Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

08-01-24

15:18
Κοιτα .. αν δεν είναι χοντρός , φάε ότι θες... αλλά αν είσαι πρέπει να προσέχεις για την υγεία σου , όχι τίποτε άλλο..Ναι, τα μακαρόνια είναι ολικής. Ευχαριστώ.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

08-01-24

15:19
Δεν θέλω να σε πληγωσω αλλά αυτό το thread λέγεται ANTI-fitnessκαι εσύ της υγιεινής βλέπω... Καλή όρεξη![]()

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-01-24

15:20
Και οι γονείς μου το ίδιο φάγανε. Δεν είχε καραμαλιδικα σουτζουκάκια και πήρα βοδινά κωνσταντινοπολίτικα. Κασέρι τριμμένο γκραν παδανο.Κοιτα .. αν δεν είναι χοντρός , φάει ότι θες... αλλά αν είσαι πρέπει να προσέχεις για την υγεία σου , όχι τίποτε άλλο..
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

08-01-24

15:23
Σουτζουκακι φοβερό και νομίζω το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη έχει στη ΔιαγώνιοΚαι οι γονείς μου το ίδιο φάγανε. Δεν είχε καραμαλιδικα σουτζουκάκια και πήρα βοδινά κωνσταντινοπολίτικα. Κασέρι τριμμένο γκραν παδανο.

Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.151 μηνύματα.

08-01-24

15:24
Τι και αν είμαστε της υγιεινής ( αν και που και που την κανω την παρασπονδία μου
και ποιος δεν την κάνει αλλωστε ...) βάζε εσύ να παίρνω μάτι εγώ..

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

08-01-24

15:24
Αυτό το βοδινό είχε διπλάσια τιμή από το καραμανλιδικο αλλά άξιζε τα λεφτά του. Τρως ένα και νιώθεις σαν να έχεις φάει ο,τι πιο νόστιμο στην γη.Σουτζουκακι φοβερό και νομίζω το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη έχει στη Διαγώνιο![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

08-01-24

15:26
Αυτο σε ένα μισαωράκι το ρήμαζα μόνος μου, άνετα.Είχα παρεα μαζεμενη εχθές μετά από καιρό στο σπίτι
*αυτά τα ξυλάκια για τα mini burger και τα ψωμάκια μέχρι να τα βρω, έφαγα όλο τον τόπο.
View attachment 127964
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-01-24

15:27
Τα γλυκά είναι το πρόβλημα, όχι τα κρέατα.Κοιτα .. αν δεν είναι χοντρός , φάε ότι θες... αλλά αν είσαι πρέπει να προσέχεις για την υγεία σου , όχι τίποτε άλλο..
rafaela11
Περιβόητο μέλος

08-01-24

15:31
Χαίρομαι που ειναι στις προτιμήσεις σου!Αυτο σε ένα μισαωράκι το ρήμαζα μόνος μου, άνετα.
Είχα και γλυκάκι μετά, αλλά αυτά δεν πρόλαβα να τα βγάλω φωτο

Αυτή τη φορά το θέμα ήταν finger good, όπως και το γλυκάκι ήταν μπαλίτσες oreo με κρέμα τυρί και επικάλυψη κουβερτούρα. Πολύ όμορφα τα είχα κάνει αλλά έφυγαν αμέσως.
Την επόμενη φορά λέω να κάνω πλατό αλλαντικών τυριών

Κάνω καλά τραπέζια, απλά μαρεσουν τα finger food με κρασακι, μπυριτσα.. Ο,τι αγαπάει ο καθένας.
μωρέ όταν βρίσκεται με φίλους είναι ωραίο που και που να τρως και καμιά χαζομαρούλα, να έχει λίγο γλύκα η ζωήΤι και αν είμαστε της υγιεινής ( αν και που και που την κανω την παρασπονδία μου
και ποιος δεν την κάνει αλλωστε ...) βάζε εσύ να παίρνω μάτι εγώ..

juste un instant
Επιφανές μέλος

08-01-24

15:33
Κοίτα, προτιμώ να τρώω κρέας και λίπος παρά γλυκά. Θεωρώ πως η ζάχαρη είναι κυρίως εκείνη που σκοτώνει. Όχι βέβαια πως δεν μου αρέσουν και τα γλυκά...Τι και αν είμαστε της υγιεινής ( αν και που και που την κανω την παρασπονδία μου
και ποιος δεν την κάνει αλλωστε ...) βάζε εσύ να παίρνω μάτι εγώ..![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

