[2026] Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε / νέο section για κατοικίδια MyPetz!

Πολύ ωραίο, ευχαριστούμε Πετρο!!

@ultraviolence @Memetchi σας το ειπα οτι θα εχει να κανει με κατοικίδια :hehe:

Εν τω μεταξύ μου άρεσε πολύ που δίπλα στην ιδιότητα - επάγγελμα βάλατε κάτι σαν αυτό: 💵

(Αν και θεωρώ - ειδικά στους φοιτητές - πιο ταιριαστό το 💸)

Επόμενη ενημέρωση θα είναι να μπει SSO (Single-Sign-On), δηλαδή να μπορεί κανείς να κάνει με τη μία σύνδεση σε παραπάνω από ένα sections ή όλα ;)

Είναι σχεδόν έτοιμο κι αυτό, αλλά για τώρα προέχει να συμμαζευτούν άλλα πράγματα. ;)

Εν τω μεταξύ μου άρεσε πολύ που δίπλα στην ιδιότητα - επάγγελμα βάλατε κάτι σαν αυτό: 💵

(Αν και θεωρώ - ειδικά στους φοιτητές - πιο ταιριαστό το 💸)
Για'σενα σκεφτήκαμε να βάλουμε επαγγελμα αδυσώπητη αλλά είπαμε να κρατήσουμε τους τύπους :rolleyes:

Κανένας συνάδελφος web developer να βοηθήσει με το πρόβλημα του scrolling σε κινητά / responsive mode; :hehe:

Συμβαίνει ακόμα και με Chrome για υπολογιστή, με ανοιχτό το responsive mode / ανοιχτή κονσόλα.
Σκρολλάρεις σε Chrome σε responsive mode με το ποντίκι στο PC και έχει κολλήματα, δεν είναι ομαλό.

Υποψιάζομαι κάποια position: fixed / sticky που έχει η σελίδα για κινητά.

Το ψάχνω!

Αφού είδαμε και απόειδαμε οτι mycat domain πάπαλα και οτι προσφάτως έκλεισε κι ενα γνωστό forum για σκυλιά κι ενώ συζητούσαμε, πρώτη η @Himela έριξε την πρόταση στις 30 Οκτωβρίου 2025, για ένα forum που θα αφορά όλα τα κατοικίδια. :music2:

Έτσι, με βάση αυτή την πρώιμη ιδέα και αρκετή περισυλλογή επέστρεψε το MyCat στη νέα του αυτή μορφή!

Στα στατιστικά μου στο "Τα Top 5 θέματα που συμμετέχετε τις τελευταίες 48 ώρες είναι τα:" μου έχει πρώτο-πρώτο το Palermo #52, στο οποίο όμως προφανώς δεν έχω γράψει τις τελευταίες 48 ώρες. Αντίστοιχα και με άλλα thread συμβαίνει το ίδιο. :hmm:

Στα στατιστικά μου στο "Τα Top 5 θέματα που συμμετέχετε τις τελευταίες 48 ώρες είναι τα:" μου έχει πρώτο-πρώτο το Palermo #52, στο οποίο όμως προφανώς δεν έχω γράψει τις τελευταίες 48 ώρες. Αντίστοιχα και με άλλα thread συμβαίνει το ίδιο. :hmm:
Στείλε μου ένα screen σε ΠΜ ;)

Που ειναι η χιμελα να της κανω το πορτραιτο ; ΤΣΑΜΠΑ εννοειται!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΜΕΛΙΤΑ ΜΟΥ!

giphy-9.gif

Thanks για το screen!
και σε εμένα έτσι είναι , μάλλον δείχνει μήνα
Oops, είχα βάλει 48 μέρες αντί για 48 ώρες :redface:

Fixed!

Κάτι άλλο που παρατηρώ, όταν πας να κάνεις γρήγορη απάντηση βγαίνει κάπως έτσι:
Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-14, 8.39.24 μμ.png
(@Micro ευχαριστώ που έκανες το μοντέλο)
Φαίνεται και το Reply και το "Γρήγορη απάντηση" που μοιάζει λίγο παράξενο. Τώρα πταίσματα είναι αυτά, αλλά αφού τα βλέπω τα επισημαίνω.

Κάτι άλλο που παρατηρώ, όταν πας να κάνεις γρήγορη απάντηση βγαίνει κάπως έτσι:
Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-14, 8.39.24 μμ.png
(@Micro ευχαριστώ που έκανες το μοντέλο)
Φαίνεται και το Reply και το "Γρήγορη απάντηση" που μοιάζει λίγο παράξενο. Τώρα πταίσματα είναι αυτά, αλλά αφού τα βλέπω τα επισημαίνω.
Fixed ;)

Thanks for reporting <3

Πρέπει να το κάνουμε συνδρομητικό το φόρουμ για την ταχεία εξυπηρέτηση και μόνο. Ε τι δηλαδή μόνο οι Ask Ioannina θα έχουν συνδρομή; :P

Αστειεύομαι φυσικά.

Πρέπει να το κάνουμε συνδρομητικό το φόρουμ για την ταχεία εξυπηρέτηση και μόνο. Ε τι δηλαδή μόνο οι Ask Ioannina θα έχουν συνδρομή; :P

Αστειεύομαι φυσικά.
Αν κάνετε βιντεάκια με τον @Micro και αποκαλείτε ο ένας τον άλλο γατούλες (ταιριάζει και με το MyPetz), εγώ τα δίνω

@Scandal Επίσης έχω την εντύπωση ότι αργούν λίγο να εμφανισθούν οι ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα στα θρεντ

Αν κάνετε βιντεάκια με τον @Micro και αποκαλείτε ο ένας τον άλλο γατούλες (ταιριάζει και με το MyPetz), εγώ τα δίνω
:popeanim: αξιοποίησες δημιουργικά τη φαντασία σου βλέπω στην αποτοξίνωση απο το στεκι :popeanim:

@Scandal Επίσης έχω την εντύπωση ότι αργούν λίγο να εμφανισθούν οι ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα στα θρεντ
Εννοείς στα mail;

Για τα τοπικά alerts δεν ξέρω, αλλά το παρακολουθούμε, χτύπα μου πάλι αύριο :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back