moonlight
Διάσημο μέλος

εχω παρατηρησει οτι οι ανθρωποι ειτε μπορει να μην εκτιμησουν την αληθεια, ειτε μπορει να μην την αντεξουν και σιγουρα σε πολλους δεν αρεσει η αληθεια.
οσο και αν εχω προσπαθησει να μην ειμαι τοσο ανοιχτο βιβλιο στα ατομα που ειναι πολυ κοντα μου δεν τα εχω καταφερει ως τωρα. το εχω πληρωσει αυτο πολλες φορες αλλα δεν αλλαζει. ερχεται η στιγμη που σκαω και ανοιγω το στομα μου και λεω τα πραγματα οπως ειναι και αν το αντεξει ο αλλος καλως αν οχι τοτε παλι καλως γιατι πολυ απλα αν δεν μπορει να αντεξει την αληθεια μου τοτε δεν μπορει να με αντεξει και μενα την ιδια σαν ανθρωπο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

εχω παρατηρησει οτι οι ανθρωποι ειτε μπορει να μην εκτιμησουν την αληθεια, ειτε μπορει να μην την αντεξουν και σιγουρα σε πολλους δεν αρεσει η αληθεια.
Δε θεωρω οτι υπαρχει καποιος που δε θα εκτιμησει την ειλικρινεια του αλλου, αλλα αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι θα καταφερει να την αντεξει κιολας.
Η ειλικρινεια του αλλου μπορει ομως να ενδυναμωσει την εμπιστοσυνη απεναντι του. Αν και οταν κανεις ποναει επικεντρωνεται σε αυτο που τον εχει πληγωσει και αδυνατει να "δει" κατι αλλο περα απ' αυτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JennyV
Δραστήριο μέλος

Τα ψέματα πιστεύω μπορούν να πληγώσουν πολύ και ιδιαίτερα αυτά που μπορούν να σε θίξουν σαν άτομο , προσωπικότητα και αυτά που προδίδουν δυνατά συναισθήματα,. Σε μια οποιαδήποτε σχέση για έμενα η ειλικρίνεια είναι παααρα πολύ σημαντική. Το να λες τι θες, τι σε πειράζει, τι σκέφτεσαι( πάντα με ωραίο τρόπο) , ίσως δεν είναι πάντα βοηθητική καθώς δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης και εκτίμησης, αλλά σίγουρα και η έλλειψη της προκαλεί προβλήματα..
Οι λόγοι που μπορεί να πει κάποιος ένα ψέμα είναι διάφοροι.. κάποιοι όντως μπορεί να βοηθήσουν και να βγουν σε καλό.. αλλά δυστυχώς είναι τις περισσότερες φορές μειοψηφία
Γενικά μου αρέσει να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους μιας και από ότι πιστεύω και μου έχουν πει είμαι αρκετά κοινωνικό άτομο, αλλά όταν με πληγώσουν πολυ τα άτομα για τα οποία νοιάζομαι ισχύει ένα απόφθεγμα που λέει: Δεν λυπήθηκα γιατί μου είπες ψέματα, αλλά επειδή δεν μπορώ να σε πιστέψω ξανά
Πιστεύω πως αν για παράδειγμα ο άνθρωπος μου κάνει μια ʽπαρασπονδίαʼ ,αλλά μετά μου το πει, δεν με έχει χάσει τόσο, όσο αν το αποκρύψει Και εγώ έχω πει ψέματα, αλλά από ότι έχω καταλάβει και πιστεύω δεν ήταν σοβαρά και δεν πλήγωσαν..
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

σε νορμαλ καταστασεις ειμαι υπερ ,οχι των ψεματων, αλλα της αποκρυψης της αληθειας καποιες φορες οταν χρειαζεται για την ηρεμια μεσα στο ζευγαρι.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

μου εχουν πει ψεματα μεσα σε σχεση. τα ανεχομουν ολα γιατι ημουν μ@λ@κ@ς.
σε νορμαλ καταστασεις ειμαι υπερ ,οχι των ψεματων, αλλα της αποκρυψης της αληθειας καποιες φορες οταν χρειαζεται για την ηρεμια μεσα στο ζευγαρι.
Δικηγόρος να γίνεις. Ωραία φράση, "απόκρυψη της αλήθειας"

μου εχουν πει ψεματα μεσα σε σχεση. τα ανεχομουν ολα γιατι ημουν μ@λ@κ@ς.
Συμφωνώ....κάποια πράγματα απλά είναι περιττά κ δεν χρειάζεται να τα γνωρίζει ο ένας η ο άλλος αντίστοιχα γιατί ακριβώς μπορεί να δημιουργεί θέμα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Συμφωνώ....κάποια πράγματα απλά είναι περιττά κ δεν χρειάζεται να τα γνωρίζει ο ένας η ο άλλος αντίστοιχα γιατί ακριβώς μπορεί να δημιουργεί θέμα χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Διαφωνώ κάθετα. Μια σχέση πρέπει να βασίζεται σε αλήθειες, γιατί βασικό της συστατικό είναι η εμπιστοσύνη. Πώς μπορεί να γεννηθεί η εμπιστοσύνη αν υπάρχουν ψεματάκια; Τίποτα δεν είναι περιττό. Μιλάω πάντα για πράγματα που γίνονται τον καιρό που υπάρχει η σχέση. Για αυτά που έγιναν στο παρελθόν, συμφωνώ οτι δεν είναι απαραίτητο να τα εξιστορήσεις. Αλλά για μέσα στη σχέση, είμαι απόλυτη οτι πρέπει να υπάρχει πλήρης ειλικρίνεια.
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

χθες το δοκιμασα (εννοω σε δυσκολουτσικη κατασταση, οχι οτι γενικά ελεγα ψεμματα) κ εσπασα τα μουτρα μου

(επισης καταλαβα οτι όλες οι καλές μου φίλες κ η αδερφη μου το ξερουν αυτο, λολ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Χάρη ενός περιστατικού άρχισα να μισώ τα ψέματα. Εκείνη την περίοδο ανέχθηκα πάρα πολλά δυστυχώς ή ευτυχώς. Αυτό όμως με έκανε να συνηδειτοποιήσω ότι μια σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει έτσι και είναι κάτι που δεν το θέλω στην ζωή μου.Δεν θα ανεχόμουν ψέματα, ίσως καμιά φορά κανά μικρό να το συγχωρήσω αλλά όταν γίνει συνήθεια, έρχεται ο χωρισμός. όπως είμαι εγώ ειλικρινής το ίδιο ζητάω και από τον άλλον, αλλιώς δεν υπάρχει νόημα η οποιαδήποτε σχέση μαζί του.
Ακριβώς αυτό.
Το μόνο ψέμα που μπορεί να συχωρούσα πλέον, θα' ταν για κάποιο προσωπικό οικογενειακό ζήτημα ή κάτι άλλο που δε θα είχε να κάνει με εμάς και που δε θα επηρέαζε τη σχέση, που εκεί μπορώ να δείξω μια κατανόηση και να το μασήσω. Τώρα όλα τα άλλα του στυλ "'εκλεισε το κινητό από μπαταρία" και διάφορες άλλες τέτοιες δικαιολογίες, απλά με εκνευρίζουν και με ξενερώνουν και απλά πέφτει στα μάτια μου ο άλλος, μέχρι τελικά να χαθεί τελείως.
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπορεί να συγχωρούσα το ψέμα, πιθανόν, δεν ξέρω.. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα με πλήγωνε όσο τίποτα άλλο, ιδιαίτερα αν ήταν σε κάτι σημαντικό, που με αφορούσε άμεσα και προερχόταν από κάποιον που αγαπάω πολύ και είχα πολύ ψηλά..
Dalian
Περιβόητο μέλος

ets32katerina
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Πχ, σε μια σχέση σχεδόν όλοι, εγώ τουλάχιστον το παραδέχομαι

Ίσα-ίσα που με τέτοια αθώα ψεματάκια γελάω από μέσα μου, αλλά και λίγο το παίρνω πάνω μου, του στυλ κάθεται και φτιάχνει σενάρια για να με εντυπωσιάσει και μπλα μπλα μπλα

Τώρα αν τα ψέματα δεν έχουν τέτοιο πρόσωπο, και είναι για να σκεπάζουν κουτσουκέλες, κοινώς προσβάλουν εμένα και την νοημοσύνη μου,
συγνώμη αλλά...έφυγες, στη μαμάκα σου

Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ξερεις πως θ αντιδρασεις εκεινη τη ωρα..εξαρτατε παντα και ολο το story...και τον λογο που σου ειπε ψεμματα, μπορει για παραδειγμα να σου πει ψεμματα για ενα βλακωδη λογο που δεν χρειαζεται καν ν ασχοληθεις.
Καλα ειναι παντως να μην παιρνουμε βιαστικες αποφασεις και εν θερμω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.