Λοιπόν , τελικά εμφάνισε ξανά το πρόβλημα (Engine Fault) με κόκκινα γράμματα. Μετά απο 2 μέρες δεν έπαιρνε μπροστά. Κατάλαβα οτι παίζει να υπάρχει πρόβλημα μπαταρίας. Τελικά συνενοηθηκα με εναν άνθρωπο στη γειτονιά μου πέρασε την μέτρησε τη βρήκε ... 1.5 Volt. Μου λέει όπως εισαι έλα απο το συνεργείο να την αλλάξουμε.
Μόλις άλλαξε εξαφανίστηκε και η ένδειξη και απο τότε δεν εμφανίσθηκε ξανά. Μέχρι τωρα δεν έχω δηλαδη θέμα καταλύτη. Την βρήκα μόνος μου την λύση. Κανείς δεν βοήθησε ουτε απο την όπελ. Δεν ήξεραν το αμάξι πηγαινε για καταλύτη. Τσάμπα απο οτι φαίνεται ως τώρα.
Και αυτο ακριβώς ειναι το σημείο που ξεχωρίζει τον καλό επαγγελματία... απο τον τυπολάτρη επαγγελματία.
Εγω το ήξερα οτι δεν δικαιολογειται ο καταλύτης σε τόσο νέο αμάξι... ο δε
@akikos ελεγε ως συνηθως τα δικά του.
Να πληρώνουμε τους τεχνικους των αντιπροσωπειων γιατι ειναι καλοί κτλ. και να μη τσιγκουνευτώ 50 ευρω περισσότερο κτλπ
Και που το ξερω εγω οτι ειναι καλοί; καλοί μπορει να είναι αλλα το πρόβλημα δεν το βρήκαν.
Κάπως έτσι κερδίζεις και φτιάχνεις πελατολόγειο εγω πχ αν ήμουν μηχανικος αυτο θα το ειχα ηδη σημειώσει και αν ερχόταν κανενας με αυτο το πρόβλημα θα του έλεγα "Προσεξε η μπαταρια μπορει να επηρεάσει συνολικά την αποδοση του αυτοκινητου και να σ βγαζει το διαγνωστικο χαμηλη αποδοση καταλύτη".
Άσε να το δούμε. Μη βιαστείς να τον αλλάξεις γιατι τσάμπα θα δώσεις ενα 500αρικο. Καμιά φορά στις αντιπροσωπείες σου λένε μαλακίες.