carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα πρωινό που ήμουν σε πλοίο και ήμουν άυπνη -είχαμε πάει πενθήμερη- και είχα ξυπνήσει με νεύρα και ήθελα καφέ, είχαν μόνο γαλλικό καφέ ο οποίος ήταν ό,τι χειρότερο και πιο πικρό έχω πιει στη ζωή μου!! Του έριξα γαλατάκια, ζαχαρίτσες μπας και γίνει κάτι αλλά τίποτα! Και έκανε και 3$! Αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα -αν και απαράδεχτο που έκανε 3$ αυτό το παρασκεύασμα-, όσο το γεγονός ότι πλήρωσα για κάτι που ούτε στον εχθρό σου δεν είναι να το δώσεις!
Χοχο,είναι που δεν έχεις πιει αηδία καφέ με 5-6 ευρώ στα αεροδρόμια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

2) Ενα σετ ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι Turbo-X απο τα οποια χρησιμοποιω μονο το ποντικι γιατι το πληκτρολογιο καταναλωνε περιπου 4 μπαταριες καθε 2-3 μερες. Κοστος 34€.
3) Μια μακρυμανικη μπλουζα στυλ πολο που επειδη δν φοραω μακρυμανικες μπλουζες την φορεσα λιγοτερες απο δεκα φορες και τωρα την χαρισα στον πατερα μου, κοστος 40€
4) Το κορυφαιο ηταν ενα κινητο LG με Android που ειχε τοσο φρικτη οθονη που δεν ανταποκρινοταν χωρις να βαλεις νυχι, το κοστος ηταν 90€ σε προσφορα και τελικα το πουλησα σε καποιον 40€ στο eBay, μαλλον με βριζει ακομα.
Καλα για μικροπραγματα οπως καφεδες, σνακ κλπ υπαρχουν απειρα παραδειγματα, απλα τα πιο τσιμπημενα εβαλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλέ...αυτές είναι πανάκριβεςαποτι βλεπω ειστε ολοι γατακια στις αποτυχημενες αγορεςεγω ειχα αγορασει γκιμπσον κιθαρα κ στον χρονο σταματησα να παιζω
οποιος γνωριζει απο κιθαρες καταλαβαινει το μεγεθος της αποτυχημενης αυτης αγορας
![]()

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Εκκολαπτόμενο μέλος

απαιτώ να ξαναρχίσεις να παίζεις. ΤΩΡΑειναι ειναι![]()

anwnymos
Δραστήριο μέλος

απαιτώ να ξαναρχίσεις να παίζεις. ΤΩΡΑ![]()
παει πεταξε το πουλακι τωρα

Εκκολαπτόμενο μέλος

αν την αγοράσουν θα πιάσεις γερά λεφτά...άντε και καλό πούλημα!παει πεταξε το πουλακι τωρατην εχω βαλει σε αγγελια για πουλημα
![]()

Loreley
Περιβόητο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξερω αν εφταιγα εγω αλλα στενοχωρηθηκα

Darkness
Περιβόητο μέλος

Αυτό θυμάμαι τώρα επειδή έγινε και τα τελευταία χριστούγεννα.
Αποτυχημένες αγορές ήταν πάντα παππούτσια μου. Γιατί οτιδήποτε άλλο το πιλατεύω πιο πολύ αλλά το παππούτσι όταν αρχίζω ακι το χρησιμοποιώ καταλαβαίνω πόσο άνετο είναι ή όχι οπότε αν δεν με βολέψει διακοσμεί την παπουτσοθήκη μέχρι να τα δώσω.
Έχω πάρει και 60 και 90 παπούτσια έτσι και κατέληξαν σε άλλον. (ευτυχώς το τελευταίο μου λάθος με παπούτσια έγινε πριν 5 χρόνια! )
valeria..
Νεοφερμένο μέλος

που τελικα δεν αξιζαν τα λεφτα τους και στεναχωρηθηκα επειδη με
αυτα τα λεφτα θα μπορουσα να παρω τιποτα αλλο (οχι βεβαια
κλαματα).Μετα σκεφτομουν οτι δε θα ξαναβιαστω οταν θα
αγορασω κατι αλλα παλι τα ιδια κανω.

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

πάνε 5 ευρώ για ένα χαζόπραγμα...αλλά το χρησιμοποίησα εννοείται, αφού υπάρχει

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αν δεν το θες θα σου έλεγα να μου το δώσεις.ήθελα να πάρω ένα διαφανές μανό (το πιο φθηνό εννοείται) και είδα ένα που έλεγε 1.90, μια χαρά!! πάω στο ταμείο και μου λέει 4.90!!! παναγία μου σκέφτομαι, αλλά το πήρα, τι να έκανα; θα είναι καλό σκέφτηκα! και μετά στο σπίτι κοιτάω την απόδειξη και τελικά δεν ήταν μανό, ήταν αφαιρετικό παρανυχίδων![]()
πάνε 5 ευρώ για ένα χαζόπραγμα...αλλά το χρησιμοποίησα εννοείται, αφού υπάρχει![]()

Γαμώ-το-καταναλωτικό-μου-δαιμόνιο- πάρτ (δε θυμάμαι)
Μία μπλούζα από ένα μαγαζί στο Παρίσι.

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Italian dream...
Διάσημο μέλος

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

1 φορά το έβαλα μόνο..αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν ΤΡΑΓΙΚΟ
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Kate1914
- fourkaki
- iew
- Unboxholics
- jellojina
- chester20080
- physicscrazy
- Scandal
- American Economist
- linuxman
- ROM32
- rafaela11
- Paladin
- AggelikiGr
- o venizelikos
- Joji
- kalhkardia
- Μήτσος10
- thequickbrownfox
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Luludaki
- grtt
- Antonia Alexandra
- Alessandra Eliza
- A350
- bibliofagos
- jj!
- fockos
- marww
- taketrance
- johnsala
- Maria23667
- EllieKal
- Dark_kronos
- Sosstoss
- fmarulezkd
- Fernando_A
- hirasawayui
- camil
- papadocGR
- silver
- dimos_mitel
- spring day
- User2350
- Δροσουλίτης
- Memetchi
- tslef8
- J.Cameron
- nobody8
- Pessimist
- Kalana
- Chrysak25
- Viedo
- Εχέμυθη
- louminis
- Panos_02
- Αναστασία197
- chris2799
- CiNeFiL
- snowy
- Ria99
- Sevasti
- Isida
- sunsetpp
- Darkking
- globglogabgalab
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Ariana2018
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- nucomer
- Αλκης Κ.
- orchidea
- SlimShady
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- leo41
- ιδιοτροπος
- baizer
- tsiobieman
- D.a.i.s.y
- Κλημεντίνη
- kogba
- npc.69
- edweimaste
- naihou
- poso
- Alma Libre
- designgeek
- maroutsalo
- SkyBlu
- Johnny15
- Serotonin
- ioannaion
- whitelioness
- Εβανζελί
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- Libertus
- Unseen skygge
- tymvorixos
- Vold
- Johnman97
- Jocaste
- Μαριλένα__
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.