Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2020 στις 23:56 Ο Valder έγραψε: #81 07-02-20 23:56 Τελικά όσο περιεργάζομαι το Xenforo τόσο πείθομαι ότι είναι μακράν ανώτερο και από VB που είχε το στέκι και από το IPB 3.6 το οποίο ήξερα από πρώτο χέρι πόσο ήταν μπελάς και μεγάλο money-drain κι ας λένε ότι θέλουν οι της Invision (χωρίς να έχω δει το 4.4.5 και δεν προβλέπεται μιας και κατα 99.999% αλλάζω industry τελείως). Ωρίμασε καλά και αν έχουν διατηρήσει ακόμα το ίδιο μοντέλο software license είναι εξαιρετικό vfm. Το συνήθισα εύκολα και δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να κάνεις καμία αλλαγή στα περί full reply page που λέγαμε σε παλιότερο ποστ. Έχει καλό responsiveness (οχι σε χρόνο, σαν λειτουργία το λέω) και έξυπνα τοποθετημένες λειτουργίες. Μόνο το κουμπί του Youtube είναι ψιλοκρυμμένο στο βελάκι με την επιλογή Insert ---> "πολυμέσα" αλλά είναι κάτι που δεν απαιτεί αλλαγή και μαθαίνεται εύκολα. Δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάξει έναν με δυο τόνους πιο σκούρο το πράσινο μαρκάρισμα κειμένου με drag του ποντικιού γιατί η παλέτα χρωμάτων της NVIDIA με αυτή την οθόνη, μου το βγάζει ένα αχνό λαχανί και είναι σα να μη βλέπω καν τι κάνω highlight στον editor εδω που σου γράφω. (σε edit ή σε ήδη ποσταρισμένο μήνυμα το βγάζει μωβ και φαίνεται μια χαρά. Σε μήνυμα που φρεσκογράφεται το πράσινο ειναι πολύ αχνό) Από κάποιον που τα χει δει από πολλές μεριές και ρόλους, οφείλω να πω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, σαν εντύπωση πρώτων 24ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 08:49 Η Πουπουλίνα: #82 08-02-20 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Averkina δες εδώ: https://www.e-steki.gr/whats-new/latest-activity (είναι το Τι Νέα; παραπάνω) και πατάς το Νέα μηνύματα στο forum. Παίζει να το αλλάξω ώστε να οδηγεί εκεί το Τι Νέα; αμέσως. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,τα βρήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:09 Ο Scandal έγραψε: #83 10-02-20 15:09 @Valder κι εγώ θεωρώ ανώτερο το XF από vBulletin και IPB. Καλά από vBulletin 3 δεν το συζητώ, το vBulletin 3 είναι λογισμικό δεκαετίας '00. Να πω ότι το XF παρέχει πάρα πολύ καλή εμπειρία στους developers, είναι καλά σχεδιασμένο και παρέχει πολλές ευκολίες. Χρειάστηκε να developάρω ένα addon σε vBulletin 4 πρόσφατα και το ένιωθα σαν μαζοχισμό (χωρίς να μου αρέσει) Δίνεις ένα screenshot από το θέμα με το λαχανί; Θες να το κάνω πιο σκούρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #84 10-02-20 17:44 Έγραψα ενα δοκιμαστικό κείμενο στον editor και το μάρκαρα από την αρχή μέχρι τη λέξη Πανάθας στην αρχή της 2ης πρότασης. Εαν το κοιτάξω κάθετα από μπροστά όπως κοιτάμε φυσιολογικά μια οθόνη υπολογιστή, δεν φαινεται σχεδόν καθόλου ότι το χω μαρκάρει. Εαν σκύψω και το κοιτάξω υπο γωνία ή το σκρολλάρω να πάει ΠΟΛΥ ψηλά στην οθόνη, φυσικά σκουραίνει. Δεν ξέρω πως φαίνεται σε σένα (κάθε χρήστης το βλέπει αλλιώς, άλλη κάρτα γραφικών, άλλη οθόνη, γι αυτό νομίζω ότι και το σκρινσοτ δε θα βοηθήσει και πολύ καθώς κι εκεί ισχύουν τα ίδια), αλλά σε μένα με LGE2341 και NVIDIA 770GTX δεν φτάνει καν στο βάθος του πράσινου που έχει το ποστ σου πχ (και ειναι όντως λαχανί εκείνο) Λίγο πιο σκούρο θα βόηθαγε, για μένα, άλλους δεν ξέρω μπορεί να μην τους ενοχλεί. Θενξ για τον όποιο χρόνο σπαταλήσεις πάνω σ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #85 10-02-20 