vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρβύλες Martins λουστρίνι, πανέμορφες, λίγο πιο χαμηλές απο το γόνατο. Μου είπαν θα μαλακώσουν, θα "σπάσουν", τις έχω πάει σε τσαγκάρη πολλές φορές, τις έχω φορέσει με την ελπίδα να πάρουν τη φόρμα του ποδιού μου... τίποτα! Κάθε φορά, φουσκάλες και πληγές!
Τα μάρτινς με πονούσαν και μένα και τα ένιωθα 'βαριά' στην αρχή που τα πήρα αλλά μετά από 3-4 φορές που τα φόρεσα,ήταν οκ. Έχω ακούσει ότι αν βάλεις εφημερίδα με μπόλικο οινόπνευμα μέσα στο παπούτσι,μαλακώνει.Η μαμά μου που το δοκίμασε σε κάτι timberland,δούλεψε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Eννοώ στο δέρμα, στο εσωτερικό του παπουτσιού.Bάλε μπόλικη βαζελίνη εκεί που σε κόβουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lenini
Νεοφερμένο μέλος

Bάλε μπόλικη βαζελίνη εκεί που σε κόβουν.
βαζελίνη; και μετά να τις φορέσω? δεν θα γλιστράνε? δεν θα είναι λιγάκι μπλιάχ?
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Με χοντρές κάλτσες δεν σώζεται τίποτα?

prinCess.
Επιφανές μέλος

Αρβύλες Martins λουστρίνι, πανέμορφες, λίγο πιο χαμηλές απο το γόνατο. Μου είπαν θα μαλακώσουν, θα "σπάσουν", τις έχω πάει σε τσαγκάρη πολλές φορές, τις έχω φορέσει με την ελπίδα να πάρουν τη φόρμα του ποδιού μου... τίποτα! Κάθε φορά, φουσκάλες και πληγές!
Τα μάρτινς με πονούσαν και μένα και τα ένιωθα 'βαριά' στην αρχή που τα πήρα αλλά μετά από 3-4 φορές που τα φόρεσα,ήταν οκ. Έχω ακούσει ότι αν βάλεις εφημερίδα με μπόλικο οινόπνευμα μέσα στο παπούτσι,μαλακώνει.Η μαμά μου που το δοκίμασε σε κάτι timberland,δούλεψε.
Ε, κοίτα, αν το πόδι σου έχει συνηθίσει με άλλου είδους παπούτσι, είναι λογικό να σου φαίνεται περίεργο και να μη το νιώθεις καλά.
Κι εγώ στην αρχή που' χα πάρει δε μου άρεσαν καθόλου από άποψη "εφαρμογής". Πολύ βαριά, σκληρά, τελείως άβολα και απέφευγα να τις φοράω.
Αλλά με τον καιρό συνήθισα, θέλει χρόνο το πόδι να πάρει τη φόρμα του και να είναι οκ.
Φόρα τες για κάποιο διάστημα σε καθημερινή βάση, για λίγη ώρα και θα' ναι οκ.
Εγώ είχα σκεφτεί να βάλω πάτους, μπας και αλλάξει κάτι, αλλά και οι πιο χοντρές κάλτσες βοηθάνε που είπε κάποιος.
Άλλα πειράματα δε θα έκανα να σου πω την αλήθεια.

Πήρα μια σκιά Dior, την οποία δεν δοκίμασα, και τελικά δεν μου πήγαινε καθόλου μα καθόλου.
Τελικά την χάρισα στη μαμά μου. (Κατι είναι κι αυτό, τουλάχιστον δεν πήγε χαμένη).

Το ίδιο και μάσκες μαλλιών, που της έβαζα ένα βράδυ και το επόμενο πρωί ήταν σα να μην είχα λουστεί 3 μέρες (και, όχι, δεν τις έβαζα στις ρίζες)

Α. Τώρα που είπες σαμπουάν. Είχα πάει ένα σαμπουάν της Macrovita που ήταν για τα ξανθά μαλλιά κτλ.. Ε μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω ξαναδεί. Σαν να έλουζα τα μαλλιά μου με στόκο.

