Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:10 Ο Lancelot έγραψε: #421 10-03-21 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σε όλα αυτά έχω να επαναλάβω οτι προσπαθήσαμε εγώ και άλλοι, σε γενικές γραμμές να πούμε οτι κάτι υπονομεύεται αυτές τις μέρες και δεν είναι απλά τα πράγματα. Ωσπου ήρθε και η αφορμή στην Ν. Σμύρνη. Τώρα αν συμφωνείς, γιατι αυτό αφήνεις να φανεί όταν λες <<επειδή τα θύματα είναι δικά μας>>, είναι και δικό σου θέμα. Οπότε τι μπορώ να πώ; απολύτως τίποτα. Βία στην βία λοιπόν, απο όπου και αν προέρχεται. Καλό βράδυ. Click για ανάπτυξη... Κινέζικα γράφω ; Δηλαδή τώρα η βία, επειδή τα θύματα είναι δικά μας, είναι κατακριτέα, αλλά την Κυριακή όχι ; Τι λέτε μωρέ Πώς γίνεται σήμερα να γράφουμε για υπέρμετρη βία, και την Κυριακή για μια απλή Κυριακή ; Γιατί πολύ απλά η βία χτύπησε την δικιά μας πόρτα. Όταν λοιπόν η βία χτυπάει την πόρτα του διπλανού είναι μη κατακριτέα, αλλά όταν χτυπάει τη δικιά μας είναι. Αυτό λοιπόν αφήνεται να εννοηθεί από πολλούς χρήστες. Επομένως αυτοί που επιθυμούν βία εναντίον βίας, είναι αυτοί που εθελοτυφλούν στο περιστατικό της Κυριακής ή το σημερινό και καταδικάζουν μόνο το ένα. Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Οι ίδιοι μέσα στο πανικό τους επιθυμούν περιστατικά ανάλογα της Κυριακής, άλλωστε ποτέ δεν το καταδίκασαν . Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαρτίου 2021 SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:12 Ο SlimShady: #422 10-03-21 00:12 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Κοιτα δε ξερω πως μπορει να συμβει αυτο στη σημερινη κοινωνια παντα οχι το 1967 επι πραγματικης στρατιωτικης δικτατοριας. Αν τωρα ερθει αστυνομικος να μου κανει ελεγχο και εγω αντι να δειξω τη ταυτοτητα του πω Αντε Γαμησου Μπατσε, ε λογικο θα ναι Click για ανάπτυξη... Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:12 Ο Πάνθηρας!: #423 10-03-21 00:12 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Κοιτα δε ξερω πως μπορει να συμβει αυτο στη σημερινη κοινωνια παντα οχι το 1967 επι πραγματικης στρατιωτικης δικτατοριας. Αν τωρα ερθει αστυνομικος να μου κανει ελεγχο και εγω αντι να δειξω τη ταυτοτητα του πω Αντε Γαμησου Μπατσε, ε λογικο θα ναι Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ! Τέτοια κάνουνε... πουλάνε εξυπνάδες και ειρωνιες στους αστυνομικους επειδη έχουνε μάθει να κάνουν οτι γουστάρουνε και τους ενοχλει κάποιος να τους ελέγχει. Αυτο ειναι επι της ουσιας. Πιστευεις τωρα τις αστειες υπεκφυγες. Ειναι σαν να μπει εδω μέσα η ζαβή που έσκισε την εικονα της Παναγιας και να μας μιλάει για σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα... οι περισσοτεροι απο αυτους ΚΛΟΟΥΝ ειναι και απλα θέλουν να επικρατησει η δικιά τους ιδεολογια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Γιατι ειδες ολοκληρο το βιντεο ; οχι αλλα επιλέγεις τη πλευρά που σου κάθεται καλυτερα αναλογα τα ιδεολογικα σου πιστευω. Πχ αν εισαι και ψιλο αναρχικος εεε μωρε ο μπατσος θα φταιει σιγουρα. Οτι κ αν γινει ο μπατσος φταιει. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:15 Ο SlimShady: #424 10-03-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι ρε ! Τέτοια κάνουνε... πουλάνε εξυπνάδες και ειρωνιες στους αστυνομικους επειδη έχουνε μάθει να κάνουν οτι γουστάρουνε και τους ενοχλει κάποιος να τους ελέγχει. Αυτο ειναι επι της ουσιας. Πιστευεις τωρα τις αστειες υπεκφυγες. Ειναι σαν να μπει εδω μέσα η ζαβή που έσκισε την εικονα της Παναγιας και να μας μιλάει για σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα... οι περισσοτεροι απο αυτους ΚΛΟΟΥΝ ειναι και απλα θέλουν να επικρατησει η δικιά τους ιδεολογια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2021 Γιατι ειδες ολοκληρο το βιντεο ; οχι αλλα επιλέγεις τη πλευρά που σου κάθεται καλυτερα αναλογα τα ιδεολογικα σου πιστευω. Πχ αν εισαι και ψιλο αναρχικος εεε μωρε ο μπατσος θα φταιει σιγουρα. Οτι κ αν γινει ο μπατσος φταιει. Click για ανάπτυξη... Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 030894: #425 10-03-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:17 Ο Πάνθηρας!: #426 10-03-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Click για ανάπτυξη... Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Διαβασα την συνεντευξη του ανθρωπου που έφαγε ξύλο .... και πραγματικα η εφημεριδα τον κατύηθηνε.... ηταν ολοφάνερο. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο SlimShady: #427 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο Lancelot έγραψε: #428 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... Ποια πηγή θες να ανεβάζουμε ; protothema, skai, kathimerini, Νεα, Βήμα, capital, liberal, mea culpa ; SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:19 Ο SlimShady: #429 10-03-21 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Σε όλα αυτά έχω να επαναλάβω οτι προσπαθήσαμε εγώ και άλλοι, σε γενικές γραμμές να πούμε οτι κάτι υπονομεύεται αυτές τις μέρες και δεν είναι απλά τα πράγματα. Ωσπου ήρθε και η αφορμή στην Ν. Σμύρνη. Τώρα αν συμφωνείς, γιατι αυτό αφήνεις να φανεί όταν λες <<επειδή τα θύματα είναι δικά μας>>, είναι και δικό σου θέμα. Οπότε τι μπορώ να πώ; απολύτως τίποτα. Βία στην βία λοιπόν, απο όπου και αν προέρχεται. Καλό βράδυ. Click για ανάπτυξη... Κινέζικα γράφω ; Δηλαδή τώρα η βία, επειδή τα θύματα είναι δικά μας, είναι κατακριτέα, αλλά την Κυριακή όχι ; Τι λέτε μωρέ Πώς γίνεται σήμερα να γράφουμε για υπέρμετρη βία, και την Κυριακή για μια απλή Κυριακή ; Γιατί πολύ απλά η βία χτύπησε την δικιά μας πόρτα. Όταν λοιπόν η βία χτυπάει την πόρτα του διπλανού είναι μη κατακριτέα, αλλά όταν χτυπάει τη δικιά μας είναι. Αυτό λοιπόν αφήνεται να εννοηθεί από πολλούς χρήστες. Επομένως αυτοί που επιθυμούν βία εναντίον βίας, είναι αυτοί που εθελοτυφλούν στο περιστατικό της Κυριακής ή το σημερινό και καταδικάζουν μόνο το ένα. Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Οι ίδιοι μέσα στο πανικό τους επιθυμούν περιστατικά ανάλογα της Κυριακής, άλλωστε ποτέ δεν το καταδίκασαν .