18:35 Ναι,νομίζω το είχα γράψει και εγώ ότι σχεδόν δεν φαίνεται,αν γίνεται καλό θα ήταν να σκουρίνει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:49 Ο Scandal έγραψε: #86 11-02-20 21:49 @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:01 Ο Valder έγραψε: #87 12-02-20 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Πέτρο μου να σαι καλά, πολύ βολική η αλλαγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #88 15-02-20 11:43 Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:29 Ο Valder έγραψε: #89 15-02-20 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά όσο περιεργάζομαι το Xenforo τόσο πείθομαι ότι είναι μακράν ανώτερο και από VB που είχε το στέκι και από το IPB 3.6 το οποίο ήξερα από πρώτο χέρι πόσο ήταν μπελάς και μεγάλο money-drain κι ας λένε ότι θέλουν οι της Invision (χωρίς να έχω δει το 4.4.5 και δεν προβλέπεται μιας και κατα 99.999% αλλάζω industry τελείως). Ωρίμασε καλά και αν έχουν διατηρήσει ακόμα το ίδιο μοντέλο software license είναι εξαιρετικό vfm. Το συνήθισα εύκολα και δε νομίζω ότι θα χρειαστεί να κάνεις καμία αλλαγή στα περί full reply page που λέγαμε σε παλιότερο ποστ. Έχει καλό responsiveness (οχι σε χρόνο, σαν λειτουργία το λέω) και έξυπνα τοποθετημένες λειτουργίες. Μόνο το κουμπί του Youtube είναι ψιλοκρυμμένο στο βελάκι με την επιλογή Insert ---> "πολυμέσα" αλλά είναι κάτι που δεν απαιτεί αλλαγή και μαθαίνεται εύκολα. Δεν ξέρω αν γίνεται να αλλάξει έναν με δυο τόνους πιο σκούρο το πράσινο μαρκάρισμα κειμένου με drag του ποντικιού γιατί η παλέτα χρωμάτων της NVIDIA με αυτή την οθόνη, μου το βγάζει ένα αχνό λαχανί και είναι σα να μη βλέπω καν τι κάνω highlight στον editor εδω που σου γράφω. (σε edit ή σε ήδη ποσταρισμένο μήνυμα το βγάζει μωβ και φαίνεται μια χαρά. Σε μήνυμα που φρεσκογράφεται το πράσινο ειναι πολύ αχνό) Από κάποιον που τα χει δει από πολλές μεριές και ρόλους, οφείλω να πω ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, σαν εντύπωση πρώτων 24ωρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 08:49 Η Πουπουλίνα: #82 08-02-20 08:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Averkina δες εδώ: https://www.e-steki.gr/whats-new/latest-activity (είναι το Τι Νέα; παραπάνω) και πατάς το Νέα μηνύματα στο forum. Παίζει να το αλλάξω ώστε να οδηγεί εκεί το Τι Νέα; αμέσως. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,τα βρήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:09 Ο Scandal έγραψε: #83 10-02-20 15:09 @Valder κι εγώ θεωρώ ανώτερο το XF από vBulletin και IPB. Καλά από vBulletin 3 δεν το συζητώ, το vBulletin 3 είναι λογισμικό δεκαετίας '00. Να πω ότι το XF παρέχει πάρα πολύ καλή εμπειρία στους developers, είναι καλά σχεδιασμένο και παρέχει πολλές ευκολίες. Χρειάστηκε να developάρω ένα addon σε vBulletin 4 πρόσφατα και το ένιωθα σαν μαζοχισμό (χωρίς να μου αρέσει) Δίνεις ένα screenshot από το θέμα με το λαχανί; Θες να το κάνω πιο σκούρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #84 10-02-20 17:44 Έγραψα ενα δοκιμαστικό κείμενο στον editor και το μάρκαρα από την αρχή μέχρι τη λέξη Πανάθας στην αρχή της 2ης πρότασης. Εαν το κοιτάξω κάθετα από μπροστά όπως κοιτάμε φυσιολογικά μια οθόνη υπολογιστή, δεν φαινεται σχεδόν καθόλου ότι το χω μαρκάρει. Εαν σκύψω και το κοιτάξω υπο γωνία ή το σκρολλάρω να πάει ΠΟΛΥ ψηλά στην οθόνη, φυσικά σκουραίνει. Δεν ξέρω πως φαίνεται σε σένα (κάθε χρήστης το βλέπει αλλιώς, άλλη κάρτα γραφικών, άλλη