American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.281 μηνύματα.

24-09-24

22:55
Βετζετέριαν είστε κύριε? Παρατηρώ ότι το κρεας λείπει σταθερά απο ότι έχεις ανεβάσει
Όχι όχι δεν είναι vegetarian.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πριν λίγο παραγγειλα από το jackaroo για πρώτη φορα, ένα chicken melting 4.9€ και ένα cheeseburger 2€. Έφτασαν λίγο κρύα επειδή το κοντινότερο jackaroo είναι 4 χλμ, ωραία ήταν αλλά λίγο υπερεκτιμημένο.
View attachment 139044
Η εμφάνιση είναι λίγο χάλια

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.683 μηνύματα.

24-09-24

23:00
Έβγαλα βιαστικά τη φωτογραφία γιατί βιαζομουν να φάωΗ εμφάνιση είναι λίγο χάλια![]()

Αλλά εντάξει δε λέει και πολλά από εμφάνιση, αλλά από γεύση και τιμή καλά είναι.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.281 μηνύματα.

03-10-24

17:57
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.840 μηνύματα.

03-10-24

18:35
Μόνο που είναι γλυκό που περιλαμβάνει καφέ είναι αρκετό για να συγκρατηθώ 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.244 μηνύματα.

03-10-24

21:32
Να ρωτήσω, το εντερακι άδειασε μετά;
αυτός ο πελώριος καφές σε συνδυασμό με τη κόλαση δίπλα με τρομάζει

American Economist
Επιφανές μέλος

03-10-24

21:33
Να ρωτήσω, το εντερακι άδειασε μετά;
Τι ρωτάς τον άνθρωπο βρε.

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.244 μηνύματα.

03-10-24

21:34
Φυσιολογικά πράγματα, όλοι χεζουμε παιδιάΤι ρωτάς τον άνθρωπο βρε.![]()
εμενα με τη καρδιά στο χέρι μετά θα έτρεχα

American Economist
Επιφανές μέλος
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.071 μηνύματα.

03-10-24

23:14
Πραγματικά εβλεπα την φωτογραφία σήμερα και λέω πως και δεν σχολίασε κανένας τον καφέ με τους λουκουμάδες, λες να είναι σαν το αστείο με την τυρόπιτα; Και να η αγαπητή Ραφαέλα που έχω να απαντήσω μόνο το εξήςΝα ρωτήσω, το εντερακι άδειασε μετά;
Ντροπηηηη σουυυυ (αν κι εγω το ίδιο θα σκεφτόμουν

American Economist
Επιφανές μέλος

03-10-24

23:15
Πραγματικά εβλεπα την φωτογραφία σήμερα και λέω πως και δεν σχολίασε κανένας τον καφέ με τους λουκουμάδες, λες να είναι σαν το αστείο με την τυρόπιτα; Και να η αγαπητή Ραφαέλα που έχω να απαντήσω μόνο το εξής
Ντροπηηηη σουυυυ (αν κι εγω το ίδιο θα σκεφτόμουν)
Δεν της απάντησες ξεκάθαρα και βλέπω να σε ρωτάει ξανά.

Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.071 μηνύματα.

03-10-24

23:20
Ευτυχώς δεν ήπια εγώ τον καφέΔεν της απάντησες ξεκάθαρα και βλέπω να σε ρωτάει ξανά.![]()

Αλλά @rafaela11 μου θυμίζεις αρκετά μια πολύ Καλή μου φιλη στο τόπο μου που είναι νοσηλεύτρια. Κι εκείνη τέτοιες ερωτήσεις κάνει

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

03-10-24

23:35
Παλιά δεν έτρεχα τόσο. Απο τοτε που εγινα χοντρός, στα 20 λεπτα μετα το φαι θελω τουαλέτα. Ρωτησα το chat gpt γιατι με πάει κομματια το χέσιμο, κι αφου μου ειπε να ειμαι πιο ευγενικος στον τροπο που γράφω, μετα μου έγραψε οτι εχει να κανει με αντανακλαστικο νευρο κατι και οτι διαφερει ο χρονος ερεθισμού του απο ανθρωπο σε άνθρωπο. Ο άλλος μπορει να χεστει μετα απο 1 ωρα απο το φαι, άλλος 3 ωρες, αλλος κατευθείαν.Φυσιολογικά πράγματα, όλοι χεζουμε παιδιά
εμενα με τη καρδιά στο χέρι μετά θα έτρεχα![]()
Είναι ενα εστιατοριο μεξικάνικο, που παίρνω κατι τσιλι κον καρνε με μαγιονεζες και τσένταρ και κατι κοτοπουλα μουνοπανέ σε μπουρίτο, ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ η κωλοτρυπίς μετά.
ΩΡΑΙΑ!
American Economist
Επιφανές μέλος

03-10-24

23:36
Παλιά δεν έτρεχα τόσο. Απο τοτε που εγινα χοντρός, στα 20 λεπτα μετα το φαι θελω τουαλέτα. Ρωτησα το chat gpt γιατι με πάει κομματια το χέσιμο, κι αφου μου ειπε να ειμαι πιο ευγενικος στον τροπο που γράφω, μετα μου έγραψε οτι εχει να κανει με αντανακλαστικο νευρο κατι και οτι διαφερει ο χρονος ερεθισμού του απο ανθρωπο σε άνθρωπο. Ο άλλος μπορει να χεστει μετα απο 1 ωρα απο το φαι, άλλος 3 ωρες, αλλος κατευθείαν.
Είναι ενα εστιατοριο μεξικάνικο, που παίρνω κατι τσιλι κον καρνε με μαγιονεζες και τσένταρ και κατι κοτοπουλα μουνοπανέ σε μπουρίτο, ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ η κωλοτρυπίς μετά.
ΩΡΑΙΑ!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.379 μηνύματα.

