Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

04-01-24

17:02
Και Burger King δεν έχουμε Ελλάδα νομίζω. Ίσως μόνο στο ΒενιζέλοςΠρέπει να έρθουν οπωσδήποτε στην Ελλάδα τα Shake Shack και τα Wendy’s καθώς τα σπάνε. Βλέπω video στο YouTube και φαίνονται φανταστικά.
• Shake Shack
View attachment 127847
• Wendy’s
View attachment 127848
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

04-01-24

17:03
Και σε άλλα αεροδρόμια από όσο ξέρω, στη Θεσσαλονίκη και στη Ρόδος.Και Burger King δεν έχουμε Ελλάδα νομίζω. Ίσως μόνο στο Βενιζέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

04-01-24

17:12
Λογικο, ότι μαλακια στο όνομα, τα Goodys.Cheeky's ειναι το πιτα κοτοπουλο στα Goodys![]()
Σα το άλλο. Premier.
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ! ΤΙ ΠΡΕΜΙΕΡ; ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η Α ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;;
"Πάμε να φάμε ενα πρεμιέρ ρε μωρό μου γιατι μ εχει κοψει η λόρδα. Πωωωω μια πρεμιεράρα που ειχε, νόστιμη"
Και η πιτα παππού: Κοστίνα... Οχι παϊδάκια. ΚΟΣΤΙΝΑ.
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΣΤΙΝΑ. Η καυλίνα.
ΓΑΜΩ ΝΤΡΟΠΗ!
ΥΓ: Εντωμεταξυ παίζει να ειναι απο το Ισπανικο Costillas, ούτε καν αυτο δε μπόρεσαν...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

04-01-24

18:10
Και Κέρκυρα έχει.Και Burger King δεν έχουμε Ελλάδα νομίζω. Ίσως μόνο στο Βενιζέλος

Τα Burger King «αποβιβάζονται» σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα | It's Possible
Τα Burger King κάνουν πιο έντονη την παρουσία τους στην Ελλάδα. Μετά το αεροδρόμιο της Ρόδου και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αττική, η γνωστή αλυσίδα «αποβιβάζεται» σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

06-01-24

10:32
To χάμπουργκερ μόνο με Πολίτικη
www.xrysessyntages.gr

Μια πεντανόστιμη,τραγανή και μοσχοβολιστή πολίτικη σαλάτα για όλη την εβδομάδα!
Η Συνταγή είναι από Despina Kotsi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”. ΥΛΙΚΑ 1 λάχανο ψιλοκομμένο […]

juste un instant
Επιφανές μέλος

06-01-24

11:38
Μην πετάτε το μπαγιάτικο 
www.facebook.com

484.396 Aufrufe · 14.383 Reaktionen | Έχετε μπαγιάτικο ψωμί??? Κάντε μια πίτσα!!! Ακολουθήστε Dimitrios Makriniotis για περισσότερες απίθανες συνταγές!!! Υλικά 500 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 200... | By Dimitrios Makriniotis | Facebook
Έχετε μπαγιάτικο ψωμί??? Κάντε μια πίτσα!!! Ακολουθήστε Dimitrios Makriniotis για περισσότερες απίθανες συνταγές!!! Υλικά 500 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 200...
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

08-01-24

14:31
Είχα παρεα μαζεμενη εχθές μετά από καιρό στο σπίτι 
*αυτά τα ξυλάκια για τα mini burger και τα ψωμάκια μέχρι να τα βρω, έφαγα όλο τον τόπο.

*αυτά τα ξυλάκια για τα mini burger και τα ψωμάκια μέχρι να τα βρω, έφαγα όλο τον τόπο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

08-01-24

15:02
8η μέρα διατροφής... ω ρε μάνα μου.
Γενικα θα κόψω να μπαίνω σε αυτο το θρέντ για κάμποσο καιρό.
σημερα απέφυγα πολύ περίτεχνα κάτι καριόκες απο κάποιους που γιορταζαν χθές.
Γενικα θα κόψω να μπαίνω σε αυτο το θρέντ για κάμποσο καιρό.
σημερα απέφυγα πολύ περίτεχνα κάτι καριόκες απο κάποιους που γιορταζαν χθές.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

08-01-24

15:05
Υγιεινότατα!!! Αλλά πολύ καλά φροντισμένα!! Ευγε.. φαντάζομαι ευχαριστήθηκαν οι καλεσμένοι...Είχα παρεα μαζεμενη εχθές μετά από καιρό στο σπίτι
View attachment 127964
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.151 μηνύματα.