οθόνη, γι αυτό νομίζω ότι και το σκρινσοτ δε θα βοηθήσει και πολύ καθώς κι εκεί ισχύουν τα ίδια), αλλά σε μένα με LGE2341 και NVIDIA 770GTX δεν φτάνει καν στο βάθος του πράσινου που έχει το ποστ σου πχ (και ειναι όντως λαχανί εκείνο) Λίγο πιο σκούρο θα βόηθαγε, για μένα, άλλους δεν ξέρω μπορεί να μην τους ενοχλεί. Θενξ για τον όποιο χρόνο σπαταλήσεις πάνω σ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #85 10-02-20 18:35 Ναι,νομίζω το είχα γράψει και εγώ ότι σχεδόν δεν φαίνεται,αν γίνεται καλό θα ήταν να σκουρίνει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:49 Ο Scandal έγραψε: #86 11-02-20 21:49 @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:01 Ο Valder έγραψε: #87 12-02-20 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Πέτρο μου να σαι καλά, πολύ βολική η αλλαγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #88 15-02-20 11:43 Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:29 Ο Valder έγραψε: #89 15-02-20 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Averkina δες εδώ: https://www.e-steki.gr/whats-new/latest-activity (είναι το Τι Νέα; παραπάνω) και πατάς το Νέα μηνύματα στο forum. Παίζει να το αλλάξω ώστε να οδηγεί εκεί το Τι Νέα; αμέσως. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ,τα βρήκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:09 Ο Scandal έγραψε: #83 10-02-20 15:09 @Valder κι εγώ θεωρώ ανώτερο το XF από vBulletin και IPB. Καλά από vBulletin 3 δεν το συζητώ, το vBulletin 3 είναι λογισμικό δεκαετίας '00. Να πω ότι το XF παρέχει πάρα πολύ καλή εμπειρία στους developers, είναι καλά σχεδιασμένο και παρέχει πολλές ευκολίες. Χρειάστηκε να developάρω ένα addon σε vBulletin 4 πρόσφατα και το ένιωθα σαν μαζοχισμό (χωρίς να μου αρέσει) Δίνεις ένα screenshot από το θέμα με το λαχανί; Θες να το κάνω πιο σκούρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #84 10-02-20 17:44 Έγραψα ενα δοκιμαστικό κείμενο στον editor και το μάρκαρα από την αρχή μέχρι τη λέξη Πανάθας στην αρχή της 2ης πρότασης. Εαν το κοιτάξω κάθετα από μπροστά όπως κοιτάμε φυσιολογικά μια οθόνη υπολογιστή, δεν φαινεται σχεδόν καθόλου ότι το χω μαρκάρει. Εαν σκύψω και το κοιτάξω υπο γωνία ή το σκρολλάρω να πάει ΠΟΛΥ ψηλά στην οθόνη, φυσικά σκουραίνει. Δεν ξέρω πως φαίνεται σε σένα (κάθε χρήστης το βλέπει αλλιώς, άλλη κάρτα γραφικών, άλλη οθόνη, γι αυτό νομίζω ότι και το σκρινσοτ δε θα βοηθήσει και πολύ καθώς κι εκεί ισχύουν τα ίδια), αλλά σε μένα με LGE2341 και NVIDIA 770GTX δεν φτάνει καν στο βάθος του πράσινου που έχει το ποστ σου πχ (και ειναι όντως λαχανί εκείνο) Λίγο πιο σκούρο θα βόηθαγε, για μένα, άλλους δεν ξέρω μπορεί να μην τους ενοχλεί. Θενξ για τον όποιο χρόνο σπαταλήσεις πάνω σ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #85 10-02-20 18:35 Ναι,νομίζω το είχα γράψει και εγώ ότι σχεδόν δεν φαίνεται,αν γίνεται καλό θα ήταν να σκουρίνει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:49 Ο Scandal έγραψε: #86 11-02-20 21:49 @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:01 Ο Valder έγραψε: #87 12-02-20 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Πέτρο μου να σαι καλά, πολύ βολική η αλλαγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #88 15-02-20 11:43 Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:29 Ο Valder έγραψε: #89 15-02-20 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Valder κι εγώ θεωρώ ανώτερο το XF από vBulletin και