merry poppins
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος

Ειναι αυτο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

scootmosq61
Νεοφερμένο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Κάτι σταράκια που ντάξυ ακριβά δεν ήταν απλά δεν με βόλεψαν και δεν τα έβαλα καθόλου. -.-
Δεν σε βόλεψαν σε τι; Εμένα κάτι σταράκια που μου έκαναν δώρο δεν τα έβαλα ποτέ γιατί δεν μου άρεσε το χρώμα και το σχέδιο

Gate4
Επιφανές μέλος

Τι να σε πω δεν με έστρωσαν καλά και με χτυπούσαν ;ρΔεν σε βόλεψαν σε τι; Εμένα κάτι σταράκια που μου έκαναν δώρο δεν τα έβαλα ποτέ γιατί δεν μου άρεσε το χρώμα και το σχέδιο. Κρίμα τα λεφτά τους
.
Dalian
Περιβόητο μέλος

miltos1819
Νεοφερμένο μέλος

merry poppins
Δραστήριο μέλος

1)το προηγουμενο αυτοκινητο μου κοστος 25.000 ευρω το 2006,το 2012 πηρε συνταξη και μια μονιμη θεση στο γκαραζ.2)τα 7 μπλουζακια lacoste που αγορασα σε διαφορετικα χρωματα.Κατεληξαν στη ντουλαπα λογω του οτι εβαλα πολυ ογκο.ζητημα να τα φορεσα απο 2 φορες.3)ενα ραδιο cd που επαιζε dvd για το προηγουμενο αμαξι.Κατεληξε στην αποθηκη γιατι ηταν πανασχημο και δεν επαιζε καθαρα,το ειχα παραγγειλει απο το internet 200 ευρω.4)το κινητο w995 sony erickson που μολις ειχε πρωτοβγει αν θυμαμαι καλα το 2009.Το ειχα μολις μια εβδομαδα που το ειχα αγορασει και σε μια ασκηση μπηκα μεσα στη θαλασσα για αρκετη ωρα.Μολις βγηκα τοτε συνειδητοποιησα οτι ειχα ξεχασει να αφησω το κινητο στο στρατιωτικο τζιπ και το ειχα πανω μου μεσα στην φυσιγκιοθηκη.Ακομα το εχω απωθημενο το συγκεκριμενο κινητο γιατι αξιζε.5)ενα κινητο που αγορασα απο vodafone 100 ευρω και χαλασε σε 1 εβδομαδα.Το ωραιο ειναι που δεν αναγνωρισαν την βλαβη και δεν το αλλαξαν.Σκουπιδια και αυτο.6)ενα μεταχειρισμενο λαπτοπ που αγορασα για 100 ευρω.Σκουπιδια και αυτο.7)ενα κινητο motorola android που χαλασε η οθονη μετα απο 1 χρονο.Αξια 100 ευρω σκουπιδια και αυτο.Συνοψιζοντας και επειδη καταλαβα υστερα απο πολλα χρονια οτι εχω ενα θεματακι με τα κινητα παραγγειλα χθες το iphone!Αν χαλασει και αυτο μετα κοβω οριστικα τα κινητα!!!θα κυκλοφορω με ασυρματο!
φιλε, πολλες αποτυχημενες αγορες...μηπως να σκεφτεσαι περισσοτερο πριν τις κανεις

υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Τι να σε πω δεν με έστρωσαν καλά και με χτυπούσαν ;ρ
Αν είναι έτσι, εντάξει

Κάτσε όταν λες σε χτυπούσαν εννοείς στη φτέρνα ή μπροστά? Γιατί στη φτέρνα λύνεται με ψηλές κάλτσες. Είχα κάποτε ένα ζευγάρι που ήταν σχετικά άνετα αλλά μετά από 1-2 ώρες ορθοστασίας με πέθαιναν στην καμάρα (προβληματικό σχέδιο?τι να πω). Τελικά κατέληξαν στην ντουλάπα της μαμάς μου οπότε δεν τα έκλαψα και τόσο τα λεφτά![]()
Τουλάχιστον προσπάθησες

Agria Indiana
Νεοφερμένο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Ένα αναθεματισμένο mp4... και καλά έπαιζε και τραγούδια και είχε και ραδιόφωνο και και και..(έκανε και καφέ)...αλλά όταν έκλεισε μια φορά...δεν ξανάνοιξε...Κινέζικο γαρ...
Χαχαχα, ωραία τα λες

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαχαχα, ωραία τα λες. Πόσο καιρό άντεξε και θεωρείς ότι δεν άξιζε τα λεφτά του; Γιατί οκ, κάποια στιγμή χαλάνε αυτά
.
Μπα... αυτό χάλασε κυριολεκτικά πριν την ώρα του...μισό περίπου χρόνο άντεξε!Δωρεά τους έκανα!
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Μπα... αυτό χάλασε κυριολεκτικά πριν την ώρα του...μισό περίπου χρόνο άντεξε!Δωρεά τους έκανα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Kate1914
- fourkaki
- iew
- Unboxholics
- jellojina
- chester20080
- physicscrazy
- Scandal
- American Economist
- linuxman
- ROM32
- rafaela11
- Paladin
- AggelikiGr
- o venizelikos
- Joji
- kalhkardia
- Μήτσος10
- thequickbrownfox
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Luludaki
- grtt
- Antonia Alexandra
- Alessandra Eliza
- A350
- bibliofagos
- jj!
- fockos
- marww
- taketrance
- johnsala
- Maria23667
- EllieKal
- Dark_kronos
- Sosstoss
- fmarulezkd
- Fernando_A
- hirasawayui
- camil
- papadocGR
- silver
- dimos_mitel
- spring day
- User2350
- Δροσουλίτης
- Memetchi
- tslef8
- J.Cameron
- nobody8
- Pessimist
- Kalana
- Chrysak25
- Viedo
- Εχέμυθη
- louminis
- Panos_02
- Αναστασία197
- chris2799
- CiNeFiL
- snowy
- Ria99
- Sevasti
- Isida
- sunsetpp
- Darkking
- globglogabgalab
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Ariana2018
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- nucomer
- Αλκης Κ.
- orchidea
- SlimShady
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- leo41
- ιδιοτροπος
- baizer
- tsiobieman
- D.a.i.s.y
- Κλημεντίνη
- kogba
- npc.69
- edweimaste
- naihou
- poso
- Alma Libre
- designgeek
- maroutsalo
- SkyBlu
- Johnny15
- Serotonin
- ioannaion
- whitelioness
- Εβανζελί
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- Libertus
- Unseen skygge
- tymvorixos
- Vold
- Johnman97
- Jocaste
- Μαριλένα__
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.