Διάφορα ρούχα και παπούτσια που βρίσκω πολύ φτηνά και ακόμα και αν δεν μ' αρέσουν, τα παίρνω "για πρόχειρα" και "για το σπίτι" και καταλήγω να μην τα φοράω ποτέ.
Σετ για το Playstation move (πιστόλι, χειριστήριο, starter pack) 250 ευρώ που πήρα δώρο για τον άντρα μου και τα μισά εξαρτήματα τα έχει ακόμα στο κουτί. (στο μαγαζι με παρακάλαγε σαν μικρό παιδάκι να το πάρουμε).
Σετ για ισιωμά-μπούλκες στα μαλλιά που πηρα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να χρησιμοποιώ για να μην ειμαι λες και μόλις ξυπνησα αλλά το βαριέμαι απίστευτα και το βγάζω μια φορα στο εξάμηνο (και τοτε, το χρησιμοποιώ για 5 λεπτα το πολύ και μετά τσαντίζομαι)
Ακριβά βραδινά που βρίσκω σε στοκ με μεγάλη εκπτωση και τα παίρνω "για γάμους και τέτοια που θα γίνουν κάποια στιγμή στο μέλλον" αλλά είναι υπερβολικά επίσημα, ασε που ο δικός μου σιχαίνεται τα φορέματα-τουαλέτες. Ετσι στους γάμους φοράω φτηνιάρικα "νεανικά".
Και το καλύτερο...ο δικός μου πήρε ένα iphone 4 και καλα κλεμμένο από έναν τύπο σε ένα πάρκινγκ πολυκαταστήματος χωρίς να το τσεκαρει πρώτα (το είπα εγώ αλλά ποιός με ακούει) και ήταν μια θήκη με λεντ! Χααααχαααα! Τα πιό αδικοχαμένα 50 ευρω ever.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.