Pavlitos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος

Τέλος πάντων.Τι να πει κανείς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gaspar
Περιβόητο μέλος

οι οποίοι άν και συνέχεια εκθιάζουν την κατάντια του τόπου και πως πάμε απο το κακό στο χειρότερο,
αδυνατούν να καταλάβουν οτι αυτοί οι ίδιοι είναι υπαίτιοι για ότι κακό έχει η ελλάδα.
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

pizza_dora
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι θα κανουν αλλοι ομως που τα 3 απο τα 7 ατομα πχ θα είναι εξαρτημενοι?? Δεν θα αναγκαστουν τελικα να πανε σε μια καφετερεια καπνιστων? Δεν θα χασουν τον κοσμο τους οι υπολοιπες?
Γενικά είναι μεγαλη βλακεια αυτο το παραθυρακι που επιτρεπει σε οποιον θελει να κανει το μαγαζι καπνιστών... Στην ουσία δεν θα αλλάξει τπτ, απλως για καποιο χρονικο διαστημα θα εχει λιγο φασαρια μεχρι να βγουνε οι αδειες... Επειδη προφανως δεν μπορω να διαβασω ολο το thread απο την αρχη, μηπως ξερει κανεις αν θα υπαρξει καποιος περιορισμος στον αριθμο των μαγαζιων που θα παρουν αδεια?(εκτος απο το <75τμ)
Οχι τπτ αλλο, αλλα αν ειναι λιγα, θα ειναι παντα γεματα και ετσι δεν θα μπορουμε να βρουμε θεση, αρα θα παμε αλλου!

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Δε νομίζω να υπάρχει κάποια ρύθμιση σχετικά με τον αριθμό των μαγαζιών που θα πάρουν άδεια για καπνιστήριο ή για μετατροπή σε μαγαζιά καπνιστών, αλλά για να γίνουν αυτά θα πρέπει να πάρουν σχετικές άδειες από το δήμο κ.λπ.
Τώρα, εγώ νομίζω πως για κάνα, άντε δυο τρεις μήνες, θα κάνουν ελέγχους στις μεγάλες πόλεις, και μετά θα συνεχίσουν να καπνίζουν εκεί που δεν πρέπει.
Πάντως άκουσα σήμερα το πρωί στην τηλεόραση ότι από το 2010 (τώρα πότε ακριβώς, δε θυμάμαι) ότι θα απαγορευθεί ολοκληρωτικά.
~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

fusebb
Νεοφερμένο μέλος

1000% υπερ της απαγορευσης και ακομα παραπερα. Γιατι δηλαδη να απαγορευονται τα ναρκωτικα και οχι το τσιγαρο, γτ αυτο απλως σκοτωνει σε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα?
megistos
Νεοφερμένο μέλος

SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

Eftychialou
Εκκολαπτόμενο μέλος

agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

ουδέν σχόλιο
psit
Νεοφερμένο μέλος

PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε καφετέριες που βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο απαγορεύετε? γιατί σήμερα που βγήκα δεν διαπίστωσα καμία αλλαγή
οχι
nikos88
Εκκολαπτόμενο μέλος

εννοειται ψηφηζω κατα του ρατσιστικου νομου που ικανοποιει μονο τη μια πλευρα και στην προκειμενη περιπτωση τη μειονοτητα
και εγω κατα ειμαι...αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι μειονοτητα...!!!!αφου με στατιστικα στοιχεια το 30% καπνιζει στην ΕΛΛΑΔΑ...!!!αν κανω λαθος...διωρθοσε με!!!!
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Μα δεν απαγορεύεται το κάπνισμα,απαγορεύεται η καταστροφή της υγείας των υπολοίπων.εννοειται ψηφηζω κατα του ρατσιστικου νομου που ικανοποιει μονο τη μια πλευρα και στην προκειμενη περιπτωση τη μειονοτητα
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

εννοειται ψηφηζω κατα του ρατσιστικου νομου που ικανοποιει μονο τη μια πλευρα και στην προκειμενη περιπτωση τη μειονοτητα
μπα?
δλδ εγώ πρέπει να αναπνέω τον καπνό του δίπλα?
πάνε κάπνισε αλλού
psit
Νεοφερμένο μέλος

και εγω κατα ειμαι...αλλα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι μειονοτητα...!!!!αφου με στατιστικα στοιχεια το 30% καπνιζει στην ΕΛΛΑΔΑ...!!!αν κανω λαθος...διωρθοσε με!!!!
ναι αλλα βγαλε τα παιδια κατω των 13 που δεν πανε σε καφε, βγαλε τους γερους ανω των 60 που δεν πανε σε καφε, βγαλε βγαλε βγαλε
εγω εννοουσα (νταξει λιγο υπερβολικα) οτι οι καπνιστες ειναι πιο πολλοι στα καφε παρα οι μη καπνιστες
-----------------------------------------
μπα?
δλδ εγώ πρέπει να αναπνέω τον καπνό του δίπλα?
πάνε κάπνισε αλλού
δηλαδη ετσι θα λειτουργουμε πλεον? η ζωη σου ο θανατος μου?
δεν μπορουμε να βρουμε μια λυση που να ικανοποιει ολους?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.