Noisette
Περιβόητο μέλος

μπορειτε να μου πειτε τα βασικα που κανει το φωτο σοπ? ειχα ξαναγραψει αλλα μου το διαγραψαν το μνμ...![]()
παπάδες κάνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

δεν ξερω ουτε καν πως κανεις εικονες ουτε τι δυνατοτητες εχει, τπτ δεν γνωριζω για το φωτοσοπ...![]()
Υπάρχουν πολλά tutorials τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις ώστε να πάρεις μία ιδέα για το τι μπορείς να κάνεις με το photoshop...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δώστο σε μια όχι και τόσο ευπαρουσίαστη φίλη σου να φτιάξει τις φωτογραφίες της. Θα γίνει άλλος άνθρωπος.μπορειτε να μου πειτε τα βασικα που κανει το φωτο σοπ? ειχα ξαναγραψει αλλα μου το διαγραψαν το μνμ...![]()

Κυριολεκτικά παπάδες.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Έχω ένα πρόβλημα...
Ξεγύρισα πολλές εικόνες και πάτησα layer via copy σε όλες και αυτές θέλω να τις τοποθετήσω σε ένα άλλο αρχείο στο photoshop. Πώς το κάνω;![]()
save as... και ονομα του άλλου αρχείου
Noisette
Περιβόητο μέλος

save as... και ονομα του άλλου αρχείου
Δεν νομίζω πως κατάλαβες ποιό ακριβώς είναι το ζητούμενο...

Save as στο layer?

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μάρω:Έχω ένα πρόβλημα...
Ξεγύρισα πολλές εικόνες και πάτησα layer via copy σε όλες και αυτές θέλω να τις τοποθετήσω σε ένα άλλο αρχείο στο photoshop. Πώς το κάνω;![]()
Γιατί όχι drag n' drop? Πατάς Window >Arrange >Tile ή ό,τι άλλο σε βολεύει ώστε να τα παίρνεις από το ένα αρχείο και να τα ρίχνεις στο άλλο.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Γιατί όχι drag n' drop? Πατάς Window >Arrange >Tile ή ό,τι άλλο σε βολεύει ώστε να τα παίρνεις από το ένα αρχείο και να τα ρίχνεις στο άλλο.
Ευχαριστώωωω Isiliel

Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Η διάταξη cascade γιατί είναι ανενεργή;
Isiliel
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Είναι ανενεργή όταν οι εικόνες είναι σε tabs. (το γιατί δεν το ξέρω). Επέλεξε κάποιο από τα floats και θα γίνει ενεργό λογικά.

Σ'ευχαριστώωωωω πάρα πολύ!!!!!!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Θα μπορούσες βέβαια να έχεις βάλει λίγο feather στα ξεγυρίσματα, πριν τα ρίξεις στη νέα εικόνα.

Noisette
Περιβόητο μέλος

Ναι βέβαια έχει σχέση με το layer που δουλεύεις. Δεν θυμάμαι να υπάρχει τρόπος να σβήνεις σε πολλά layers ταυτόχρονα.
Θα μπορούσες βέβαια να έχεις βάλει λίγο feather στα ξεγυρίσματα, πριν τα ρίξεις στη νέα εικόνα.![]()

Τι είναι το feather???

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Δεν σου λεω, γιατι κανονικα δεν πρεπει να επεξεργαζεσαι τις φωτο σου!!
Τι είναι το feather???![]()

maria_lulu
Επιφανές μέλος

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Τι ειναι το feather;;ελπιζω καποια μερα να το καταλαβω...

Noisette
Περιβόητο μέλος

Δεν σου λεω, γιατι κανονικα δεν πρεπει να επεξεργαζεσαι τις φωτο σου!!![]()

Καλά τότε φέρε τις δικές σου να επεξεργαστώ (γιατί αλλιώς δεν θα μάθω το photoshop!)
maria_lulu
Επιφανές μέλος

μπορειτε να μου εξηγησετε το καθε κουμπι? σας παρακαλω....
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Ελα βρε το "feather" ειναι ενεργοποιησιμη εντολη αφου εχεις διαλεξει ενα κομματι απ'τη φωτο σου. Υπαρχει αν θυμαμαι καλα στο "Select", υπαρχει σαν εντολη κανοντας δεξι κλικ στο κομματι που εχεις ξεγυρισει(νομιζω), ενεγοποιηται και με τη συντομευση "αλτ+κοντρολ+D"(αν θυμαμαι καλα-τεσπα σ'ενα καινουριο προγραμμα για σενα του βγαζεις τα ματακια αν θες να το μαθεις, οποτε μην εχεις ενδιασμους, δοκιμασε οτι σου ειπα να δεις αν ισχυουν!!!).
Καλά τότε φέρε τις δικές σου να επεξεργαστώ (γιατί αλλιώς δεν θα μάθω το photoshop!)
Ας πουμε λοιπον οτι εχεις ξεγυρισει εναν ανθρωπο απο μια φωτο και θες να τον μεταφερεις σε μια αλλη. Αφου τον ξεγυρισεις πατας την εντολη "feather" και σου ζητα να βαλεις μια τιμη. Βαζεις 1 μεχρι 5 αναλογως τo resolution και αυτο σου κανει πιο αχνο το περιγραμμα σβηνοντας το λιγο-λιγο απο γυρω-γυρω. Αυτο που προσπαθουσες να κανεις με τη σβηστρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.