IPB. Καλά από vBulletin 3 δεν το συζητώ, το vBulletin 3 είναι λογισμικό δεκαετίας '00. Να πω ότι το XF παρέχει πάρα πολύ καλή εμπειρία στους developers, είναι καλά σχεδιασμένο και παρέχει πολλές ευκολίες. Χρειάστηκε να developάρω ένα addon σε vBulletin 4 πρόσφατα και το ένιωθα σαν μαζοχισμό (χωρίς να μου αρέσει) Δίνεις ένα screenshot από το θέμα με το λαχανί; Θες να το κάνω πιο σκούρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:44 Ο Valder έγραψε: #84 10-02-20 17:44 Έγραψα ενα δοκιμαστικό κείμενο στον editor και το μάρκαρα από την αρχή μέχρι τη λέξη Πανάθας στην αρχή της 2ης πρότασης. Εαν το κοιτάξω κάθετα από μπροστά όπως κοιτάμε φυσιολογικά μια οθόνη υπολογιστή, δεν φαινεται σχεδόν καθόλου ότι το χω μαρκάρει. Εαν σκύψω και το κοιτάξω υπο γωνία ή το σκρολλάρω να πάει ΠΟΛΥ ψηλά στην οθόνη, φυσικά σκουραίνει. Δεν ξέρω πως φαίνεται σε σένα (κάθε χρήστης το βλέπει αλλιώς, άλλη κάρτα γραφικών, άλλη οθόνη, γι αυτό νομίζω ότι και το σκρινσοτ δε θα βοηθήσει και πολύ καθώς κι εκεί ισχύουν τα ίδια), αλλά σε μένα με LGE2341 και NVIDIA 770GTX δεν φτάνει καν στο βάθος του πράσινου που έχει το ποστ σου πχ (και ειναι όντως λαχανί εκείνο) Λίγο πιο σκούρο θα βόηθαγε, για μένα, άλλους δεν ξέρω μπορεί να μην τους ενοχλεί. Θενξ για τον όποιο χρόνο σπαταλήσεις πάνω σ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #85 10-02-20 18:35 Ναι,νομίζω το είχα γράψει και εγώ ότι σχεδόν δεν φαίνεται,αν γίνεται καλό θα ήταν να σκουρίνει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:49 Ο Scandal έγραψε: #86 11-02-20 21:49 @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:01 Ο Valder έγραψε: #87 12-02-20 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Πέτρο μου να σαι καλά, πολύ βολική η αλλαγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #88 15-02-20 11:43 Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:29 Ο Valder έγραψε: #89 15-02-20 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έγραψα ενα δοκιμαστικό κείμενο στον editor και το μάρκαρα από την αρχή μέχρι τη λέξη Πανάθας στην αρχή της 2ης πρότασης. Εαν το κοιτάξω κάθετα από μπροστά όπως κοιτάμε φυσιολογικά μια οθόνη υπολογιστή, δεν φαινεται σχεδόν καθόλου ότι το χω μαρκάρει. Εαν σκύψω και το κοιτάξω υπο γωνία ή το σκρολλάρω να πάει ΠΟΛΥ ψηλά στην οθόνη, φυσικά σκουραίνει. Δεν ξέρω πως φαίνεται σε σένα (κάθε χρήστης το βλέπει αλλιώς, άλλη κάρτα γραφικών, άλλη οθόνη, γι αυτό νομίζω ότι και το σκρινσοτ δε θα βοηθήσει και πολύ καθώς κι εκεί ισχύουν τα ίδια), αλλά σε μένα με LGE2341 και NVIDIA 770GTX δεν φτάνει καν στο βάθος του πράσινου που έχει το ποστ σου πχ (και ειναι όντως λαχανί εκείνο) Λίγο πιο σκούρο θα βόηθαγε, για μένα, άλλους δεν ξέρω μπορεί να μην τους ενοχλεί. Θενξ για τον όποιο χρόνο σπαταλήσεις πάνω σ αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.644 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2020 στις 18:35 Η Πουπουλίνα: #85 10-02-20 18:35 Ναι,νομίζω το είχα γράψει και εγώ ότι σχεδόν δεν φαίνεται,αν γίνεται καλό θα ήταν να σκουρίνει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:49 Ο Scandal έγραψε: #86 11-02-20 21:49 @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:01 Ο Valder έγραψε: #87 12-02-20 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Πέτρο μου να σαι καλά, πολύ βολική η αλλαγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #88 15-02-20 11:43 Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:29 