Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα.

20-06-25

12:47
Πραγματικά ότι καλύτερο. Επίσης μου αρέσει και το κουτάκι με τα στατιστικά

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.273 μηνύματα.

22-06-25

17:55
Τρέχεις ακόμα Linux εσύ;Για εμένα το Στέκι ήταν το introduction μου γενικά στα online communities. Οι πιο μικροί το έχουν normalized στο μυαλό τους και δεν έχουν συναίσθηση του πόσο paradigm shift ήταν τότε. Ειδικά τα πρώτα χρόνια περνούσα ατελείωτες ώρες εδώ.. μη κοιτάτε που δεν έχω χρόνο να πατήσω πλέον (αλλά δεν σας έχω ξεχάσει), και μου έδωσε αρκετά πράγματα.. και το "σημαντικές γνωριμίες" είναι για εμένα understatement.
Και στην Λία και τον Πάνο, αλλά και στον @Scandal ένα μεγάλο ευχαριστώ που έβαλαν / βάζουν τον χρόνο τους και το μεράκι τους εδώ αλλά κυρίως σε όλους τους πυλώνες του community εδώ που το κρατάνε ακόμα. Όσο μεγαλώνω τόσο εκτιμώ πόσο σημαντικό είναι ένα καλό community και πόσο δύσκολο είναι να το διατηρήσεις.