Ρε γμτ γραφτηκα το 2009 απο τοτε εχω αλλαξει χιλιαδες λαπτοπ..

ψαχνω να βρω φωτο απο το meeting του mycat με τον Πανο και δεν μπορω να τα βρω,,για την ωρα θα γραψω 3 πραγματακια πως γραφτηκα αρχικα στο mycat οταν ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟ...δεν ηταν μερος του στεκιου δηλαδη μετα εγινε οπως σας εγραψε και ο Πετρος.
Οταν πρωτοπηρα υπολογιστη εννοειται εψαξα να βρω ενα σαιτ για γατες καποια στιγμη γιατι αντιμετωπισα ενα πολυ περιεργο προβλημα με τον πρωτο μου γατο τον μπουκακο.
Μπηκα με το νικ Πουπουλίνα το οποιο ηταν το ονομα της δευτερης γατουλας μου και την ειχα ονομασει ετσι διοτι οταν ηταν μωρο ηταν ελαφρια σαν πουπουλο.
Στο mycat ειχαμε μια συνηθεια...εκτος απο τα κτηνατρικα θεματα,τις αγγελιες κλπ ειχαμε και μια περιοχη που ανοιγαμε τα ''προσωπικα'' μας θεματα..δηλαδη τα θεματακια των γατιων μας!

Αυτο παιδια ηταν φοβερη ιδεα γιατι εκει εκτος απο τα βιντεακια και της φωτο που βαζαμε με τα ζωακια αμς γνωριζομασταν καλυτερα και γινοντουσαν και μυθοπλασιες φοβερες..πχ εμενα ο μπουκακος μου ηταν αραβωνιασμενος με την Κλαρα της Αναστασιας...

...μετα ειχε πολυ καιρ ο να γραψει η Αναστασια(χρηστρια) οποτε και ο Μπουκακος μου παραπονεμενος τα ''εφτιαξε '' με αλλη γατα για να παρηγορηθει...αρραβωνιαστηκαν κιολλας..

Να τος ο κουκλος μου..
και να και η πουπιτσα μου παιδια...μωρακι..εγω τα βρηκα και τα μεγαλωσα απο μικρα στα χωραφια στη Ζακυνθο οταν εμενα..πρωτα τον Μπουκακο και μετα απο 6 χρονια τηνς πολυαγαπημενη μου πουπιτσα
παει και αυτη....
Ηταν πραγματικα παιδια το διαμαντι του mycat Αυτη η περιοχη.
Εχω τραβηξει καποια σκρην σοτ οταν πρωτοανοιξα το θεμα του μπουκακου μου και θα σας βαλω και το αλλο οταν αρρωστησε και ανακοινωσα στο mycat οτι του εκανα ευθανασια του καψερου γιατι υπεφερε...
Ευτυχως τα κρατησα αυτα..
Και οταν ανακοινωσα τον θανατο του γμτ//
Να πω οτι το mycat ηταν ενα απιστευτο βημα για εμας τους γατογονεις..μαθαμε απιστευτα πραγματα και βοηθησ επολυ πιστευω παρα πολλα γατακια και πολλους γατογονεις και συνεβαλε επισης στο να αρχισει η γατα να γινεται ενα τοσο δημοφιλες κατοικιδιο,διοτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ στην ελλαδα δημοφιλες τα παλιοτερα χρονια..να μην πουμε οτι οι αντρες ντρεπονταν να πουνε οτι του αρεσουν οι γατες καθοτι οι κατεστημενες μαλακιες ειχα τα σκυλια για τους αντρες και τις γατες για τις γυναικες.
Αργοτερα γιναμε πιο πληρες σαιτ με την περιοχη που ηταν δικο μου δημιουργημα ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ..και εχιε απιστευτα θεματα παιδια.
Αρε Πετρο τι μου κανεις γμτ...
Παρολο που συγκινουμε δεν αλλαζω με τιποτα την παρουσια μου εδω
και δεν το κρυβω ΚΑΘΟΛΟΥ..ειμαι και υπερηφανη που για πολλα χρονια διετελεσα και administrator και των 3 σεκτιονς με μια τεραστια ΟΔ..πολυ πολεμο απο αυτους που με θεωρουσαν ξενη στο στεκυ καθως ειχα ξεκινησει απο το mycat και ειχαμε και απιστευτα τρολλια απο το σκουλ...που εμπαιναν σοτ mycat και φτυναμε αιμα γμτ.

Τι μας ελεγαν ανωμαλες οτι τρωγαμε ξηρα τροφη,,τι που ανεβαζαν τρολοθεματα με ερωτησεις του τυπου πως να σκοτωσω τη γατα μου..

,,τι μπαν εχουν φαει απο εμενα...δεν λεγεται.
ΥΓ
Δεν θα ξεχασω ΠΟΤΕ οτι οταν ειχαμε ακομα το τσατ και ημουν ανμτιν...με το που εμπαινα στο τσατ(πολυ αραια και συνηθως οταν ειχε πεσει συρμα οτι τραμπουκιζουν καποιον)και με επαιρναν πρεφα.. ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ!!!!!!!!!!

ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΕΥΡΕΡΟΛΕΠΤΩΝ!