[2026] Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε / νέο section για κατοικίδια MyPetz!

Πολύ ωραίο, ευχαριστούμε Πετρο!!

@ultraviolence @Memetchi σας το ειπα οτι θα εχει να κανει με κατοικίδια :hehe:

Εν τω μεταξύ μου άρεσε πολύ που δίπλα στην ιδιότητα - επάγγελμα βάλατε κάτι σαν αυτό: 💵

(Αν και θεωρώ - ειδικά στους φοιτητές - πιο ταιριαστό το 💸)

Επόμενη ενημέρωση θα είναι να μπει SSO (Single-Sign-On), δηλαδή να μπορεί κανείς να κάνει με τη μία σύνδεση σε παραπάνω από ένα sections ή όλα ;)

Είναι σχεδόν έτοιμο κι αυτό, αλλά για τώρα προέχει να συμμαζευτούν άλλα πράγματα. ;)

Εν τω μεταξύ μου άρεσε πολύ που δίπλα στην ιδιότητα - επάγγελμα βάλατε κάτι σαν αυτό: 💵

(Αν και θεωρώ - ειδικά στους φοιτητές - πιο ταιριαστό το 💸)
Για'σενα σκεφτήκαμε να βάλουμε επαγγελμα αδυσώπητη αλλά είπαμε να κρατήσουμε τους τύπους :rolleyes:

Κανένας συνάδελφος web developer να βοηθήσει με το πρόβλημα του scrolling σε κινητά / responsive mode; :hehe:

Συμβαίνει ακόμα και με Chrome για υπολογιστή, με ανοιχτό το responsive mode / ανοιχτή κονσόλα.
Σκρολλάρεις σε Chrome σε responsive mode με το ποντίκι στο PC και έχει κολλήματα, δεν είναι ομαλό.

Υποψιάζομαι κάποια position: fixed / sticky που έχει η σελίδα για κινητά.

Το ψάχνω!

Αφού είδαμε και απόειδαμε οτι mycat domain πάπαλα και οτι προσφάτως έκλεισε κι ενα γνωστό forum για σκυλιά κι ενώ συζητούσαμε, πρώτη η @Himela έριξε την πρόταση στις 30 Οκτωβρίου 2025, για ένα forum που θα αφορά όλα τα κατοικίδια. :music2:

Έτσι, με βάση αυτή την πρώιμη ιδέα και αρκετή περισυλλογή επέστρεψε το MyCat στη νέα του αυτή μορφή!

Στα στατιστικά μου στο "Τα Top 5 θέματα που συμμετέχετε τις τελευταίες 48 ώρες είναι τα:" μου έχει πρώτο-πρώτο το Palermo #52, στο οποίο όμως προφανώς δεν έχω γράψει τις τελευταίες 48 ώρες. Αντίστοιχα και με άλλα thread συμβαίνει το ίδιο. :hmm:

Στα στατιστικά μου στο "Τα Top 5 θέματα που συμμετέχετε τις τελευταίες 48 ώρες είναι τα:" μου έχει πρώτο-πρώτο το Palermo #52, στο οποίο όμως προφανώς δεν έχω γράψει τις τελευταίες 48 ώρες. Αντίστοιχα και με άλλα thread συμβαίνει το ίδιο. :hmm:
Στείλε μου ένα screen σε ΠΜ ;)

Που ειναι η χιμελα να της κανω το πορτραιτο ; ΤΣΑΜΠΑ εννοειται!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΜΕΛΙΤΑ ΜΟΥ!

giphy.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back