08-01-24

15:06
οοοΟΟΟιμε..τι ωραίο νήμα!!! αν και με καταστρέψατε τέτοια ώρα 

Πεινασμένοι είμαστε αγάπη μου κι δύο
Έλα να μοιράσουμε ένα χάμπουργκερ στα δύο.
Πεινασμένοι είμαστε αγάπη μου και μόνοι
Βάλε στο κοτόπουλό μου μπόλικο λεμόνι, μπόλικο λεμόνι.![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

08-01-24

15:08
Από το να έτρωγαν έτοιμα burger οι καλεσμένοι τουλάχιστον έφαγαν σπιτικό mini μπιφτεκάκι με σπιτική σωςΥγιεινότατα!!! Αλλά πολύ καλά φροντισμένα!! Ευγε.. φαντάζομαι ευχαριστήθηκαν οι καλεσμένοι...

Υγιεινά να φάει ο καθένας στο σπίτι του, τώρα ήταν παρέα!

Ναι τους αρεσε!
Ήθελα κάτι τύπου finger food.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

08-01-24

15:09
Υγιεινότατα!!! Αλλά πολύ καλά φροντισμένα!! Ευγε.. φαντάζομαι ευχαριστήθηκαν οι καλεσμένοι...
Τα τρως και βγάζεις κοιλιακούς

Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

08-01-24

15:11
Κοιλιακούς τα πάω καλά.. βγάζω όσους θες...?? Τα χέρια γυμνάζω τώρα για να ρίχνω καμιά σφαλιάρα όπου χρειάζεταιΤα τρως και βγάζεις κοιλιακούς![]()

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

08-01-24

15:12
Σιχαίνομαι και δεν τρώω χοιρινο και τα πόστ πήξαν στο λουκάνικο.
Εσάς δεν σας βρωμάει;
Εσάς δεν σας βρωμάει;
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

08-01-24

15:15
και εσύ της υγιεινής βλέπω... Καλή όρεξη

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-01-24

15:15
Κοιλιακούς τα πάω καλά.. βγάζω όσους θες...?? Τα χέρια γυμνάζω τώρα για να ρίχνω καμιά σφαλιάρα όπου χρειάζεται![]()
σΑς ΑΦΉΝΩ ΕΔΩ ΝΑ ΗΔΟΝΙΣΤΕΊΤΕ με τα λουκανικάκια σας
εγω επιστρέφοντας θα πάρω αμυγδαλα που μου τελειωσαν και μερικές ρυζογκοφρέτες.
Pre workout meal αν καταφερω και βγαλω προπονηση σημερα γιατι νυστάζω λίγο... ευτυχως δεν εχω πολύ βαριές ασκήσεις.
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος

08-01-24

15:16
Μη νομίζεις.. τρωω και εγώΤα τρως και βγάζεις κοιλιακούς![]()

juste un instant
Επιφανές μέλος

08-01-24

15:16
Ναι, τα μακαρόνια είναι ολικής. Ευχαριστώ.και εσύ της υγιεινής βλέπω... Καλή όρεξη![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

08-01-24

15:17
Ναι, τα μακαρόνια είναι ολικής.
Ενώ ολα τα υπόλοιπα.... σε έσωσαν... σαν να λέμε παρηγγειλα 2 διπλά πιτόγυρα με εξτρα μαγιονέζα και πατάτες αλλα η κόκα να είναι λάιτ παρακαλώ.

2000 θερμιδες σε ενα γευμα !!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Paragontas7000
- Scandal
- rafaela11
- iew
- Jack of Spades
- Kate1914
- fourkaki
- Wonderkid
- charmander
- Reader
- American Economist
- Natsuko
- giannhs2001
- johnsala
- taketrance
- Vera
- touvlo
- rseven
- Dmzk
- Μήτσος10
- Giorgkalo
- JungC
- bibliofagos
- Ωρορα
- χημεια4λαιφ
- ROM32
- Memetchi
- Unboxholics
- NeosUser2023
- phleidhs
- BatGuin
- A350
- chester20080
- Sosstoss
- teacher_40
- Hecticism
- Hased Babis
- AggelikiGr
- SlimShady
- GeorgePap2003
- jj!
- ghоul
- Joji
- jellojina
- linuxman
- donut_daddy
- Εριφύλη
- physicscrazy
- george777
- fmarulezkd
- Bleach_enjoyer
- camil
- Ellis
- Fernando_A
- Ariana2018
- Βασιλης1234
- pixel
- epote
- suaimhneas
- Arvacon
- Maria23667
- Luludaki
- Giorgosvr
- Esperos1
- globglogabgalab
- marww
- Δροσουλίτης
- Nosey123
- Dark_kronos
- Libertus
- Alessandra Eliza
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.