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:12 Ο SlimShady: #422 10-03-21 00:12 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Κοιτα δε ξερω πως μπορει να συμβει αυτο στη σημερινη κοινωνια παντα οχι το 1967 επι πραγματικης στρατιωτικης δικτατοριας. Αν τωρα ερθει αστυνομικος να μου κανει ελεγχο και εγω αντι να δειξω τη ταυτοτητα του πω Αντε Γαμησου Μπατσε, ε λογικο θα ναι Click για ανάπτυξη... Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:12 Ο Πάνθηρας!: #423 10-03-21 00:12 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Κοιτα δε ξερω πως μπορει να συμβει αυτο στη σημερινη κοινωνια παντα οχι το 1967 επι πραγματικης στρατιωτικης δικτατοριας. Αν τωρα ερθει αστυνομικος να μου κανει ελεγχο και εγω αντι να δειξω τη ταυτοτητα του πω Αντε Γαμησου Μπατσε, ε λογικο θα ναι Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ! Τέτοια κάνουνε... πουλάνε εξυπνάδες και ειρωνιες στους αστυνομικους επειδη έχουνε μάθει να κάνουν οτι γουστάρουνε και τους ενοχλει κάποιος να τους ελέγχει. Αυτο ειναι επι της ουσιας. Πιστευεις τωρα τις αστειες υπεκφυγες. Ειναι σαν να μπει εδω μέσα η ζαβή που έσκισε την εικονα της Παναγιας και να μας μιλάει για σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα... οι περισσοτεροι απο αυτους ΚΛΟΟΥΝ ειναι και απλα θέλουν να επικρατησει η δικιά τους ιδεολογια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Γιατι ειδες ολοκληρο το βιντεο ; οχι αλλα επιλέγεις τη πλευρά που σου κάθεται καλυτερα αναλογα τα ιδεολογικα σου πιστευω. Πχ αν εισαι και ψιλο αναρχικος εεε μωρε ο μπατσος θα φταιει σιγουρα. Οτι κ αν γινει ο μπατσος φταιει. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:15 Ο SlimShady: #424 10-03-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι ρε ! Τέτοια κάνουνε... πουλάνε εξυπνάδες και ειρωνιες στους αστυνομικους επειδη έχουνε μάθει να κάνουν οτι γουστάρουνε και τους ενοχλει κάποιος να τους ελέγχει. Αυτο ειναι επι της ουσιας. Πιστευεις τωρα τις αστειες υπεκφυγες. Ειναι σαν να μπει εδω μέσα η ζαβή που έσκισε την εικονα της Παναγιας και να μας μιλάει για σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα... οι περισσοτεροι απο αυτους ΚΛΟΟΥΝ ειναι και απλα θέλουν να επικρατησει η δικιά τους ιδεολογια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2021 Γιατι ειδες ολοκληρο το βιντεο ; οχι αλλα επιλέγεις τη πλευρά που σου κάθεται καλυτερα αναλογα τα ιδεολογικα σου πιστευω. Πχ αν εισαι και ψιλο αναρχικος εεε μωρε ο μπατσος θα φταιει σιγουρα. Οτι κ αν γινει ο μπατσος φταιει. Click για ανάπτυξη... Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 030894: #425 10-03-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:17 Ο Πάνθηρας!: #426 10-03-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Click για ανάπτυξη... Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Διαβασα την συνεντευξη του ανθρωπου που έφαγε ξύλο .... και πραγματικα η εφημεριδα τον κατύηθηνε.... ηταν ολοφάνερο. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο SlimShady: #427 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο Lancelot έγραψε: #428 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... Ποια πηγή θες να ανεβάζουμε ; protothema, skai, kathimerini, Νεα, Βήμα, capital, liberal, mea culpa ; SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:19 Ο SlimShady: #429 10-03-21 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Κοιτα δε ξερω πως μπορει να συμβει αυτο στη σημερινη κοινωνια παντα οχι το 1967 επι πραγματικης στρατιωτικης δικτατοριας. Αν τωρα ερθει αστυνομικος να μου κανει ελεγχο και εγω αντι να δειξω τη ταυτοτητα του πω Αντε Γαμησου Μπατσε, ε λογικο θα ναι Click για ανάπτυξη... Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:12 Ο Πάνθηρας!: #423 10-03-21 00:12 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Κοιτα δε ξερω πως μπορει να συμβει αυτο στη σημερινη κοινωνια παντα οχι το 1967 επι πραγματικης στρατιωτικης δικτατοριας. Αν τωρα ερθει αστυνομικος να μου κανει ελεγχο και εγω αντι να δειξω τη ταυτοτητα του πω Αντε Γαμησου Μπατσε, ε λογικο θα ναι Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ! Τέτοια κάνουνε... πουλάνε εξυπνάδες και ειρωνιες στους αστυνομικους επειδη έχουνε μάθει να κάνουν οτι γουστάρουνε και τους ενοχλει κάποιος να τους ελέγχει. Αυτο ειναι επι της ουσιας. Πιστευεις τωρα τις αστειες υπεκφυγες. Ειναι σαν να μπει εδω μέσα η ζαβή που έσκισε την εικονα της Παναγιας και να μας μιλάει για σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα... οι περισσοτεροι απο αυτους ΚΛΟΟΥΝ ειναι και απλα θέλουν να επικρατησει η δικιά τους ιδεολογια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Γιατι ειδες ολοκληρο το βιντεο ; οχι αλλα επιλέγεις τη πλευρά που σου κάθεται καλυτερα αναλογα τα ιδεολογικα σου πιστευω. Πχ αν εισαι και ψιλο αναρχικος εεε μωρε ο μπατσος θα φταιει σιγουρα. Οτι κ αν γινει ο μπατσος φταιει. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:15 Ο SlimShady: #424 10-03-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι ρε ! Τέτοια κάνουνε... πουλάνε εξυπνάδες και ειρωνιες στους αστυνομικους επειδη έχουνε μάθει να κάνουν οτι γουστάρουνε και τους ενοχλει κάποιος να τους ελέγχει. Αυτο ειναι επι της ουσιας. Πιστευεις τωρα τις αστειες υπεκφυγες. Ειναι σαν να μπει εδω μέσα η ζαβή που έσκισε την εικονα της Παναγιας και να μας μιλάει για σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα... οι περισσοτεροι απο αυτους ΚΛΟΟΥΝ ειναι και απλα θέλουν να επικρατησει η δικιά τους ιδεολογια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2021 Γιατι ειδες ολοκληρο το βιντεο ; οχι αλλα επιλέγεις τη πλευρά που σου κάθεται καλυτερα αναλογα τα ιδεολογικα σου πιστευω. Πχ αν εισαι και ψιλο αναρχικος εεε μωρε ο μπατσος θα φταιει σιγουρα. Οτι κ αν γινει ο μπατσος φταιει. Click για ανάπτυξη... Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 030894: #425 10-03-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:17 Ο Πάνθηρας!: #426 10-03-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Click για ανάπτυξη... Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Διαβασα την συνεντευξη του ανθρωπου που έφαγε ξύλο .... και πραγματικα η εφημεριδα τον κατύηθηνε.... ηταν ολοφάνερο. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο SlimShady: #427 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο Lancelot έγραψε: #428 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... Ποια πηγή θες να ανεβάζουμε ; protothema, skai, kathimerini, Νεα, Βήμα, capital, liberal, mea culpa ; SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:19 Ο SlimShady: #429 10-03-21 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Κοιτα δε ξερω πως μπορει να συμβει αυτο στη σημερινη κοινωνια παντα οχι το 1967 επι πραγματικης στρατιωτικης δικτατοριας. Αν τωρα ερθει αστυνομικος να μου κανει ελεγχο και εγω αντι να δειξω τη ταυτοτητα του πω Αντε Γαμησου Μπατσε, ε λογικο θα ναι Click για ανάπτυξη... Ναι ρε ! Τέτοια κάνουνε... πουλάνε εξυπνάδες και ειρωνιες στους αστυνομικους επειδη έχουνε μάθει να κάνουν οτι γουστάρουνε και τους ενοχλει κάποιος να τους ελέγχει. Αυτο ειναι επι της ουσιας. Πιστευεις τωρα τις αστειες υπεκφυγες. Ειναι σαν να μπει εδω μέσα η ζαβή που έσκισε την εικονα της Παναγιας και να μας μιλάει για σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα... οι περισσοτεροι απο αυτους ΚΛΟΟΥΝ ειναι και απλα θέλουν να επικρατησει η δικιά τους ιδεολογια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Γιατι ειδες ολοκληρο το βιντεο ; οχι αλλα επιλέγεις τη πλευρά που σου κάθεται καλυτερα αναλογα τα ιδεολογικα σου πιστευω. Πχ αν εισαι και ψιλο αναρχικος εεε μωρε ο μπατσος θα φταιει σιγουρα. Οτι κ αν γινει ο μπατσος φταιει.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:15 Ο SlimShady: #424 10-03-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι ρε ! Τέτοια κάνουνε... πουλάνε εξυπνάδες και ειρωνιες στους αστυνομικους επειδη έχουνε μάθει να κάνουν οτι γουστάρουνε και τους ενοχλει κάποιος να τους ελέγχει. Αυτο ειναι επι της ουσιας. Πιστευεις τωρα τις αστειες υπεκφυγες. Ειναι σαν να μπει εδω μέσα η ζαβή που έσκισε την εικονα της Παναγιας και να μας μιλάει για σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα... οι περισσοτεροι απο αυτους ΚΛΟΟΥΝ ειναι και απλα θέλουν να επικρατησει η δικιά τους ιδεολογια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2021 Γιατι ειδες ολοκληρο το βιντεο ; οχι αλλα επιλέγεις τη πλευρά που σου κάθεται καλυτερα αναλογα τα ιδεολογικα σου πιστευω. Πχ αν εισαι και ψιλο αναρχικος εεε μωρε ο μπατσος θα φταιει σιγουρα. Οτι κ αν γινει ο μπατσος φταιει. Click για ανάπτυξη... Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 030894: #425 10-03-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:17 Ο Πάνθηρας!: #426 10-03-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Click για ανάπτυξη... Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Διαβασα την συνεντευξη του ανθρωπου που έφαγε ξύλο .... και πραγματικα η εφημεριδα τον κατύηθηνε.... ηταν ολοφάνερο. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο SlimShady: #427 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο Lancelot έγραψε: #428 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... Ποια πηγή θες να ανεβάζουμε ; protothema, skai, kathimerini, Νεα, Βήμα, capital, liberal, mea culpa ; SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:19 Ο SlimShady: #429 10-03-21 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ναι ρε ! Τέτοια κάνουνε... πουλάνε εξυπνάδες και ειρωνιες στους αστυνομικους επειδη έχουνε μάθει να κάνουν οτι γουστάρουνε και τους ενοχλει κάποιος να τους ελέγχει. Αυτο ειναι επι της ουσιας. Πιστευεις τωρα τις αστειες υπεκφυγες. Ειναι σαν να μπει εδω μέσα η ζαβή που έσκισε την εικονα της Παναγιας και να μας μιλάει για σεβασμο στα ανθρωπινα δικαιωματα... οι περισσοτεροι απο αυτους ΚΛΟΟΥΝ ειναι και απλα θέλουν να επικρατησει η δικιά τους ιδεολογια. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Μαρτίου 2021 Γιατι ειδες ολοκληρο το βιντεο ; οχι αλλα επιλέγεις τη πλευρά που σου κάθεται καλυτερα αναλογα τα ιδεολογικα σου πιστευω. Πχ αν εισαι και ψιλο αναρχικος εεε μωρε ο μπατσος θα φταιει σιγουρα. Οτι κ αν γινει ο μπατσος φταιει. Click για ανάπτυξη... Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:16 Ο Guest 030894: #425 10-03-21 00:16 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:17 Ο Πάνθηρας!: #426 10-03-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Click για ανάπτυξη... Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Διαβασα την συνεντευξη του ανθρωπου που έφαγε ξύλο .... και πραγματικα η εφημεριδα τον κατύηθηνε.... ηταν ολοφάνερο. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο SlimShady: #427 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο Lancelot έγραψε: #428 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... Ποια πηγή θες να ανεβάζουμε ; protothema, skai, kathimerini, Νεα, Βήμα, capital, liberal, mea culpa ; SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:19 Ο SlimShady: #429 10-03-21 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Εντόπισες κάποια ανάλογη αντίδραση στο βίντεο; Γιατί εγώ είδα έναν άνθρωπο να σηκώνει τα χέρια του και να τον χτυπάνε 20 ένοπλοι. Click για ανάπτυξη... Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια;
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:17 Ο Πάνθηρας!: #426 10-03-21 00:17 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Click για ανάπτυξη... Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Διαβασα την συνεντευξη του ανθρωπου που έφαγε ξύλο .... και πραγματικα η εφημεριδα τον κατύηθηνε.... ηταν ολοφάνερο. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο SlimShady: #427 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο Lancelot έγραψε: #428 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... Ποια πηγή θες να ανεβάζουμε ; protothema, skai, kathimerini, Νεα, Βήμα, capital, liberal, mea culpa ; SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:19 Ο SlimShady: #429 10-03-21 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Αναμένω την δική σου αντικειμενική τοποθέτηση με το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό Click για ανάπτυξη... Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Διαβασα την συνεντευξη του ανθρωπου που έφαγε ξύλο .... και πραγματικα η εφημεριδα τον κατύηθηνε.... ηταν ολοφάνερο.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο SlimShady: #427 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο Lancelot έγραψε: #428 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... Ποια πηγή θες να ανεβάζουμε ; protothema, skai, kathimerini, Νεα, Βήμα, capital, liberal, mea culpa ; SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:19 Ο SlimShady: #429 10-03-21 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες
Lancelot Περιβόητο μέλος Ο Lancelot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 5.452 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:18 Ο Lancelot έγραψε: #428 10-03-21 00:18 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... Ποια πηγή θες να ανεβάζουμε ; protothema, skai, kathimerini, Νεα, Βήμα, capital, liberal, mea culpa ; SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:19 Ο SlimShady: #429 10-03-21 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... Ποια πηγή θες να ανεβάζουμε ; protothema, skai, kathimerini, Νεα, Βήμα, capital, liberal, mea culpa ;
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:19 Ο SlimShady: #429 10-03-21 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Δεν έχω αντικειμενικη τοποθέτηση γιατι δεν ξέρω τι έγινε , δεν υπάρχει ολο το βιντεο. Η αστυνομια θα απαντησει μετα απο έρευνα. Εκτος και αν εχετε δικο σας πραγματογνωμονα να αιτηθειτε να διοριστει. Πάντως αρκετοι εδω μέσα ανεβάζουν πηγές οπως ο ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ και η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ... τουλάχιστον σε αυτο ναι εχω να πω οτι η "αντικειμενικοτητα" αυτων των σαιτ ειναι για γέλια. Click για ανάπτυξη... αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή;
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:20 Ο Guest 030894: #430 10-03-21 00:20 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: Όχι αλλά ούτε ο μάντης Κάλχας είμαι, άρα κρίνω με ότι βλεπω αντί να κάνω εικασίες Click για ανάπτυξη... Και το να κρινεις με οτι βλεπεις χωρις λιγο contex ειναι εξισου λανθασμενο με το να κανεις εικασιες
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Guest 190013: #431 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο Πάνθηρας!: #432 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SlimShady: αντικειμενικότητα της αστυνομίας διαφέρει άρδην και δεν παραπληροφορεί δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ;
ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:21 Ο ark178 έγραψε: #433 10-03-21 00:21 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Και αν 10 δευτερα πριν αρχισει να τραβαει βιντεο η κυρια, εκεινος τους στολιζε κανονικοτατα; Εσυ το ξερεις με σιγουρια; Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ?
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:22 Ο Guest 030894: #434 10-03-21 00:22 Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από klean: Αχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχα Ε ναι ρε, ας βγάλουμε μια υπόθεση από τον κώλο μας: αν τους έβριζε ο άοπλος, σκοτώστε τον στο ξύλο. Click για ανάπτυξη... Υπερβαλλεις λιγο, δε πηγαν να τον σκοτωσουν στο ξυλο. Εξαλλου η κυρια στο βιντεο το λεει ξεκαθαρα ειναι αυτος που ψαχνουν αρα ποιος ξερει σε τι ανομες ενεργειες εχει προβει
harry akritas Διάσημο μέλος Ο harry akritas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.099 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο harry akritas: #435 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά. Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lancelot: Για ποιο λόγο υπάρχουν κάποιοι που κατακρίνουν μόνο το ένα περιστατικό και όχι και τα δύο ; Γιατί άραγε και ο πρωθυπουργός ακολουθεί την ίδια τακτική ; Click για ανάπτυξη... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μόνο ένα μέλος μίλησε για νόμιμη βία την Κυριακή. Μέλη που καταδίκασαν μόνο το ένα περιστατικό υπάρχουν αρκετά, αλλά μη σε εκπλήξει που είναι (σχεδόν) όλα από την ακροαριστερή μεριά. Θα ήθελα πολύ ο λόγος να είναι γιατί είναι αυτονόητη η καταδίκη ενός ξυλοδαρμού με ρόπαλα, αλλά έχω αμφιβολίες. Βία υπάρχει μπόλικη κι από τις δυο μεριές, γιατί πλέον μιλάμε για μια βεντέτα με ιδεολογικό μίσος που κρατάει όμηρο τον υπόλοιπο λαό. Αυτά τα γεγονότα είναι απλά λάδι στη φωτιά.
