Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Που να ξέρω εγώ μωρέ τι ξέρεις εσύ;Στο μεταξύ να σε βοηθήσω πήγα και θα με δαγκώσεις κιόλας;ΡΕ θα σε δαγκώσω στο ρουθούνι, το ξέρω! Απλά είχε παλιά και μια ολόκληρη σελίδα, είναι αυτό που είπε ο πέτρος παρακάτω σε άλλο ποστ. Αλλά έχει το εξής γαμάτο το Xenforo σε σχέση με το παλιό VB3, όσο γράφεις εδω τόσο επεκτείνεται ο editor (οπότε, τη βάλει δεν τη βάλει στο μέλλον τη full editor page είναι πια ψιλοπλεονασμός).
Θα σας πεθάνω στα σεντόνια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Το άχρωμο κυκλάκι σημαίνει ότι δεν είσαι ενεργή εδώ και ώρα (δηλαδή ότι δεν έχεις στείλει μήνυμα), έτσι ξεχωρίζει στους συνδεδεμένους του chat ποιος είναι μέσα και έχει γράψει πρόσφατα.Είμαι στο τσατ αυτή τη στιγμή.Είμαι ορατή.Είναι και μια άλλη χρήστρια μέσα.Σε εκείνη δείχνει πράσινο κυκλάκι δίπλα απο το όνομα της,σε εμενα άχρωμο,λες και είμαι αόρατη ,ενώ δεν είμαι.Γιατί;

ΥΓ: Πολλά από τα requests σας έχουν ήδη υλοποιηθεί.

palio_melos
Διάσημο μέλος

Πάνω μήνυμα άλλου μέλους, κάτω το δικό μου στο οποίο δεν μπορώ να αντιδράσω (και ορθώς).
Δεν είναι στην ίδια ευθεία τα εικονίδια.

Παλιά θυμάμαι έδειχνε την καρδιά disabled και στα δικά μας μηνύματα. Αν γίνεται να πάει δεξιότερα η ένδειξη των likes ή να ξαναμπεί η disabled καρδιά εκεί που ήταν, ένα κενό μέσα μου θα γέμιζε

Scandal
Διαχειριστής

Guest 254537
Επισκέπτης

-μαλάκας !
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Προσπαθώ να βρω πώς μπορώ να αλλάξω τη σειρά εμφάνισης των μηνυμάτων, μετατρέποντάς την από αύξουσα σε φθίνουσα (δηλαδή τα πιο πρόσφατα ποστ να εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα).
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Καλημέρα σε όλους
Προσπαθώ να βρω πώς μπορώ να αλλάξω τη σειρά εμφάνισης των μηνυμάτων, μετατρέποντάς την από αύξουσα σε φθίνουσα (δηλαδή τα πιο πρόσφατα ποστ να εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα).
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;![]()
Το κοιτάω κι εγω τώρα στο προφίλ στις προτιμήσεις κλπ στα πολύ πεταχτά και δεν βρίσκω τετοια επιλογή.
Μπορεί να θέλει κανα add-on το xenforo αν και φαντάζομαι ότι αν προστεθούν πολλά add-ons για κάθε μια λειτουργία θα βαρύνει το σύμπαν.
Θέλουν όντως λίγο iron-out οι επιλογές ανάγνωσης.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Όμως εμένα μου εμφάνισε σε παράθεση πμ, ΓΕΜΑΤΗ την παράθεση με εισαγωγικά, τόσο έντονα και εκτεταμένα σε όλη την επιφάνεια της παράθεσης, σε σημείο που παρεμπόδιζαν την ανάγνωση της παράθεσης (ήθελα να δω τι παρέθεσα, πως έφυγε σαν πμ).
Μηδενικό σχεδόν κοντραστ, το μοτίβο ανακατεμένο με τα γράμματα. Μπορεί να το αναπαράγει κανείς ως bug;
Edit: Αυτό φαίνεται ότι διορθώνεται αν βγω από τη συζήτηση και ξαναμπώ και πατήσω ανάγνωση. Φαίνεται κανονικά τώρα. Με το που στέλνεται όμως το πμ και εμφανίζεται δυναμικά η παράθεση από κάτω χωρίς refresh, κάνει αυτό το σκάλωμα του μοτίβου.
Browser FF72.02 64bit
Scandal
Διαχειριστής

Δεν πειράζει να έχουμε πολλά addons, άλλωστε το vBulletin 3 που είχαμε πριν ήταν καραξεσκισμένο σε addons

Θα ξανά μπει λειτουργία για αλλαγή της διάταξης των μηνυμάτων, απλά επειδή δεν έχω χρόνο να τη φτιάξω και το addon που υπάρχει είναι επί πληρωμή, ίσως αργήσει λίγο (κάπου μέχρι το τέλος αυτού του μήνα).
Ένα άλλο που θα αλλάξει είναι να γίνονται strip οι παραθέσεις μηνυμάτων, όταν κάποιος κάνει hover στην αρχική σελίδα στα τελευταία μηνύματα, έτσι ώστε να φαίνεται μόνο το αυτούσιο μήνυμα του μέλους κι όχι και το μήνυμα που παραθέτει (καθώς καλύπτει χώρο και πολλές φορές δεν φαίνεται η πραγματική απάντηση, άσε που χάλασε η διάταξη μετά τη διόρθωση της γρήγορης παράθεσης όταν πατάς υποβολή).
Guest 451212
Επισκέπτης

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

akikos
Επιφανές μέλος

Σκοτεινό ή ανοιχτό theme στον editor
2) Πιστεύω ότι το steki πρέπει να μπει στην εποχή του darkmode.
Αριστερά έχω το macrumor και δεξιά το steki.Κοιτάξτε το αριστερά πως αλλάζει ανάλογα με τη ρύθμιση που έχεις στο λειτουργικό σύστημα προσαρμόζεται και το template του site.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Μόνο από υπολογιστή, όχι από κινητό.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

1)Δεν μπορώ να αλλάξω τη ψήφο μου εδώ.
![]()
Σκοτεινό ή ανοιχτό theme στον editor
Πως θέλετε να είναι διαμορφωμένο ο editor όσο προγραμματίζετε Σκοτεινό theme ή ανοιχτό theme Αν και παρατηρώ ότι οι περισσότεροι IDE που έχω δουλέψει έχουν ως default το ανοιχτό background (xcode, eclipse, android studio). παρατήρω ότι σε video tutorial ακόμα και σε σειρές (mr. robot, Halt...www.e-steki.gr
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
2) Πιστεύω ότι το steki πρέπει να μπει στην εποχή του darkmode.
Αριστερά έχω το macrumor και δεξιά το steki.Κοιτάξτε το αριστερά πως αλλάζει ανάλογα με τη ρύθμιση που έχεις στο λειτουργικό σύστημα προσαρμόζεται και το template του site.
View attachment 68167
Συμφωνώ
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.