Θάλεια
Διάσημο μέλος

άπειρα σαμπουάν που τελικά μου λάδωναν το μαλλί ή το ξέραιναν ή...
Γι'αυτό δεν αλλάζω σαμπουάν εδώ και 8 χρόνια.

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ένα για ξανθά μαλλιά είχα πάρει και΄γω μια φορά Macrovita ήτανε όντως.Α. Τώρα που είπες σαμπουάν. Είχα πάει ένα σαμπουάν της Macrovita που ήταν για τα ξανθά μαλλιά κτλ.. Ε μεγαλύτερη μαλακία δεν έχω ξαναδεί. Σαν να έλουζα τα μαλλιά μου με στόκο.![]()

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Το ίδιο και μάσκες μαλλιών, που της έβαζα ένα βράδυ και το επόμενο πρωί ήταν σα να μην είχα λουστεί 3 μέρες (και, όχι, δεν τις έβαζα στις ρίζες)
Πάντως Γιδάκι η μάσκα δεν πειράζει να μπαίνει στη ρίζα. Ίσα ίσα. Το conditioner ενοχλεί.

Δεν πειράζει για τη ρίζα, αλλά εγώ έχω λεπτό και λιπαρό μαλλί, που ό,τι και να φτάσει εκεί (μαλακτικό ή μάρκα), θα βαρύνει τα μαλλιά μου.Πάντως Γιδάκι η μάσκα δεν πειράζει να μπαίνει στη ρίζα. Ίσα ίσα. Το conditioner ενοχλεί.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γενικά ότι έχω πάρει σε φυτικό σαμπουάν το τελειώνα σε 2 εβδομάδες.Το ίδιο πρέπει να χαμε πάρει.... Σαν να ζω ξανά την εμπειρία του ΜΗ αφρού είναι..

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Από τα πιο απαίσια βιβλία

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

![]()
Από τα πιο απαίσια βιβλίαΤζάμπα 12 ευρώ
![]()

~Melania~
Περιβόητο μέλος

H Baλεντίνα βγήκε μάπα το καρπούζι.
![]()
Και φαίνεται ωραίο Φαίρυυυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 200 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paragontas7000
- Kate1914
- fourkaki
- iew
- Unboxholics
- jellojina
- chester20080
- physicscrazy
- Scandal
- American Economist
- linuxman
- ROM32
- rafaela11
- Paladin
- AggelikiGr
- o venizelikos
- Joji
- kalhkardia
- Μήτσος10
- thequickbrownfox
- charmander
- giannhs2001
- Wonderkid
- Εριφύλη
- Jack of Spades
- Luludaki
- grtt
- Antonia Alexandra
- Alessandra Eliza
- A350
- bibliofagos
- jj!
- fockos
- marww
- taketrance
- johnsala
- Maria23667
- EllieKal
- Dark_kronos
- Sosstoss
- fmarulezkd
- Fernando_A
- hirasawayui
- camil
- papadocGR
- silver
- dimos_mitel
- spring day
- User2350
- Δροσουλίτης
- Memetchi
- tslef8
- J.Cameron
- nobody8
- Pessimist
- Kalana
- Chrysak25
- Viedo
- Εχέμυθη
- louminis
- Panos_02
- Αναστασία197
- chris2799
- CiNeFiL
- snowy
- Ria99
- Sevasti
- Isida
- sunsetpp
- Darkking
- globglogabgalab
- WhaleOilBeefHooked
- harry akritas
- Ariana2018
- Nickx
- παιδι για κλαματα
- nucomer
- Αλκης Κ.
- orchidea
- SlimShady
- το κοριτσι του μαη
- Luke.
- leo41
- ιδιοτροπος
- baizer
- tsiobieman
- D.a.i.s.y
- Κλημεντίνη
- kogba
- npc.69
- edweimaste
- naihou
- poso
- Alma Libre
- designgeek
- maroutsalo
- SkyBlu
- Johnny15
- Serotonin
- ioannaion
- whitelioness
- Εβανζελί
- panagiotis econ
- GoddamnRight
- Libertus
- Unseen skygge
- tymvorixos
- Vold
- Johnman97
- Jocaste
- Μαριλένα__
- me lene
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.