Anime

Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις.;)
Υπάρχει το jemma στον πειραιά απ' ότι θυμάμαι ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες άρχισα να βλέπω Death Note και είναι συναρπαστικό :D Κανένα άλλο καλό anime που προτείνετε; ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες άρχισα να βλέπω Death Note και είναι συναρπαστικό :D Κανένα άλλο καλό anime που προτείνετε; ;)
Το death note είναι καταπληκτικό όντως! Αν θες να σου προτείνω τι προτιμάς άνιμε μικρά σε στυλ death note ή και long running?

Το death note είναι καταπληκτικό όντως! Αν θες να σου προτείνω τι προτιμάς άνιμε μικρά σε στυλ death note ή και long running?

Δεν έχω θέμα. Ό,τι αξίζει μπορώ να το δω ακόμη κι αν έχει 600 επεισόδια :P

Δες το one piece, μπορεί κάποιες στιγμές να σου φανεί λίγο βαρετό αλλά είναι το πιο ωραίο ανιμε που υπάρχει.;)

Ένα σχετικά καινούργιο είναι το shingeki no kyojin ( attack on titan)και ο λόγος ο οποίος επιβάλεται να το δείς είναι τα απίστευτα γραφικά και το απροσδόκητο scenario!!!;)

Δες One Piece τότε επειγόντως!!!:clapup::clapup:

Ένα σχετικά καινούργιο είναι το shingeki no kyojin ( attack on titan)και ο λόγος ο οποίος επιβάλεται να το δείς είναι τα απίστευτα γραφικά και το απροσδόκητο scenario!!!;)
Το attack on titan δεν το έχω δει ακόμα ... πιστεύεις αξίζει να το δω?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το attack on titan δεν το έχω δει ακόμα ... πιστεύεις αξίζει να το δω?

Αλλιώς δεν θα το πρότεινα..:D Προσωπίκα με εντυπωσιάσε αρκετά και οφείλω να παραδεχτώ πως έχω υψηλά standar σε ότι αφορά σειρες ή anime....Προσπαθώ να ειμαι επιλεκτικος ετσι ωστε και εγω ο ιδιος να ευχαριστιεμαι με αυτο που βλεπω αλλα και να μην εχω την αισθηση πως ξοδευω ασκοπα το ελευθερο μου χρονο...;)

Εγώ έχω κολλήσει με sword art online . :D
One piece πριν λίγο ξεκίνησα.1 επεισόδιο είδα.Έχει φάση.

Αλλιώς δεν θα το πρότεινα..:D Προσωπίκα με εντυπωσιάσε αρκετά και οφείλω να παραδεχτώ πως έχω υψηλά standar σε ότι αφορά σειρες ή anime....Προσπαθώ να ειμαι επιλεκτικος ετσι ωστε και εγω ο ιδιος να ευχαριστιεμαι με αυτο που βλεπω αλλα και να μην εχω την αισθηση πως ξοδευω ασκοπα το ελευθερο μου χρονο...;)
Άρα λέω να του δώσω μια ευκαιρία :P

Εγώ έχω κολλήσει με sword art online . :D
One piece πριν λίγο ξεκίνησα.1 επεισόδιο είδα.Έχει φάση.
Το one piece ειδικα απο 300 + γαμαει !!! :D

Άρα λέω να του δώσω μια ευκαιρία :P

Το one piece ειδικα απο 300 + γαμαει !!! :D
Φέτος δε το κόβω να φτάνω.Από χειμώνα δε θα έχω χρόνο.:P
Το sword art online σε λίγα επεισόδια το τελειώνω.25 έχει βγάλει μέχρι στιγμής.Να το δείτε :)

Το sword art online σε λίγα επεισόδια το τελειώνω.25 έχει βγάλει μέχρι στιγμής.Να το δείτε :)

τον δευτερο κυκλο τον χαλασαν εντελως αλλα πραγματι ο πρωτος ηταν πολυ καλος

τον δευτερο κυκλο τον χαλασαν εντελως αλλα πραγματι ο πρωτος ηταν πολυ καλος
Τώρα μπήκα δεύτερο.:P Αλήθεια;

εγω αυτης της αποψης ειμαι:P

Θα το δω και θα σας πω.Στο 17 είμαι τώρα.

Εγώ δεν έχω να ξεκινήσει να ξεκινήσω???

Aχά εγώ σε μία μέρα είδα πρώτο κύκλο.Στις 4 κοιμήθηκα χθες :P
Πρέπει να αξίζει ;ρ

εγώ ούτε βλέπω anime ούτε διαβάζω manga,αλλά γενικότερα παρατηρώ πως όσα παιδιά ασχολούνται κολλάνε,και θα ήθελα και εγω να αρχίσω να βλέπω ή να διαβάζω.Τι θα μου προτείνατε και που μπορώ να βρω τα επεισόδια ή τα comic?

εγώ ούτε βλέπω anime ούτε διαβάζω manga,αλλά γενικότερα παρατηρώ πως όσα παιδιά ασχολούνται κολλάνε,και θα ήθελα και εγω να αρχίσω να βλέπω ή να διαβάζω.Τι θα μου προτείνατε και που μπορώ να βρω τα επεισόδια ή τα comic?

Το ότι κολλάς δεν ισχύει ... Δεν είναι ανάγκη να γίνεις otaku ... Ξέρω γω κάθε βδομάδα βλέπω γύρω στα 5-10 επεισόδια και κάνω 1000 πράγματα ακόμα , δεν κολλάς απαραίτητα. Αλλά τέλος πάντων τι ψάχνεις περίπου?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back