ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει το jemma στον πειραιά απ' ότι θυμάμαι ...Παλιά θυμάμαι να είχα δει στο public αλλλα τώρα δε βρίσκω τπτ. Κάνε ένα πρόχειρο γκουγκλάρισμα και κάτι θα βρεις.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένο μέλος

Το death note είναι καταπληκτικό όντως! Αν θες να σου προτείνω τι προτιμάς άνιμε μικρά σε στυλ death note ή και long running?Χθες άρχισα να βλέπω Death Note και είναι συναρπαστικόΚανένα άλλο καλό anime που προτείνετε;
![]()
Tróndur í Gøtu
Νεοφερμένο μέλος

Το death note είναι καταπληκτικό όντως! Αν θες να σου προτείνω τι προτιμάς άνιμε μικρά σε στυλ death note ή και long running?
Δεν έχω θέμα. Ό,τι αξίζει μπορώ να το δω ακόμη κι αν έχει 600 επεισόδια

Guest 875331
Επισκέπτης

Δεν έχω θέμα. Ό,τι αξίζει μπορώ να το δω ακόμη κι αν έχει 600 επεισόδια![]()
Δες το one piece, μπορεί κάποιες στιγμές να σου φανεί λίγο βαρετό αλλά είναι το πιο ωραίο ανιμε που υπάρχει.

mr.imperfect
Νεοφερμένο μέλος

Χθες άρχισα να βλέπω Death Note και είναι συναρπαστικόΚανένα άλλο καλό anime που προτείνετε;
![]()
Ένα σχετικά καινούργιο είναι το shingeki no kyojin ( attack on titan)και ο λόγος ο οποίος επιβάλεται να το δείς είναι τα απίστευτα γραφικά και το απροσδόκητο scenario!!!

ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένο μέλος

Δες One Piece τότε επειγόντως!!!Δεν έχω θέμα. Ό,τι αξίζει μπορώ να το δω ακόμη κι αν έχει 600 επεισόδια![]()

Το attack on titan δεν το έχω δει ακόμα ... πιστεύεις αξίζει να το δω?Ένα σχετικά καινούργιο είναι το shingeki no kyojin ( attack on titan)και ο λόγος ο οποίος επιβάλεται να το δείς είναι τα απίστευτα γραφικά και το απροσδόκητο scenario!!!![]()
mr.imperfect
Νεοφερμένο μέλος

Το attack on titan δεν το έχω δει ακόμα ... πιστεύεις αξίζει να το δω?
Αλλιώς δεν θα το πρότεινα..

Emilouko
Περιβόητο μέλος

One piece πριν λίγο ξεκίνησα.1 επεισόδιο είδα.Έχει φάση.
ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένο μέλος

Άρα λέω να του δώσω μια ευκαιρίαΑλλιώς δεν θα το πρότεινα..Προσωπίκα με εντυπωσιάσε αρκετά και οφείλω να παραδεχτώ πως έχω υψηλά standar σε ότι αφορά σειρες ή anime....Προσπαθώ να ειμαι επιλεκτικος ετσι ωστε και εγω ο ιδιος να ευχαριστιεμαι με αυτο που βλεπω αλλα και να μην εχω την αισθηση πως ξοδευω ασκοπα το ελευθερο μου χρονο...
![]()

Το one piece ειδικα απο 300 + γαμαει !!!Εγώ έχω κολλήσει με sword art online .
One piece πριν λίγο ξεκίνησα.1 επεισόδιο είδα.Έχει φάση.

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Φέτος δε το κόβω να φτάνω.Από χειμώνα δε θα έχω χρόνο.Άρα λέω να του δώσω μια ευκαιρία
Το one piece ειδικα απο 300 + γαμαει !!!![]()

Το sword art online σε λίγα επεισόδια το τελειώνω.25 έχει βγάλει μέχρι στιγμής.Να το δείτε

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Το sword art online σε λίγα επεισόδια το τελειώνω.25 έχει βγάλει μέχρι στιγμής.Να το δείτε![]()
τον δευτερο κυκλο τον χαλασαν εντελως αλλα πραγματι ο πρωτος ηταν πολυ καλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Τώρα μπήκα δεύτερο.τον δευτερο κυκλο τον χαλασαν εντελως αλλα πραγματι ο πρωτος ηταν πολυ καλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω αυτης της αποψης ειμαιΤώρα μπήκα δεύτερο.Αλήθεια;

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Θα το δω και θα σας πω.Στο 17 είμαι τώρα.εγω αυτης της αποψης ειμαι![]()
ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένο μέλος

εγω αυτης της αποψης ειμαι![]()
Θα το δω και θα σας πω.Στο 17 είμαι τώρα.
Εγώ δεν έχω να ξεκινήσει να ξεκινήσω???
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Aχά εγώ σε μία μέρα είδα πρώτο κύκλο.Στις 4 κοιμήθηκα χθεςΕγώ δεν έχω να ξεκινήσει να ξεκινήσω???

ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένο μέλος

Πρέπει να αξίζει ;ρAχά εγώ σε μία μέρα είδα πρώτο κύκλο.Στις 4 κοιμήθηκα χθες![]()

ΞεφυσκωτοΤουρσι
Νεοφερμένο μέλος

εγώ ούτε βλέπω anime ούτε διαβάζω manga,αλλά γενικότερα παρατηρώ πως όσα παιδιά ασχολούνται κολλάνε,και θα ήθελα και εγω να αρχίσω να βλέπω ή να διαβάζω.Τι θα μου προτείνατε και που μπορώ να βρω τα επεισόδια ή τα comic?
Το ότι κολλάς δεν ισχύει ... Δεν είναι ανάγκη να γίνεις otaku ... Ξέρω γω κάθε βδομάδα βλέπω γύρω στα 5-10 επεισόδια και κάνω 1000 πράγματα ακόμα , δεν κολλάς απαραίτητα. Αλλά τέλος πάντων τι ψάχνεις περίπου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.