Αυτοι χρησιμοποιήσαν το συμβολο οπως ήθελαν. Εγω ξερω οτι ειναι ελληνικο συμβολο. Παλαιοτερα ειχαν το συμβολο του Ναζισμου και ξαφνικά το ξέχασαν και ...... το γυρισαν στον Μαιανδρο.
Δεν ξέρεις τι εχει κάνει ο Κασιδιάρης. Σε μια δολοφονια δεν ψάχνουμε μονο τον φυσικο αυτουργο αλλα και τον ηθικό. Ο φυσικος απλα ολοκληρωνει τη δουλειά , εντολες ομως πηρε απο αλλού. Πάς να πέσεις θυμα της ρητορικης των χρυσαυγιτων οτι δηθεν τους κυνηγάνε για τις ιδέες τους. ΟΧΙ τους κυνηγάνε επειδη το πηγαν στα άκρα. Αν ηταν ενα εθνικιστικο κομμα το οποιο δεν έκανε ενοπλες επιθεσεις βιας στους αντιπαλους του δεν θα ειχαν συμβει τωρα αυυτα που συνεβησαν , κανεις δεν μπορει να βάλει φυλακη αν δεν έχει επαρκη στοιχεια.
Και επειδη λές οτι οι ανθρωποι αυτοι δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ σχεση με τους ενεργους δολοφονους... εξηγησε μου και πάλι αν μπορεις πως δικαιολογειται αυτο
στο 1ο λεπτο ο Λαγος δινει εντολή στον Τζεβελέγκο να πάει στο σπιτι κάποιου κατηγορουμενου ο οποιος περνάει αυτόφωρο και να τον καθαρισει σε ΟΤΙ ΕΧΕΙ μαχαιρια-οπλα κτλπ διοτι οι αστυνομικοι βρήκαν ενα "πτυσομενο γκλομπ"
απο ποτε ενας εκλεγμενος βουλευτης ο οποιος σεβεται την νομιμοτητα δινει εντολη σε κάποιον άλλον να υποθάλψει εγκληματια και να παραπλανήσει τις αρχές σχετικά με έγκλημα που έχει τελεστει;;;;
Ποιο το συμφερον του Λαγου να υποθάλψει εναν εγκληματια και να μην αφησει τη δικαιοσυνη και τις αρχές να κάνουν τη δουλεια τους χωρις να ανακατευτει σε κάτι που δεν τον αφορα ετσι κ αλλιως;
εχεις κάποια απάντηση;
εντάξει τα ταγματα εφοδου και τις ξιφολογχες ο άλλος τις έλεγε μεταφορικα οπως μου ειπες ....
και αυτη εδω η εντολη μεταφορικη ειναι; δοθηκε για πλάκα;