Ο Valder έγραψε: #89 15-02-20 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,νομίζω το είχα γράψει και εγώ ότι σχεδόν δεν φαίνεται,αν γίνεται καλό θα ήταν να σκουρίνει λίγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2020 στις 21:49 Ο Scandal έγραψε: #86 11-02-20 21:49 @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:01 Ο Valder έγραψε: #87 12-02-20 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Πέτρο μου να σαι καλά, πολύ βολική η αλλαγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #88 15-02-20 11:43 Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:29 Ο Valder έγραψε: #89 15-02-20 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2020 στις 00:01 Ο Valder έγραψε: #87 12-02-20 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Πέτρο μου να σαι καλά, πολύ βολική η αλλαγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #88 15-02-20 11:43 Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:29 Ο Valder έγραψε: #89 15-02-20 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: @Valder @Averkina έτοιμο το θέμα με το λαχανί - markup text στον editor. Valder σου βάζω χαχα για το κείμενο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Πέτρο μου να σαι καλά, πολύ βολική η αλλαγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:43 Η Aleksa έγραψε: #88 15-02-20 11:43 Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:29 Ο Valder έγραψε: #89 15-02-20 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.843 μηνύματα. 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:29 Ο Valder έγραψε: #89 15-02-20 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Παρακαλώ λύστε μου την απορία, γιατί σε κάθε thread που κοιτάζω και βλέπω κάτω οτι το διαβάζω, δίπλα στο νικ μου βρίσκεται κι ένας αστερίσκος (*); Μήπως έτσι ίσχυε από πάντα και δεν το είχα προσέξει; Click για ανάπτυξη... Είσαι αόρατη μαναμ. Δατς γουάι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:14 Η Aleksa έγραψε: #90 16-02-20 09:14 Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.929 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:51 Η Aleksa έγραψε: #91 16-02-20 10:51 Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τώρα δεν βλέπω καθόλου κάτω από τα ποστ μου το σύστημα αξιολογήσεων. Γιατί άραγε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 254537 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 22:55 Ο Guest 254537: #92 16-02-20 22:55 α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 16 Φεβρουαρίου 2020 Β Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:43 Ο The Mountain: #93 17-02-20 13:43 Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:36 Ο Scandal έγραψε: #94 19-02-20 17:36 Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από The Mountain: Επειδή παράγινε το κακό από χθες, πως βάζω να μην μου έρχεται ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος γράφει κάτι σε κάποιο θέμα που καααααποτε είχα γράψει? Click για ανάπτυξη... Δύο κινήσεις: 1. Μπαίνεις εδώ και ξετσεκάρεις τα "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που δημιουργώ" & "Αυτόματη παρακολούθηση του περιεχομένου που έχω διάδραση" (θέση: Παξιμάδι / cog δίπλα από την αναζήτηση πάνω πάνω > Πίνακας Ελέγχου). 2. Μπαίνεις εδώ και τα σβήνεις / απενεργοποιείς όλα ή όσα θες (θέση: πατάς το ψευδώνυμό σου πάνω πάνω > Συνδρομές > Προβολή όλων). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.