*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 22:15 Η *Serena* έγραψε: #241 29-06-13 22:15 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα και'συ,200 ευρώ για φόρεμα; Ας έκανες ημι-ανανέωση της ντουλάπας σου με τόσα λεφτά. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις. Έπρεπε όμως υποχρεωτικά να πάρω κάτι ως στενή συγγενής της νύφης και νονά του παιδιού που κυοφορούσε. Έπεσα στην πιο απαίσια περίοδο που τα μαγαζιά ξεπουλάνε τα χειμερινά και ότι έχουν από τα περυσινά οπότε την πάτησα. Δεν έχω ξαναδώσει τόσα λεφτά (ούτε καν τα μισά ) για ρούχο από τότε, πάντως. Εμαθα από το λάθος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 23:02 Η Loreley έγραψε: #242 29-06-13 23:02 Ένα φόρεμα και εγώ(), το οποίο αγόρασα πέρυσι και το έχω φορέσει 4 φορές. Δεν μου αρέσει καθόλου, πραγματικά αναρωτιέμαι πως στο καλό το διάλεξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 01:29 Ο καποιος_καπου: #243 30-06-13 01:29 Η λαικη αγορα εχει τα καλυτερα ρουχα ρε γατακια Χαλατε τα λεφτα σας στις πολυεθνικες ενω βρσκεις σχεδον ιδιας ποιοτητας στην λαικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 03:41 Η φρι έγραψε: #244 30-06-13 03:41 1 καρπούζι... αυτο ειναι που λενε μάπα το καρπούζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 13:02 Η Let.It.Go:\: #245 20-07-13 13:02 αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η whitelioness: #246 20-07-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Let.It.Go:\: αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Click για ανάπτυξη... I think you should just let.it.go. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η _fairygirl_: #247 20-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: I think you should just let.it.go. Click για ανάπτυξη... Σιωπή. Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #248 20-07-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η _fairygirl_: #249 20-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Μα και'συ,200 ευρώ για φόρεμα; Ας έκανες ημι-ανανέωση της ντουλάπας σου με τόσα λεφτά. Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις. Έπρεπε όμως υποχρεωτικά να πάρω κάτι ως στενή συγγενής της νύφης και νονά του παιδιού που κυοφορούσε. Έπεσα στην πιο απαίσια περίοδο που τα μαγαζιά ξεπουλάνε τα χειμερινά και ότι έχουν από τα περυσινά οπότε την πάτησα. Δεν έχω ξαναδώσει τόσα λεφτά (ούτε καν τα μισά ) για ρούχο από τότε, πάντως. Εμαθα από το λάθος μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2013 στις 23:02 Η Loreley έγραψε: #242 29-06-13 23:02 Ένα φόρεμα και εγώ(), το οποίο αγόρασα πέρυσι και το έχω φορέσει 4 φορές. Δεν μου αρέσει καθόλου, πραγματικά αναρωτιέμαι πως στο καλό το διάλεξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 01:29 Ο καποιος_καπου: #243 30-06-13 01:29 Η λαικη αγορα εχει τα καλυτερα ρουχα ρε γατακια Χαλατε τα λεφτα σας στις πολυεθνικες ενω βρσκεις σχεδον ιδιας ποιοτητας στην λαικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 03:41 Η φρι έγραψε: #244 30-06-13 03:41 1 καρπούζι... αυτο ειναι που λενε μάπα το καρπούζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 13:02 Η Let.It.Go:\: #245 20-07-13 13:02 αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η whitelioness: #246 20-07-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Let.It.Go:\: αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Click για ανάπτυξη... I think you should just let.it.go. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η _fairygirl_: #247 20-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: I think you should just let.it.go. Click για ανάπτυξη... Σιωπή. Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #248 20-07-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η _fairygirl_: #249 20-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα φόρεμα και εγώ(), το οποίο αγόρασα πέρυσι και το έχω φορέσει 4 φορές. Δεν μου αρέσει καθόλου, πραγματικά αναρωτιέμαι πως στο καλό το διάλεξα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 01:29 Ο καποιος_καπου: #243 30-06-13 01:29 Η λαικη αγορα εχει τα καλυτερα ρουχα ρε γατακια Χαλατε τα λεφτα σας στις πολυεθνικες ενω βρσκεις σχεδον ιδιας ποιοτητας στην λαικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 03:41 Η φρι έγραψε: #244 30-06-13 03:41 1 καρπούζι... αυτο ειναι που λενε μάπα το καρπούζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 13:02 Η Let.It.Go:\: #245 20-07-13 13:02 αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η whitelioness: #246 20-07-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Let.It.Go:\: αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Click για ανάπτυξη... I think you should just let.it.go. