Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

31-08-24

13:07
Εμένα με τρελαίνουν τα original pringles. Τα κόκκινα.
Αυτά με το κρεμμύδι μου πέφτουν λίγο βαριά
Αυτά με το κρεμμύδι μου πέφτουν λίγο βαριά

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

01-09-24

21:39
Βραδινό στις Σπέτσες.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

02-09-24

17:09
Βγάζω σπυριά κάποιες φορές από το αλάτι (και τα συντηρητικά λογικά), αλλά αξίζειΓενικά πατατάκια sour cream και τα άλλα με ξύδι ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Σε άλλα νέα, σκίπαρα το τζιμ για σήμερα

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

02-09-24

17:15
Και εγώ το πάθαινα αυτόοοοοΒγάζω σπυριά κάποιες φορές από το αλάτι (και τα συντηρητικά λογικά), αλλά αξίζει
Σε άλλα νέα, σκίπαρα το τζιμ για σήμερα![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

03-09-24

17:17
Αμυγδαλωτά Σπετσών. Πραγματικά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε θέμα γεύσης.

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

08-09-24

09:14
Πού και πού χρειάζεται καμιά ατασθαλία...
American Economist
Επιφανές μέλος

11-09-24

21:26
Πήρα σήμερα για πρώτη φορά Pizza από την L’ Antigiano και πραγματικά ήταν πόλη νόστιμη. Συνήθως παίρνω από την Pizza Fan όμως βρήκα την σημερινή εξίσου γευστική.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

16-09-24

16:34
Δηλαδή πόσα έφαγα από αυτά χθες στην τούρτα μου; 

American Economist
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Silenia
Νεοφερμένο μέλος
Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.

21-09-24

00:39
Μας έχεις καταστρέψει μ αυτά τα ποστ σου

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

21-09-24

07:47
Αυτή ΝΑΙ είναι μια τίμια πίτσα
American Economist
Επιφανές μέλος

21-09-24

07:55
Αυτή ΝΑΙ είναι μια τίμια πίτσα
Ήταν πεντανόστιμη.

rafaela11
Περιβόητο μέλος

21-09-24

07:56
Βέβαια εγώ τώρα που κάνω διατροφή έχω να πω ότι ποτέ μου δεν ζήλεψα πίτσα.Ήταν πεντανόστιμη.![]()
Μαρεσει αλλά δεν θα την αποζητησω ποτέ, μόνο αν θέλει η παρέα

American Economist
Επιφανές μέλος

21-09-24

08:12
Βέβαια εγώ τώρα που κάνω διατροφή έχω να πω ότι ποτέ μου δεν ζήλεψα πίτσα.
Μαρεσει αλλά δεν θα την αποζητησω ποτέ, μόνο αν θέλει η παρέα![]()
Και εγώ χθες με παρέα ήμουν, βγήκαμε με τον καλύτερο φίλο μου για φαγητό και είχα σταμπάρει αυτό το μαγαζί. Αν θέλεις σου στέλνω ποιο είναι.

rafaela11
Περιβόητο μέλος

21-09-24

11:55
Μένω Θεσσαλονίκη γιαβρί δύσκολα να το δοκιμάσω όμως σε ευχαριστώ! 🫶Και εγώ χθες με παρέα ήμουν, βγήκαμε με τον καλύτερο φίλο μου για φαγητό και είχα σταμπάρει αυτό το μαγαζί. Αν θέλεις σου στέλνω ποιο είναι.![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

24-09-24

13:42
Ελληνική Pizza από την Pizza Fan.

Silenia
Νεοφερμένο μέλος
Η Silenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 106 μηνύματα.

24-09-24

20:51
Βετζετέριαν είστε κύριε? Παρατηρώ ότι το κρεας λείπει σταθερά απο ότι έχεις ανεβάσει
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

24-09-24

22:52
Πριν λίγο παραγγειλα από το jackaroo για πρώτη φορα, ένα chicken melting 4.9€ και ένα cheeseburger 2€. Έφτασαν λίγο κρύα επειδή το κοντινότερο jackaroo είναι 4 χλμ, ωραία ήταν αλλά λίγο υπερεκτιμημένο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Paragontas7000
- Scandal
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Kate1914
- fourkaki
- Wonderkid
- charmander
- Reader
- American Economist
- Natsuko
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.