Guest 030894 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο Guest 030894: #436 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Δηλαδή αν τους στόλιζε πρέπει να φάει ξύλο από ένοπλους με ειδικό εξοπλισμό? δηλαδή τι άλλο θα πείτε για να υπερασπιστείτε την συμμορία που λέγεται ελληνική αστυνομία ? Click για ανάπτυξη... Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:23 Ο SlimShady: #437 10-03-21 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο ημεροδρομος ρε φιλε ; που βριζει ολη μέρα τους αστυνομους ;;;; γελάει ο κοσμος. Η εφσυν ρωτουσε τον νεαρό που τις έφαγε ... και σε μια ερωτηση του λέει "Εσεις ενω ρωτουσατε σε ηρεμο τονο.... πειτε μας μετα τι εγινε" χαχαχα κ που ξέρει αν ρωταει σε ηρεμο τονο απλα θελει να κατευθυνει τον αναγνωστη σε ενα κατασκευασμενο συμπερασμα οτι δηλαδη αυτος ηταν ο ηρεμος και ο μπατσος ο νευρικος που μπορει να ισχυει αλλα ειναι δυνατον αντικειμενικο δημοσιογραφος να υπαγορευει τέτοιες ερωτησεις ; Click για ανάπτυξη... Εγώ ξέρω ότι κανάλια και μεγάλες ειδησογραφικά σαιτ μίλαγαν για ξυλοδαρμό αστυνομικών απο 30 "αντιεξουσιαστές" και μόλις αντιληφθήκαν ότι υπάρχουν πειστήρια άλλαξαν τοποθετήσεις.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Guest 190013: #438 10-03-21 00:24 Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wonderkid chester20080 Libertus Αντικειμενικός Scandal Ryuzaki fmarulezkd Paragontas7000 taketrance camil American Economist johnsala back2967 epote marww Δροσουλίτης charmander giannhs2001 Memetchi Meow fockos User2350 Cupid SlimShady Slytherin harry akritas Mhtrogoal Unseen skygge don_vito louminis ag97 allall1 Maraki4you me lene Dimitris2001 fretoe hirasawayui Πέτρος Χουχούλης Μαυρίκιος Viedo jj! iminspain johnietraf Στεφανος56 LeoDel tsiobieman leo41 Ευθυμος ΘανάσοςG4 Cortes gademis το κοριτσι του μαη Γατόπαρδος. CiNeFiL Nickx azula Εχέμυθη Αλκης Κ. Satan Claus Johnny15 TonyMontanaEse JohnGreek igeorgeoikonomo Jocaste Giii ρενακι 13 Metalhead_4_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν υπάρχει βεντέτα ανάμεσα στην κρατική βία και τυχαίους κουκουλοφόρους. Μην εξισώνετε μήλα με πορτοκάλια, έχετε βιάσει τη μαθηματική λογική.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 27.823 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:24 Ο Πάνθηρας!: #439 10-03-21 00:24 ● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 41 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
● Υπήρξαν κυβερνητικοί και αστυνομικοί ισχυρισμοί, που δεν προκύπτουν από πουθενά, ότι αποπειράθηκες να πάρεις το όπλο του αστυνομικού! Πως το σχολιάζεις; «Με χτύπησαν με ανάποδο μεταλλικό κλομπ στο κεφάλι» Ο 29χρονος Αλέξανδρος που ξυλοκοπήθηκε από την αστυνομία στην πλατεία της Νέας Σμύρνης μιλά στην «Εφ.Συν.» για τα γεγονότα της Κυριακής. www.efsyn.gr χα χα χα εδω δες ερωτηση..... Υπαρχουν λεει ισχυρισμοι... οτι αποπειραθηκες να παρεις το οπλο... τι απαντας εσυ... ΑΑΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ πριν απαντησεις να πουμε οτι οι ισχυρισμοι αυτοι δεν προκυπτουν απο πουθενά. Απλα να σου κανω μια ερωτηση για τα ματια του κοσμου. Πωπω αυτη η εφημεριδα των συντακτων ειναι ο ορισμος της αριστεροστροφης προπαγάνδας.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2021 στις 00:25 Ο SlimShady: #440 10-03-21 00:25 Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου
Αρχική Δημοσίευση από phillip434: Αν τον στολιζε επρεπε να τον συλλαβουν χωρις τα μπουκετα που εφαγε. Αν συμμετειχε στα επεισοδια και λιγες εφαγε Click για ανάπτυξη... άρα η αστυνομία οφείλει να απαντήσει με βία, γι'αυτό πληρώνεται εξάλλου