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η _fairygirl_: #247 20-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: I think you should just let.it.go. Click για ανάπτυξη... Σιωπή. Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #248 20-07-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η _fairygirl_: #249 20-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η λαικη αγορα εχει τα καλυτερα ρουχα ρε γατακια Χαλατε τα λεφτα σας στις πολυεθνικες ενω βρσκεις σχεδον ιδιας ποιοτητας στην λαικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι Διάσημο μέλος Η φρι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.040 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2013 στις 03:41 Η φρι έγραψε: #244 30-06-13 03:41 1 καρπούζι... αυτο ειναι που λενε μάπα το καρπούζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 13:02 Η Let.It.Go:\: #245 20-07-13 13:02 αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η whitelioness: #246 20-07-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Let.It.Go:\: αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Click για ανάπτυξη... I think you should just let.it.go. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η _fairygirl_: #247 20-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: I think you should just let.it.go. Click για ανάπτυξη... Σιωπή. Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #248 20-07-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η _fairygirl_: #249 20-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1 καρπούζι... αυτο ειναι που λενε μάπα το καρπούζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Let.It.Go:\ Εκκολαπτόμενο μέλος Η μακ* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 13:02 Η Let.It.Go:\: #245 20-07-13 13:02 αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η whitelioness: #246 20-07-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Let.It.Go:\: αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Click για ανάπτυξη... I think you should just let.it.go. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η _fairygirl_: #247 20-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: I think you should just let.it.go. Click για ανάπτυξη... Σιωπή. Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #248 20-07-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η _fairygirl_: #249 20-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:35 Η whitelioness: #246 20-07-13 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Let.It.Go:\: αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Click για ανάπτυξη... I think you should just let.it.go. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η _fairygirl_: #247 20-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: I think you should just let.it.go. Click για ανάπτυξη... Σιωπή. Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #248 20-07-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η _fairygirl_: #249 20-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Let.It.Go:\: αποκριάτικο πάρτυ δευτέρας δημοτικού και να έχω αγοράσει μια τεράστια και πανάκριβη στολή της πεντάμορφης την οποία την έβαλα μια και μοναδική φορά...πάει η πεντάμορφη..έμεινε στην ντουλάπα.ακόμα την κλαίω Click για ανάπτυξη... I think you should just let.it.go. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:37 Η _fairygirl_: #247 20-07-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: I think you should just let.it.go. Click για ανάπτυξη... Σιωπή. Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #248 20-07-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η _fairygirl_: #249 20-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: I think you should just let.it.go. Click για ανάπτυξη... Σιωπή. Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:51 Η whitelioness: #248 20-07-13 16:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η _fairygirl_: #249 20-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Εδώ εγώ κλαίω για 20 ευρώ ακουστικά που δεν άντεξαν παραπάνω από 4 εβδομάδες. Click για ανάπτυξη... ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 16:58 Η _fairygirl_: #249 20-07-13 16:58 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: ωωωω σε αισθανομαι.ακουστικα ειναι αυτα.δεν μπορεις να μην θρηνησεις για τετοιο κομματι της ζωης σου Click για ανάπτυξη... Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:08 Η Loreley έγραψε: #250 20-07-13 20:08 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Βέβαια τα δέοντα καντήλια τα'ριξα στην υπάλληλο του καταστήματος διότι μου είχε πει ότι είναι τα καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:17 Η _fairygirl_: #251 20-07-13 20:17 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τι θες να σου έλεγε; Να πουλήσει θέλει. Click για ανάπτυξη... Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a posse ad esse Εκκολαπτόμενο μέλος Η a posse ad esse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 352 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:23 Η a posse ad esse: #252 20-07-13 20:23 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και για να πουλήσει το δικό μου χαρτζιλίκι λιγουρεύτηκε; Click για ανάπτυξη... δε θελω να σε στεναχωρησω αλλα... ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 20:26 Η Alma Libre: #253 20-07-13 20:26 Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:05 Η _fairygirl_: #254 20-07-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά,τι ακουστικά πήρες; Click για ανάπτυξη... Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2013 στις 22:51 Η Alma Libre: #255 20-07-13 22:51 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Είχα τελειώσει την 1η γυμνασίου και μου΄χε φέρει δώρο ένα κινητό LG. Όμως δεν περιλάμβανε μέσα αυτά τα ακουστικάκια που είναι και handsfree ταυτόχρονα. Ε,αναγκάστηκα και πήγα σε ένα κατάστημα και μου έδωσε τα ακουστικάκια της LG. 19.99 πράγμα και άντεξε 3 εβδομάδες. Δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι; Click για ανάπτυξη... Για ακουστικά, panasonic μόνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Teaser Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 141 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 17:23 Ο Teaser έγραψε: #256 21-07-13 17:23 Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πήρα από το Internet μια βερμούδα και τελικά ήταν μαγιό.Ντάξει,χαμένο δε πάει,αλλά από βερμούδα είχα ανάγκη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 02:45 Η athinouli: #257 22-07-13 02:45 πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 13:32 Η Alma Libre: #258 22-07-13 13:32 Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip Κίβδηλος Paragontas7000 Kate1914 fourkaki iew Unboxholics jellojina chester20080 physicscrazy Scandal American Economist linuxman ROM32 rafaela11 Paladin AggelikiGr o venizelikos Joji kalhkardia Μήτσος10 thequickbrownfox charmander giannhs2001 Wonderkid Εριφύλη Jack of Spades Luludaki grtt Antonia Alexandra Alessandra Eliza A350 bibliofagos jj! fockos marww taketrance johnsala Maria23667 EllieKal Dark_kronos Sosstoss fmarulezkd Fernando_A hirasawayui camil papadocGR silver dimos_mitel spring day User2350 Δροσουλίτης Memetchi tslef8 J.Cameron nobody8 Pessimist Kalana Chrysak25 Viedo Εχέμυθη louminis Panos_02 Αναστασία197 chris2799 CiNeFiL snowy Ria99 Sevasti Isida sunsetpp Darkking globglogabgalab WhaleOilBeefHooked harry akritas Ariana2018 Nickx παιδι για κλαματα nucomer Αλκης Κ. orchidea SlimShady το κοριτσι του μαη Luke. leo41 ιδιοτροπος baizer tsiobieman D.a.i.s.y Κλημεντίνη kogba npc.69 edweimaste naihou poso Alma Libre designgeek maroutsalo SkyBlu Johnny15 Serotonin ioannaion whitelioness Εβανζελί panagiotis econ GoddamnRight Libertus Unseen skygge tymvorixos Vold Johnman97 Jocaste Μαριλένα__ me lene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από athinouli: πήρα μια κακάσχημη φούστα γύρω στα 45-50 ευρώ.. την οποία και φόρεσα μια φορά.. ήταν τόσο απαίσια και τρισάθλια που απορώ ακόμη πως μπόρεσε και με έπεισε το λαμόγιο η πωλήτρια να την αγοράσω.. αχ αχ.. ακόμη τα κλαίω! καλά έχω κάνει και άλλα, αλλά με προϊόντα μικρότερης αξίας.. να τα λέμε και όλα.. Click για ανάπτυξη... κάτι ανάλογο έχει συμβεί και σε μένα, πήγα πήρα πριν κανα δυο χρόνια μια φούστα καρό ένα 50άρι και τη φόρεσα μόνο μια φορά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelicaa Νεοφερμένο μέλος Η Angelicaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 115 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:03 Η Angelicaa: #259 28-07-13 18:03 Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 23 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2013 στις 18:17 Η CiNeFiL έγραψε: #260 28-07-13 18:17 κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κατι ακουστικα που με χαλασαν σε λιγο καιρο κατι μπλουζες που να τις εχω φορεσει 2-3 φορες ενα κολιε μουφα που ειχε ενα πολυ ωραιο μανιταρακι, αλλα ηταν τοσο γαματη η ποιοτητα που χαλασε απο την 2η μερα and κατι δαχτυλιδια που εχω χασει και κανονικα θα ελεγα και το κινητο μου επδ απο την 1η βδομαδα τα παιξε και γενικα πασχει αγρια πολυ αλλα ευτυχως δεν το πολυχρησιμοποιω οποτε i don't care. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.