08-01-24

15:34
Ποιο finger food μανα μου, αυτα ειναι για να βασανιζεις τον κόσμο, εγω θα σου χα καταπιεί όλο το χέρι μέχρι τον αγκώνα.Χαίρομαι που ειναι στις προτιμήσεις σου!
Είχα και γλυκάκι μετά, αλλά αυτά δεν πρόλαβα να τα βγάλω φωτο
Αυτή τη φορά το θέμα ήταν finger good, όπως και το γλυκάκι ήταν μπαλίτσες oreo με κρέμα τυρί και επικάλυψη κουβερτούρα. Πολύ όμορφα τα είχα κάνει αλλά έφυγαν αμέσως.
Την επόμενη φορά λέω να κάνω πλατό αλλαντικών τυριών
Κάνω καλά τραπέζια, απλά μαρεσουν τα finger food με κρασακι, μπυριτσα.. Ο,τι αγαπάει ο καθένας.
μωρέ όταν βρίσκεται με φίλους είναι ωραίο που και που να τρως και καμιά χαζομαρούλα, να έχει λίγο γλύκα η ζωή![]()
Στρώσε καμια γουρνοπουλα έκφυλη με πέτσα να καραμελώσει το ζωτικο μας γίγνεσθαι ασούμε.
Αμα ο ανθρωπος ξερει να τρωει, πολύ φίλος μου.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

08-01-24

15:34
Τη επομενη φορά να καλέσεις και μας τους συντοπίτες σου..Την επόμενη φορά λέω να κάνω πλατό αλλαντικών τυριών
μωρέ όταν βρίσκεται με φίλους είναι ωραίο που και που να τρως και καμιά χαζομαρούλα, να έχει λίγο γλύκα η ζωή![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το ίδιο όνειρο έχουμε...Στρώσε καμια γουρνοπουλα έκφυλη με πέτσα να καραμελώσει το ζωτικο μας γίγνεσθαι ασούμε.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

08-01-24

15:35
Δεν τρώνε όλοι οι φίλοι μου πολύ, επίσης συνήθως είναι ήδη φαγωμενοι. Τι να κάνουμε, είναι όλοι του νοικοκυριούΠοιο finger food μανα μου, αυτα ειναι για να βασανιζεις τον κόσμο, εγω θα σου χα καταπιεί όλο το χέρι μέχρι τον αγκώνα.
Στρώσε καμια γουρνοπουλα έκφυλη με πέτσα να καραμελώσει το ζωτικο μας γίγνεσθαι ασούμε.
Αμα ο ανθρωπος ξερει να τρωει, πολύ φίλος μου.

Βρε δεν θα έρθει ώρα που θα κάνω κανονικό τραπέζι, θα σου πω εγώ

Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.151 μηνύματα.

08-01-24

15:35
Παν μετρον αριστον θα πω εγω ....ολα τα χρειαζεται ο οργανισμος μας για να λειτουργει σωστα /να μη του λειπει τιποτα.Κοίτα, προτιμώ να τρώω κρέας και λίπος παρά γλυκά. Θεωρώ πως η ζάχαρη είναι κυρίως εκείνη που σκοτώνει. Όχι βέβαια πως δεν μου αρέσουν και τα γλυκά...
Η υπερβολη σε ολα σκοτωνει.
juste un instant
Επιφανές μέλος

08-01-24

15:37
Κάνω διαλειμματική νηστεία και αποφεύγω τις υπερβολές. Τις απολαύσεις όμως τις κρατάω.Παν μετρον αριστον θα πω εγω ....ολα τα χρειαζεται ο οργανισμος μας για να λειτουργει σωστα /να μη του λειπει τιποτα.
Η υπερβολη σε ολα σκοτωνει.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

08-01-24

15:39
Σε προκαλώ. Εγω θα ανέβω Σαλόνικα όταν φτιαξει η κάκωση στο πόδι τι σκατα εχω. Έχεις χρόνο να προετοιμαστείς.Βρε δεν θα έρθει ώρα που θα κάνω κανονικό τραπέζι, θα σου πω εγώ![]()
Θα πάρουμε και τη @Wonderful να με μαζευει μετά με το καροτσάκι της οικοδομής με τη μια ρόδα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

08-01-24

15:40
Έγινε, τραπέζι αλλά ποντιακάΣε προκαλώ. Εγω θα ανέβω Σαλόνικα όταν φτιαξει η κάκωση στο πόδι τι σκατα εχω. Έχεις χρόνο να προετοιμαστείς.
Θα πάρουμε και τη @Wonderful να με μαζευει μετά με το καροτσάκι της οικοδομής με τη μια ρόδα.

Τι έχεις στο πόδι;
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

08-01-24

15:41
Δεν εχω καροτσάκι, θα σε βάλω στο αμάξι να πάμε εκείνη τη βόλτα στην εθνική με τα 200 χλμ/ώρα να χωνέψειςΣε προκαλώ. Εγω θα ανέβω Σαλόνικα όταν φτιαξει η κάκωση στο πόδι τι σκατα εχω. Έχεις χρόνο να προετοιμαστείς.

Τη γουρουνοπούλα θα φτιάξουμε... το έχω μαράζι..Έγινε, τραπέζι αλλά ποντιακά
Τι έχεις στο πόδι;

Valder
Τιμώμενο Μέλος

08-01-24

15:43
Jesus fuckin Christ, τα θυμάται όλα....Δεν εχω καροτσάκι, θα σε βάλω στο αμάξι να πάμε εκείνη τη βόλτα στην εθνική με τα 200 χλμ/ώρα να χωνέψεις
Τη γουρουνοπούλα θα φτιάξουμε... το έχω μαράζι..![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Paragontas7000
- Scandal
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Kate1914
- fourkaki
- Wonderkid
- charmander
- Reader
- American Economist
- Natsuko
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.