonderkid
- Ωρορα
- johnsala
- ghоul
- chester20080
- Sosstoss
- thenutritionist
- GeorgePap2003
- Libertus
- Varus
- Kafkinos
- Jack of Spades
- many of Filip
- zoed
- giorgos5002
- bibliofagos
- Searching
- fortheloveofshizaya
- Dr. Gl. Luminous
- Joji
- Vera
- Unicex
- souli2002
- Giorgkalo
- Natsuko
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool