christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Η απόκρυψη της αλήθειας μετράει σαν ψέμα? Ας πούμε το κλασσικό "έχω πάει μόνο με *το ένα τρίτο από αυτούς/αυτές που πραγματικά έχω πάει*" πιάνεται? Γιατί ακόμα κι εγώ που συνήθως επαινώ την ειλικρίνεια και την ζητάω, μου κακοφάνηκε ένα μεγάλο νούμερο που άκουσα (όταν ήμασταν ακόμα στις αρχές). Και από τότε ο καλός ο boyfriend το μίκρυνε (προφανώς λέγοντάς μου ψέμματα) αλλά μου άρεσε περισσότερο η νέα εκδοχή.
define μεγαλο plz
υγ. το γεγονος να το μεγαλωσε λιγο για να εντυπωσιασει, και μετα να επηλθε το ριάλιτυ, το σκεφτηκες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεγάλο για μένα είναι κοντά στα 100.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ναι, παίζει κι αυτό...αλλά υπάρχουν και ένα σωρό φωτογραφικά ντοκουμέντα που έχω ψαχουλέψει (εκτός κι αν παλιότερα φωτογραφιζόταν με διάφορες άσχετες για εφε).
Μεγάλο για μένα είναι κοντά στα 100.
...σου ειπε οτι πηγε με 100 κοπελες;

...ο δρακος με το χρυσαφι ποτε εμφανιζεται?
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα πως γίνεται και οι περισσότεροι στο φόρουμ λένε μάξιμουμ 20 δεν μπορώ να καταλάβω, φαίνεται και από τις αρνητικές που μου βάζουν στο θέμα "με πόσους έχετε πάει".
prinCess.
Επιφανές μέλος

[νε, εμένα αυτό μου φάνηκε περίεργο]
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δεν μου φαίνεται υπερβολικό, ξέρω και μια κοπέλα που εγγυημένα είχε πάνω από 100 στα 35 της.

Γενικά βέβαια όσοι ξέρω σε αυτή την ηλικία είναι γύρω στο 30-60, οπότε αυτό μου φαίνεται λογικό.

Τώρα πως γίνεται και οι περισσότεροι στο φόρουμ λένε μάξιμουμ 20 δεν μπορώ να καταλάβω, φαίνεται και από τις αρνητικές που μου βάζουν στο θέμα "με πόσους έχετε πάει".
Να φανω αγενεστατος
και να σε ρωτησω χωρις τακτ,
δλδ ...?
...?
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρεμπ, δεν κατάλαβα τι ρωτάς...
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Πως γίνεται να πιστεύεις ειλικρινά ότι οι περισσότεροι είναι στη κλάση 30-60Oχι ρε Princess, ντυμένες φωτογραφίες, είπαμε!
Ρεμπ, δεν κατάλαβα τι ρωτάς...

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένιγουέι, εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω.Εγώ νομίζω ότι την ρωτάει με πόσους έχει πάει.![]()
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Πως γίνεται να πιστεύεις ειλικρινά ότι οι περισσότεροι είναι στη κλάση 30-60![]()
Δεν λέω για τους πρισσότερους, λέω για αυτούς που ξέρω και έχουμε την οικειότητα να συζητάμε τέτοια πράγματα. Αν το βάλεις κάτω, μέσα σε 10-15 χρόνια με 3-5 άτομα το χρόνο βγαίνει άνετα. Και αυτοί με μακροχρόνια σχέση που χώρισαν κάποια στιγμή, μετά του έδωσαν και κατάλαβε οπότε πάλι βγαίνει.

Τώρα για μένα, ας πούμε απλά ότι μέσα στα πρώτα 2-3 χρόνια πέρασα στο διψήφιο. Αν δεν είχα βρει σχέση ετσι οπως την ηθελα, θα ανέβαινε και το δικό μου όπως των γνωστών.
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν το βάλεις κάτω, μέσα σε 10-15 χρόνια με 3-5 άτομα το χρόνο βγαίνει άνετα.
Χαχαχα καλά ντάξει, όχι και άνετα

Κάποιοι είναι ίσως πιο επιλεκτικοί ρε συ, cool.
Πάντως εντυπωσιακό το πως οι μαθηματικοί υπολογισμοί αποκτούν ιδιαίτερο νόημα σε τέτοιες συζητήσεις

Κι από μυαλό...κορμάρα ε;

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.