03-10-24

23:38
Θα σου στειλω ηχητικο απο της πορδής τον κρότο μες τη γούρνα μωρή, να μη μπορεις να ξαναφάς KFC, Dominos και αλλες αμερικανιές
Εχω φαει τη μεγαλη την προσφορα στα 40 ευρω τον κουβα με τα κοτοπουλα, κοντευα να λιποθυμησω αλλά μου αρεσε.
American Economist
Επιφανές μέλος
rafaela11
Περιβόητο μέλος

04-10-24

07:29
Βάλ για αυτό σε αγαπώ ρε γαμωτο γιατί έχεις κάνει inner peace με αυτά τα πράγματα!!Θα σου στειλω ηχητικο απο της πορδής τον κρότο μες τη γούρνα μωρή, να μη μπορεις να ξαναφάς KFC, Dominos και αλλες αμερικανιές
Εχω φαει τη μεγαλη την προσφορα στα 40 ευρω τον κουβα με τα κοτοπουλα, κοντευα να λιποθυμησω αλλά μου αρεσε.
Οριακά χαίρομαι ο άλλος να νιώθει άνετα να πει ότι θα πάει να χεσει μπροστά μου
Νιώθω ότι αμέσως έχουμε φτάσει σε ένα άλλο λεβελ σύνδεσης
Όχι να είσαι αηδιαστικός και αγενής, αλλά καταλαβαίνεις… είναι πράγματα της ανθρώπινης φύσης, δεν είναι ντροπή ρε παιδιά.
Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάει αμέσωςάλλος μπορει να χεστει μετα απο 1 ωρα απο το φαι, άλλος 3 ωρες, αλλος κατευθείαν.

να ξες όλες την ίδια μαλακία στον εγκέφαλο έχουμε, είναι προϋπόθεση.Αλλά @rafaela11 μου θυμίζεις αρκετά μια πολύ Καλή μου φιλη στο τόπο μου που είναι νοσηλεύτρια. Κι εκείνη τέτοιες ερωτήσεις κάνει![]()

Ειμαι ο άνθρωπος της παρέας που θα πει ένας «πονάει η κοιλιά μου»
και η απάντηση μου θα είναι
« μήπως θες να κλάσεις ή να χεσεις; Δεν πειράζει ρε πήγαινε τουαλέτα»

ΑΦΟΔΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΑΕΡΙΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑΑΑΑΑ

American Economist
Επιφανές μέλος

04-10-24

11:40
Άντε να μου έρθει ξανά η όρεξη για φαγητό και γλυκό μετά από την απρόσμενη τροπή που πήρε το thread.

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.840 μηνύματα.

04-10-24

11:42
Σιγά ρε και 'συ, φυσιολογικά πράγματα συζητάνε τα παιδιά
Valder
Τιμώμενο Μέλος

04-10-24

12:13
Εγω πιο αηδιαστικό δεν θεωρώ να παει ο αλλος στο μπάνιο ή να πει ξες χέζομαι παω τουαλέτα.Βάλ για αυτό σε αγαπώ ρε γαμωτο γιατί έχεις κάνει inner peace με αυτά τα πράγματα!!
Οριακά χαίρομαι ο άλλος να νιώθει άνετα να πει ότι θα πάει να χεσει μπροστά μου
Νιώθω ότι αμέσως έχουμε φτάσει σε ένα άλλο λεβελ σύνδεσης
Όχι να είσαι αηδιαστικός και αγενής, αλλά καταλαβαίνεις… είναι πράγματα της ανθρώπινης φύσης, δεν είναι ντροπή ρε παιδιά.
Πιο ενοχλητικο και αηδιαστικο ειναι το να ΚΑΠΝΙΖΕΙ ο άλλος την ώρα που τρώω και να χω καπνό μες τα μάτια. Ήμουν καπνιστής επι 13 χρόνια και που και που ατμίζω κανα μοντάκι χωρίς νικοτίνη ως ναργιλεδάκι αλλά καπου ωπα. Με ενοχλεί το κάπνισμα. Ειδικά το παθητικό.
Κι εγω. Κι εγω!Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάει αμέσως![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- hihat1
- Wonderkid
- Scandal
- Pyotr_Krasnov
- Paragontas7000
- fockos
- rafaela11
- taketrance
- Kate1914
- BatGuin
- Reader
- charmander
- American Economist
- Ilma
- fourkaki
- Varus
- souli2002
- Satan Claus
- giannhs2001
- iew
- Jack of Spades
- Natsuko
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- nearos
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.