touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.892 μηνύματα.
εδώ το αγριογούρουνο έχει 26 με 30 το κιλό. Εδώ που τα λέμε, αν πάρεις καλό κομάτι μοσχάρι, στα ίδια βγαίνειΑκριβά σε αναλογια με τι;
Με το μοσχαρι ας πουμε οχι !Με το κατσικακι που ειδα προχθες 15 ευρω το κιλο παλι οχι ...
Ακριβως γι αυτο θελει μαριναρισμα και ιδιατερο ψησιμο ...
Θα σου πω οτι τετοια κρεατα οπως και κατσικακι αρνακι θελουν "κρυμμενο "δεντρολιδανο στο ψησιμο και μαριναρισμα παντα με αρωματικο κοκκινο κρασι ...
Αγριογουρονο προτείνω μαρινάρισα με ουσκι και μπαρμπεγκιου σως με μελι ...το αφεινεις ολο το βραδυ ,το θωρακιζεις στο τηγανι και επειτα φουρνο σε σακούλα ή πηλινη γαστρα αν εχεις ....το αλοιφεις και με ενα πινελο στο ψησιμο με την σως και πιστεψε με γινεται λουκουμακι και μοσχομυρίζει ...Το εκανε περσι και θα το κανω και φετος !
Δεν μενει τιποτα !
Εγώ το κάνω και αυτό σαν ψητό κατσαρόλας, με τα μυρωδικά μέσα φυσικά.
Α και το σκόρδο είναι απαραίτητο σε όλα τα κρέατα
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.122 μηνύματα.
Ναι έχεις δίκιο για το σκόρδο, το προτιμώ όμως μόνο σε κατσικάκι και αρνάκι στο φουρνο !!εδώ το αγριογούρουνο έχει 26 με 30 το κιλό. Εδώ που τα λέμε, αν πάρεις καλό κομάτι μοσχάρι, στα ίδια βγαίνει
Μόνο αν ανάψει τον ξυλοφουρβο που έχει τρέλα...
Αν και επειδή το ήμισυ όπως λες και εσύ αλλα και ο γιος πλεον προτιμούν φρικασέ κατσικάκι σπάνια κάνω στο φούρνο...
Το αγριογουρουνο το παίρνω μονο απο κυνηγό δεν το πληρώνω τόσο η αλήθεια είναι...Καμία σχέση βασικά με την τιμή που είπες...
Αν συνεχίσεις έτσι, θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που έκαναν η Hannah και ο Tomas Mazetti για το "Last Christmas" των Wham.![]()
We hate Wham!’s ‘Last Christmas’ — so we’re fundraising to get it off the air forever
“It is being played 5,000 times per day,” Hannah Mazetti said of the Christmas earworm. “We felt something had to be done to support the people that suffer like us.”nypost.com
![]()
ΓΚΡΡΡ!!!Είναι επίσημο πλέον. Το All I want for Christmas is you της Mariah Carey, είναι το πιο πετυχημένο τραγούδι στην ιστορία των ΗΠΑ με 20 συνολικά εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Hot 100.
Η Mariah έχει 3 τραγούδια στο top 10 των πιο πετυχημένων singles στην ιστορία των ΗΠΑ (All I want for Christmas, One Sweet Day, We belong together).
View attachment 155352
View attachment 155353
![]()
Mariah Carey’s ‘All I Want for Christmas Is You’ Unwraps Record-Breaking 20th Week at No. 1 on Billboard Hot 100
Mariah Carey‘s “All I Want for Christmas Is You” unwraps a record-breaking 20th week at No. 1 on the Hot 100.www.billboard.com
![]()
Mariah Carey’s ‘All I Want for Christmas Is You’ Breaks Record for Most Weeks at No. 1 on Singles Chart
Mariah Carey's 'All I Want for Christmas Is You' has broken the record for most weeks spent at No. 1, logging 20 weeks on the singles chart.variety.com

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.567 μηνύματα.
My Chemical Romance - All I Want for Christmas Is YouMerry Christmas
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.892 μηνύματα.
εμένα πάντως το last Christmas μ αρεσει καλύτερα. Σόρυ αν στενοχωρώ το κορίτσι σουMerry Christmas

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.567 μηνύματα.
Χιόνισε στη Νέα Υόρκη και είναι μαγικά.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.649 μηνύματα.
Ε μα κάποιος το είπε ! Μακράν ανώτερο τραγούδι από τη ξεπασμενη κάθε χρόνοεμένα πάντως το last Christmas μ αρεσει καλύτερα. Σόρυ αν στενοχωρώ το κορίτσι σου![]()
δεν μου αρέσει καθόλου το κάνω σκιπ πολλές φορές
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εμείς πάντως προτιμάμε να κάνουμε στο χωριό γεμιστές κότες στη γάστρα ψημένες στη σόμπα με ρυζάκι μέσα, κιμά, νομίζω η μαμά βάζει και μήλο, κάστανο, σταφίδα ; Δεν είμαι σίγουρη δεν κατάφερα ποτέ να είμαι στη διαδικασία γιατί δούλευα συνήθωςεδώ το αγριογούρουνο έχει 26 με 30 το κιλό. Εδώ που τα λέμε, αν πάρεις καλό κομάτι μοσχάρι, στα ίδια βγαίνει
Φέτος μάλλον θα το παρακολουθήσω και θα βοηθήσω !Πάντως βγαίνει πεντανόστιμη ! Και κάτι σε χοιρινό μετά δίπλα με πατάτες επίσης γάστρας στη σόμπα
Γενικά η γιαγιά έκανε επένδυση σε μεγάλη σόμπα πριν χρόνια που έχει και φούρνο τύπου μέσα
Ονειρικό
με υγεία παιδιά με το καλό
Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα.
Ένα από τα καλύτερα Ουκρανικα Χριστουγενιατικα Τραγούδια -
Carol of the Bells 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- taketrance
- American Economist
- Kate1914
- rafaela11
- AggelikiGr
- Scandal
- Ωρορα
- charmander
- johnsala
- Paragontas7000
- Sosstoss
- Memetchi
- giannhs2001
- camil
- vas 78
- fockos
- Drscientist
- Sotiris 12
- Unboxholics
- michaela888
- Wonderkid
- ghоul
- chester20080
- thenutritionist
- GeorgePap2003
- Libertus
- Varus
- Kafkinos
- Jack of Spades
- many of Filip
- zoed
- giorgos5002
- bibliofagos
- Searching
- fortheloveofshizaya
- Dr. Gl. Luminous
- Joji
- Vera
- Unicex
- souli2002
- Giorgkalo
- Natsuko
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool